Aktuální microsite

Zimní údržba veřejných komunikací Litoměřice - 24 hodinová pohotovost
Zahradnické služby Knotek & Veselka zajišťují zimní údržby komunikací. Dále také ruční úklid sněhu a úklid tam, kde nemá přístup technika (disponujeme ručními posypovými vozíky.
Výrobky z polyuretanových elastomerů-pojezdová kola, silentbloky, bandáže kol
Firma Plastor s.r.o. z okresu Zlín dodává výrobky z polyuretanových elastomerů. Využití - pojezdová, podávací kola, silentbloky, bandáže kol, polotovary pro strojní obrábění.
Stojany, věšáky na kola z oceli - na zeď i zem, dlouhá životnost
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, se zabývá kovovýrobou a vyrábí širokou škálu stojanů a věšáku na kola z oceli na zeď i zem s dlouhou životností. Navštivte náš e-shop.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Operátor výrobního zařízení s praxí v hutním provoze - volná pracovní pozice
Volné pracovní pozice operátora výrobního zařízení s praxí v hutním provoze v Ostravě zajišťuje společnost Personal fabric - agentura práce, a.s., která působí v celé České republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Pronájem alkohol testerů a testerů na drogy - kvalitní testery nejen pro policejní složky
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem alkohol testerů pro Vás zajití brněnská firma Altest s.r.o., která se již téměř 3o let zabývá prodejem, pronájmem a servisem alkohol testerů.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Výroba a prodej přípravků na ochranu rostlin Terezín - produkty pro zahrádkáře
Kvalitní a ekologicky šetrné zahrádkářské přípravky na ochranu a výživu rostlin vyrábí a dále prodává společnost LOVELA Terezín s.r.o..
LAKOL - Prášková lakovna Kolín
Prášková lakovna je tím nejlepším dostupným řešením jak účelně ošetřit povrchy kovů. Prášková lakovna Kolín vám ekologicky ošetří každý povrch. Kolínská firma Lakol s.r.o. Vám nabízí: - práškové lakování - katoforézní lakování - mokré lakování Práškové lakování: barvy jsou vypalovány v peci s regulací teploty pro všechny druhy ...
Prodej papírenské zboží kancelářské a školní potřeby Lanškroun
Velkoobchod, prodej: - kancelářské potřeby - školní potřeby - papírenské zboží - papír xerografický, počítačový, tabelační - školní sešity, bloky - pořadače, archivační boxy, krabice - děrovačky, sešívačky, skartovačky, kalkulačky, termovazače, laminátory - balicí papíry a další výběr ze širokého sortimentu
Plechy válcované za studena a tepla - výroba a prodej s vnitrostátní i mezinárodní dopravou
Společnost zajišťuje výrobu a prodej válcovaného plechu za studena a za tepla. Pro zákazníky zajišťujeme vnitrostátní i mezinárodní dopravu materiálů a vysíláme i speciální muldové kamiony se svitky.
Samolepicí etikety různých typů a rozměrů expres Praha 9
Expresní výrobu samolepicích etiket různých typů, barev a rozměrů s extrémně vysokým rozlišením za skvělé ceny vyrábí společnost TECOM paper s.r.o.
Výtahy, osobní, nákladní, Hradec Pardubice Náchod Trutnov Rychnov
Výtahy dodáváme a montujeme osobní, nákladní, pro všechny z Hradce Králové, Pardubic, Náchoda, Trutnova, Rychnova a pro každého z ČR. Dodávky a montáže: - osobní výtahy - nákladní výtahy - malé nákladní výtahy - lanové - trakční - bubnové - hydraulické - plošiny pro imobilní občany (pro osoby s omezenou pohyblivostí) - šikmé a ...
Prodej ručních hasicích přístrojů s certifikátem, práškové, CO2, membránový manometr
Zajišťujeme prodej ručních hasicích přístrojů s certifikátem, práškové jsou osazeny kvalitním membránovým manometrem, CO2 s přetlakovou pojistkou.
Výroba kamenného schodiště jako elegantní součásti stavby na míru
Vyrábíme kamenné schodiště jako elegantní součásti stavby na míru v kamenictví Opočno - kvalita na celý život - ve variantě klasické rovné nebo točité.
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Nový revoluční kompresor Atlas Copco
Nový revoluční kompresor Atlas Copco je vzduchový kompresor budoucnosti. Jeho vertikální konstrukce umožňuje šetřit cenný podlahový a pracovní prostor.
Půjčovna montáž lešení Ústí nad Orlicí Choceň Litomyšl Letohrad
Využijte za výhodné ceny půjčovnu lešení snadno dostupnou z Ústí nad Orlicí, Chocně nebo Litomyšle. Firma KN Střechy - Karel Nováček zajišťuje kompletní dodávky střech - včetně montáže lešení a prodeje materiálů. Zajišťujeme: - práce klempířské - práce pokrývačské - práce izolační - tesařské práce. Dodáme klempířské výrobky, ...
Výkup barevných kovů - výkup a likvidace kovů,  výkup šrotu v Pardubicích za ty nejlepší ceny
Výkup barevných kovů za přijatelné ceny - výkup a likvidace kovů, Kovošrot Jarý - výkup šrotu v Pardubicích za ty nejlepší ceny v okolí
Servis vnitřních a vnějších požárních hydrantů Náchod
Servis vnitřních a vnějších požárních hydrantů provádíme jako profesionálové s mnohaletými zkušenostmi. Jste z okolí Náchoda nebo odkudkoliv z republiky, rádi pomůžeme se servisem požárních hydrantů i Vám. Součástí servisu vnitřních a vnějších požárních hydrantů je i kontrola a zkouška hydraulických hadic. Zajistíme tak, že je vše v pořádku v ...
Hotelový a bytový textil pro váš klidný spánek, e-shop
Hotelový a bytový textil pro Váš klidný spánek na výběr v našem e-shop Přísloví "aby se vám spalo jako v bavlnce" odkazuje k tomu, že spánek v kvalitním bavlněném povlečení zaručuje vydatný a ničím nerušený spánek. Společnost VEBA ví, jak je spánek důležitý a proto vám přináší výrobky z kategorie ložního povlečení a bytového textilu, díky ...
Výrobce bytových a skříňových rozvaděčů, Plesná, okres Cheb
Bytové R, a skříňové rozvaděče vyrábí společnost ELROZ a.s. z obce Plesná v okrese Cheb. Jsme nejstarší výrobce bytových rozvaděčů v ČR.
Zemědělské stroje Caterpillar, teleskopické manipulátory či čelní kolové nakladače Praha
Na český trh dodáváme ty nejlepší zemědělské stroje značky Caterpillar, teleskopické manipulátory či čelní kolové nakladače a smykem řízené nakladače značky Cat .
Autobusová linka Brno - Praha - Berlín - Kodaň - Malmö - Stockholm - zarezervujte si svou jízdenku již dnes!
Vždycky jste toužili podívat se do Berlína, Kodaně nebo do vybraných severských měst, jako jsou Helsingborg, Norrköping nebo Oslo?
Serverové řešení pro bezpečný provoz vašeho podnikání
Pro bezpečný provoz vašeho podnikání je důležité mít kvalitní serverové řešení - o to se vám ráda postará společnost ROOT IT s.r.o.
ROOT IT s.r.o.
Prodej firem výhodně díky speciální metodě -  odlišná koncepce, „myslíme a děláme věci jinak“.
Zvažujete prodej firmy, ale nevíte, zda by pro vás byl výhodný? Obraťte se na společnost BCMS Corporate ČR.
Ubytování pro firmy, firemní šolení, levné ubytování Ždár nad Sázavou
levné ubytování v centru Žďáru nad Sázavou, ubytování pro firmy, salonek pro firemní školení, celodenní stravování, hotel na Vysočině
Výkup realit nemovitostí za hotové, prodej Vysočina-Pelhřimov
zprostředkování prodeje nemovitostí, výkup a prodej realit, vždy aktuální nabídka, průkaz energetické totožnosti, výkup za hotové, domy, byty