Aktuální microsite

Dřevostavby, rekonstrukce, výstavba roubenek, srubů na klíč
Výstavba a rekonstrukce roubenek, srubů a různých dřevostaveb je naším denním chlebem, kde se snoubí tradice s moderní dobou.
Zvedáky, autozvedáky a podpěry - hydraulický, pojízdný za akční ceny
Firma TRANSA spol. s r.o. se zaměřuje na příslušenství pro veškeré nákladní automobily, přívěsy, návěsy a autobusy. Mezi produkty naleznete také hydraulické i pojízdné zvedáky, autozvedáky a podpěry.
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Autolakovna - lakování motorek i dodávek pro jejich nový a lepší vzhled
Dodejte vašemu automobilu, dodávce nebo motorce nový a lepší vzhled! Autolakovna MI-DO v Olomouci je odborníkem na lakování a lakýrnické práce.
Pokrývačství Ústí nad Orlicí – Karel Nováček
Využijte naše spolehlivé pokrývačské služby nejen v Ústí nad Orlicí. V oboru pokrývačství se pohybujeme už dlouho, a proto vám dokážeme poskytnout služby na profesionální úrovni. Střechy od A až do Z vám dokáže zrealizovat v krátkém čase firma Karel Nováček. Je dobré vědět, kam se obrátit. Působíme v Královéhradeckém a Pardubickém kraji včetně ...
Barvy, laky a nátěrové hmoty - natřete vše jako profesionál
Hledáte-li kvalitní barvy, laky nebo nátěrové hmoty, díky kterým natřete vše jako profesionál, tak si zaručeně vyberete ve firmě Beami se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk
Výroba gumových dezénovaných pásů, podrážky a opatky pro dětské botičky
Výrobu gumových dezénovaných pásů, podrážek a opatků pro dětské botičky Vám zrealizuje naše firma ARCTOS, s.r.o. ze Zlína.
Hubení dřevokazného hmyzu i hub s pomocí mikrovlnné sanace
O vyhubení dřevokazného hmyzu i hub ve Vaší stavbě se postará společnost Impreg Jaroslav Raška z Českých Budějovic, a to pomocí metody mikrovlnné sanace.
Kvalitní hydroizolace pro Vaši střechu s fóliemi Alkorplan
O spolehlivou hydroizolaci Vaší střechy se postará společnost Hizol, s.r.o., Lánov. Provádíme hydroizolace pro nové střechy i při rekonstrukcích, a to s pomocí kvalitních a odolných fólií Alkorplan.
Autoservis, příprava na STK, auto diagnostika, motoservis
Firma CZECH STYLE provozuje autoservis a motoservis i pro klienty z lokality Brno. Auto diagnostika je samozřejmostí, kompletní služby, opravy i příprava na STK.
Půjčovna lešení, mobilní lešení-výhodný pronájem
Výhodný pronájem firmám v regionu Zlínský kraj nabízí firma KAMI Otrokovice na různé druhy lešení. Půjčovna má k dispozici mobilní lešení, hliníkové a ocelové pojízdné věže.
Montáž dřevostaveb, roubenek, zahradních chatek, altánů Vysočina
Montáž dřevostaveb, roubenek, zahradních chatek, altánů, výroba na zakázku, dřevostavby z masivního dřeva od firmy Zemědělské stavby Jihlava, a.s. na Vysočině.
Firemní, podnikové a osobní finance, finanční poradenství Brno
Specialista na firemní, podnikové a osobní finance, zajištění nezávislého bezplatného finančního poradenství
Doprava sypkých materiálů pomocí řetězových dopravníků – redlerů
Řetězové dopravníky krmných směsí – redlery - stroje určené pro přípravu krmných směsí nebo průmyslových provozů ve vodorovném směru - T A U R U S, s.r.o., Chrudim
Vzduchové polštářky pro ochranu zboží v krabicích - opakované použití
Vzduchové polštářky zakoupíte na e-shopu nebo v prodejně Model Pack Shop v Opavě na Nádražním okruhu 23. Polštářky poskytnou ochranu zboží při odesílání zásilky.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Vestavné skříně jako řešení při nedostatku prostoru – výroba skříní Liberec
Výroba důmyslných vestavných skříní na míru zcela podle Vašich nápadů – úspora místa je zaručená - Kuchyně Chábera Liberec - doprava po Liberci a okolí zdarma - sleva až 20%
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Specializovaný autoservis pro vozidla Peugeot, Citroën a DS
Autoservis Josef Kříha z Neplachova se specializací na vozy Peugeot, Citroën a DS francouzského koncernu PSA Vám zajistí záruční a pozáruční servis, diagnostiku, opravy i náhradní díly.
Servisní služby nových i použitých stavebních a zemědělských strojů Zeppelin Praha
Komplexní servisní služby nových i použitých stavebních a zemědělských strojů zajistí firma Zeppelin Praha.
Podzimní akce na vřesy, chryzantémy, macešky-prodej v Garden Market
V Garden Market Bílovice se blíží prodej podzimního sortimentu rostlin - zákazníky z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zaujme akce na vřesy, chryzantémy, macešky.
Tlumočnické služby na akce Praha – překládání konferencí a kongresů - služby na profesionální úrovni
Nabízíme tlumočnické služby na konference a kongresy v Praze i dalších zasedacích prostorách. Tlumočíme a překládáme do 32 světových jazyk pomocí infra a digitální technologii.
Účinné vyhlazování vrásek-injekční metodou kyseliny hyaluronové
Účinné vyhlazování vrásek lze docílit injekční metodou kyseliny hyaluronové. Tuto metodu vyhlazení vrásek provádí klinika Plastika - estetika Zlín.
Nejlevnější úklid v Břeclavi - úklidové práce, firma na úklid
Nejlevnější úklid - úklidové práce, firma na kvalitní a spolehlivý úklid, pravidelné úklidové služby pro domácnosti, firmy, kanceláře, panelové domy od firmy Alena Šebestová - FABI v Břeclavi.
Opravy, servis autoklimatizací, čištění, desinfekce autoklimatizace, Moravské Budějovice
Opravy, servis a vyčištění autoklimatizací. Desinfekci, plnění autoklimatizací provádí specialista firma Vlastimil Krul AUTO Krul, z Moravských Budějovic.
Spolehlivá reklamní agentura - efektivní výroba a tisk reklamy, tiskovin
Hledáte-li spolehlivou reklamní agenturu, která se vám postará o vaši reklamu a tisk reklamních tiskovin, tak se obraťte na firmu BB DESIGN v Olomouci, která působí na reklamním trhu již od roku 1998.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc
Laky a gely na nehty značky Four season - e-shop, výroba a prodej
Naše firma CEDRO sole s.r.o. nabízí výrobu a prodej nehtového materiálu pro velkoobchodníky, školící centra, e-shopy a další distributory. V sortimentu nabízíme laky a gely na nehty značky Four season
Diavia - klimatizační zařízení pro nákladní vozy, traktory, kombajny, atd.
Diavia je výrobcem klimatizačního zařízení pro nákladní vozy, traktory, kombajny a další vozidla. Tento výrobní koncern převzala v roce 2012 společnost Webasto.