Aktuální microsite

Osobní výkoné retraky - nová generace retraků s ergonomií na světové úrovni
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. představuje novou generaci vysoce výkonných retraků, které Vám zvýší efektivitu vašeho skladového hospodářství.
Pohony garážových, průmyslových vrat, posuvných bran pro snadné ovládání
Snadné ovládání garážových, průmyslových vrat i posuvných bran umožní pohony na dálkové ovládání. Pořiďte si vrata s pohonem od firmy Jimi Tore Kroměříž.
Náhradní díly vozů Škoda, Volkswagen a Audi České Budějovice - autorizovaný prodejce
Hledáte dodavatele náhradních dílů pro auta značek Volkswagen, Audi a Škoda? Využijte výhodnou nabídku od společnosti Porsche Inter Auto CZ.
Tokamak - experimentální a teoretický výzkum - fyzika vnitřního a okrajového plazmatu
Ústav fyziky plazmatu je jedním z 53 vědeckých ústavů v České republice, které spadají pod Akademii věd ČR.
Chladicí a mrazicí technika pro domácnosti, restaurace či prodejny
Chladicí a mrazicí techniku pro domácnosti, restaurace či prodejny naleznete u naší společnosti NOSRETI velkoobchod s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Rekonstrukce, vedení a zpracování účetnictví - daňové poradenství
Rekonstrukce účetnictví, vedení i zpracování provádí v Ostravě a okolí Ing.Kateřina Mlýnská, která nabízí také daňové poradenství.
Kopírování a tisk rychle, precizně a především kvalitně Praha Dejvice
Navštivte pobočku MP COPIER v Dejvicích a spolehněte se na profesionální a zkušený přístup pracovníků firmy, kteří vám rádi poradí a vyhoví vašim představám v co možná nejkratších časových lhůtách.
Autodoprava, nadrozměrné náklady GA-LEJ | Pardubice
Autodoprava GA-LEJ Pardubice se dlouhá léta věnuje Mezinárodní kamiónové přepravě a spedici. Nadrozměrné náklady jsou naší specializací a jsme na ně dostatečně připraveni. Náš vozový park skýtá velké množství kamiónových souprav. Nadrozměrné přepravy pro vás vyřizujeme v co nejkratším termínu. Naše velkoobjemové soupravy jsou schopné převážet ...
Výkup EUR, světlých, tmavých i poškozených palet
Máte-li nepotřebné palety, které vám zbytečně zabírají spoustu místa a nevíte si rady kam s nimi, pak kontaktujte firmu DAREK, která se specializuje na výkup palet.
Bezpečná a spolehlivá archivace dokumentů i spisů v komerční spisovně
Archivaci a správu dokumentů pro živnostníky, instituce i firmy v rámci celé ČR zajišťuje paní Venuše Koháková. Archivace spisů v komerční spisovně za dodržení optimálních podmínek a bezpečnosti.
Spojovací materiál, nerez program, brusivo, kotevní technika-velkoobchod
Velkoobchodní sklad firmy METRIC SM Zlín nabízí za příznivé ceny spojovací materiál, brusivo, kotevní techniku, nerez program, ruční nářadí a další sortiment.
Vozy Kia oblíbených modelů i jejich odborný servis Ústí nad Labem
Hledáte prodejce vozů Kia v okolí Ústí nad Labem? Kia patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co je na trhu s automobily k dostání. Velké oblibě se tak těší v celé Evropě, a to včetně České republiky.
Montáž a dodávka střešní krytiny, nové střechy Šumperk, Olomouc
Rozhodli jste se pro rekonstrukci nebo stavbu nové střechy, protože ta stará už není tolik kvalitní, tak svěřte tuto práci šikovným klempířům a pokrývačům z firmy NOVÁ KRYTINA s.r.o., kteří se vám postarají o dodávku i montáž vaší nové střechy. Samozřejmostí je pro nás zajistit kvalitní střešní krytiny, které budou ozdobou střechy. Vybrat si ...
Svatební salon Nový Jičín - půjčovna svatebních a společenských šatů
Pokud si nejste jistá jak vybrat ty správné svatební nebo společenské šaty, ve kterých zazáříte a přitom se budete cítit pohodlně a především sama sebou, tak určitě navštivte Svatební salon Kamila v Novém Jičíně, kde vám pomůžeme vybrat šaty přímo pro vás a vaši postavu. Vždy se snažíme držet krok s novými svatebními a společenskými trendy a ...
Výprodej svatebních a společenských šatů Olomouc, Litovel
Neváhejte a navštivte Svatební salon v Litovli nedaleko Olomouce, kde právě probíhá výprodej svatebních a společenských šatů. Přijďte si ulovit ty své!
Výroba, montáž, servis automatické dveře, dveřní systémy - moderní řešení
Výrobu, montáž i servis automatických dveří a dveřních systémů v Ostravě realizuje společnost HAPUR spol. s r.o., která Vám nabízí moderní řešení vstupů do budov.
Nabídka práce pro svářeče na hlavní pracovní poměr
Zprostředkování zaměstnání v dělnických profesích umožňuje firma Personal fabric - agentura práce a.s., která zajistí práci mužům i ženám po celé České Republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Vše pro dílnu - dílenské nářadí, vrtačky, šroubováky a kladiva pro profesionály, kutily i amatéry
Vše pro dílu od dílenského nařadí, přes šroubováky a vrtačky, až po kladiva naleznete ve firmě AGROZEM Opava s. r. o., kde nabízíme nářadí pro profesionály, kutily i amatéry.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Podlahy z litého betonu pro průmyslové objekty, garáže, administrativní budovy i rodinné domy
Kvalitní a odolné průmyslové podlahy z litého betonu zajišťuje společnost Jiří Piňos z Plzně. Podlahy pro garáže, výrobní a skladové haly, administrativní budovy, obchodní centra i rodinné domy.
Jiří Piňos
Elektrické vyhřívání motoru výroba, montáž a servis Praha - sen každého motoristy
Elektrické vyhřívání motoru výrobu, montáž a servis to všechno najdete na jednom místě u společnosti TOP Servis - Holan s.r.o. v Praze.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Vozy pro zdravotně postížené na vozíku - přestavba vozidel včetně úprav pro ZTP Kladno
Společnost AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. ve své nabídce představuje vozy pro zdravotně postižené na vozíku včetně poradenské činnosti při úpravě vozidla a získávání příspěvků resp. odpočtu DPH.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Školní nábytek výroba a prodej Praha - vybavení pro všechny typy škol a školních zařízení
Společnost TechnoBank, s.r.o. vyrábí, prodává a montuje školní nábytek jako jsou například šatní skříňky, skříně, boxy, lavice, lavičky s věšáky a další.
Pořádání svateb - příjemné prostředí, svatební koordinátor, slavnostní tabule
Restaurace FOJTSTVÍ je historický objekt s příjemným prostředím a dobrou kuchyní, který nabízí pořádání svateb. Nabízíme svatebního koordinátora a svatební tabule dle Vašich přání.
Lékárna - přírodní a účinné doplňky stravy i homeopatika
Lékárna Nový dům v centru Prostějova nabízí široký výběr doplňků stravy a homeopatika, které jsou přírodní a velice účinné.
Přeprava kusových zásilek včetně sběru zboží-export z ČR
Přepravní firma Sunny Trans Uherské Hradiště zajistí přepravu kusových zásilek a zajistí i sběr zboží. Zásilky jsou určeny pro export z ČR.