Aktuální microsite

Informační systém web portál Helios Orange - snadný a operativní přístup k datům
Snadný a operativní přístup k informacím kdykoli a odkudkoli vám zajistí web aplikace, informační systém web portál Helios Orange při splnění všech bezpečnostních standardů.
Elektromontáže Střední Čechy - kompletní služby, nové přípojky, rekonstrukce, opravy
Distribuce plynu, energií i odborné elektromontáže, to i mnohem více vám nabízí společnost ELEKTROMNOTÁŽE. Na trhu působíme již od 1990.
Skartování citlivých dokumentů - spolehlivé znehodnocení i tajných spisů
Skartování citlivých dokumentů a spolehlivé znehodnocení tajných spisů vám zajistí firma OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě. Samozřejmostí je možnost přítomnosti v celém průběhu skartace.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Výkup sběrového papíru, kartonů, letáků, novina a časopisů Teplice - zbavte se starého sběru
Výkup představuje výhodnou možnost, jak se zbavit starého a už nepoužitelného sběrného papíru. Je možné si na tom zajímavě přivydělat a být ohleduplný k životnímu prostředí.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
E-shop s dezinfekčními, hygienickými, čistícími prostředky
E-shop s dezinfekčními, hygienickými, čistícími prostředky nabízí v Opavě firma FROS s.r.o.
Pokrývačské práce, bednění, laťování střech, střechy na klíč, pokládka krytin
Zajišťujeme komplexní pokrývačské práce, provádíme bednění, laťování střech, postavíme střechy na klíč a položíme jakoukoliv střešní krytinu.
Prodej příslušenství a doplňky k podlahám - podložky, parozábrany, vyrovnávací stěrky, akční cena Znojmo
Prodej, dodávka příslušenství a doplňků k podlahám - podložky, parozábrany, vyrovnávací stěrky, nyní za akční cenu od firmy K-Produkt, s.r.o., Znojmo.
Zahradnictví Příbram - prodej semen, letniček, jehličnanů, trvalek, ovocných stromků
Konec zimy se blíží, i proto je potřeba co nejdříve navštívit zahradnictví. Ať máte vlastní zahrádku nebo si chcete zasadit kytičky do truhlíku, zahradnictví Příbram vás svou nabídkou jistě nezklame.
Malířská plátna v metráži Italplastic 2003 - eshop, Praha 1 - opatřené univerzálním, akrylovým šepsem
Výrobce malířských pláten Italplastic 2003 (dříve Tesilplastic) opět obnovil po delší odmlce své dodávky!
Elektrické odporové pece Praha - návrh, vývoj, výroba, montáž a servis, vše na jednom místě
Elektrické odporové pece jsou potřebné v nejrůznějších oblastech průmyslu. Pokud potřebujete kompletní řešení do Vaší společnost,využijte mnohaletou zkušenost firmy ZEZ,která zajišťuje veškeré služby.
Vyšetření nohou, podiatrický screening, optická podografie-u dospělých i dětí od 3 let
Centrum péče o nohy a tělo Kroměříž provádí vyšetření nohou u dospělých i dětí od 3 let. Optická podografie, podiatrický screding nám pomáhá diagnostikovat příčiny problémů.
Záložní zdroje napájení – pro nepřerušený provoz elektrických zařízení
Společnost SUM Praha nabízí záložní zdroje napájení pro malé i velké společnosti. Pokud dojde k výpadku elektrického proudu, automaticky se přepne napájení ze záložního systému.
Výroba luxfer, tepelně izolačních tvárnic, příček a nábytku ze skla
Skleněný nábytek, příčky, luxfery a tepelně izolační skleněné tvárnice vyrábí společnost SOUŠEK s.r.o., Teplice. Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku, luxfer, příček a interiérových doplňků ze skla.
Malá Pevnost Terezín - národní kulturní památka, věznice | Památník Terezín
Památník Terezín vznikl v místech utrpení desetitisíců lidí původně jako Památník národního utrpení roku 1947 z iniciativy vlády znovu obnoveného Československa.
Památník Terezín
Rodinné, dětské oslavy, výlety, příměstský tábor, prázdninové hlídání dětí 1-5 let
Studio Kamarád Kroměříž pro Vás pořádá rodinné výlety, připraví narozeninové, dětské oslavy, party pro kamarády, pořádá i příměstský tábor, zajistí prázdninové hlídání dětí 1-5 let.
Požární ochrana – kontrola pracovišť, dokumentace a školení zaměstnanců
O požární ochranu na pracovištích se postará firma ELZET consulting s.r.o., Ústí nad Orlicí. Provádíme kontroly pracovišť, vypracování dokumentace požární ochrany i školení zaměstnanců.
Pojištění firem a podnikatelů, sestavení pojistného programu
Pojistný program pro Vaši firmu Vám sestaví společnost MACONT GROUP s.r.o., Pardubice. Na základě analýzy Vašich potřeb Vám vytvoříme vhodný pojistný program a doporučíme výběr pojistitele.
Instalatérské práce, vodoinstalce, odpady, opravy, výměna, sanitární technika
Zajišťujeme instalatérské práce, vodoinstalce, opravíme a vyměníme Vám odpady, zajistíme sanitární techniku a další vodoinstalatérské práce.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Intenzivní letní kurzy anglického a německého jazyka pro dospělé 2016 Znojmo, Brno Venkov
Intenzivní letní kurzy anglického a německého jazyka pro dospělé 2016, přípravné kurzy ke cambridgským zkouškám PET a KET u firmy Orange Academy plus, s.r.o. ve Znojmě a Brno Venkov.
Skladové vozy Kia od autorizovaného dealera Ústí nad Labem - vozy ihned k odběru
Skladové vozy Kia v Ústí nad Labem jedině od autorizovaného dealera REALCENTRUM Cars s.r.o. Pokud jste si ze skladových vozů nevybrali, objednejte si vůz dle konfigurace.
Kompletní zakrytí plachtami a foliemi pro terasy a pergoly, boční zakrytí
Provádíme zakázkovou výrobu plachet a folií pro terasy a pergoly, kompletní zakrytí nebo jen boční zakrytí Vám provedeme na míru.
Plechová střešní krytina pro nové střechy i rekonstrukce
Lehká plechová střešní krytina je ideální pro nové střechy i rekonstrukce. V okrese Olomouc a Prostějov působí firma KH montáž, která provádí pokrývačské a tesařské práce.
Tónování autoskel Pardubice - fólie od AUTOSKLA GREGI
AUTOSKLA GREGI Pardubice provádí tónování autoskel. Tónování autoskel za pomocí tónovacích folií. Fólie dodáváme v různých velikostech a barevných provedeních. Chcete jiný zajímavější vzhled vašeho vozu? Potřebují skla na vašem vozu oživit nebo jen toužíte po změně? Navštivte firmu AUTOSKLA GREGI v Pardubicích a váš vůz pocítí změnu ...
Výhodná elektřina pro obce a města uleví rozpočtu - Praha
Obce a města řeší každý rok ten samý problém. Jak vyjít s omezeným rozpočtem a kde ještě ušetřit? My ve společnosti Energie2 máme řešení. Díky nám už totiž nemusíte utrácet horentní sumy za elektřinu, nabízíme totiž levnou elektřinu pro obce i města všech velikostí. Úspory za osvětlení, provoz budov, úřadů i obecních sportovišť tak nikdy nebyly ...
Plastová střešní krytina vás zaujme svými vlastnostmi
Plastová střešní krytina je především velmi odolná, a to jak povětrnostním vlivům a UV záření, tak mechanickému poškození.