Aktuální microsite

Montované stavebnicové haly s různým využitím - výroba, jednoduchá montáž
Bezúdržbové stavby pro firmy nebo soukromé osoby vyrábí společnost NAUTIG SE Halmont z Jihlavy. Za rozumné ceny dodáváme montované stavebnicové haly, které sestaví každý zručnější kutil.
NAUTIG SE Halmont
Různé druhy kartonových krabic z vlnité nebo hladké lepenky vhodné pro majitele e-shopu
Papírové krabice v různých provedeních, které jsou vhodné pro majitele e-shopů na balení zboží je možné pořídit od společnosti Karton plus spol. s.r.o. dodávající nejen v Prostějově a Olomouci.
Karton plus spol. s.r.o.
Posuvná krmná čela stájových boxů pro hříbárny a jízdárny
Posuvná krmná čela a posuvná čela stájových boxů dodává firma EQUICOV. Na zakázku zhotovíme posuvná krmná čela pro jízdárny, hříbárny a další stáje.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Zakázková výroba posuvných dveří na míru – kvalitní práce za akční cenu
Na zakázkovou výrobu kvalitních posuvných dveří a posuvek na míru se zaměřuje společnost Š+N MIRADE s. r. o. z okresu Olomouc, která dodává dveře za akční ceny po celé České a Slovenské republice.
Š+N MIRADE s.r.o.
Vyrovnání deformovaných plechů autokaroserie bez poškození původního laku
Vyrovnání deformovaných plechů autokaroserie vašeho vozu přenechejte odborníkům z firmy Veselý DŮLEK Milan Veselý. Postaráme se o opravu deformovaných plechů bez poškození původního laku.
Moderní interiéry – návrh a realizace na zakázku
Moderní interiéry na míru, kompletní rekonstrukcí interiérů bytů i rodinných domů od návrhu až pro samotnou realizaci vás provede truhlářská firma Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Prodej zvěřiny do maloobchodů, hluboce zamražené maso z jelena, daňka, zajíce a další
Prodej zvěřiny do maloobchodů zajistí spolehlivý dodavatel MORAVIALOV s.r.o. z Kravska, na Znojemsku. Maso z jelena, daňka, zajíce, divokého prasete, srnce či z muflona je hluboce zmražené.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Výroba, prodej krmné směsi pro skot, pro krávy, doplňková krmná směs pro dojnice
Výroba, prodej krmné směsi pro skot a krávy firmy MIKROP ČEBÍN a.s. splňuje přísné normy EU. Dále krmné směsi pro dojnice, mléčné krmné směsi.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Kompletní podlahářské práce na klíč a pokládka různých podlah včetně zaměření
Pokládku podlah z různých materiálů provádí naše firma LASPO podlahářství, s.r.o. Zajišťujeme kompletní podlahářské práce na klíč včetně konzultace a zaměření pro zákazníky z Brna, Blanska a Vyškova.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Hydraulická těsnění, lepidla a tmely – kvalitní sortiment za výhodné ceny
Široký výběr hydraulického těsnění, různých lepidel a tmelů za výhodné ceny má ve svém bohatém sortimentu e-shop společnosti LOŽISKA VILÍM spol.s r.o. působící v okolí Olomouce a Prostějova.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Zelené hnojení a obohacování půdy – zvýšení kvality a úrodnosti pomocí rostlin
Na prodej produktů pro zelené hnojení a obohacování půdy za účelem zvýšení kvality a úrodnosti pomocí rostlin se zaměřuje společnost Drago spol.s r.o. působící nejen v oblastech Zlína a Přerova.
Drago, spol. s.r.o.
Měření průtoků technických plynů - průtokoměry, detektory, snímače
Firma SONOTEC s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu senzorů pro měření základních charakteristik stlačeného vzduchu a technických plynů. Dodáváme průtokoměry, snímače tlaku a teploty rosného bodu.
SONOTEC s.r.o.
Zakázková výroba nábytku na míru do šaten, dětských a obývacích pokojů – interiér dle Vašich představ
O zakázkovou výrobu nábytku na míru do dětských a obývacích pokojů a šaten dle Vašich představ se postarají specialisté společnosti TOM stolařství působící ve Zlíně, Kroměříži a dalších městech.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Manipulační linky a technologie - pro potravinářský průmysl
Manipulační linky a technologie pro potravinářský a betonářský průmysl si pořiďte od firmy TERAMEX s.r.o. v Hustopečích.
TERAMEX s.r.o.
Veřejné i soukromé degustace vína s profi someliérem v Mikulově
Zjednodušíme Vám svět vín - Víno Šimák s.r.o. v Mikulově pořádá ve vinném sklepě U Hroznů řízené veřejné i soukromé degustace vína pod vedením profi someliéra.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Rodinný autoservis Auto Pneu Procházka Brno, servis osobních a užitkových vozů všech typů, značek
Provádíme výměny olejů, brzdových destiček a jiné drobné opravy, samozřejmostí jsou technické prohlídky včetně kontroly emisí a servisní prohlídky.
PROCHÁZKA PNEUSERVIS AUTOSERVIS
Stabilizované růže a květiny – krása, čerstvost, barevnost a romantika, která neuvadá
Na výrobu a prodej stabilizovaných růží, květin a dekorací, které si uchovávají svou krásu, čerstvost, barevnost a mají dlouhou životnost, se zaměřuje společnost Romana Design.
Romana Design Mechové obrazy
Asfaltové mostní závěry - speciální silniční práce z kvalitních materiálů
Speciální silniční práce z kvalitních materiálů provádí po celé České republice firma REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi. Mezi naše činnosti patří i asfaltové mostní závěry.
REKMA, spol. s r.o.
Kamenné schody jsou praktickým a estetickým doplňkem - zaměření, výroba
Nechte si vyrobit kvalitní kamenné schody, které budou praktickým i estetickým doplňkem vašeho domu nebo zahrady. Kamenictví Karel Otruba má s výrobou kamenných schodů již dlouholeté zkušenosti.
Kamenictví Karel Otruba
Autolakovna, oživení a renovace laku automobilů, obnova ztraceného lesku
Díky mnoholetým zkušenostem poskytuje Autolakovna BOSS v Brně kvalitní a profesionální služby. Oživí laky u automobilů, obnoví ztracený lesk a kompletně zrenovují celý lak na Vašem automobilu.
Zakázková výroba a prodej nerezových poklopů - proti tlakové vodě, únikové
Různé varianty nerezových poklopů prodává firma Bulldeck s.r.o. z Hartinkova. K dispozici jsou poklopy únikové, proti tlakové vodě, které standardně vyrábíme do 3 týdnů.
Skelné a polyesterové rohože laminované hliníkovou fólií, parozábrany
Skelné a polyesterové rohože, které jsou laminované hliníkovou fólií a je možné je použít jako účinnou parozábranu, prodává firma ALPAX, s.r.o.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Svařování plastů - vložky studní různých tvarů i objemů
Potřebujete opravit, svařit nebo vyrobit vložky studní nebo nádrž? Pak neváhejte a obraťte se na Svařování plastů Petroš Brno!
Svařování plastů Pavel Petroš
Toaletní zařízení pro obchodní a nákupní centra - montované WC kabiny s rychlou realizací
Montované WC kabiny pro obchodní a nákupní centra realizuje naše společnost BÖHME CZ spol. s r.o. působící v České republice. Z jednotlivých příček Vám rychle sestavíme kompletní toaletní zařízení.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Kontroly a ekologizace kotlů, seřízení kotle na tuhá, kapalná i plynná paliva
Kontroly a ekologizace kotlů provádí firma Detekta s.r.o. Brno. Seřízení kotlů, měření hlučnosti a účinnosti kotlů. Výpočty ročních poplatků.
Detekta s.r.o.