Aktuální microsite

LÄGLER TRIO - vysoce výkonná profi-bruska za mimořádnou akční cenu - TRIO volá RIO!
Využijte konání olympijských her v brazilském Rio de Janeiro nejenom k fandění našim sportovcům, ale i k pořízení tříkotoučové parketové brusky LÄGLER TRIO za mimořádnou akční cenu!
Zajištění elektrocentrál a dieselagregátů - spolehlivý dodavatel záložních zdrojů
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík je spolehlivým dodavatelem záložních zdrojů - pronájem a zapůjčení nejen dieselagregátů zajistíme vždy a všude! Jsme zde pro vás ve Valašském Meziříčí i Rožnově.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Prodej kancelářských potřeb a obalových prostředků Plzeň - e-shop
Zabýváme se prodejem kancelářských potřeb a obalových materiálů. V naší nabídce naleznete stálý sortiment potřeb, ale i sezónní zboží.
Železniční projekčně-stavební práce Plzeň - dopravní stavby, opravy a údržbu kolejí
Železniční projekčně-stavební kancelář s.r.o. z Plzně je stavební společnost zabývající se dopravními stavbami. Mezi její činnost patří provádění staveb, inženýring, projekce nebo provozování vleček.
Plotové systémy, oplocení prodej Příbram - kompletní sortiment pro oplocení
Společnost Euro SITEX, s.r.o. pro Vás připravila ucelenou nabídku kompletního sortimentu pro oplocení Vašich pozemků. Dodáváme pro Vás nejrůznější druhy zahradních i průmyslových plotů a oplocení.
Servis nákladních vozidel Plzeň - výměna oleje, opravy a seřízení motorů, diagnostika
Pomůžeme Vám s opravou veškerých druhů nákladních automobilů. Pro naše zákazníky také nabízíme výměnu oleje ve Vašem autě, včetně výměny filtru.
Montážní a kompletační práce z dodávaných dílů Plzeň - ruční a balící práce
Meta Plzeň, s.r.o. z Plzně nabízí veškeré montážní, kompletační, ruční, ale i balící práce z dodávaných dílů. Společnost disponuje vlastními výrobními prostory, strojní a zámečnickou dílnou.
Výstavba veřejného osvětlení Dobřichovice - montáže i opravy, kontaktní místo ČEZ
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z Dobřichovic poskytuje služby energetickým společnostem, obcím, developerům i drobným stavebníkům.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Soudní znalec vám zajistí znalecký posudek, ocenění i odhad nemovitosti
Hledáte-li spolehlivého soudního znalce, který vám zajistí znalecký posudek, ocenění i odhad nemovitosti, tak kontaktujte znaleckou kancelář - Ing. Aleš Baštinec.
Advokát, právník, právní služby, profesionální právní pomoc s osobním přístupem
Advokát a právník Mgr. Tomáš Veselský v Ostravě nabízí svým klientům právní služby a profesionální právní pomoc s osobním přístupem. Navíc hájí jejich zájmy s maximálním nasazením a skvělými výsledky.
Vytahování důlků po krupobití - oprava systémem PDR bez poškození laku
Pokud vás trápí promáčklina na karoserii vozu, pak zvolte opravu systémem PDR bez poškození laku a bez demontáže. Tuto metodu vytahování důlků po krupobití vám poskytne autoopravna MI-DO v Olomouci.
Kompletní likvidace pojistné události – oprava vozu i náhradní automobil
Kompletní likvidace pojistné události i likvidace škod po havárii vašeho vozu zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. z Havířova. Po dobu opravy vozu vám zapůjčíme náhradní automobil.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Vinylové podlahy, trend za příznivou cenu
Vinylové podlahy se vyrábějí v několika provedeních, a to v tloušťce 2-3 mm pro nalepení na vyrovnaný podklad, nebo v tloušťce 4-5 mm s vyfrézovaným zámkem pro pokládku bez lepení, takzvaně na klik.
Korekční sedačka, stabilizační ortéza - výroba podle individuálních potřeb
Stabilizační ortéza pro sed, jakou je korekční sedačka společnosti PASO s.r.o., nestátní zdravotnické zařízení, je vyráběna podle individuálních potřeb zákazníků přesně na míru.
Rekonstrukce bytového jádra - rychlé provedení od projektu až po realizaci
Potřebujete rekonstruovat bytové jádro? Rychlé a kvalitní provedení rekonstrukce od projektu až po realizaci vám zajistí firma J.V.G. Livex, jejíž sídlo naleznete v Olomouci.
Tisk štítků Velim - jsou nelepicí, možnost perforace a vlastní dotisk, oboustranný tisk
Štítky jsou nelepicí, je možné je perforovat z důvodu jednoduššího odtržení. Štítky je možné vyrobit čisté, bez potisku a sami si je potisknete. Tisk na zadní stranu štítku.
Restrukturalizace podniku Praha - pomůžeme Vám rozjet výrobu naplno
Pomůžeme Vám s ozdravením a rozvojem firmy její restrukturalizací. Soustředíme se především na firmy, které jsou sice funkční, ale kvůli interním nedostatkům nedosahují svého plného potencionálu.
Provádíme stavby rodinných domů na klíč, záruka na dílo až 5 let
Nechte si u nás zrealizovat svůj vysněný rodinný dům na klíč - řešení Vašeho bydlení od A do Z - kompletní výstavba rodinných domů jedině od firmy Stavby Nisa s.r.o. Liberec
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Klimatizace LG, Toshiba pro byty, rodinné domy i kanceláře - dodávka, montáž a servis
Klimatizace LG či Toshiba vhodné pro byty, rodinné domy i kanceláře dodává společnost Arctis Čeleda s.r.o., zajišťuje také jejich montáž a servis v okolí Frýdku Místku, Nového Jičína a Třince.
Montáž, demontáž technologických zařízení a ekologická likvidace
Provádíme montáže a demontáže technologických celků a zařízení a jejich následnou ekologickou likvidaci.
Prodej stájové potřeby, krmiva, kosmetika pro koně Zlín
Veškeré jezdecké a stájové potřeby pořídíte v prodejně Svět koně Zlín. V sortimentu najdete krmiva, kosmetiku pro koně a vše potřebné pro různé styly ježdění i drezuru.
Český výrobce pracovních ochranných oděvů, rukavic a pomůcek
Firma KUBLA se zaměřuje na českou výrobu kompletních pracovních a ochranných oděvů, rukavic a pomůcek v okolí Valašského Meziříči a Vsetína.
Průmyslové váhy se přizpůsobí i těm nejtěžším podmínkám (Svitavy)
Co spojuje obchod s potravinami a velkou průmyslovou továrnu? Ano, všechny typy průmyslových provozoven potřebují kvalitní a spolehlivé váhy. A ty vám přináší firma VÁHY – JAS ze Svitav. V naší nabídce najdete průmyslové váhy nejrůznějších druhů i parametrů. Na své si tak přijde soukromý podnikatel, i velkovýrobna s náročnými podmínkami. Každý ...
Prodej eurooken a dřevěných dveří Ústí nad Labem - kombinace dřeva a hliníku
Vsaďte i vy na dřevěná okna a dveře od společnosti ARS Ústí, která se zabývá prodejem, dodávkou, montáží a případným servisem těchto produktů.
Odstranění dřevokazných plísní a hub Praha – zachraňte svůj dům
Firma SANAKO provádí sanace budov či jiných objektů, které jsou postiženy vlhkostí a tvoří se na nich plísně, množí se tam dřevokazný hmyz či houby.