Aktuální microsite

Kvalitní míchače na krmné směsi – výroba a dodávka na klíč
Výrobou a dodávkou kusových míchačů na krmné směsi, i kompletních celků na klíč se v okolí Znojma zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Pomalu rozpustná hnojiva v tabletách – vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny
Na výrobu a prodej pomalu rozpustného hnojiva ve formě tablet s vysokým obsahem všech živin, které jsou vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny se zaměřuje společnost Silva Tabs.
Silva Tabs Hnojiva v tabletách
Česká výrobní společnost se sortimentem kartáčů na čištění krbů, komínů, kamen a výrobou hromosvodů hledá obchodní partnery
Firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která vyrábí sortiment komínových kartáčů, krbů, komínů, ale také hromosvody, hledá obchodní partnery pro prodej a distribuci výrobků v zemích EU i mimo ni.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Mokré čištění interiéru vozidla - čištění osobních aut, dodávek, autobusů mokrou cestou
Společnost DH - servis Uherské Hradiště provádí mokré čištění interiéru vozidla. Čištění mokrou cestou provádíme u osobních aut, užitkových vozidel, dodávek i autobusů.
DH - servis Hana Grebeníčková
Bezvýkopové kontroly a opravy kanalizací, údržba kanalizací, renovace a sanace potrubních vedení, obklady revizních šachet a stok
Společnost Gvoždík s.r.o. se specializuje na bezvýkopové kontroly, údržbu a opravy kanalizací. Nově také nabízí obklady revizních šachet a stok čedičem.
Gvoždík s.r.o. bezvýkopové kontroly, údržba kanalizace
Substráty a rašelina – bohatý výběr na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny
Bohatý sortiment substrátů a rašeliny vhodné na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny a další směsi má ve svém portfoliu společnost KERA GREEN s.r.o. společně s hnojivem a dekoračním materiálem.
KERA GREEN s.r.o. Zahradnické substráty a hnojiva
Výroba dehydratovaných potravin, koření, kořenících směsí, sušené zeleniny a sušených hub, Opava
Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o. je česká rodinná firma, která se specializuje na výrobu dehydratovaných potravin, koření, kořenících směsí, sušené zeleniny a sušených hub, dle vlastních receptur.
Nová vína v bohatém sortimentu vinařství – jakostní a přívlastková té nejlepší chuti a kvality
Nová vína v bohatém sortimentu Vinařství Nešetřil ve Znojmě jsou pravidelně uváděna na trh na podzim. Jedná se o čtyři bílá a dvě červená jakostní a přívlastková vína té nejlepší chuti a kvality.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Profesionální detailing – keramická ochrana laku automobilů, leštění a voskování
Na profesionální detailing a péči o vozidlo zahrnující keramickou ochranu laku, leštění a voskování se v oblasti Boskovic a Letovic zaměřují profesionálové ze společnosti JR DETAILING.
JR DETAILING Čištění interiérů auta
Rovnání podvozkových rámů, servis a oprava havarovaných nákladních automobilů
Společnost CN SERVIS, spol. s.r.o. z Ostravy je specializovaný autoservis, který se dlouhodobě zabývá rovnáním podvozkových rámů a opravami nákladních vozidel, přívěsů, návěsů i autobusů.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Rehabilitace psů a koček po úrazech, operacích a při řešení ortopedických vad
Rehabilitaci psů a koček po úrazech, operacích a při řešení ortopedických vad provádí v Opavě a Ostravě odborná rehabilitační veterinární sestra z Veterinární kliniky MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Stavební materiály a drobné domácí potřeby pro dům a zahradu – kvalitní sortiment za nejlepší cenu
Na prodej širokého sortimentu stavebních materiálů a drobných domácích potřeb pro dům a zahradu za bezkonkurenční cenu se v okolí Miroslavi a Čejkovic zaměřuje prodejna Stavebniny EKOČEK.
Stavebniny EKOČEK
Profesionální tlakové tryskání, neboli pískování kovů, ocelových konstrukcí a betonu
Odstranění nečistot a rzi před konečnou povrchovou úpravou kovů, betonu i ocelových konstrukcí se provádí tryskáním pod tlakem, zajistí firma Lason CZ s.r.o. v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Služby separovaného sběru odpadu, třídění a recyklace odpadu
Chcete chránit životní prostředí? Společnost Ekoselect a.s. vám nabízí komplexní služby v oblasti separovaného sběru odpadu, třídění a recyklace odpadu.
Ekoselect a.s.
Značení, samolepky, štítky na potrubí ve vysoké kvalitě na našem eshopu
Pokud hledáte kvalitní produkty pro značení potrubí dle ČSN, doporučujeme Vám navštívit eshop KRIŽAN, který se specializuje na bezpečnostní značení, samolepky a štítky na potrubí a ventily.
KRIŽAN, s.r.o.
Dovoz nových nebo ojetých osobních automobilů ze zahraničí na zakázku
Dovoz aut ze zahraničí svěřte do rukou firmy Luděk Rusina Přeprava aut z Frýdku-Místku. Na zakázku přepravíme ojeté vozidla i zcela nové automobily pro koncové zákazníky, autosalony i autobazary.
Luděk Rusina Přeprava aut
Stropní a nástěnné černé LED svítidlo - dekorativní i designové světlo do interiéru
Pokud máte doma moderní nábytek, pak se do Vašeho interiéru hodí i dekorativní a designová černé LED svítidla - stropní a nástěnné světla zakoupíte u společnosti Greenlux s.r.o..
Greenlux s.r.o.
O společnosti TÜV SÜD Czech s.r.o: ochrana lidí, životního prostředí a majetku před riziky spojenými s technologiemi
Jsme zde, abychom vám poskytli zázemí a důvěru v technologie. V TÜV SÜD se specializujeme na ochranu lidí, životního prostředí a majetku před riziky spojenými s technologiemi.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Dodávka pásových a kolečkových schodolezů, které usnadní překonávání schodišť všech typů
Na zakázkovou výrobu bezbariérových řešení se zaměřuje profesionální firma MANUS Prostějov, spol. s.r.o., jejíž pobočku najdete v Trenčíně. Dodává pásové a kolečkové schodolezy pro překonání schodišť.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Prvotní kalibrace manometrů Wika a Prematlak, vystavení kalibračního listu
Prvotní kalibrace s vystavením kalibračního listu pro manometry Prematlak a Wika poskytuje společnost TERTEC, spol. s. r. o. v Ostravě.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Sedáky, opěrky válečky s paměťovou pěnou - zdravotní doplňky na cesty, do kanceláře
Různé zdravotní doplňky prodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková. V okolí Boskovic a Jevíčka dodáváme sedáky, opěrky a válečky s paměťovou pěnou pro cestování či práci v kanceláři.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Kvalitní bistro, jídelna - chutná teplá jídla, denní menu, obědy
Společnost Dunaj - Ostrava CZ s.r.o. provozuje bistro v Moravské Ostravě, kde naleznete kvalitní a chutná jídla. V naší jídelně připravujeme obědy a denní menu, na kterém si vždy pochutnáte.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Silážní konzervanty pro rychlou fermentaci a stabilitu siláže
Firma MIKROP ČEBÍN a.s. je výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku inovativních biologických silážních konzervantů MAGNIVA. Naleznete u nás také chemické konzervanty řady NEUBASIL.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Šperky a dárky s exotickým nádechem  - Různé dárky.cz - zajímavé nápady na dárky pro ženy i muže
Chcete své blízké překvapit něčím originálním? Na Ruzne-darky.cz nabízíme šperky z různých koutů světa, které jsou skvělým dárkem pro každou příležitost.
Světelná reklama Praha
Romantická dovolená či víkendový pobyt  - ubytování nejen pro mladé páry a rodiny
Ubytování v apartmánu nejen pro zamilované mladé páry a rodiny v centru Mikulova poskytuje společnost Kníže Ferdinand Apartments, která zajistí romantickou dovolenou či víkendový pobyt.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov