Aktuální microsite

Montáž sádrokartonu, sádrokartonářské práce Uherské Hradiště
Potřebuje Vaše rodina upravit podkroví pro obývání, nebo je nutná větší rekonstrukce a zhotovení půdní vestavby? Stavební firma Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště se specializuje na sádrokartonářské práce, montáže sádrokartonu na Moravě. Kontaktní tel.:736769564. Půdní vestavby realizujeme, až když je zhotovená střecha a zděné konstrukce. ...
Kurz pro pečovatele o seniory a handicapované Zlín
Společnost PROFIMA EFFECTIVE Zlín nabízí vzdělávací kvalifikační kurz pro pečovatele, pečovatelky a osoby pečující o seniory a handicapované. Délka kurzu je 172 hodin. Vzdělávací kurz je určen pro pracovníky v sociálních službách a také fyzické osoby, které se starají o osoby pobírající příspěvek na péči. Absolvent kurzu bude připraven ...
Ozvučení akce na míru - večírky i představení (Praha)
Chystáte akci a záleží vám na tom, aby všechno dobře fungovalo? Rádi vám pomůžeme s jejím kvalitním a spolehlivým ozvučením.
Vysokozdvižné vozíky pro úzké uličky prodej Litoměřice - Atlet Tergo Forte URF
Do malých prostorů a chodbiček ve skladištích bezpečně vjedou a pracují naše stohovací vysokozdvižné vozíky Atlet Tergo Forte URF a ERGO ESP.
Stavební izolace terasy, balkonů, plochých střech-foliové systémy
Foliové systémy používá pro stavební izolace firma IZOLACE TH Kroměříž. Provádí hydroizolace balkonů a teras a izolace plochých střech. Působí v regionu Zlínský kraj.
Prodej a výroba požární a hasičské techniky Chvaletice - vše co potřebujete k hašení
Prodej požární a hasičské techniky v okolí Pardubic zajišťuje společnost Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. Techniku nejen prodává, ale i vyrábí.
Skvělá akce 1+1 na masáže pro páry či kamarádky-druhá zdarma
Studio EVENTY Kroměříž zve páry či kamarádky na masáže - právě nyní skvělá akce 1+1, kdy druhá osoba získává masáž zdarma. Bonus bylinná lázeň.
ZOO Ústí nad Labem – poučení a zábava pro celou rodinu, krmení zvířat nebo chovatelem na den
Exotická zvířata na dosah ruky, spousta zážitků a skvělé zábavy pro celou rodinu? Přesně to nabízí ZOO Ústí nad Labem. V ZOO Ústí nad Labem tak budete zvířatům skutečně na blízku.
Válcované plechy za studena
Společnost HATO, spol.s r.o. vyrábí a dodává hutní materiál - válcované plechy za studena. Naše produkty: - plechy válcované za studena - plechy válcované za tepla - tenkostěné profily U,I,T,Jakl a trubky - pozinkovaný materiál. Zajišťujeme dopravu materiálu.
Největší výběr svatebních a společenských šatů - půjčovna
Největší výběr svatebních a společenských šatů nabízí svatební salon Kamila v Novém Jičíně. Neváhejte a přijďte si také vybrat šaty dle vašich představ.
Kia akce Ústí nad Labem – vánoční dárek k nákupu nového vozu
Využijte vánoční akci a nakupte vozy KIA za výhodné ceny v REALCENTRUM Cars v Ústí nad Labem. Jsme autorizovaným prodejcem vozů značky KIA a nabízíme Vám ideální vánoční akci při koupi aut u naší prodejny. Ke každému zakoupenému autu značky KIA získáte dárek v hodnotě až 20.000 Kč. Neváhejte a vyberte si u našich dealerů nový vůz a odneste ...
České křišťálové lustry výroba Semily - jeden z největších výrobců ověskových svítidel na světě
Krásné zářivé lustry od společnost Ing. Josefa Chlum – ELITE BOHEMIA. Vyrábíme svítidla do běžné obytné místnosti i speciální kusy na zakázku, které poté rozesíláme po celém světě.
Záchrana dat a obnova souborů nonstop Praha -  nás můžete volat kdykoli!
Společnost File recovery pod vedením pana Milana Kaliny se zabývá záchranou dat a obnovou souborů nonstop.
Malování bytů, domů, zednické práce - nástřiky GOTELE
Firma MANAZEP PAVEL KNOP má svou hlavní činnost zaměřenou malování bytů a domů, zednické práce. Používáme kvalitní nástřiky GOTELE. Obsloužíme zákazníky nejen z Opavska, ale také z Ostravska.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Prodej mobilních vířivek Praha - nafukovací vany a vířivé bazény
Prodeji mobilních vířivek se v Praze věnuje společnost RS - Aqua servis s. r. o. Nafukovací vířivky, vířívé bazény a vany můžete používat v interiéru i exteriéru. Vířivé vany jsou pro 2 - 6 osob. Mezi největší výhodu patří jednoduchá instalace. Vířivku můžete kdykoli přemístit. Nafukovací spa jsou dostupné v několika designových ...
Držák, stojan na kola za auto, na tažné zařízení - půjčovna, prodej
Pneuservis Václav Proksch nabízí prodej i zapůjčení držáků kol na tažné zařízení (za auto) a nosičů kol na auto.
Mamologické screeningové centrum, preventivní vyšetření prsů ultrazvukem
EUC Klinika Brno s.r.o. provozuje moderní akreditované mamologické screeningové centrum v Brně, které se zaměřuje na mamologická vyšetření a preventivní ultrazvukové vyšetření prsů.
Nejmodernější metody - umělé oplodnění, léčba neplodnosti, asistovaná reprodukce
Umělé oplodnění, léčbu neplodnosti i asistovanou reprodukci zajišťuje společnost EuroFertil CZ a.s., která využívá ty nejmodernější postupy a metody.
Vzduchotechnika pro průmysl i veřejné prostory - Pardubice
Čistý vzduch, který splňuje požadavky i těch nejpřísnějších provozoven? To ve společnosti Elklima Pardubice specializující se na vzduchotechniku hravě zařídíme. Již od roku 1991 totiž nabízíme kompletní řešení vzduchotechniky a klimatizace pro soukromé objekty, průmyslové stavby i provozovny. Když se řekne regulace vzduchu, každý si vybaví ...
Půjčovna svatebních šatů, svatební salón s originály zahraničních návrhářů
Svatební salón Angelika v Ostravě nabízí k dispozici půjčovnu svatebních šatů, které jsou originály zahraničních návrhářů bez plagiátů.
Osobní výkoné retraky - nová generace retraků s ergonomií na světové úrovni
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. představuje novou generaci vysoce výkonných retraků, které Vám zvýší efektivitu vašeho skladového hospodářství.
Pohony garážových, průmyslových vrat, posuvných bran pro snadné ovládání
Snadné ovládání garážových, průmyslových vrat i posuvných bran umožní pohony na dálkové ovládání. Pořiďte si vrata s pohonem od firmy Jimi Tore Kroměříž.
Náhradní díly vozů Škoda, Volkswagen a Audi České Budějovice - autorizovaný prodejce
Hledáte dodavatele náhradních dílů pro auta značek Volkswagen, Audi a Škoda? Využijte výhodnou nabídku od společnosti Porsche Inter Auto CZ.
Tokamak - experimentální a teoretický výzkum - fyzika vnitřního a okrajového plazmatu
Ústav fyziky plazmatu je jedním z 53 vědeckých ústavů v České republice, které spadají pod Akademii věd ČR.