Aktuální microsite

Poctivé čerstvé pečivo - pekárna Folpek
V pekárně Folpek v Novém Malíně u Šumperka pečou poctivé a kvalitní čerstvé pečivo. V pekařství si můžete vybrat z rozsáhlého sortimentu vyráběných pekařských produktů vysoké kvality.
Docházkový systém PowerKey - jednoduchá evidence příchodů a odchodů
Hledáte nejlepší způsob, jak efektivně a rychle zjistit docházku vašich zaměstnanců? Je to jednoduché, kontaktujte firmu ADVENT. Ta dodává docházkový systém PowerKey.
Nábytek a herní prvky pro mateřské školy, s důrazem na bezpečnost
Nábytek, herní prvky a další vybavení pro mateřské školy, jesle a dětské koutky vyrábí a dodává společnost DENELL Trade s.r.o. Vysoká kvalita provedení, bezpečnost a atraktivní design.
Poradenství a konzultace pro získávání dotací z fondů EU
Konzultační a poradenskou činnost, pomoc při financování projektů ze strukturálních fondů EU poskytuje společnost ITM, institut pro vzdělávání a poradenství, s.r.o. z Prahy.
Znalecký posudek, denní osvětlení, zastínění budov, projektová činnost
kompletní inženýrské služby, protokol energetické náročnosti, poradenství v oblasti pozemních staveb, výkon technického dozoru, energetický audit
Likvidace autovraků a druhotných surovin | Žamberk
Profesionální likvidace autovraků a druhotných surovin jedině v Žamberku. Se vším co se točí kolem likvidace vám je nápomocen Jaromír Plundra. Přijďte se sami přesvědčit do Sběrných surovin v Žamberku. Potřebujete se rychle zbavit vyprodukovaného odpadu? Ano čas od času je potřeba vyhledat profesionální služby, které se o jejich výkup řádně ...
Montáže a servis klimatizací Ekoklima A/C - příjemné a čisté prostředí
V našich komplexních službách jsou zahrnuty servis, údržba i opravy klimatizací.
Prodej, eshop zateplovací systémy, stavební materiály
Zateplovací systémy i stavební materiály jsou za příznivou cenu na prodej v eshopu firmy LM trade. Dodáváme pravidelně firmám z okresu Zlín, Kroměříž.
Varná technika pro velké provozy Praha - prodej, dodání a montáž.
Pro velké provozy jako jsou restaurace, pekařství, továrny s vlastní kuchyní nabízí firma Gastro Art Praha varnou techniku.
Ekonomické poradenství i kompletní vedení účetnictví pro firmy Praha
Nabízíme kompletní služby na míru malým firmám i velkým společnostem, trápit, postaráme se o podání daňového přiznání, vedení účetnictví i jednání s úřady.
Prodej obkladů a dlažeb Teplice - nejznámější české i světové značky na jednom místě
Chcete rekonstruovat nebo stavět novou koupelnu, ale chybí vám kvalitní materiál? Společnost KERSTAV SZABOVÁ vám zprostředkuje prodej kvalitních obkladů a dlažeb.
Tisk samolepicích etiket Kolín - etikety pro potravinářství, strojírenství i textilní průmysl
Samolepící etikety vyrábí a dodává firma Zebra s. r. o. z Velimi. Naše produkty nacházejí velké uplatnění v logistice a v potravinářském, strojírenském, automobilové i textilním průmyslu.
Zoologická zahrada Ústí nad Labem - navštivte zoo ve svém volném čase
Zoologická zahrada v Ústí nad Labem je ideální pro návštěvu s dětmi. Zoo nabízí mnoho tématických akcí, zážitkových programů nebo i vzdělávacích akcí.
Brusivo a pomůcky k broušení - specializovaná prodejna, široký sortiment brusek
Centrum nářadí s.r.o. je specializovaná prodejna se širokým sortimentem brusiva a pomůcek k broušení v Opavě.
Kalibrační laboratoř pro váhy s neautomatickou činností
Kalibrační laboratoř pro váhy s neautomatickou činností složí pro nově zakoupené váhy, váhy opravené nebo používané zákazníky. Kalibrační laboratoř firmy VÁHY - JAS vlastní od roku 2010 akreditaci udělenou Českým institutem. Koupili jste si novou váhu nebo máte váhu po opravě? Pak jsme tu pro vás. Navštivte naší kalibrační laboratoř pro váhy s ...
Vysokozdvižné motorové vozíky řada 2E prodej Litoměřice -  bezpečnější výhled z místa řidiče
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se sídlem v Litoměřicích představuje novou řadu vysokozdvižných motorových vozíků řady 2E.
Monitoring kanalizace a odpadů | Žamberk
Instalatérství Vonásek provozuje do 30 metrů monitoring kanalizace a odpadů. K účinnému monitoringu kanalizace a odpadů používáme stroj Cobra. Služby kamerovým systémem provozujeme v dostupnosti Žamberka a okolí. Účinně a rychle vás zbavíme znečištěného odpadního potrubí, kouřových cest a dutin. Spolehlivý monitorovací stroj Cobra lehce ...
Autorizovaný servis Kia Ústí nad Labem - objednejte si Váš vůz na servisní prohlídku
Objednejte si svůj vůz Kia do autorizovaného servisu v Ústí nad Labem. Na našich stránkách si přímo vyberte nejvhodnější termín. Servis poskytujeme pro osobní i užitkové vozy. Zajišťujeme výměnu skel, klempířské a lakýrnické práce, montáž alarmů nebo autorádií, parkovacích asistentů, diagnostika motorů, aj. Také zajišťujeme prodej ...
Profesionální pracovní, sportovní, dětské čtyřkolky Jeseník – prodej, eshop
Profesionální pracovní, sportovní, dětské čtyřkolky zakoupíte v okolí Jeseníku ve firmě Jiří Jelínek.
Nekuřácká restaurace s venkovními atrakcemi pro děti, dospělé
Lanáček Otrokovice u Zlína je nekuřácká restaurace a sportovní centrum s venkovními atrakcemi, průlezkami pro děti i dospělé. Je celoročně v provozu.
Svítidla, LED zdroje SmiLED, úsporné osvětlení na klíč Zlín
Svítidla, LED zdroje SmiLED i úsporné osvětlení na klíč realizuje firma SEEKER, s.r.o., která V8m nabízí komplexní služby v oblasti svítidel a osvětlení. Chcete ušetřit výdaje za elektřinu v halách, kancelářích nebo na prodejnách? Společnost SEEKER, s.r.o vám udělá analýzu stávajícího stavu a navrhne pro vás úsporné řešení, díky kterému ...
Výkup použitých průmyslových robotů, Kroměříž, Zlín, ČR
Společnost STAVAD s.r.o. nabízí firmám z celé ČR výkup použitých průmyslových robotů. Naše provozovna je v obci Martinice - okres Kroměříž, Zlínský kraj. Firma STAVAD je připravena vykoupit Vaše použité průmyslové roboty. Vzhledek k tomu, že průmyslový robot ztrácí postupně na ceně, využijte možnost z něj profitovat, než bude zcela ...
Realitní kancelář a odborník na nemovitosti
Realitní kancelář REALIT ve Frýdku-Místku je odborníkem na nemovitosti. Kompletní servis v oblasti nákupu, prodeje i správy nemovitostí za těch nejvýhodnějších podmínek.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Bio líh do krbů - ekologické palivo, podpalovač bez zápachu
Bio líh do krbů vyrábí firma LERA-LEZNA CZ v Razové. Jedná se o ekologický podpalovač, který hoří bez zápachu.
Uzavíratelné zipové sáčky v různých variantách - výroba s dlouholetou tradicí
Nenahraditelným pomocníkem nejen v domácnosti jsou uzavíratelné zipové sáčky v různých variantách, které dodává společnost OBALIA s.r.o. se sídlem v Prostějov.