Aktuální microsite

Kamenný koberec je ideální pro obnovu venkovní i vnitřní podlahy
Pokud jste se rozhodli o obnovu venkovní nebo vnitřní podlahy, tak firma DAREK vám nabízí novinku v podobě kamenného koberce, který je ideální pro obnovu starších povrchů - zámkové dlažby nebo betonu.
Volné skladovací a kancelářské prostory k pronájmu Nový Jičín
Pokud hledáte prostory k pronájmu, pak se obraťte na firmu Nosta se sídlem v Novém Jičíně. Máme k dispozici nejen skladovací a kancelářské prostory v našem areálu přímo pro vás. Můžeme vám poskytnou pronájem těchto prostor: - výrobně skladovací nevytápěné prostory – jejich plocha se pohybuje od 41 do 112 m2 - venkovní skladovací plochy - ...
Vedení daňové evidence - vyhotovení daňových přiznání
S vyhotovením daňových přiznání včetně vedení daňové evidence vám pomůže účetní firma Account agency - své služby a poradenství poskytneme po celé České republice.
Poštovní schránky prodej a montáž Praha - objednávejte online za výhodné ceny!
Zámečnictví KARECO nabízí online prodej kovových, listovních poštovních schránek do bytových a rodinných domů včetně jejich montáže.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Půjčovna kompresorů DOST | Vrchlabí
Půjčení kompresorů za výhodné ceny od firmy DOST z Vrchlabí. Půjčovna kompresorů funguje dle vašich požadavků.
Selské podlahy, terasy do roubených chalup, selských statků i moderních interiérů
Pila Novotný Jilemnice zajišťuje výrobou širokého sortimentu selských podlah a teras, které se Vám budou hodit nejen do roubených chalup a selských statků, ale i do moderních interiérů.
Rekvalifikační kurzy v oboru psovod i ostraha objektů
Rekvalifikační kurzy psovodů i ostrahu objektů zajišťuje pro Hranice na Moravě, Přerov, Olomouc a okolí HUSPOL group.
Rybinové spojovací měchy Bavo | Poříčí
Rybinové spojovací měchy - výroba a prodej spojovacích rybinových měchů pro autobusy nebo trolejbusy - BAVO Poříčí s.r.o. Poříčí u Litomyšle
Kompletní servis, opravy osobních, nákladních vozidel i nástaveb autojeřábů
Pokud potřebujete servis, opravu nebo drobnou údržbu vašeho osobního, nákladního vozidla nebo nástaveb autojeřábů a jste z okolí Přerova, tak v autoservisu ARP-mechanizace vám poskytnou rychlou pomoc.
Spolehlivý dodavatel vzduchotechniky - montáž a dodávka nejen pro průmyslové zařízení
Spolehlivý dodavatel vzduchotechniky je společnost KLIMA INVEST s. r. o., která poskytuje dodávku včetně montáže a to nejen pro průmyslové zařízení.
Pronájem sálů Chrudim - prostory pro pořádání kongresů, konferencí a školení
Pronajímáme sály pro kongresy a konference v hotelu JEZERKA v Chrudimi. Máme připraven kongresový, velký i malý sál. Všechny prostory je možné využít na školení, kurzy nebo kongresy a konference.
CAMSO - nový název na trhu s manipulační technikou
CAMSO je nový název na trhu s manipulační technikou, kterou naleznete v naší firmě ČEMAT trading, spol. s r. o., která je hlavním dodavatelem manipulační a stavební techniky v ČR a na Slovensku.
Školení pro jednotlivce i velké firmy EXPERIA GROUP | Pardubice
Školení pro jednotlivce i velké firmy pořádá EXPERIA GROUP Pardubice. Přijďte se zdokonalit ve svých dovednostech s počítačovou technikou. Získejte maximum informací z počítačového světa. Školení na míru v EXPERIA GROUP Pardubice. Cílem našeho školení ať už pro jednotlivce či velké firmy je zvýšení produktivity zaměstnanců a snížení pochybení. ...
SW na monitoring, sledování zaměstnanců, internetu, využití PC a tiskáren
Společnost MiCoS SOFTWARE s.r.o. Vám představuje jednoduchou a moderní metodu, která Vám usnadní kontrolu nad činností Vašich zaměstnanců - software Aktivity určený ke sledování a monitoringu využití počítačů. Přesné výstupní informace Vám se SW Aktivity budou přehledně prezentovány formou grafů a tabulek a pomohou Vám vyhodnotit aktivitu ...
Naučné knihy pro děti Praha – pomoc při ohrožení mládeže
Vydáváme naučnou knihu pro děti, která jim má pomoci při jejich ohrožení a naučit je nebezpečí rozeznávat. Knížku naleznete v našem pražském nakladatelství.
IV-Nakladatelství, s.r.o. Preventivní a osvětové publikace
Chladící technika - skříně, boxy, vitríny prodej Praha -  do kanceláří a průmyslových provozů
Velký výběr chladící techniky, která je vhodná do kanceláří i náročných průmyslových provozů Vám nabízí společnost GASTROART CZ, spol. s r.o.
Bezpečnostní zavazadla, kufry na přenášení peněz - eshop, prodej
Pokud přenášíte velké množství cenností, peněz nebo důležitých dokumentů, tak jsou pro vás ideální ochranou bezpečnostní zavazadla a kufry, která vám zajistí největší možnou spolehlivost a bezpečnost.
Sedací soupravy na míru s úložnými prostory, originální sedačky Břeclav
Sedací soupravy na míru s úložnými prostory, polohovací a rozkládací, sedačky čalouněné a kožené, originální sedací soupravy od firmy DEADE s.r.o. v Břeclavi.
Volkswagen, Audi, Škoda, Porsche České Budějovice
Kupujte auta jen od autorizovaných dealerů. Předejdete tak skrytým vadám, nekalému jednání a dalším negativním faktorům, se kterými se můžete dostat do styku při jednání s neautorizovanými prodejci aut. V Porsche České Budějovice můžete čekat jen příjemná překvapení. Jsme stabilní společnost, která je dceřinou společností gigantu Porsche ...
Revitalizace staveb, zateplení domů, fasády Praha - úspora nákladů, zlepšení podmínek bydlení
IZOLTECHNIK CZECH z Prahy a Českých Budějovic zajišťuje kompletní služby v rámci revitalizace staveb - oživení či obnovení domů a bytů. Revitalizací se zlepší podmínky k bydlení a sníží náklady.
Prodej a pokládka plovoucích podlah od předních výrobců
Plovoucí podlahu Vám dodá a položí společnost LIGNO STYL s.r.o., Ústí nad Labem. Nabízíme bohatý sortiment moderních a kvalitních plovoucích podlah od předních výrobců.
Svatební hostina i ubytování v penzionu Fojtství Svatý Kopeček Olomouc
Pokud stále nemůžete najít to pravé místo, kde by se měla odehrávat vaše svatební hostina, pak vám doporučíme nádherné a kouzelné prostředí Svatého Kopečku v Olomouci, kde vám zajistí také ubytování.
Distribuce a prodej plechovek, jemných plechových obalů a konzerv, velkoobchod
Dodavatel a prodejce plechových obalů a konzerv, distribuce plechovek, jemné plechové obaly, konzervy na maso, víčka a další nabízí naše firma ČOKO-velkosklad Večeřa.
Protokol energetické náročnosti, úspory energie staveb, energetický štítek
komplexní činnost a poradenství v pozemních stavbách, úspory energie, energetické štítky, protokol energetické náročnosti budovy, projektová činnost
Výhodný výkup autobaterií za nejlepší ceny Suroviny Plundra | Žamberk
Suroviny Plundra Žamberk nabízí výhodný výkup autobaterií za nejlepší ceny! U nás se můžete jednoduše a bez námahy zbavit nefunkčních autobaterií. My jí odkoupíme, zlikvidujeme a navíc dostanete zaplaceno. Nabídněte nám svoji již nefunkční nebo poškozenou autobaterii. Autobaterie obsahuje mnoho nebezpečných látek a proto je potřeba se chovat ...