Aktuální microsite

Pronájem, půjčovna manipulační a vysokozdvižné techniky Litoměřice -   S námi ušetříte!
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se zabývá krátkodobým a dlouhodobým pronájmem a půjčovnou manipulační a vysokozdvižné techniky.
Ratanový nábytek - botník, regál, obal na květináč, komody eshop
Ratanový nábytek pro váš byt či zahradu můžete nyní zakoupit v eshopu společnosti Favour Czech, s.r.o., v jejíž nabídce naleznete vše od botníků, přes regály, obaly na květináče až po komody.
Gelový obklad Praha – chladivé a hřejivé sáčky Thermocompress universal
Gelové obklady Thermocompress universal pomáhají chladem nebo teplem proti bolestem a únavě. Tyto sáčky si můžete zakoupit u firmy První jílovská a. s. na Praze-západ. Thermocompress balíčky pomohou rychle a účinně od bolestí a osvěží lidský organismus. Jsou naprosto nezávadné vůči pokožce. Teplý obklad pomáhá prokrvení dané části těla a ...
Servis, prodej a ověření tachografů VDO|Děčín
Prodáváme a opravujeme záznamová tachografická zařízení pro bezpečné řízení silničního a železničního vozidla. Pokud zjistíme závadu, systém okamžitě opravíme, nebo vyměníme za nový nebo repasovaný, dle zákazníkova výběru. Také podle žádosti tachografy parametrizujeme na podsvícení displeje či automatické přepínání řidičovy činnosti ...
Digitální tachografy Děčín a Brno - prodej, výměna a servis
Provádíme výměnu, prodej a servis digitálních tachografů pro bezpečnou cestu silničními vozidly. Soustředíme se na atestace a opravy systému VDO 1381 a Stoneridge SE5000. Při opravách vyndáme kartu, restartujeme firmware a zpracujeme stávající data. Při častém servisu měníme i baterii. Pokud je tachograf VDO příliš zastaralý, provedeme jeho ...
Rekonstrukce rodinných domů, podkroví, půdní vestavby Zlínský kraj
Pokud Vás čeká rekonstrukce rodinného domu, aktuálně přijímá zakázky společnost Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště. Provádíme rekonstrukce podkroví, půdní vestavby rodinných domů a rekonstrukce bytového jádra či montáže sádrokartonových příček a stropních, kazetových podhledů. Působíme především v regionu Zlínský kraj a Jihomoravský ...
Křišťálové lustry od tradičního českého výrobce - záruka kvalitního výrobku
Myslíte si, že křišťálové lustry patří pouze na zámky a do honosných sálů? Tak to jste na omylu. V ELITE BOHEMIA vyrábíme speciální křišťálové lustry na zakázku, ale i svítidla do bytových prostor.
Multiline 111 tvarovaná svítidla pro kanceláře, interiéry-výroba
Tvarovaná svítidla řady Multiline 111, 80 od firmy HELIO Uherské Hradiště využijete v jakémkoliv interiéru. Dodáme osvětlení pro kanceláře, obchody, haly.
Obchodní akademie, SOŠ a SOU Třeboň – studijní obory pro kluky i holky
Nabízíme zajímavé obory pro kluky i holky, které otevírají dveře pro další studium, ale i uplatnění v praxi. V rámci naší školy máme obory zakončené maturitou, učební obory nebo i nástavbové studium.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Výrobce a prodejce razítek TRODAT, razítka na počkání, expres, Brno
Vyhotovení razítek na počkání, výrobce a prodejce razítek TRODAT, široký sortiment, razítka expres i na zakázku můžete mít od firmy ALPAS - RAZÍTKA, z Brna.
Romantické pobytové balíčky pro dva -  privátní wellness, relaxační masáže
Vyberte si romantický pobytový balíček pro dva a užijte si ubytování plné relaxace a hýčkání v poklidném Penzionu Ovečka v Beskydech, kde můžete také využít privátní wellness a relaxační masáže.
Tisk, kopírování a další reprografické práce |  Praha 7 Holešovice
Kopírování, tisk, skenování jsou služby, bez kterých se dnes neobejde téměř nikdo. Pokud však nemáte možnost tisknout či kopírovat doma, obraťte na MP COPIER, jež najdete i v Praze 7 – Holešovicích.
Posilovna, fitcentrum, kruhové a individuální tréninky - sportovní vyžití pro každého
Buďte fit! Navštivte posilovnu a fitcentrum Box-fit-gym v Rožnově pod Radhoštěm, kde čeká sportovní vyžití na každého. Kruhové a individuální tréninky i box – to vše s osobním přístupem!
Daňové poradenství, přiznání, analýzy - profesionální a rychlé zpracování
Profesionální a rychlé zpracování daňového přiznání i analýz zajišťuje společnost Zlín Audit s.r.o., která kromě těchto služeb nabízí také poradenství v tomto oboru.
Svářečská škola kurzy svařování výuka svářečů kurzy pájení.
Svářečská škola zajišťuje kurzy svařování, výuku svářečů nebo kurzy pájení. Všechny kurzy jsou ukončeny úřední zkouškou dle daných norem. Nezaostávejte ve vzdělávání. Svářečská škola v České Třebové vám poskytne ty nejlepší znalosti v oboru svařování. Svářečská škola v České Třebové je zapojená do systému výuky svářečů řízeného Českou ...
Analýza systému měření průměru a rozpětí – Metoda R&R
Dodáváme analytický systém pro měření průměru a rozpětí známý pod názvem Metoda R&R. Tento software naleznete na našich internetových stránkách.
Mezinárodní, vnitrostátní silniční i železniční doprava nebezpečného zboží
Pokud potřebujete přepravit nebezpečné zboží, obraťte se na specialisty ze společnosti PROMET LOGISTICS a.s. z Ostravy, kde se zabývají mezinárodní a vnitrostátní silniční i železniční dopravou.
Restaurace České Švýcarsko – tradiční domácí jídla
V krásném prostředí národního parku v Českém Švýcarsku se nachází útulný rodinný Penzion Dřevák. Penzion naleznete v malebném městečku Jetřichovice. Mimo přívětivého ubytování nabízí i možnost stravování. Prostředí restaurace je situováno tak, abyste kromě gurmánského zážitku měli možnost se kochat i prostředím národního parku. Pokud ...
Mobilní autoservis Děčín – pojízdná opravna vozů
Poskytujeme službu mobilního autoservisu pomocí naší pojízdné opravně. Postaráme se ihned o Váš vůz v Děčíně i okolí. Můžete naší pojízdnou dílnu využít pro preventivní údržbu Vašeho automobilu i pro technickou prohlídku. Na místě Vám vyměníme brzdové součástky a brzdy ozkoušíme. Opravíme drobné součásti vozu, jako je zemnící lanko, tabule či ...
Stavebniny pro malou nebo velkou stavbu DOLUR
Nabízíme stavební materiály tuzemského i zahraničního původu jak pro malou, tak pro velkou stavbu.
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Prodej stavebních strojů, mechanizace, výkopové práce - spolehlivá stavební firma
Spolehlivá stavební firma STROJEASTAVBY Tvrdoň, s.r.o. Hranice provádí stavební i výkopové práce a také Vám zajistí prodej použitých stavebních strojů a mechanizace všech světových značek.
Unikátní trička, mikiny, košile s potiskem-výroba a návrhy motivu, loga
Firma Vyoral Zlín-Kostelec nabízí unikátní trička, mikiny, košile i další oblečení s potiskem z vlastního motivu, nebo dodáme návrhy.
Obalový materiál - obaly, balicí papír, stretch fólie, vázací pásky
Velký výběr obalového materiálu, od balicího papíru, obalů až po stretch folie a vázací pásky naleznete u naší firmy M. NAVY, s.r.o. z Valašského Meziříčí.
Celoroční hubnutí - zpevnění těla na léto a udržení kondice
Se zpevněním těla před létem a s udržením kondice vám rádi pomohou ve studiu Salvea v Hranicích, kde hubneme, cvičíme a zpevňujeme celoročně. Přijďte nás navštívit a buďte fit !
Studio Salvea Helena Vavříková
Instalatérské práce v oblasti vodo-topo - rozvody vody, topení i plynu
Společnost TEPLO Lipník nad Bečvou, a.s., nabízí komplexní instalatérské práce v oblasti tepla, vody a plynu, včetně rozvodů vody, topení a plynu v rodinných domech i bytech v Lipníku a okolí.