Aktuální microsite

Provádění soudních exekucí, osvědčení skutkových dějů a stavu věci
O provedení soudní exekuce se postará JUDr. Miloslav Hauerland z Prahy 5. Vymáhání pohledávek, výkon exekučních titulů, dražby nemovitostí i movitých věcí, osvědčení skutkových dějů a stavu věci.
Pronájem mobilních kontejnerů WC Servis | Nymburk
Pronajměte si kontejnery obytné, sanitární nebo skladové. Plně nahradí kancelář, šatnu či sklad.
Revize elektro zařízení, elektroinstalace rodinných domů
Firma Revize Formánek Kroměříž provádí revize elektro zařízení do 1000 V a elektroinstalace rodinných domů v regionu Zlínský kraj.
Efektivní a zábavné kurzy jazykové školy Velká Bíteš pro školní rok 2016/17
Efektivní a zábavné kurzy jazykové školy Velká Bíteš pro školní rok 2016/17, skupinové kurzy komunikačními metodami Effective English a Effektives Deutsch od firmy Orange Academy plus, s.r.o.
Prodej plynových, klasických a kondenzačních kotlů
Kondenzační, klasické, plynové kotle, dlouhá životnost, výroba kotlů přes čtyřicet let, výroba zařízení pro pivovary a lihovary
Velkoobchodní prodej náhradních dílů pro nákladní automobily Vysočina
autožárovky, točnice, rozpěrné tyče, -kardanové hřídele, pera, třmeny, manžety brzdových válců, hadice, autobaterie, brzdové bubny a destičky
Střechy na klíč Plzeň - kvalitní střecha, spolehlivě a se zárukou, opravy střech
Plzeňská společnost Premium se zabývá realizací střech, pokrývačskými a klempířskými pracemi.
Rehabilitační pomůcky Třeboň - prodej rehabilitačního příslušenství, potřeb a cvičebních pomůcek
Společnost RESI Třeboň spol.s r.o. se zabývá výrobou a prodejem rehabilitačních pomůcek, potřeb, příslušenství a cvičebních pomůcek. Také nabízíme doplňkový nábytek.
Klempířské a tesařské práce - kvalitní a rychlé
Hledáte-li kvalitní, rychlé tesaře a klempíře s dlouholetou zkušeností v oblasti střechařských prací, pak se obraťte na Stavril. Zajistí vám montáž, stavbu a opláštění střech v Olomouci i Šumperku.
Výhodné čerpání pohonných hmot z naší čerpací stanice v Kolíně
Spolehlivá čerpací stanice Milan SIHELSKÝ Kolín – pohonné hmoty na cesty si načerpejte přímo v našem areálu za výhodné ceny – otevřeno i pro širokou veřejnost od PO až NE
Vypracování znaleckých posudků a ocenění všech druhů nemovitostí
Znalecký posudek i odhad nemovitosti Vám zajistí soudní znalec Ing. Libor Zima z Jevan ve Středočeském kraji. Provádím oceňování pozemků, bytů, domů, průmyslových budov i rekreačních objektů.
Autodoplňky, autodíly, autopříslušenství, tuning, autokosmetika Škoda
Zajišťujeme velkoobchodní, maloobchodní prodej široké škály autodílů a příslušenství. V našem sortimentu naleznete - autodoplňky Škoda - různé autodíly - autopříslušenství - příslušenství pro tuning - autokosmetika Potřebuje vymazlit Váš vůz a nevíte na koho se obrátit? Ozvěte se nám, jsme mistři v oboru a rádi Vám pomůžeme.
Střešní klimatizace COLEMAN – EKOKLIMA
Všechny typy jsou dodávány s elektrickým topným tělesem, Střešní klimatizace COLEMAN je spolehlivá a úsporná klimatizační jednotka.
Náhradní plnění - Výhoda pro firmy jak ušetřit | Náchod
Výhoda pro firmy, které chtějí ušetřit je náhradní plnění. Touto výhodou se zabývá firma ZeNa z Náchoda. ZeNa chráněná dílna s.r.o. zaměstnává zdravotně znevýhodněné osoby. Ptáte se proč náhradní plnění? Jaké jsou a budou výhody pro vaši firmu? Opravdu můžete nějak ušetřit na náhradním plnění? Naše firma ZeNa nabízí náhradní plnění pro ...
Obkládání krbu kamenem | Opočno, Nové Město nad Metují
Kamenné obložení krbu dodá každému interiéru nádech noblesy a luxusu, zároveň je také velmi trvanlivé a odolné.
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Difusně otevřená konstrukce dřevostavby - regulace množství vodní páry
Difusně otevřená konstrukce dřevostavby od specialistů na dřevostavby Vám zajistí regulaci množství vodní páry vstupující do obvodové konstrukce.
MAT - Servis zahradní techniky, Havlíčkův Brod
V Havlíčkově Brodě vám zaručujeme výhodný servis zahradní techniky. Porouchanou zahradní techniku dokážeme uvést v krátké době do původního stavu. Nelámejte si hlavu kam do servisu a využijte servisní služby od firmy MAT – Milan Milichovský. O zahradní techniku se vám dobře postaráme a uděláme vše proto, aby jste mohli zase brzy fungovat na ...
Komplexní služby v oblasti prodeje i pronájmu nemovitostí, bytů, domů i pozemků
Profesionální servis při prodeji, koupi i pronájmu nemovitostí nabízí realitní kancelář FOX REALITY, Ing. Stanislav Douša, Karlovy Vary. Zajistíme prohlídky nemovitostí, smlouvy i další náležitosti.
Kompletní rekonstukce domů, bytů a budov - stavby na klíč Praha
Stavby na klíč jsou v dnešní době velmi populární, poněvadž šetří váš čas a vaše starosti.
Měření hluku a vibrací Praha - směrnice 2000/14/ES ( NV č. 9/2002 Sb.)
Pro měření hluku a vibrací určitých zařízení je zde Státní zkušebna zemědělských, potravinářských a lesnických strojů, a.s.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Dekorované sklo podle Vašich představ si vybírejte až z 11 dekorů
Oživte Vaší kuchyň originálním dekorovaným sklem – sklo je moderní a naprosto nenáročné na údržbu – nabízíme skleněné obklady v rozmanitých provedeních - TRESEBURG s.r.o.
Prodej náhradních dílů na nákladní automobily a autobusy Vysočina
rozpěrné tyče, autožárovky, hydraulické přístroje, brzdové systémy, filtry, autobaterie, výfukové systémy, spojky motorů, podvozkové části
Kamenné, kamínkové koberce, pokládka kamenného koberce, realizace, Brno
Kamenný koberec do venkovních i vnitřních prostor, kamínkové koberce, pokládku kamenného koberce, prodává a zajišťuje firma IP TRADE BRNO s.r.o., z Brna.
PRESSTONE
Přestavba, rekonstrukce a renovace koupelny s veškerým komfortem
Plánujete-li přestavbu, renovaci či rekonstrukci koupelny, pak si na to pozvěte odborníky ze společnosti Wagner instalace, která vám zajistí kompletní instalatérské a plynařské práce nejen v Šumperku.
Wagner instalace s.r.o.
Programátor a obsluha CNC obráběcího centra s praxí - volná pracovní pozice
Společnost Washina engineerging s.r.o. nyní nabízí možnost volné pracovní pozice na místo - programátor a obsluha CNC obráběcího centra s praxí ve Chvalčově u Bystřice pod Hostýnem.