Aktuální microsite

Certifikace na akreditovanou zkušební a kalibrační laboratoř
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je akreditovaná, autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která provádí zkoušky a jiné certifikace výrobků v oboru strojů, strojních zařízení a hořlavých materiálů.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Prodej kluzných a valivých ložisek s příslušenstvím - kvalitní a spolehlivé značky
Kvalitní a spolehlivé značky kluzkých a valivých ložisek má ve svém sortimentu obchodní firma ROTOMAX, a.s. se sídlem v Opavě. Skladem máme také příslušenství.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Štěrkovna - prodej, bílinské hnědé uhlí ořech 2, černé uhlí, koks
Štěrkovna LOSERT spol. s. r. o. se zabývá prodejem černého uhlí, koksu a bílinského hnědého uhlí ořech 2 v Opavě a okolí.
Výroba a prodej Postřižinských piv Nymburk - světlá, tmavá i nealkoholická piva
Postřižinské pivo se vyrábí už od roku 1895. Pivovar nabízí 13 druhů světlých a tmavých piv, mezi nimiž naleznete i nealkoholické pivo Střízlík nebo Čokoládové pivo.
Cihlové zdící systémy -široký výběr zdicího materiálu a stavebnin
Stavebniny Andrla, s.r.o. nabízí široký výběr v Opavě a okolí zdicího materiálu a stavebnin, mezi kterým naleznete také cihly a cihlové zdicí systémy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Kvalitní hydraulické systémy s českou tradicí - projektování, výroba, montáž
Najít kvalitního a spolehlivého partnera v oblasti strojírenství a hydraulických systémů nemusí být snadné, obzvláště pokud se chcete pohybovat pouze na českém trhu.
Lékárna s tradicí, prodej léků, homeopatik a potravinových doplňků
Lékárna Mgr. Olgy Saláškové v centru obce Luže v okrese Chrudim prodává volně dostupné léky a léčiva na předpis, dále homeopatika, dětskou výživu i potravinové doplňky. Jsme tradiční rodinná lékárna.
Ložiska, gufera i další zboží - e-shop LOGUP, nejvyšší kvalita zboží
Ložiska, gufera, ale i praktické nářadí pro montáž a další příslušenství nabízí společnost LOGUP. Prodáváme ložiska všeho druhu, gufera tuzemská i dovozová, válečky automobilové sady i další zboží.
Krycí polyuretanová podlaha pro velké plochy
Krycí polyuretanové podlahy pro velké plochy vytváříme podle vašich požadavků na zatížení.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Míchání barev - míchací a tónovací centrum
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna s největším výběrem barev a laků, která nabízí míchání barev ve svém míchacím a tónovacím centru v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Paletky a krabice pro přenos potravin - papírové bedničky na ovoce a zeleninu
MODEL PACK SHOP se zabývá internetovým prodejem nejrůznějších obalů a krabic. V sortimentu nabízíme také paletky a krabice pro přenos potravin. Tyto papírové bedničky jsou vhodné na ovoce a zeleninu.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Míchání barev-autolaky, fasádní barvy, strukturální omítky Vysočina
barvy na kov, zinek, lehké kovy i dřevo, míchání barev, laky, spreje, ředidla, fasádní a interiérové barvy, tmely, lepidla, silikony
Dodávky, montáže, opravy a rekonstrukce distribučních sítí - služby nejsou jen pro energetické společnosti
Chcete kompletní servis včetně montáže a možnosti oprav či rekonstrukcí? Obraťte se na společnost ELEKTROMONTÁŽE, která se již několik let v této oblasti pohybuje.
Výrobce, dodavatel, velkoobchod stavební a obalové řezivo, široký sortiment Vysočina
Výrobu a prodej stavebního řeziva pro obalový průmysl a stavebnictví, obalové řezivo a jiné dřevoprodukty dodává firma FABRI-MORAVIA s.r.o.
Montáže, revize a opravy hromosvodů od profesionální elektromontážní firmy
Montáže, revize a opravy hromosvodů v okolí Opavy Vám nabízí profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Venkovní obklady z umělého kamene pro obložení fasád i stěn
Oblíbeným trendem jsou obklady z umělého kamene, které lze využít na venkovní fasády, komíny i ploty. DAREK - Daniel Přikryl s.r.o. ve Vikýřovicích vám zajistí venkovní obklady dle vašich představ.
Snadno a rychle likvidujte auta ekologicky
Povinná likvidace aut proběhne snadno, rychle a navíc ekologicky. Josef Vilímek je plně certifikovanou firmou co má mnoho zkušeností z ekologickou likvidací vozidel. Není nic jednoduššího než přijet s ojetým autem k nám a my se o vše postaráme. Vaše stávající auto dojezdilo a nevíte co s ním? Po celém Královéhradeckém kraji včetně Hradce ...
Zdravotnická svítidla, osvětlovací rampy Uherské Hradiště-výroba, návrhy
Kompletní dodávka, návrhy i výroba osvětlovacích systémů pro zdravotnictví od firmy HELIO Uherské Hradiště - zdravotnická svítidla, osvětlovací rampy a systémy svítidel.
Generální opravy soustruhů, kovoobráběcích strojů, kovoobrábění
Ve společnosti BOSTEC přijímáme zakázky na kovoobrábění, obrábění kovů v regionu Zlín, Kroměříž. Jsme prodejci kovoobráběcích strojů, soustruhů a provádíme jejich generální opravy.
Stoupačkové rozvaděče Příbram - pro rekonstrukce v panelácích či jiných bytových domech
Takovýto typ rozvaděče byl navržen kvůli technickému stáří již dříve instalovaných rozvaděčů v bytových a panelákových domech. Nový rozvaděč si ponechal dispozice a rozměry stávajících rozvaděčů.
Návrhy a realizace zahrad Litoměřice - 3D návrh budoucí realizace, automatický závlahový systém
Zahradnické služby Knotek & Veselka nabízí návrhy a realizace zahrad v Litoměřicích a jeho okolí. Před realizací Vám zhotovíme 3D návrh na základě dokumentace, kterou provedeme na Vašem pozemku.
Stavební činnost – montáž elektrických zařízení a zemní práce
Zemní práce a montáž elektrických zařízení v rámci stavební činnosti provádí ELEKTROVASURY společnost s.r.o., Pardubický kraj. Práce na stavbách kanalizací, telekomunikačních a kabelových vedení.
Dovoz a prodej zemědělské techniky a traktorů Ursus
Traktory Ursus a zemědělské stroje dováží a prodává společnost Bárny agro s.r.o. Nabízíme bohatý sortiment kvalitní zemědělské techniky, strojů pro zpracování půdy a traktorů za výhodné ceny.
Eshop elektro, lednice, sporáky, pračky, myčky-nové i II, 2 jakost
Kvalitní nové spotřebiče i elektro zboží II jakosti nabízí na prodej firma DUO SERVIS ELEKTRO Zlín. V eshopu jsou za výhodné ceny lednice, sporáky, pračky, myčky a další.
Automaty na chlazené a teplé nápoje, sodobary - moderní a spolehlivý přístup k nápojům
Moderní a spolehlivý přístup k nápojům Vám zajistí firma ATE Company z Olomouce, která dodává sodobary a prodejní automaty na chlazené a teplé nápoje.