Aktuální microsite

Mobilní lis na armování hadic
Mobilní lis na armování hadic od firmy Kovaz splní vaše očekávání. Armování hadic mobilním lisem ještě nebylo nikdy snazší! Správná výztuž hadic zaručí dokonalé a snadné používání. Jednoduše toho docílíte přenosným a nenáročným mobilním lisem na výrobu hadic s koncovkami. Mobilní lis najde své uplatnění v opravnách nebo dílnách. ...
Úchytky na nábytek – EKO-INTERIER
Firma EKO-INTERIER nabízí rozmanitý výběr nábytkových či kuchyňských úchytek, klik a kování. Vybavujete svůj byt nebo renovujete kuchyň? Pak neváhejte si přijít vybrat právě k nám do EKO-INTERIERU v Kolíně. Úchytky na nábytek od firmy EKO-INTERIER dotváří celkový dojem Vašeho nábytku. Nábytkové úchytky včetně novinek – naleznete buď u nás na ...
Velkoobchod cukrovinek, potravin, konzerv, potravinářského zboží za velmi výhodné ceny!
Velkoobchod cukrovinek, potravin a konzerv,široký sortiment potravinářského zboží, plechovek a cukrovinek nabízí ČOKO-velkosklad.
Stavební materiál – cihlové systémy, zámková dlažba, maltová směs
Stavební firma Andrla, s.r.o., nabízí veškerý stavební materiál je zámková dlažba, maltová směs a cihlové systémy v Opavě a okolí.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Servis gastro vybavení pro malé firmy i velké instituce Praha - Objednejte si spolehlivý servis gastrozařízení
Naše práce spočívá v sestavení komplexního plánu pro klienta tak, aby vše proběhlo hladce, s důrazem na efektivnost a bezpečnost gastronomického provozu.
Dodávka plynu pro obce a města
Levný plyn Vám dodává firma Energie2,a.s. Našim zákazníkům nabízíme balíčky služeb podle sektorů domácnost, obce a města,- podniky. Tarify se rozdělují podle toho, na co zájemci plyn převážně používají. Dělí se na vaření, ohřev vody a topení. Na našich stránkách si můžete vypočítat, o kolik levnější plyn budete odebírat s námi, než s jinou ...
Nejvýhodnější výkup zlata, okamžitá hotovostní půjčka, zástava zlata
Zástava zlata je řešením špatné finanční situace. Nejvýhodnější výkup zlata nabízí Zastavárna a bazar Kroměříž. Okamžitá hotovostní půjčka Váš problém vyřeší.
Čalouněný nábytek, zakázková výroba čalouněného nábytku Břeclav
Čalouněný nábytek, zakázková výroba čalouněného nábytku, dveře, postele, sedací soupravy, obývací pokoje, ložnice a další interiéry, čalounictví, od firmy DEADE s.r.o. v Břeclavi.
JUNIOR program pro děti - Nemocnice Na Homolce Praha - specializovaná péče pro děti do 19-ti let věku
Zdraví vlastních dětí je pro každého rodiče jistě prioritou číslo jedna. Dopřejte jim proto nadstandardní zdravotní péči, kterou jim s radostí poskytne naše centrum Homolka Premium Care a.s.
Kompletní pohřební služby Mníšek pod Brdy
Rozloučení se zesnulými by mělo proběhnout při zachování maximální piety. Pokud hledáte spolehlivou pohřební službu, tak se obraťte na Pohřební ústav Pegas CZ s.r.o., který nabízí následující druhy pohřbů: - Bez obřadu (pohřeb bez obřadu, pouze s kremací) - S obřadem (možnost výběru z velké nabídky obřadních síní) - ...
Cenově dostupný ekonomický pohřeb Praha
Chcete se se zesnulým rozloučit co nejlépe, avšak nemáte příliš peněz na drahý pohřeb? Pohřební ústav Pegas CZ nabízí možnost zrealizování ekonomického pohřbu, který je stejně plnohodnotný, avšak finančně méně náročný. Ekonomický pohřeb zahrnuje: - Zajištění obřadního sálu spolu s řečníkem - Kremační rakev včetně zdobné ...
Komfortní ubytování v lokalitě Českého Švýcarska pro pracovní i rekreační pobyty
Ubytování v Českém Švýcarsku v moderních pokojích s komfortním vybavením Vám nabízí Hotel a restaurace Kocanda. Vynikající lokalita blízko cyklostezky, centra města Děčín i národních parků.
Fotografování svateb, vyvážené snímky s emotivním nábojem - profesionální fotograf
Fotografování svateb v okolí Zlína zajišťuje profesionální fotograf Renata Mládenková, Ateliér Trendfoto. Tyto svatební fotografie jsou zárukou vyvážených snímků s emotivním nábojem.
Elektronické zabezpečovací systémy, kamery, zajištění objektů Moravské Budějovice
Zajištění objektů, elektronické zabezpečovací systémy, kamery, alarmy. Instalaci a montáž zařídí specialista v oboru firma Elektroinstalace Pavel Puchner.
Prodej, dodávka PVC a marmoleum podlahy, podlahová krytina Znojmo
Prodej, dodávka PVC a marmoleum podlahy, podlahové krytiny, výběr z mnoha dekorů, které napodobí jiný typ podlahy, dodává společnost K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.
Domácí čistička odpadních vod zbaví vaši vodu nečistot - Čáslav
Čistá a zdravá voda je pro každou domácnost velmi důležitá. O to nepříjemnější pak je, když se kvalita vody zhorší a vy s tím nemůžete nic dělat. Přestaňte být závislí na ostatních a čistěte si svoji vodu sami. Jak? Obraťte se na společnost TopolWater a pořiďte si domácí čističku odpadních vod. Domácí čistička odpadních vod TOPAS, kterou vám v ...
Výkup nepotřebných kabelů, zpracování kabelů - kovošrot
My se za vás postaráme o výhodný výkup a zpracování nepotřebných kabelů. Náš kovošrot vás rychle zbaví nepotřebných kabelů a navíc vyplatí finanční odměnu.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Měchy trakčního motoru a vzduchotechniky pro tramvaje i autobusy
Měchy trakčního motoru a vzduchotechniky pro tramvaje i autobusy - výroba a příslušenství vzduchotechniky a přechodových měchů článkových tramvají - BAVO Poříčí s.r.o.
Pronájem restaurace Kanada pro svatební hostiny, rodinné oslavy, akce
Salonek nebo celé prostory Restaurace Kanada Holešov u Zlína je možné pronajmout pro svatební hostiny, rodinné oslavy i další akce.
Ortézy, ortopedické boty, polohovací, plastové dlahy - prodej, výroba, oprava
Výrobou, prodejem i opravou ortéz, ortopedických bot a polohovacích a plastových dláh se zabývá společnost PASO s. r. o. Nestátní zdravotnické zařízení z Ostravy.
Projektová dokumentace pro gastronomické provozy Praha - sestavení komplexního plánu
Celé prostory projdeme, zakreslíme a vytvoříme dokumenty pro realizaci provozovny. Zkonzultujeme všechny části s klientem a necháme finální projekt ohodnotit hygienou.
Elektřina pro tepelné čerpadlo, Praha - dvoutarifní produkt pro domácnost
Dodáváme elektřinu pro tepelná čerpadla v domácnostech. Pracujeme nejen v Praze, ale i po celé České Republice. Nabízíme Vám dva druhy dodávky elektrického proudu: D55d dvoutarifní produkt se nejlépe hodí pro místa s vytápěním tepelným čerpadlem, která je funkční od konce března roku 2005 s nízkým tarifem alespoň po 22 hodin. Balíček D56d ...
Pronájem stavebních strojů i s obsluhou Praha - BITELLI BB621, BAGELA BA-10000, 7000F, LOKUST a UNC
Pronájem stavebních strojů, které jsou zapotřebí při výstavbě asfaltových povrchů si můžete domluvit u společnosti Silnice Málek.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Prodej stěrkovací hmoty UZIN NC 146 - Akce „UZIN BONUTZ 2016“ - Za kupóny profi-nářadí!
V období od 1. června do 30. června 2016 obdržíte u smluvních velkoobchodních partnerů společnosti UZIN s.r.o. k zakoupeným uceleným paletám stěrkovací hmoty UZIN NC 146 příslušný počet kuponů BONUTZ.
Servis, repase, opravy vysokozdvižných vozíků - kvalitní servisní služby
Servis, repase a opravy vysokozdvižných vozíků vám zajistí společnost J & R servis z Havířova, která zajišťuje prodej a servis VZV. Kvalitní servisní služby poskytujeme už více než 20 let.