Aktuální microsite

Bytový servis, drobné opravy, výměna odpadu vše rychle a kvalitně
Bytový servis, drobné opravy i výměnu odpadu v okolí Zlína provádí firma BAHEN Zbyněk Hejný, která je odborníkem ve svém oboru.
LED zdroj - úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla Ostrava
ARGOS ELEKTRO, a.s. nabízí široký výběr LED zdrojů - je to úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla. Navštivte naší prodejnu v Ostravě.
Prádelna - praní oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě, která se postará o vaše prádlo. Pereme oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Projektory, mikrofony a další projekční technika k zapůjčení Praha - naše projekční technika vás nezklame
Bez čeho se žádné velká akce neobejde? No přece bez kvalitního ozvučení a projekční techniky. Špatně nastavená projekční technika totiž zkazí zážitek z akce nejen divákům,ale i samotným přednášejícím.
10% sleva na svatební šaty Uherský Brod-na rezervace při 1.návštěvě
Ve Svatebním salónu DáMa Uherský Brod můžete získat 10% slevu na svatební šaty, pokud si je zarezervujete při první návštěvě. Zapůjčíme i potřebné doplňky.
Měření hluku, fyzikální posouzení vibrací, osvětlení
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, nabízí zdravotní služby, mezi které se řadí měření hluku, fyzikální posouzení vibrací a osvětlení.
REMS CamSys - analýza poškození trubek, kanálů, inspekce komínů - kamerový inspekční systém
Představujeme Vám systém pro zjištění poškození trubek: REMS CamSys od spol. REMS Česká republika s.r.o.,jež je dlouholetým odborníkem v oboru kvalitního nářadí pro instalatéry,topenáře a plynaře.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Preventivní programy jsou investicí do vlastního zdraví, která se vyplatí
Prevence je důležitá. Nezanedbávejte ji. Může totiž včas odhalit některá velmi závažná onemocnění anebo alespoň varovat před budoucími zdravotními riziky.
Automobilová střešní okna, skládací a posuvné střechy Webasto s moderním designem
Automobilová střešní okna a skládací a posuvné střechy Webasto otevírají nové horizonty, které Vám zaručí Vám více světla, vzduchu, komfortu a zábavy.
Knihtisk Mělník - stále nezapomenutelný, klasický, tradiční způsob tisku
Mělnická Tiskárna K+H je jedna z mála tiskáren, kde je stále nabízen knihtisk klasickou, tradiční metodou.
Kompletní servis jízdního kola - seřízení, opravy
Kompletní servis jízdního kola nebo seřízení či opravu si objednejte u firmy Ladislava Pošíka Koska Bike poblíž Opavy.
Prodej náhradních dílů na zemědělské stroje - pro sekací stroje, brány, smyky
Společnost AGROZEM Opava s.r.o. se zabývá prodejem náhradních dílů na zemědělské stroje. Naleznete u nás komponenty na sekací stroje, brány, smyky, postřikovače, obraceče a rozmetadla.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Ponorná kalová čerpadla Grindex - prodej i profesionální servis
Ponorná kalová čerpadla Grindex a jejich prodej i profesionální servis zajišťuje společnost UNICON OSTRAVA s.r.o., která funguje na trhu dlouhodobě a má proto i své dlouholeté zkušenosti.
Mozaiková dekorativní omítka pro vnější i vnitřní použití
Zvažujete proměnu vaší fasády nebo interiéru? Firma DAREK v Šumperku pro vás má jednoduché řešení v podobě mozaikové dekorativní omítky, která vám umožní barevné provedení dle vašich představ.
Koordinátor BOZP na staveništi při přípravě a realizaci stavby
Každá příprava nebo realizace stavby si vyžaduje koordinátora, který se postará o bezpečnost a ochranu zdraví při práci na staveništi. Proto je zde Olomoucká firma SAFETY PRO, která se o vše postará.
Ložiska Ústí nad Labem - kuličková, axiální, jehlová, kluzná, kuželíková i válečková
Ložiska všude, kam se podíváš. Tak by se dal charakterizovat náš velkoobchod a maloobchod. V e-shopu můžete ale kromě ložisek najít také nabídku těsnění.
Univerzální, textilní, gumové autokoberce na míru - prodej, eshop
Chcete-li ve svém voze vyměnit gumové koberce, které jsou již opotřebované, tak se obraťte na firmu Gumkoles nedaleko Rožnova a Vsetína, která se zaměřuje na prodej gumových autokoberců na míru.
Pracovní oděvy, montérky, uniformy, sportovní dresy - zakázkové šití na míru
Pokud potřebujete ušít na míru pracovní oděvy, montérky, uniformy nebo sportovní dresy a potrpíte si na kvalitu české ruční práce, pak je rodinná firma R styl ve Valašském Meziříčí to, co hledáte.
Vedení mzdové a personální agendy, zpracování mezd a pracovních smluv
O mzdovou a personální agendu se Vám postará Agentura Sellco s.r.o., Dubí u Teplic. Zajistíme vypracování pracovních smluv, zpracování mezd a dalších náležitostí pro všechny typy pracovních poměrů.
Víceúčelové lepidlo Multi Kleber - na cihly, beton, kámen i kov
Praktis je internetový e-shop, kde si vyberete ze široké škály výrobků v několika kategoriích, mezi výrobky naleznete také víceúčelové lepidlo Multi Kleber na cihly, beton, kámen i kov.
Český výrobce plastových oken, kvalitní plastová okna Pohořelice, Brno venkov
Český výrobce a prodejce montující a dodávající poctivá plastová okna z vysoce kvalitních okenních profilů, to je firma Oknium, s.r.o., z okresu Brno-venkov.
Řezné nástroje pro průmyslovou výrobu, stavebnictví i zdravotnictví
Řezné nástroje pro průmyslovou výrobu, stavebnictví, zdravotnictví i elektrotechniku vám vyrobí nástrojářská firma ZV - nástroje Vsetín.
Velkoobchodní prodej hydraulických olejů HM 46 minimalizuje korozi
Hydraulický olej HM 46 je skvělou volbou pro nákladní automobily,zabraňuje korozi a prodlužuje životnost každému hydraulickému systému,minimální opotřebení motoru - OLVAN Náchod
Profesionální popisovače COPIC pro grafiky i architekty - e-shop, prodejna Praha
Živíte se jako designér nebo architekt? Studujete výtvarnou školu? Nebo máte malování jako koníček? Aby se vám dobře malovalo a tvořilo, musíte mít kvalitní náčiní.
Modelingová agentura Praha – budování úspěšné kariéry modelů -  Eskimo-Bohemia model management
Jako modelingová agentura v Praze se soustředíme na budování úspěšné kariéry našich modelů a modelek. Stačí jen chtít a dostanete se s námi, kam chcete!