Aktuální microsite

Tropický vánek lze vytvořit i v budově pomocí kvalitní vzduchotechniky
Kvalitní servis a bezmála dvacet let zkušeností v oboru vzduchotechnika dělá z firmy Pavel Kozák – HASKO jedničku na trhu ve vzduchotechnice.
Antigraffiti - nátěr proti poškození fasády od sprejerů
Nátěry jsou naprosto vhodné nejen pro městské mobiliáře a vozy městské hromadné dopravy.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Ozonizátor LifeOX AIR HOTEL pro čistý vzduch v hotelovém pokoji -  a již se dýchá příjemněji!
Ozonizátor LifeOX AIR HOTEL pro čištění vzduchu v hotelu zajistí perfektně čisté prostředí v každém pokoji.
Údržba zahrad Litoměřice - péče o dřeviny, sekání trávy, tvarování keřů
Zahradnické služby Knotek & Veselka v okredu Litoměřice zajišťují veškeré údržby zahrad. V rámci našich služeb se postaráme o: - údržbu trávníku - sekání, hnojení, vertikulace, chemické odplevelení, postřiky - péče o dřeviny - omlazení porostu, odborný řez, tvarování keřů, úprava živých plotů, hnojení, - údržba jezírek - servis, chemické ...
Letní, sportovní příměstský tábor s Vita Sana Club Zlín-pro děti 6-15 let
Spotovní příměstský tábor dětského klubu Bimbi Belli pořádá Vita Sana Club Zlín. Letní příměstský tábor je určen dětem od 6-15 let.
Prodej rybářských potřeb - pruty, navijáky, krmení a doplňky
Prodejna a e-shop s rybářskými potřebami Ladislav Král nabízí široký sortiment rybářského zboží, kde naleznete všechny rybářské doplňky, včetně prutů, krmení a navijáků.
Papírový šatní box pro snazší stěhování oblečení - moderní a praktické řešení
Naše společnost Model Pack Shop Praha prodává moderní, kvalitní a účelné papírové šatní boxy pro snazší stěhování oblečení. Zvolte praktické řešení.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Stěhovací kartonové krabice a šatní boxy - kvalitní materiál a provedení
Model Pack Shop prodává kvalitní stěhovací krabice pro balení a odnos těžších a rozměrných předmětů. Skladem naleznete kvalitní stěhovací krabice a šatní boxy pro balení těžších a rozměrných předmětů.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Vybavení pro hasiče - dýchací přístroje, masky, ochranné obleky, prodej, eshop
Veškeré vybavení pro hasiče naleznete u firmy EuroFire s.r.o., která na svém e-shopu nabízí dýchací přístroje, masky i ochranné obleky.
Elektromontáže, montáž zabezpečovacích zařízení, realizace, revize, Třebíč, Vysočina
Specialista na elektromontáže, montáže zabezpečovacích zařízení, realizace, revize elektro, kamerových systémů, alarmů, instalace provádí Elektroinstalace Pavel Puchner.
Oleje a filtry pro vaši hladkou jízdu - široký sortiment
Široký sortiment olejů a filtrů pro vaší hladkou jízdu Vám poskytne dopravní a servisní společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. v Opavě a okolí.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Terénní úpravy a zemní práce ve špatně dostupných místech, včetně uložení suti
Firma ELINS PLUS je schopna provést zemní práce a terénní úpravy i ve špatně dostupných místech. Postaráme se také o uložení suti. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Prodej květin, semen, řezaných květin, sazenic a hnojiv Příbram - zahradnictví Volák
V příbramském zahradnictví Josefa Voláka naleznete vše na zahradu, balkon i do Vašeho truhlíku. Seženete zde i semena zeleniny a menšího ovoce.
Jednosměrné jízdenky a spoje autobusů - Berlín i Švédsko -  vše za výhodné ceny!
Jednosměrné jízdenky od naší autobusové společnost BOHEMIAN LINES jsou ideální volbou v případě, že chcete poznat během svých cest více měst i míst, a to navíc za výhodnou cenu.
Obchodní akademie i nástavbové studium v Třeboni - maturitní i učební obory
Obchodní akademie, střední škola, učiliště i nástavbové studium - to vše vám přináší naše škola v Třeboni - maturitní zkouška, učební obory zakončené výučním listem i nástavbové studium.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Elektromontáže, venkovní osvětlení, Dobřichovice, Mníšek pod Brdy - opravy, rekonstrukce
Jsme ryze česká firma, která se zaměřuje na několik oblastí v rámci dodávky a montáže elektrických zařízení. Jsme také smluvním partnerem společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Instalace čističky odpadních vod ČOV
S instalací čističky odpadních vod vám pomůžeme my TopolWater Čáslav. Čističky odpadních vod, zkráceně ČOV se dají instalovat prakticky do jakékoliv nádrže. Neváhejte nás oslovit pro pomoc s instalací ČOV. Rádi vám nabídneme naše dlouholeté zkušenosti. Při samotné instalaci čeká majitele čistírny odpadních vod spousta jednání a vyřizování na ...
Ekologická likvidace aut Náchod – Vilímek Kostelec
Likvidace aut lze provést zcela ekologicky. Ve zkušených rukách firmy Vilímek Kostelec se o vaše ojeté auto dobře postaráme. Perfektní zkušenosti nám umožňují výkup a následnou likvidaci aut provést co nejlépe. Ekologická likvidace aut je dostupná nejen z Kostelce, ale i z Náchoda. Firma Josef Vilímek z Kostelce nad Orlicí nabízí ekologické ...
Bytový servis, drobné opravy, výměna odpadu vše rychle a kvalitně
Bytový servis, drobné opravy i výměnu odpadu v okolí Zlína provádí firma BAHEN Zbyněk Hejný, která je odborníkem ve svém oboru.
LED zdroj - úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla Ostrava
ARGOS ELEKTRO, a.s. nabízí široký výběr LED zdrojů - je to úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla. Navštivte naší prodejnu v Ostravě.
Prádelna - praní oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě, která se postará o vaše prádlo. Pereme oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Projektory, mikrofony a další projekční technika k zapůjčení Praha - naše projekční technika vás nezklame
Bez čeho se žádné velká akce neobejde? No přece bez kvalitního ozvučení a projekční techniky. Špatně nastavená projekční technika totiž zkazí zážitek z akce nejen divákům,ale i samotným přednášejícím.
10% sleva na svatební šaty Uherský Brod-na rezervace při 1.návštěvě
Ve Svatebním salónu DáMa Uherský Brod můžete získat 10% slevu na svatební šaty, pokud si je zarezervujete při první návštěvě. Zapůjčíme i potřebné doplňky.
Měření hluku, fyzikální posouzení vibrací, osvětlení
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, nabízí zdravotní služby, mezi které se řadí měření hluku, fyzikální posouzení vibrací a osvětlení.
REMS CamSys - analýza poškození trubek, kanálů, inspekce komínů - kamerový inspekční systém
Představujeme Vám systém pro zjištění poškození trubek: REMS CamSys od spol. REMS Česká republika s.r.o.,jež je dlouholetým odborníkem v oboru kvalitního nářadí pro instalatéry,topenáře a plynaře.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha