Aktuální microsite

Tisk pomocí sublimace, sublimační potisk poutačů, billboardů Zlín
Potisk billboardů či poutačů lze provést unikátní technologií pomocí sublimace, nutné je použití textilních materiálů z vysokou pevností. Tuto technologii potisku provádí v regionu Zlínský kraj firma SubliProfi, s.r.o. Otrokovice. Pomocí digitálního sublimační tisku jsme schopni zhotovit reklamní motivy na nejrůznější materiály. Financujeme ...
Kompletní stavba střechy, rekonstrukce a montáž střešní krytiny
Společnost Střechy - MACHAČ provádí v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno montáže všech dostupných typů střešní krytiny. Naše firma zajistí kompletní stavbu nové střechy.
Průmyslová automatizace -  nejmodernější komplexní řešení na klíč
Díky našim zkušenostem a know-how jsme Vám schopni sestavit řešení průmyslové automatizace - řídicí systémy nejen pro malé budovy ale i pro velké dopravní stavby a průmysl.
Mezinárodní nákladní doprava, zasílatelství v zemích EU, spedice
Firma Sunny Trans, autodopravce z regionu Zlínský kraj, se specializuje na mezinárodní nákladní dopravu, zasílatelství v zemích EU. Spedice zajištěna vozy Man a Iveco.
Čelní vysokozdvižné vozíky prodej Litoměřice - pro přesun materiálu či zboží
Naše čelní vysokozdvižné vozíky díky svému velkému výkonu a snadnému ovládání jsou oblíbeným pomocníkem při skladování u nás, ale i ve světě.
Levnější plastové centrální vysavače Zanussi, Drainvac, Globovac-eshop
Levnější variantou centrálního vysávání jsou plastové vysavače Zanussi, Drainvac, Globovac. V regionu Zlín a Brno dodává centrální a průmyslové vysavače firma Valčík.
Námořní a letecká přeprava po celém světě - spolehlivá mezinárodní logistika
Zajišťujeme dopravu nejenom pro klasické balíčky bez zvláštních požadavků na přepravu, ale také se můžeme postarat o chlazenou dopravu či o farmaceutické přípravky.
Cestovní agentura, kancelář Dačice Jindřichův Hradec- pobytové, poznávací i kulturní zájezdy
Pobytové zájezdy od cestovní agentury a přímou autobusovou dopravu zařizuje firma CA Jaroslava Šteflová a Štefl – TOUR autobusová doprava v Jindřichově Hradci.
Instalatérské a topenářské práce, vodoinstalace, rozvody plynu i chlazení
Komplexní služby v oblasti topenářství a instalatérství nabízí společnost LUTOPOL s.r.o., Duchcov. Montáže, opravy a údržba kanalizačních sítí, vodoinstalací, rozvodů zdravotechniky, plynu i chlazení.
Kurz speciálních efektů a líčení  Praha - Modelace, odlévání, líčení a úpravy masek
Maskérská škola FaZa makeup Praha nabízí kurzy speciálních efektů, kde se účastníci naučí moderním technikám, díky kterým všechny masky působí až neuvěřitelně věrohodným dojmem.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Prodej, montáž, záruční i pozáruční servis plynových kotlů Žatec
Potřebujete nový plynový kotel? Porouchal se vám ten starý a nevíte, jak ho opravit? Antonín Pech P+S+P Vám nabízí služby týkající se plynových kotlů, od jejich prodeje, přes montáž až po servis.
Úklidové služby - pravidelný i jednorázový úklid firem i domácností
Společnost Petry Lístkové - NAČISTO ÚKLIDY je profesionální úklidová firma, která poskytneme pravidelný i jednorázový úklid domácností i firem v Opavě a okolí.
Úklidové a čisticí práce v kotelnách, strojovnách a čištění jejich technologií
Kotelny, strojovny a jejich technologická zařízení uklízí a čistí společnost LUTOPOL s.r.o., Duchcov. Úklidové a čisticí práce vysokotlakými čisticími stroji, pískování mokrou technikou.
Podlahy a koberce Ústí nad Orlicí, Česká Třebová
Široký sortiment podlahy a koberce včetně pokládky, čištění a broušení - prodej klasických i moderních koberců a podlah - Podlahářství Herman Ústí nad Orlicí, Česká Třebová
Prodej realit bez smlouvy, rychle, levně, výkup nemovistostí
Realitní kancelář, prodej a výkup nemovitostí, rychle jednání, přijatelné ceny, skvěle zmapovaný místní trh, výkup nemovitostí za hotové
Hasičské zásahové přilby MSA F1 a F2 - prodej, eshop
Na svém e-shopu nabízí firma EuroFire s.r.o. prodej hasičských zásahových přileb MSA F1 a F2.
Výroba a montáž strojů a větších strojních montážních celků dle dodané dokumentace
Výrobu strojních montážních celků i samostatných strojů, včetně povrchových úprav, montáže i uvedení do provozu, zajišťuje společnost ELITEX Machinery, s.r.o. z Kdyně.
Epoxidové a polyuretanové podlahy jsou výborným řešením pro lehký, těžký i chemický průmysl
Odolné epoxidové a polyuretanové podlahy - Epoxidové a polyuretanové podlahy jsou výborným řešením pro lehký, těžký i chemický průmysl - PODLAHOVÉ SYSTÉMY – Červinka & Syrový Liberec
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Profesionální traktorové sekačky Iseki, s nástavci pro letní i zimní použití
Profesionální traktorové sekačky značky Iseki. Stroje se používají převážně v letních měsících, ale je možnost dokoupit i zimní nástavce. V naší nabídce naleznete série SXG, SFH, SF nebo SZ.
Prodej bazénů na míru – neobvyklý prostor není problémem
Prodejem bazénů na míru se zabývá firma RS - AQUASERVIS s.r.o. v České Kamenici. Máme za sebou víc jak 11letou tradici. Náš tým tvoří vyškolení pracovníci, kteří se snaží vyhovět Vašim specifickým požadavkům. Vytvoříme pro Vás projekt, zapracujeme veškeré vaše požadavky. Poté vyrobíme pro Vás bazén, namontujeme a v budoucnu budeme zajišťovat ...
Solární technika, tepelná čerpadla i topenářské práce
Kvalitní topenářské práce a odbornou montáž solární techniky nebo tepelných čerpadel vám zajistí zkušená firma Švitorka & Jarýn. Vyzkoušejte nás i vy - působíme v okolí Šumperka.
Prodej sprchových koutů Teplice - koupelnové studio, ve kterém naleznete vše potřebné
Sprchové kouty tvoří nedílnou součást většiny koupelen. KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. realizuje prodej kvalitních sprchových koutů různých kvalitních značek.
Ručně vedené vozíky prodej Litoměřice - vhodné i do těch nejnáročnějších provozů
Techniku pro ruční vedení, ručně vedené vozíky, které jsou vhodné do nejnáročnějších provozů a jsou určeny pro přímou náhradu za vysokozdvižné vozíky. nabízí ke koupi společnost BALKANCAR CZ.
Hydrantové systémy a skříně Pardubice - z nerezu i plechu, zajišťují požární bezpečnost
Interiérové hydrantové systémy a skříně pro zajištění požární bezpečnosti vyrábí a dodává firma Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. Naše výrobky vyhovují normě ČSN EN ISO 9001.
Obrábění, broušení a soustružení strojních součástí na CNC a konvenčních strojích
Přesné strojní součásti a svařence na CNC i konvenčních strojích vyrábí společnost ELITEX Machinery, s.r.o. z Kdyně. Obrábění, broušení, frézování ozubených kol i rotačních součástí.