Aktuální microsite

Dřevěné jídelní židle Strakoš - pro zátěžové používání s mimořádnou odolností
Pokud hledáte dřevěné jídelní židle s mimořádnou odolností vhodné pro zátěžové používání, nakupujte židle Strakoš v Ostravě. Nábytek Strakoš nabízí široký sortiment výrobků do zátěžových prostor.
Dlaždičské práce pro pěší zóny, pokládka asfaltového povrchu Praha a okolí
Nabízíme našim zákazníkům v oboru dlaždičských a asfaltérských prací nejvyšší kvalitu, pro náš tým pracuje v současné době cca 100 pracovníků.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Zkoušky bezpečnosti elektrických zařízení Praha -  pro bezpečnost všech uživatelů
Elektrická zařízení, která jsou uváděna na trh v celé Evropské unii i České republice, musí být schopné bezpečného používání, jak uvádí směrnice 2006/95/ES.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Výroba a montáž kvalitních plastových oken z německých profilů Schüco Ivančice
Výrobu, prodej a montáž kvalitních plastových oken z německých profilů Schüco, širokou škálu nejrůznějších okenních profilů, skel a kování, zajistí firma Oknium, s.r.o.
Kámen pro dlažbu, kamenná dlažba, přírodní kámen prodej - Travertin špachtlovaný
Zabýváme se prodejem kamene pro dlažbu, kamenných dlažeb a přírodního kamene. Aktuálně máme akci na Travertin špachtlovaný. Travertin špachtlovaný má broušený povrch. Použití je vhodné na obklady i jako dlažba v interiéru. Nabízíme široký sortiment kamenných dlažeb pravidelných nebo-li formátovaných a rovněž nepravidelných nebo-li ...
Mezinárodní kamionová doprava do evropských zemí, od Itálie až po Nizozemí
Naše služby jsou jak pro společnosti, které do Evropy dovážejí své zboží pravidelně, tak i pro jednotlivce, kteří chtějí něco dopravit pouze jednorázově.
Výroba přírub na zakázku Hradec Králové
Vyrábíme příruby pro spojení či zaslepení potrubí. Příruby od sebe oddělují potrubní díly či zařízení.
Zakázkové truhlářství Praha západ Všenory – interiérový a exteriérový nábytek
Truhlářství Hubač na Praze 4 již několik let se zabývá výrobou nábytku na zakázku. Jejich pobočku naleznete na adrese Na Benátkách 307, Praha Všenory.
Sendvičové dřevostavby, dřevěné rodinné domy
Firma Madera Teco Uherské Hradiště montuje sendvičové dřevostavby, tyto dřevěné rodinné domy jsme schopni předat k užívání již za 4 měsíce. Působíme po celé ČR.
Podlahové, obkladové palubky, stavební dřevo, OSB desky - výrobky ze dřeva
Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě Vám již od roku 1992 dodává stavební dřevo a stavebně truhlářské výrobky. Specializujeme se na nákup a prodej palubek, stavebního dřeva a dalších výrobků ze dřeva.
Výroba elektroměrových rozvaděčů Příbram - přímé a nepřímé měření
Elektroměrové rozvaděče využijete pro měření spotřeby elektřiny v rodinných domech, stavbách, rekreačních objektech, dílnách nebo provozovnách. Vhodné pro distribuční společnosti E-ON, ČEZ i PREdi.
Zdravotní matrace prodej Žatec - zajistí Vám kvalitní spánek i úlevu od bolesti zad
Zdravotní matrace pro Žatec a okolí zajistí firma Petr Slováček. Kvalitní, dostatečný a ničím nerušený spánek má na náš život mnohem větší vliv, než si mnohdy dokážeme uvědomit.
Prodej ložisek Ústí nad Labem - distribuce značky SKF
Jsme předním distributorem ložisek od společnosti SKF, nakupujeme a prodáváme originální, špičková ložiska. Nabízíme veškeré výrobky společnost SKF. V našem sortimentu naleznete pouze nejkvalitnější ložiska, které strojům prodlouží životnost. Což má za následek i další ušetřené peníze. LOGUP, spol. s r.o. neprodává ani nenabízí žádné ...
Elektroinstalace se vším všudy, elektroinstalační práce, revize, elektromontáž Znojmo
Elektroinstalační práce, revize, průmyslové elektromontáže, osvětlení, rozvody, přípojky a další provádí specialista v oboru firma Pavel Puchner působící ve Znojmě a okolí.
Nalepovací bezpečnostní značení, bezpečnostní nátěry všeho druhu, značení vrat, rohů, schodů
Veškeré bezpečnostní značení, bezpečnostní nátěry, značení výrobních prostor, rohů, únikové cesty, rohů, vrat, schodů a zábradlí od firmy JM - stavební, s.r.o.
Kompletní pokrývačské a klempířské práce pro rovné a ploché střechy
Kompletní pokrývačské a klempířské práce převážně pro rovné a ploché střechy realizuje v okolí Frýdku Místku a Ostravy společnost Anti Aqua s.r.o. s dlouholetými zkušenostmi v tomto oboru.
Lineární vedení od ověřeného dodavatele
Společnost COROLL je jedním z největších distributorů ložisek, lineární techniky a dalších strojírenských produktů.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Vymáhání peněžitých i nepeněžitých pohledávek, exekuční činnost
Služby soudního exekutora Vám nabízí Mgr. Pavel Skácel z Exekutorského úřadu Vsetín. Provádí vymáhání peněžitých i nepeněžitých pohledávek, soudní exekuce včetně exekutorských zápisů či úschovy.
Instalatér pro Hradec Králové – rozvody plynu, topení i vody
Topení, voda a plyn, o to vše se postará instalatér Pavel Doležal z města Hradec Králové. Stavíte a potřebujete vytvořit rozvody vody? Nebo máte problémy s topením? Instalatér Pavel Doležal váš problém vyřeší. Instalatér Pavel Doležal nabízí kompletní služby pro každého. V naší společnosti se postaráme o rozvody vody, plynu i topení, a to jak v ...
Pavel Doležal instalatérské práce Hradec Králové
Nové svatební šaty, nejnovější modely Maggie Sottero k zapůjčení i na prodej
Ve Svatebním studiu DáMa Uherský Brod máme k zapůjčení nejnovější modely svatebních šatů Maggie Sottero. Nové svatební šaty je možné půjčit, některé modely jsou na prodej.
Záruční, pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů, soustruhů
Záruční i pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů a soustruhů zajistí v regionu Kroměříž, Zlín firma BOSTEC Holešov.
Technické prohlídky Plzeň - nákladních i osobních automobilů,motocyklů i přívěsů
Technické prohlídky automobilů osobních i nákladních, motocyklů a přívěsů zajistíme ve společnosti STK Nepomucká s.r.o., Plzeň - individuální přístup ke klientům
Použité obráběcí, kovoobráběcí stroje, soustruhy-zprostředkování nákupu, prodeje
Firma BOSTEC Vám pomůže sehnat použité kovoobráběcí stroje, soustruhy. Jako prodejce obráběcích strojů má kontakty, zajistí zprostředkování nákupu i prodeje.Působnost-Zlínský kraj.
Garance nižší ceny elektřiny od Energie2, a.s.
Chtěli byste ušetřit na energiích, které jsou čím dál tím dražší? Neváhejte zvolit alternativního dodavatele pro celou Českou republiku, a to společnost Energie2. Dodáváme elektrickou energii do všech sektorů, a to jak pro domácnosti, tak pro komunální či podnikatelský sektor. Proč je byste si měli vybrat právě nás? - Výrazná ...
Hliníkové tabule do 2mm s ochrannou fólií – dělené, střižené na míru Praha
Dělení ze svitku do 2mm a šíře 1500mm včetně ochranné snímatelné folie, přístřihy formátu na míru.