Aktuální microsite

Pneuservis, servisní služby na počkání, prodej, opravy, výměna pneumatik Moravské Budějovice
Opravy, výměnu pneumatik, servisní služby na počkání, vyvážení kol, kvalitní obutí automobilu, nové pneumatiky zajišťuje firma Vlastimil Krul z Moravských Budějovic.
Specialisté na velké akce - catering Praha - pořádání akcí se vším všudy, to je SAN SERVICE.
Pořádání akcí všeho druhu je specialitou společnosti SAN SERVICE Praha. Zajistíme hladký průběh vaší akce od výzdoby, přes ozvučení až po catering.
Kataforézní lakování – ekologické a ekonomické lakování - Kolín
Kataforézní lakování je nová, moderní, ekologická a také ekonomicky výhodná metoda lakování. Je rychlá, probíhá zcela automaticky a i při nízké tloušťce zajistí vynikající antikorozní odolnost výrobků. Kataforézní lakování je proto velmi vhodné v automobilovém průmyslu, ale i při lakování kovového nábytku, radiátorů nebo stavebních ...
Stavební materiál, stavebniny, cihly, ytong, cement-výhodné ceny a doprava
Stavebniny Matstav Zlín za výhodné ceny dodají stavební materiál - cihly, ytongy, cement, potěry, omítky, izolační materiál a mnoho dalšího. Doprava v regionu zajištěna.
Služby soudního exekutora, vykonávání exekucí
Soudní exekutor JUDr. Kamil Souček z Exekutorského úřadu Náchod se zabývá vykonáváním exekucí na základě exekučních titulů, sepisováním návrhů na nařízení exekucí i právní pomocí v oblasti exekucí.
Jedinečné ubytování pro rodiny s dětmi v Penzionu na Vysočině
Penzion na Vysočině nabízí ubytování zaměřené obzvláště na rodiny s dětmi. K dispozici jsou komfortně zařízené pokoje s různou kapacitou a rozsáhlý areál s možnostmi sportovního vyžití.
Klempíř, pokrývač, tesař - zhotovení střechy, prodej střešních krytin
O kvalitní střechu v Pelhřimově se postarají zkušení klempíři, pokrývači a tesaři ze společnosti ZVOZA, s.r.o. Specializujeme se na provádění rekonstrukcí a zhotovení střech a prodej střešních krytin.
Revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou, která provádí revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V. Působíme v Opavě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Lehká, profilovaná plechová střešní krytina včetně okapů-různé barvy
Plechová střešní krytina je v dnešní době velmi oblíbená pro svoji lehkost. Firma KH montáž provádí montáž této profilované krytiny včetně okapů v regionu Přerov, Olomouc.
Prodej vodo-topo, vodoinstalačního a topenářského materiálu
Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci koupelny a hledáte vhodné a kvalitní výrobky, tak určitě navštivte firmu VODATEX v Olomouci - prodej vodo-topo, vodoinstalačního a topenářského materiálu.
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře - dodávka i montáž
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře dodává a montuje s více než 20-ti letou zkušeností firma KLIMA INVEST s.r.o. Opava.
Komplexní servis při zajištění správy nemovitosti
O správu nemovitosti ve vlastnictví fyzických i právnických osob se postará firma REX Jaroměř s.r.o., Královéhradecký kraj. Zajistíme vypracování smluv, rozúčtování poplatků i údržbu nemovitosti.
Finanční servis a pomoc při financování Vaší nemovitosti
Se zajištěním financí pro pořízení nemovitosti Vám pomůže realitní kancelář REX Jaroměř s.r.o. z Královéhradeckého kraje. Poskytujeme finanční servis a poradenství při financování bytů i domů.
Služby realitní kanceláře při prodeji i pronájmu nemovitostí
O prodej i pronájem Vaší nemovitosti se postará realitní kancelář REX Jaroměř s.r.o. z Královéhradeckého kraje. Poskytujeme realitní služby pro byty, domy, pozemky i komerční objekty.
Po renovaci budou Vaše dřevěná okna zase jako nová
O kvalitní a šetrnou renovaci Vašich dřevěných oken se postará Truhlářství Josef Vondruška z okresu Tábor. Provádíme renovace oken dle jejich aktuálního stavu a požadavků zákazníka.
Zakázková výroba kvalitních dřevěných schodišť
Schodiště ze dřeva Vám vyrobí Truhlářství Josef Vondruška z obce Hlavatce v okrese Tábor. Zabýváme se zakázkovou výrobou kvalitních dřevěných schodišť včetně zaměření a montáže.
Objednání a zajištění pohřbu Benešov -  veškeré služby spojené s objednáním pohřbu a žehu zesnulého
Naše pohřební služba HELFI s.r.o. se sídlem v Benešově zajistí poslední rozloučení s Vaším nejbližším podle Vašich představ. Zajišťujeme pohřební služby na vysoké profesionální a společenské úrovni.
HELFI s.r.o.
Kvalitní nábytek do dětského pokoje z lamina-výroba na míru
Pro děti vybírejte nábytek do dětského pokoje s rozumem. Kvalitní dětský nábytek z lamina dodává na míru firma Truhlářství Trtek z okresu Uherské Hradiště.
Papírový jednorázový párty nábytek pro různé akce
Naše společnost MODEL PACK SHOP nabízí v Brně a okolí moderní, kvalitní a účelné obaly vyráběné z vlnité lepenky. Mezi produkty naleznete také párty sadu. Jedná se o jednorázový papírový nábytek.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Modelingová a castingová agentura Praha – vyhledávaní a umísťování modelek a modelů po celém světě
Modelingová a castingová agentura Eskimo-Bohemia management v Praze se zabývá vyhledáváním nových tváří a focením profesionálních portfolií, dále pak zastupuje modelky a herce z Čech i zahraničí.
Mytí oken, výloh a parapetů s ošetřením žaluzií
Společnost Petry Lístkové - NAČISTO ÚKLIDY je profesionální úklidová firma, která Vám umyje a vyčistí nejen okna, ale i výlohy či parapety, a to s ošetřením žaluzií. Působíme v Opavě a okolí.
20% sleva na masáže u COMHEALTH, s.r.o. Praha -  Akce léto 2016 - Neváhejte a zavolejte!
Jste unaveni po celodenním pracovním kolotoči? Bolí vás záda? Máte problémy? Pak je tu pro Vás společnost COMHEALTH, s.r.o. se sídlem na Praze 8.
Firemní poradenství - marketing, personalistika i logistika Praha
Firemní poradenství je tady pro každého, kdo si není stoprocentně jistý v oblasti marketingu, reklamy a public relations, prodeje, managementu nebo personalistiky.
Tiskopisy Plzeň - prodej online v e-shopu nebo v kamenné prodejně, sleva při nákupu nad 5.000,-
Tiskopisy pro Vaši firmu nakoupíte pohodlně a rychle online v e-shopu nebo v plzeňské kamenné prodejně u firmy Obaly Greit s.r.o. Při nákupu nad 5.000 Kč poskytujeme slevu!
Projekty pro získání dotace z opžp osa 4 - revitalizace vodních toků
Pro zlepšování stavu přírody např. revitalizací vodních toků je možné využít dotace z OPŽP prioritní osa 4. Projekty pro získání dotace pro Vás připraví firma ARVITA P - okres Zlín.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín