Aktuální microsite

Navařování a svařování včetně obtížně svařitelných materiálů laserem Praha
Navařování a svařování různých druhů materiálů pomocí laseru v Praze provádí a poskytuje společnost LaserCentrum Hendrich s.r.o
Jazykové kurzy pro veřejnost Mladá Boleslav -  Podzimní semestr od 5. 9. 2016 do 31. 1. 2017
Jazykové kurzy pro veřejnost, angličtinu, španělštinu, němčinu, francouzštinu, ruštinu a italštinu v Mladé Boleslavi v malých skupinkách, max. o 4 lidech pořádá edu4U s.r.o.
Kompletní stavební práce Praha – rekonstrukce, vyzdívání a obklady koupelen
Stavíte nebo opravujete dům nebo rekonstruujete byt ? Veškeré stavební práce od oprav, rekonstrukcí až po výstavbu nových domů provádí firma Sevejera s.r.o.
Automatické závlahové systémy renomované značky Hunter – instalace a servis Praha
Instalace, záruční i pozáruční servis závlahových systémů zajistí firma Š & Z – sdružení. Závlahové systémy nainstalujeme kamkoli – do zahrad, parků, nebo na terasu.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Polotovary a výrobky z polyuretanové pěny-technické dílce, válce, desky
Různé výrobky a polotovary z polyuretanové pěny vyrábí firma Plastor z regionu Zlín. Jedná se především o technické dílce, desky, bloky, válce z měkké i tvrdé pěny.
Rekonstrukce komunikací a oprava výtluků Praha - spojujeme prasklé spoje asfaltů
Rekonstrukce a údržba pozemních komunikací na území Prahy a okolí. Provádíme dlaždičsko-asfaltérské práce včetně opravy výtluků.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Sekvenace nové generace - NGS sekvenace - nejrozšířenější způsob analyzování biologického materiálu
Společnost Biogen Praha, s.r.o. nabízí dva druhy možnosti sekvenací, klasickou sekvenaci a sekvenaci nové generace.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Letní intenzivní kurz angličtiny Ostrava – rychle a zábavně
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí letní intenzivní kurzy anglického jazyka. Rychle a zábavně Vás naučíme mluvit anglicky!
Výstavní kusy nábytku za nízké, výrobní ceny-výprodej sedaček, sedací soupravy
Využijte výprodej sedaček u společnosti TOPOS-T z okresu Uherské Hradiště. Sedací soupravy a další výstavní kusy nábytku za nízké, výrobní ceny.
Jednorázový či pravidelný úklid činžovních a panelových domů Praha – zajímavá cena s garancí až na 60 měsíců
Jednorázový či pravidelný úklid činžovních a panelových domů v Praze zajistí úklidová firma Jimi.
Pěnové díly sedadel pro interiéry vozů – pohodlná a bezpečná cesta
Pro pohodlnou a bezpečnou cestu dodáváme do interiéru vozů pěnové díly sedadel, Fehrer Bohemia Česká Lípa výrobce kvalitních pěnových dílů
Fehrer Bohemia s.r.o.
Filtry na odstranění železa a manganu z vody prodej Praha – filtry řady OPTIMO
Máte problémy se zvýšeným obsahem železa a manganu ve vodě? Filtry Optimo pro jejich odstranění nabízí firma HARSOFT v Praze 9.
Výkup, prodej, zpracování a odvoz všech druhů ocelových odpadů Chomutov
Výkup, prodej a zpracování všech druhů ocelových odpadů, barevných i drahých kovů, palet a elektromotorů provádí spol. Kovošrot Štohanzl. Chomutov
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Eshop s fotodárky-fotopotisk na polštáře, hrnky, puzzle
Firma Fotopixel z okresu Zlín vyrábí fotodárky z vlastních fotek. V eshopu s fotodárky můžete objednat polštáře, hrnky, puzzle, trička s fotopotiskem. Dodáváme po celé ČR.
Exteriérové zastínění prodej, montáž Ústí nad Labem - stínění na míru
Exteriérové zastínění to jsou venkovní žaluzie, rolety, markýzy a venkovní clony.
Blefaroplastika, face-lift, happy-lift, lipofilling, rejuvenace
Speciální estetické výkony v obličeji provádí Plastika - estetika Zlín. Blefaroplastika, happy-lift, face-lift, lipofilling, rejuvenace vyřeší kosmetické vady.
Truhlářské práce, výroba nábytku, doplňků, schodišť i kuchyňských linek
Zakázkovou výrobu dřevěného nábytku, interiérových doplňků, kuchyní i schodišť Vám nabízí Truhlářství Josef Vondruška z okresu Tábor. Zabýváme se truhlářskou výrobou i renovací oken.
Papírové obaly od výrobce
Papírové obaly od výrobce na zakázku pro uložení ve skladu nebo pro přepravu. Bytelné a odolné papírové obaly pro vás přímo od výrobce. Už nemusíte mít o své zboží obavy. V našich funkčních a voděodolných obalech budou vaše výrobky dobře chráněny. Hledáte dodavatele exportních pevných obalů co se zabývá kompletními službami na jednom místě? My ...
Hotel VEBA – místo s jedinečnou atmosférou - Broumov
Také se někdy chcete vrátit v čase do dob, kdy se dámy procházely po parcích u honosných vil, a pánové popíjeli na terase a kochali se výhledem? Hotel VEBA Broumov vám to umožní. Nabízíme vám dokonalé spojení tradice a klasické architektury s nezbytnými vymoženostmi dnešní doby. Pokud si tak chcete užít jedinečnou dovolenou v malebném okolí města ...
Seřízení geometrie kol, přední a zadní nápravy osobního auta
CZECH STYLE Zlín vyřeší špatnou sbíhavost kol. Uděláme kompletní seřízení geometrie kol, přední a zadní nápravy u osobního auta a vibrace i stáčení vozu na stranu zmizí.
Levná doprava Praha - Kodaň, přímé autobusy Brno - Praha - Kodaň - předprodej autobusových jízdenek - on-line
Bohemian Lines provozuje autobusovou linku na trase Brno - Praha - Kodaň. Jedná se o přímé autobusové spojení z Brna a z Prahy do Kodaně.
Prodej a servis strojů Wisconsin Litoměřice - všestranné stroje pro použití celý rok
Zahradnické služby Knotek & Veselka z Litoměřic je autorizovaným prodejcem univerzálních strojů Wisconsin Engineering. Zajišťujeme i servis. Stroje jsou k použití v letních i zimních měsících.
Prodej firmy za její maximální cenu, hodnotu - Metoda BCMS – Pěti etapový proces
Jak prodat firmu za maximální cenu? Společnost BCMS Corporate Ltd. během let vyvinula účinný postup shánění a vybírání správných kupců pro své klienty, kteří hodlají svou firmu odprodat.
Diagnostika viru Zika Ostrava - laboratoř pro arboviry
Diagnostika viru Zika v laboratoří pro arboviry Vám zajistí Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, který nabízí zdravotní služby.
Autoskla, profesionální výměna autoskel z pojištění, opravy prasklin
Profesionální výměnu autoskel z pojištění a opravy prasklin zajišťuje firma MS steel s.r.o., která se specializuje právě na autoskla a jejich servis v okolí Karviné, Havířova i Frýdku Místku.
MS steel s.r.o.