Aktuální microsite

Kotevní technika, navijáky, kladky velkoobchodní prodej Brno
ocelové řetězy, kotevní technika, kladky, navijáky, textilní lana, svařované řetězy, vázací prostředky, drátěné šrouboviny, závěsová technika
Pronájem, montáž dopravního značení-přechodné, trvalé, svislé, vodorovné
Firma Dopravní značení Mana Kroměříž nabízí montáž trvalého i přechodného dopravního značení-svislé, vodorovné. Poskytujeme pronájem a navrhneme dopravní značení.
Veřejné, hotelové bazény, vybavení pro wellness - výroba, montáž, servis
Veřejné, hotelové bazény a kvalitní vybavení pro wellness dodává společnost BERNDORF BÄDERBAU s.r.o., kde se zabýváme výrobou, montáží a servisem.
Nerezové bazény s protiproudem pro kondiční plavání - v plné výbavě
Nerezové bazény s protiproudem v plné výbavě pro kondiční plavání zajišťuje společnost BERNDORF BÄDERBAU s.r.o., která pro vás realizuje další bazény různého provedení.
Sádrokartonové desky, izolační materiály-prodej Uherské Hradiště
Stavební firma Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště provozuje také velkoobchod stavebního materiálu - dodáváme izolační materiály, sádrokartonové desky a další materiál pro stavbu domu i rekonstrukce. Velkobchodní prodej: - sádrokartonové desky různých rozměrů - obyčejné, voděodolné, protipožární - profily pro sádrokartony - ocelové pozinkované ...
Ubytování, restaurace, wellness, kongresy nebo firemní akce v hotelu Jezerka Chrudim
Aktivní odpočinek nebo relaxaci Vám v okrese Chrudim nabídne kongresový hotel Jezerka. Hotel je vybaven vnitřními a venkovními bazény či moderním wellness.
Výkup železného odpadu, barevných kovů za výhodné ceny
V areálu bývalé Mlékárny na Krnovské ulici v Opavě vykupuje kovový odpad firma MR STEEL GROUP s.r.o. za bezkonkurenční ceny.
MR STEEL GROUP s.r.o.
Hromosvody - montáž, opravy a revize od spolehlivé elektomontážní firma
Spolehlivá elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. Vám zajistí profesionální montáž, opravu či revizi hromosvodu v Ostravě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Dovolená v Chorvatsku v atraktivní lokalitě blízko národního parku
Dovolenou v Chorvatsku Vám zajistí cestovní kancelář BROUK servis s.r.o. z Ústí nad Labem. Pořádáme zájezdy do Chorvatska, do lokality v těsné blízkosti národního parku Kornati.
Kvalitní zastřešení bazénu, pergol, přístřešků - prodej a výroba všech velikostí a tvarů
Firma H&P Polykarbonáty se zabývá výrobou a prodejem kvalitního zastřešení bazénů a pergol všech velikostí a tvarů. Také vyrábí odolné přístřešky a zádveří.
H&P Polykarbonáty
Průmyslové armatury, pohony, dodávka pneumatických systémů, prodej, servis, opravy Louny
Průmyslové armatury, dodávka pneumatických systémů a průmyslových armatur, výrobou pneumatických válců se zabývá firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., pobočka Louny.
Návrhy interiéru bytových i komerčních prostorů, architekt, návrh bytového designu Znojmo
Návrh interiéru bytových i komerčních prostorů, bytový design, bytový architekt, bytové doplňky na míru od firmy MarK design Marcela Změlíková z okresu Znojmo.
Obnova trávníku vhodným osivem Děčín - rychlá regenerace za 6 - 8 týdnů
Expert na trávníky společnost EUROGREEN CZ s.r.o. zajišťuje rychlou obnovu trávníku v době 6 - 8 týdnů. Osazujeme jen vhodným osivem travních směsí.
Účinné vymáhání pohledávek a dluhů po splatnosti, advokátní kancelář
S pohledávkami po splatnosti Vám pomůže advokátní kancelář Císař – Nesvadba v Ústí nad Labem. Nabízíme efektivní a cenově výhodný systém pro vymáhání dluhů.
Klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace, haly
Informujte se u firmy Tomáš Koníček individuálně na ceny klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace či haly. Působíme v regionu Zlín, Uherský Brod.
Elektrické přehazovačky XTR pro horská kola - rychlejší, přesnější a účinnější řazení pomocí tlačítek
Rychlejší, přesnější a účinnější řazení pro horská kola za pomocí tlačítek Vám poskytne specializovaný Cyklosport H&F v Opavě, který nabízí první elektrickou sadu přehazovaček XTR pro horská kola.
Hliníkové profily, plechy skladem u Prahy D5-exit 22 - zboží obdržíte nejpozději do 48 hodin od potvrzení objednávky
Profily nalézají stále větší uplatnění, a pokud i vy najdete jejich uplatnění, nakupujte u nás a konzultujte s námi Vaše potřeby.
Léky a léčiva, homeopatické přípravky, vitamíny a potravinové doplňky
Kompletní lékarenský sortiment doplněný o široký výběr homeopatik nabízí Apatyka Anděl s.r.o., Roudnice nad Labem. Léky na předpis i volně prodejné, vitamíny, homeopatika i potravinové doplňky.
Silnostěnné zahradní hadice od českých výrobců
Silnostěnné zahradní hadice od českých výrobců najdou své využití nejen v letních měsících- zejména neprůsvitné. Silnostěnné zahradní hadice jsou výborně ohebné i při nízkých teplotách. Spolehněte se na kvalitní český výrobek, který najdete v našem e-shopu. Zahradní hadice jsou silnostěnné svou speciální konstrukcí a tím zaručují použitelnost v ...
Hydroizolace a rekonstrukce polochých střech, stavební a protiradonové izolace
Provádíme opravy a rekonstrukce střech, hydroizolace, stavební a protiradonové izolace naší firmou Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Projektování zahrad a realizace zahrad na míru - Třinec
Jak si představujete ideální zahradu? Měla by být plná květin a ovocných stromů, nebo by jejím středem mělo být zahradní jezírko a velký altán? Pokud chcete konečně přestat snít a proměnit vaše představy ve skutečnost, je tu pro vás Zahradnictví Šimková. Nabízíme vám projektování zahrad, ale i odborné realizace zahrad od počátečních hrubých prací ...
Realizace střech na klíč Frýdek-Místek – pokládka, montáž, zateplování
Střecha od profesionála se zárukou - to je střecha od firmy Martin Kocián z Frýdku-Místku, která se zabývá kompletní realizací střech na klíč a klade velký důraz na kvalitu použitých střešních materiálů a provedené práce. Zajistíme vám vhodnou střešní krytinu, provedeme zateplení, montáž a pokládku střešní krytiny. Díky nám získáte funkční a ...
Výrobní závody společnosti Vitana – Byšice, Varnsdorf a Roudnice nad Labem
Společnost Vitana má v České republice 3 výrobní závody, každý z nich je zaměřený na výrobu různých produktů. A to v Byšicích, Varnsdorfu a v Roudnici nad Labem. Provozovna ve Varnsdorfu se zaměřuje na výrobu koření a kořenících směsí, které doma používá každý k dochucení svého pokrmu. Provozovna v Roudnici nad Labem se zaměřuje na ...
Vyvrtávání, svařování i broušení kovů - kvalitní zpracování kovů
Vyvrtávání, svařování i broušení kovů realizuje společnost JH KOVO s.r.o., která se zabývá kvalitním zpracováním kovů a má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti.
Volná místa CNC obráběči, nabídka práce v celé ČR
Personální agentura Personal fabric - agentura práce, a.s. poskytuje volná pracovní místa pro CNC obráběče na CNC soustruh, frézu či horizontku.
Personal fabric - agentura práce, a.s.