Aktuální microsite

Autodoprava - sypké materiály Kolín
Spolehlivě a rychle dopravíme cokoliv po středočeském, královéhradeckém nebo pardubickém kraji.
Kámen pro obklad, obkladové pásky, přírodní kámen prodej - Ben pásky
Kámen pro obklad, obkladové pásky či přírodní kámen - Ben pásky Vám zajistí David Donát z firmy Kámen Donát. Obkladový pásek Ben je kámen určený k obkládání Vaše interiéru i exteriéru. Zadní strana obkladové pásku je řezaná a přední je přírodní. Dodáváme v barvě od béžové až po šedou s kresbou, která je více čí méně znatelná. Pásky můžete ...
Vany, vanové zástěny i další příslušenství do koupelny - Svitavy
Majitelé vany ví, že jde nejen o praktickou, ale také příjemnou věc. Také milujete večery, kdy se naložíte do vany plné bublinek a na nic nemyslíte? Kazí vám ale zážitek to, že je vaše vana malá, oprýskaná a nemoderní? Možná je čas navštívit velkoobchod a maloobchod ROLTECHNIK v obci Třebařov (okres Svitavy). Nabízíme totiž vany a vanové zástěny ...
Prodej, montáž autoskla, autofólie Chrudim, Pardubice, Hradec
Prodej a montáž autoskel i autofólií s bezpečnostním atestem a za bezkonkurenční ceny! Dostupnost našich služeb se pohybuje od Chrudimi přes Pardubice až po Hradec Králové. Dopřejte svému autu požitek se skvělými autofóliemi. AUTOSKLA GREGI si také hravě poradí s poškozenými skly. Výměna za nové autoskla je u nás víc než blesková. Náš ...
Spolehlivé klimatizace od osvědčených výrobců | Mladá Boleslav
Zabývá se dodávkou a montáží vzduchotechniky ­pro všechny obory průmyslu, zdravotnictví, občanské a sociální vybavenosti.
Svijanské pivo 450 - nový nepasterovaný světlý ležák
Nový nepasterovaný světlý svijanský ležák 450 je na světě. Pivo, které má výbornou chuť a tradici. Nechcete si na jazyku rozplynout tu příjemnou hořkou chuť Vašeho českého piva! Světlý ležák 450 obsahuje pitnou vodu, humnový plzeňský slad a upravený poloraný žatecký červeňák - chmel z vlastních chmelnic. Obsah alkoholu v nepasterovaném ...
Pravidelný odvoz směsného komunálního odpadu, údržba městských komunikací Praha
Hledáte vhodnou firmu na odvoz odpadu? Potřebujete si pronajmout kontejner nebo potřebujete pomoci s údržbou komunikace? Tyto služby nabízí společnost AVE CZ, odborník na komunální odpad.
Zakázková výroba svítidel Praha – umělecké pasířství Přemysl Jaroš
Zakázkovou výrobou svítidel se zabývá v Praze umělecký pasíř Přemysl Jaroš. Firma Pasířství Jaroš se zaměřuje na výrobu svítidel na zakázku.
Elektrotepelná zařízení od předního českého dodavatele Praha - výroba a konstrukce
Elektrotepelná zařízení se širokým uplatněním. Tak by se dala ve stručnosti popsat činnost firmy ZEZ Praha. Pece a další elektrotepelná zařízení mají dlouhou záruční dobu.
Cyklistické, cyklo oblečení se slevou až 50% v Cyklosportu na Baťově
V prodejně Cyklosport na Baťově Otrokovice nebudete mít problém vybrat si cyklistické oblečení. Vybrané cyklo oblečení se slevou až 50%. Vyplatí se Vám dojet i ze Zlína !
Klasik max - levná elektřina pro domácnosti
Balík služeb KLASIK max pro odběr elektřiny nabízí Energie2, a. s. Skupina služeb D02d s jedním tarifem se hodí do míst bez elektrického vytápění a ohřevu vody především tam, kde je spotřeba elektřiny vyšší, jako jsou rodinné domy či déle obývané chaty. Vhodný je také na odběrná místa s elektrickými spotřebiči z běžného provozu ...
Letní intenzivní kurzy anglického jazyka pro děti 2016 Znojmo, Brno venkov
Letní intenzivní kurzy anglického jazyka pro děti 2016 od firmy Orange Academy plus, s.r.o. v regionech Znojmo a Brno venkov - kvalitní výuka cizích jazyků.
Člen pro galvanické oddělení - Jedno kanálový smyčkou napájený izolátor
Člen pro galvanické oddělení - Jedno nebo dvoukanálový smyčkou napájený izolátor je jedním z našich výrobků jen vyvíjíme a prodáváme. Nová Paka je místem vývoje. Přineseme Vám kompletní řešení Vašich záměrů spojené s kvalitou, spolehlivostí, technickou dokonalostí a rozsáhlým know-how, které jsme získali za více než šedesát let práce v ...
ZPA Nová Paka,  a.s.
Zámečnické zboží pro spolehlivé mechanické zabezpečení Vašeho domu
Mechanické zabezpečení objektů prodává firma KARSTAV GROUP s.r.o., Karlovy Vary. Nabízíme bohatý výběr zámků, bezpečnostních vložek, sejfů i trezorů od renomovaných výrobců, včetně montáže a servisu.
Zahradnictví Příbram - sazenice, řezané květiny i ovocné stromy, okrasné květiny
Milujete práci na zahradě a zakládáte si na jejím perfektním vzhledu? Pak musíte rozhodně navštívit Zahradnictví Příbram. U nás totiž seženete sazenice nejrůznějších druhů, květiny, dřeviny i trav.
Komplexní tiskařské služby – od velkoplošného tisku až po knižní vazbu
Velkoplošný, ofsetový tisk a knihtisk Vám zajistí tiskárna APOLLO PRINT s.r.o., Lovosice. Nabízíme kompletní tiskařské služby, kopírování, laminování, vazbu tiskovin i tisk reklamních polepů.
Autosklo cena - přední, čelní, boční i zadní na bezplatné infolince 800 117 556
Ceny předních (čelních), bočních i zadních autoskel včetně jejich výměny Vám sdělí Autosklo-servis CZ Praha na bezplatné infolince s nonstop provozem.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Velkoplošný tisk plakátů, fotografií, tapet i reklamních plachet a desek
Kvalitní velkoplošný tisk Vám zajistí společnost Bon Art Media spol. s.r.o., Praha. Nabízíme potisk reklamních desek a plachet, dále tiskneme fotografie, plakáty, tapety i obrazy na plátno.
Rybářské holínky Broďáky
Rybářské holínky Broďáky vám umožní snadný přístup do vody. Výhodný nákup pro ty, co se ve volném čase věnují rybaření. Ochranné pracovní pomůcky TEMPO v Chrudimi nabízí mimo jiné i rybářské holínky Broďáky. Nechte se zlákat naší nabídkou na rybářské vybavení. Broďačky DUNLOP jsou vyrobené ze speciální směsi PVC. Holínky jsou mnohem lehčí ...
Výkup druhotných surovin Praha - papíru, plastu, železa, železného šrotu, barevných kovů...
Druhotné suroviny vykupuje a dále zpracovává společnost AVE CZ odpadové hospodářství. Provádíme svoz a výkup surovin po celé ČR, záleží jen na Vás,kam nás povoláte.
Dezinfekce ozonem pro skutečně čistý vzduch bez bakterií a škodlivin - Chcete doma skutečně čistý vzduch?
Ve společnosti Trinityozon vám nabízíme revoluční čističky vzduchu LifeOX a TRIO, které využívají aktivní kyslík a přináší vzduch bez bakterií a škodlivin do domácností, kanceláří i výrobních hal.
Výsadba stromů a údržba nových stromořadí - Praha - západ - návrh technologie i realizace přesazení
Nejen v parcích, ale i v dalších veřejných prostorách je často zapotřebí výsadba stromů i jejich údržba. Firma BAOBAB se těmito činnostmi zabývá již spoustu let a v dané oblasti je špičkou.
Velkoobchodní prodej soustružnických nástrojů pro strojírenství
Obráběcí nástroje pro strojírenskou výrobu Vám dodá firma NESKAN, s.r.o., Mariánské Lázně. Nabízíme komplexní služby pro strojní obrábění, poradenství, návrh řešení a dodání soustružnického nástroje.
Čistění interiéru aut, sedaček, čalouněného nábytku i koberců
Pokud potřebujete vyčistit interiér vašeho auta, sedačku či čalouněný nábytek, tak se neváhejte obrátit na firmu HORÁK-STAVITEL se sídlem v Odrách.