Aktuální microsite

STK a měření emisí pro všechny vozy - Roudnice nad Labem
Chcete, aby vaše auto bylo bezpečné a splňovalo všechny zákonné předpisy? Pak musíte pravidelně podstupovat STK a měření emisí. Úspěšná STK vám totiž garantuje, že je váš vůz spolehlivý a neškodí životnímu prostředí. Hledáte i vy místo, kde zajistí důkladné STK, měření emisí i další služby? Pokud jste z města Roudnice nad Labem nebo jeho okolí, ...
Revitalizace firmy Praha - nechte si poradit od specialisty pana Arnošta Čápa
Potýká se vaše firma s některými problémy a nevíte, jak se s nimi vypořádat? Nebo naopak chcete zvýšit zisky díky malým kosmetickým úpravám?
Rodinné domy Dolní Kamenice - nabízející klidné bydlení blízko u Prahy
Rodinné domy Dolní Kamenice u Prahy jsou pro všechny, kdo chtějí bydlet v krásném klidném prostředí, ale přitom to mít opravdu kousíček do centra dění hlavního města.
Programování řídících systémů AMiT, Siemens, Honeywell
Programování řídících systémů je jednou z našich činností. Především se specializujeme na prostředí řídících systémů AMiT, Siemens, Honeywell. Umíme, ale naprogramovat, ale i další systémy. Nejprve Vám vytvoříme program ve vývojovém prostředí zadaného řídícího systému, pak následuje implementace programu do PLC. Nakonec přichází přezkoušení při ...
Projektování, výroba a montáž ocelových konstrukcí Teplice - výrobní haly, skladové prostory
Potřebujete vyrobit, dodat, či namontovat ocelovou konstrukci do Vaší firmy? Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. se může díky svým mnohaletým zkušenostem o vše postarat.
Autorizovaný servis Honda | Roudnice nad Labem
Vaše auto Honda prohlídneme a opravíme v záruce i po ní a seřídíme všechny nutnosti pro Vaší bezpečnou jízdu. Zatímco vy si můžete v klidu odpočinout v naší čekárně u televize či na internetu, my se odborně postaráme o Váš vůz. Seřídíme světla, zkontrolujeme STK a emise a srovnáme geometrii nápravy. Užíváme originální náhradní díly pro auta ...
Vybavení dětského pokoje-postele, stoly, vestavěné skříně
Kvalitní vybavení dětského pokoje vyrábí Truhlářství a stolářství Zavadil. Dodáme vestavěné skříně, postele, stoly. Působíme v regionu Praha, Rožnov pod Radhoštěm.
Zkušený elektrikář pro renovaci vlaků, skvělé ohodnocení - volná místa
Personal Fabric - agentura práce a.s. hledá zkušeného elektrikáře v okolí Šumperka, který by se zabýval především renovací vlaků. Toto volné místo je navíc skvěle ohodnocené.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Dodávka levného plynu po celé republice
Nejste spokojeni se svým dodavatelem zemního plynu díky vysokým cenám? Spolehlivá společnost Energie2 se stane vašim oblíbeným a férovým dodavatelem levného zemního plynu. Proč si vybrat právě Energie2? - O mnoho nižší náklady - Nadstandartní zákaznický servis - Pravidelné přehledné informace o tom, za co přesně ...
Poštovní krabice a zásilkové obaly - eshop s velkým výběrem sortimentu
Společnost MODEL PACK SHOP s prodejnou v Opavě nabízí velký výběr poštovních krabic a zásilkových obalů. Vybírat můžete také na našem e-shopu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Profesionální osvětlovací systémy, osvětlení Uherské Hradiště-výroba, návrhy
Profesionální osvětlení a osvětlovací systémy pouze od spolehlivého výrobce. Firma HELIO Uherské Hradiště dodá návrhy a vyrobí svítidla do interiéru i exteriéru na zakázku.
Značení a gravírování laserem Praha - minimální tepelné narušení povrchu
Značení a gravírování laserem s minimálním tepelným narušením povrchu, bezkontaktností a nesmazatelností provádí společnost LaserCentrum Hendrich s.r.o
Nařizování a provádění soudních exekucí, právní poradenství
Služby soudního exekutora Vám zajistí Mgr. Miloš Dvořák, Exekutorský úřad Sokolov. Nařizujeme a provádíme exekuce, dražby movitých a nemovitých věcí, poskytujeme právní poradenství.
Provádění exekucí, sepisování exekutorských zápisů a poskytování právní pomoci
Exekutorskou činnost zajišťuje JUDr. Jaromír Peške, Exekutorský úřad Plzeň – sever. Exekuce včetně exekutorských zápisů, úschovy peněz, movitých věcí a právní pomoc po vydání exekučního titulu.
Vybavení pro požární sport Pardubice - certifikované hadice, nádrže, proudnice pro hasiče
Provozujete požární sport a potřebujete kompletní vybavení od českých výrobců? Navštivte internetový obchod nebo kamennou prodejnu v okresu Pardubice.
Solární panely, měniče - ušetřete náklady za vytápění a ohřev vody
Pokud chcete ušetřit náklady za vytápění a ohřev vody doma i ve firmě, pořiďte si solární panely různých výkonů, barev i tvarů, solární či fotovoltaické měniče a střídače v eshopu firmy ifTECH.
Prodej rodinných domů Velvary, pro poklidný rodinný život v krásné přírodě
Příjemný a klidný život na malém městečku v rodinném domku ve Velvarech. Domy jsou situované jedním směrem do malebné přírody a druhou chrání ozdobené protihlukové stěny proti nedaleké silnici.
Ověřování tachografů, tachografie | Roudnice nad Labem
Funkčnost analogových a digitálních tachografů kvalitně ověříme v našem autocentru. Toto zařízení umožňující záznam rychlosti vozidla v závislosti na čase je nutné nechat prověřit u specifické firmy, jako je ta naše. Ověřujeme analogové typy Kienzle, Veeder Root, Motometer EGK a ACTIA a digitální VDO SIEMENS, STONERIDGE ELECTRONICS a ...
Prodej trakčních baterií pro vysokozdvižné vozíky - s výměnou u zákazníka
Prodejem trakčních baterií pro vysokozdvižné vozíky s výměnou u zákazníka po celém Moravskoslezském kraji se zabývá firma J & R servis Jan Macháček z Havířova.
Velkoobchod a e-shop - drogerie, pracovní oděvy, malířské a domácí potřeby
Velkoobchod s drogerii, potřebami pro malíře, pracovními oděvy a kartáči Vám nabízí firma FROS ZPS s.r.o. na jejím e-shopu froseshop.cz
Dětské, lanové centrum zve na den otevřených dveří-vstup zdarma
Dětské lanové centrum Lanáček Otrokovice pořádá den otevřených dveří 28.8.2016. Vstup zdarma, zveme děti i dospělé nejen z regionu Zlín.
Průmyslové oleje pro strojírenské firmy s rozvozem
Nabízíme velký sortiment průmyslových olejů pro strojírenské nebo výrobní společnosti s možností rozvozu až přímo na firmu.
Expozice Památník Terezín - Malá pevnost, věznice pražského gestapa
Památník Terezín - Národní kulturní památka Vás zve na expozici Malé pevnosti (hlavní sídlo památníku), kde v letech 1940-1945 sloužila jako věznice pražského gestapa.
Památník Terezín
Revize, montáž a instalace zabezpečovacích systémů, alarmy, kamery,  Moravské Budějovice
Moderní zabezpečovací systémy, zajištění objektů před násilným vniknutím, podezřelými osobami, požárem, revize, montáž a instalaci kamer, alarmů, zebezpečení provádí Elektro Puchner.
Kvalitní plastová okna od českého výrobce, dodávka, montáž Brno-venkov
Výroba, dodávka a montáž kvalitních plastových oken, kvalitní plastová okna od českého výrobce, okna do rodinných i bytových domů, firem, dodává Oknium, s.r.o.