Aktuální microsite

Svoz a odstranění odpadu Praha - velkoobjemový odpad pro města, obce a občany po celé České republice
Zajišťujeme svoz a odstranění velkoobjemového odpadu pro města, obce, společnosti, podnikatele a občany po celé ČR. Patří sem starý nábytek, koberce, sanitární technika a další.
Nová verze programu Oferta - k provádění výběrových řízení přehledně a efektivně
Pokud hledáte spolehlivý program k přehlednému a efektivnímu provádění výběrových řízení, nová verze programu Oferty od společnosti First information systém, s.r.o. bude pro vás ta pravá.
Komplexní síťové služby – správa počítačových sítí a údržba serverů
O správu Vaší počítačové sítě a serverů se postará společnost VENYSOFT, Lázně Kynžvart. Nabízíme kompletní síťové služby včetně instalace a údržby síťových komponentů či klientských programů.
Luxusní kožená galanterie, prodej kvalitních kabelek, zavazadel i doplňků
Kvalitní kabelky, kufry, peněženky, šátky, opasky i další doplňky Vám nabídne kožená galanterie Drahomíra Bartůšková, Karlovy Vary. Prodáváme luxusní kožené zboží známých značek.
Kotle značky Benekov a Rojek - zařídíme vše včetně dotace
Hlavní činností firmy Centrum nářadí s.r.o. jsou plynové kotle a kotle na uhlí značky Rojek nebo Benekov, samozřejmostí je také zajištění kotlíkové dotace v Praze a Mělníku.
Optimální veterinární klinika pro vašeho domácího mazlíčka
Veterinární ordinace Palackého Opava je optimální veterinární klinika pro vašeho domácího mazlíčka.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Odborné opravy a obnovy fasád u historických objektů
Obnovami fasád historických budov se zabývá stavební firma Jiří Bařtipán, Praha. Provádíme opravy a renovace fasád u nejrůznějších historických objektů při zachování jejich historické hodnoty a slohu.
Mobilní WC pronájem - WC Servis s.r.o.
Mobilní WC se hodí v mnoha případech, ať už pořádáte zahradní oslavu pro pár přátel či festival. Mobilní WC si u nás můžete vybrat v několika různých typech.
Měření spotřeby elektrické energie Atlas Copco | Vrchlabí
Měření spotřeby elektrické energie vám provedeme zdarma. Firma DOST z Vrchlabí nabízí ty nejúspornější kompresory na trhu.
Plnění, čištění autoklimatizace a dezinfekce klimatizací, doplnění chladiva, Znojmo
Kompletní výměna, čištění autoklimatizací, dezinfekce klimatizace v automobilech, doplnění chladiva, odstranění bakterií provádí OMV Znojmo Ing.Marek Kuchynka.
Zimní zahrady, realizace, výstavba, montáž Moravské Budějovice, cenová nabídka zdarma!
Specialista na zimní zahrady, výstavba, montáž, realizace, kvalitní práce s nezávaznou cenovou nabídkou zdarma od firmy AZ Vojtíšek z Moravských Budějovic.
Míchání fasádní barvy, akrylátové i silikonové omítky na počkání
Sháníte kvalitní probarvené, silikonové nebo akrylátové omítky? Firma Beami se sídlem v Šumperku (nedaleko Zábřehu) vám namíchá barvy dle vašeho přání a to i na počkání.
Dvoutarifní produkt elektřiny - Max
Kvalitní elektřinu Vám v balíčku služby MAX dodá akciová společnost Energie2. Tento produkt s dvěma tarify se hodí na místa s elektrickými akumulačními spotřebiči nebo hybridy pevně nainstalovanými do budovy. Elektřina se zde užívá na vytápění, ohřev užitkové vody a na vaření. Pásmo Nízkého tarifu je kolem šestnácti hodin denně a během tarifu ...
Plissé žaluzie - zastínění šité na míru, perfektní vzhled s různým stupněm propustnosti světla
Společnost ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě dodává, prodává a vyrábí zastínění šité na míru. Plissé, neboli skládané látkové žaluzie mají perfektní vzhled s různým stupněm propustnosti světla.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Akční ceny na prostředky pro likvidaci a prevenci řas a plísní
Nenechte plísně a řasy se u Vás zabydlet – účinné prostředky,které je dokonale zahubí – nakupujte chytře likvidační prostředky proti plísním, Mana- barvy s.r.o Pardubice
Bazénová chemie pro čistou a průzračnou vodu - prodej, eshop
Chcete-li si v bazénu udržet čistou a průzračnou vodu, pak navštivte internetový obchod firmy TRITON, která se zaměřuje na prodej bazénové chemie Wetter od českého výrobce Via-rek.
TRITON Tomáš Drábek
Desinfekce průmyslových hal ozonem Praha – LifeOX AIR INDUSTRIAL
Vydesinfikujte své průmyslové haly a pracovní prostory čistým ozonem z přístroje LifeOX AIR INDUSTRIAL, vytvořeným naší pražskou společností.
Elektrotepelné průmyslové pece Praha pro oblast sklářství a strojírenství - ZEZ, s.r.o.
Vyrábíme elektrotepelné průmyslové pece pro oblast sklářství a strojírenství. Naši výrobnu naleznete na Praze 9.
Revitalizace a rekonstrukce škol, školek a bytových domů
Rekonstrukce a revitalizace bytových domů, škol, školek a dalších budov v Praze provádí stavební firma Jiří Bařtipán. Zajistíme kompletní renovaci, včetně oken, balkonů, zateplení i fasády.
Bytová výstavba, stavba nových rodinných domů i průmyslových objektů
Kompletní bytovou výstavbu v oblasti rodinných domů i velkých průmyslových objektů zajišťuje v rámci Prahy stavební společnost Jiří Bařtipán.
Léčba kardiovaskulárních onemocnění - Nemocnice Na Homolce - diagnostické a léčebné metody
Kardiocentrum Nemocnice Na Homolce nabízí komplexní diagnostickou a léčebnou péči pacientům s onemocněním srdce a cév pomocí nejmodernějších postupů.
Pokrývačské práce, rekonstrukce střech a kompletní střechy na klíč
Rekonstrukce střech, pokládku střešních krytin i kompletní realizace střech na klíč provádí Pokrývačství – Orlovský a syn z okresu Louny. Montujeme střešní okna a opravujeme komíny.
Čištění kanalizace i opravy kanalizačních přípojek Kladno | Středočeské vodárny a.s.
Středočeské vodárny jsou připraveny pro všechny varianty znečištění a nabízí vám komplexní služby, díky kterým bude čištění kanalizace vyřešeno bez zbytečných průtah.
Oprava zadních náprav u francouzských automobilů-Vysočina
autoservis, pneuservis, repase zadních náprav, geometrie vozidel, broušení hlav motorů, výměna autoskel, technické prohlídky, STK a emise
Výroba špaletových oken pro památkově chráněné budovy, repliky, zdobné prvky
Vyrábíme špaletová okna vhodná pro památkově chráněné a historické budovy, jedná se o přesné repliky původních oken i se všemi zdobnými prvky.