Aktuální microsite

Koordinátor BOZP na staveništi při přípravě a realizaci stavby
Každá příprava nebo realizace stavby si vyžaduje koordinátora, který se postará o bezpečnost a ochranu zdraví při práci na staveništi. Proto je zde Olomoucká firma SAFETY PRO, která se o vše postará.
Ložiska Ústí nad Labem - kuličková, axiální, jehlová, kluzná, kuželíková i válečková
Ložiska všude, kam se podíváš. Tak by se dal charakterizovat náš velkoobchod a maloobchod. V e-shopu můžete ale kromě ložisek najít také nabídku těsnění.
Univerzální, textilní, gumové autokoberce na míru - prodej, eshop
Chcete-li ve svém voze vyměnit gumové koberce, které jsou již opotřebované, tak se obraťte na firmu Gumkoles nedaleko Rožnova a Vsetína, která se zaměřuje na prodej gumových autokoberců na míru.
Pracovní oděvy, montérky, uniformy, sportovní dresy - zakázkové šití na míru
Pokud potřebujete ušít na míru pracovní oděvy, montérky, uniformy nebo sportovní dresy a potrpíte si na kvalitu české ruční práce, pak je rodinná firma R styl ve Valašském Meziříčí to, co hledáte.
Vedení mzdové a personální agendy, zpracování mezd a pracovních smluv
O mzdovou a personální agendu se Vám postará Agentura Sellco s.r.o., Dubí u Teplic. Zajistíme vypracování pracovních smluv, zpracování mezd a dalších náležitostí pro všechny typy pracovních poměrů.
Víceúčelové lepidlo Multi Kleber - na cihly, beton, kámen i kov
Praktis je internetový e-shop, kde si vyberete ze široké škály výrobků v několika kategoriích, mezi výrobky naleznete také víceúčelové lepidlo Multi Kleber na cihly, beton, kámen i kov.
Český výrobce plastových oken, kvalitní plastová okna Pohořelice, Brno venkov
Český výrobce a prodejce montující a dodávající poctivá plastová okna z vysoce kvalitních okenních profilů, to je firma Oknium, s.r.o., z okresu Brno-venkov.
Řezné nástroje pro průmyslovou výrobu, stavebnictví i zdravotnictví
Řezné nástroje pro průmyslovou výrobu, stavebnictví, zdravotnictví i elektrotechniku vám vyrobí nástrojářská firma ZV - nástroje Vsetín.
Velkoobchodní prodej hydraulických olejů HM 46 minimalizuje korozi
Hydraulický olej HM 46 je skvělou volbou pro nákladní automobily,zabraňuje korozi a prodlužuje životnost každému hydraulickému systému,minimální opotřebení motoru - OLVAN Náchod
Profesionální popisovače COPIC pro grafiky i architekty - e-shop, prodejna Praha
Živíte se jako designér nebo architekt? Studujete výtvarnou školu? Nebo máte malování jako koníček? Aby se vám dobře malovalo a tvořilo, musíte mít kvalitní náčiní.
Modelingová agentura Praha – budování úspěšné kariéry modelů -  Eskimo-Bohemia model management
Jako modelingová agentura v Praze se soustředíme na budování úspěšné kariéry našich modelů a modelek. Stačí jen chtít a dostanete se s námi, kam chcete!
Demolice budov a stavebních objektů, sanace průmyslových areálů a ekologických zátěží Praha
Kompletně demolujeme a čistíme zadané prostory. Zajišťujeme maximální ochranu před únikem prachu a hluku do okolí. Odpad a suť svážíme a recyklujeme.
Čistý vzduch v autech Praha – ekologický ozonizátor LifeOX-AIR OZZY od Trinityozon s.r.o.
Čistý vzduch v autech si zajistíte pomocí ekologického ozonizátoru LifeOX-AIR OZZY. V naší firmě v Praze vytváříme jen kvalitní čističky.
Fitness, fitcentrum pro ženy vám pomůže se snížením váhy a zpevněním těla
Chcete-li snížit svou váhu a zpevnit své tělo, pak navštivte GYM Ladies Studio v Olomouci - fitcentrum, fitness pro ženy, které vědí co chtějí.
Maltová směs Malmix - namíchaná malta ke zdění a omítání Praha - řešení jménem Malmix!
Zdržuje Vás nutnost míchání malty na stavbě? Malmix je maltová směs, namíchaná malta vhodná ke zdění a omítání savých materiálů, jako například cihly, cihelné bloky, plynosilikátové tvárnice.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Ekologické mycí stoly od Technology Garage
Ekologické mycí stoly pro zbavení se nečistot na velkých plochách od Technology Garage. Ekologické mycí stoly ideální pro zahradu, dům i dílnu. Potřebujete mít rychle a dokonale čisté nářadí nebo součástky? Zbavení se nečistot včetně olejů a mazů to lusknutím prstu dokáže mycí stůl od Technology Garage. Odmašťovací stůl v mobilním provedení ...
Práce s autojeřáby - jeřábnické služby, autojeřáby Tatra
Pokud stavíte a potřebujete zvednout nebo přemístit těžké břemeno, tak vám vše usnadní ARP - mechanizace z Přerova, která vám zajistí jeřábnické služby a zaměřuje se na práce s autojeřáby Tatra.
Čištění odpadů a kanalizace Hradec Králové
Čištění odpadů a kanalizace až do vzdálenosti 30 metrů v oblasti Hradce Králové. Unikátní kamerový systém umožňuje prohlídku kanalizace a odpadů zejména uvnitř budov, objektů i domácností. Monitoringem kanalizace se dá okamžitě zjistit kvalita potrubí, spádovost kanalizace, velikosti spár nebo trhlin. Kamerovým systémem Cobra je jednoduché se ...
Autodoprava - sypké materiály Kolín
Spolehlivě a rychle dopravíme cokoliv po středočeském, královéhradeckém nebo pardubickém kraji.
Kámen pro obklad, obkladové pásky, přírodní kámen prodej - Ben pásky
Kámen pro obklad, obkladové pásky či přírodní kámen - Ben pásky Vám zajistí David Donát z firmy Kámen Donát. Obkladový pásek Ben je kámen určený k obkládání Vaše interiéru i exteriéru. Zadní strana obkladové pásku je řezaná a přední je přírodní. Dodáváme v barvě od béžové až po šedou s kresbou, která je více čí méně znatelná. Pásky můžete ...
Vany, vanové zástěny i další příslušenství do koupelny - Svitavy
Majitelé vany ví, že jde nejen o praktickou, ale také příjemnou věc. Také milujete večery, kdy se naložíte do vany plné bublinek a na nic nemyslíte? Kazí vám ale zážitek to, že je vaše vana malá, oprýskaná a nemoderní? Možná je čas navštívit velkoobchod a maloobchod ROLTECHNIK v obci Třebařov (okres Svitavy). Nabízíme totiž vany a vanové zástěny ...
Prodej, montáž autoskla, autofólie Chrudim, Pardubice, Hradec
Prodej a montáž autoskel i autofólií s bezpečnostním atestem a za bezkonkurenční ceny! Dostupnost našich služeb se pohybuje od Chrudimi přes Pardubice až po Hradec Králové. Dopřejte svému autu požitek se skvělými autofóliemi. AUTOSKLA GREGI si také hravě poradí s poškozenými skly. Výměna za nové autoskla je u nás víc než blesková. Náš ...
Spolehlivé klimatizace od osvědčených výrobců | Mladá Boleslav
Zabývá se dodávkou a montáží vzduchotechniky ­pro všechny obory průmyslu, zdravotnictví, občanské a sociální vybavenosti.
Svijanské pivo 450 - nový nepasterovaný světlý ležák
Nový nepasterovaný světlý svijanský ležák 450 je na světě. Pivo, které má výbornou chuť a tradici. Nechcete si na jazyku rozplynout tu příjemnou hořkou chuť Vašeho českého piva! Světlý ležák 450 obsahuje pitnou vodu, humnový plzeňský slad a upravený poloraný žatecký červeňák - chmel z vlastních chmelnic. Obsah alkoholu v nepasterovaném ...