Aktuální microsite

Svijanský máz 11% - světlý nepasterovaný ležák z pivovaru Svijany
Svijanský máz 11% - světlý nepasterovaný ležák z pivovaru Svijany je tou pravou volbou pro každý stůl. Světlý nepasterizovaný Svijanský máz 11% je vhodný na každou párty, oslavu nebo jen tak k obědu či večeři. Vychutnejte si svoje pivo od českého výrobce! Pivovar Svijany spojuje kvalitu s tradicí. Svijanský máz 11% - světlý nepasterovaný ...
Topenářská technika - široký sortiment - Jičín
Hledáte spolehlivého dodavatele topenářské techniky? Nevíte, na koho byste se mohli obrátit? Topenářská technika je dostupná u společnosti Koupelny-topení z Jičína, která se věnuje jak velkoobchodnímu, tak maloobchodnímu prodeji výrobků, které jsou určené do topných systémů. Pokud to nemáte do Jičína daleko, vydejte se do tamější průmyslové zóny, ...
Zateplování rodinných domů Kolín K&T SYSTÉM s.r.o.
Při zateplování rodinných domů Vám vypracujeme nejlepší řešení. Poskytujeme bezplatné poradenství, zaměření či vyhotovení cenové nabídky.
Solární ohřev vody | Třeboň
Ohřívat vodu můžete i efektivním způsobem solárního systému, který šetří peníze i životní prostředí. Jeden kolektor měřící 2 m2 během dne za ideálních podmínek ohřeje sto litrů vody. Pokud není možné jejich energii využít, instalujeme do domů objemné akumulační nádrže, které uchovají energii pro pozdější využití. Nádrž je dražší záležitost a ...
Prodej a výroba hliníkových žebříků, výsuvných, dvojitých, kombinovaných
Dodáváme, vyrábíme a prodáváme kvalitní žebříky s mimořádnou stabilitou, najdete u nás žebříky výsuvné, dvojité, trojité, kombinované, jednoduché a příslušenství k tomu.
Výroba a opravy cukrovarnického zařízení
Výroba a opravy cukrovarnického zařízení je jedna z našich činností. Cukrovarnické zařízení nejen vyrábíme, ale dokážeme odborně i opravit. Na základě konkrétních požadavků zákazníka poskytneme poradenství a informace včetně cenové nabídky, navrhneme konstrukční zpracování, zajistíme výrobu i atypického zařízení a případnou montáž včetně ...
Drcení větví a kmenů z ořezů stromů - štěpkování  | Dvůr Králové nad Labem
Provádíme drcení větví a kmenů z ořezů stromů, větví ze živého plotu až do průměru 250 mm
Koupelnový nábytek Intedoor i další vybavení do koupelny
Koupelnový nábytek od oblíbené značky Intedoor seženete v nabídce společnosti M&K, stavební servis.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Stavba dřevěného přístřešku, pergoly, altánu, výroba zahradního nábytku
Stavba dřevěného přístřešku není snadný úkol, v Truhlářství Zavadil Vám s realizací rádi pomohou. Dodáme pergoly, altány i sestavy zahradního nábytku v okr. Zlín, Kroměříž.
Vybavení školních šaten, školní šatní skříňky, skříně do suchých prostor
Vybavení školních šaten, školní šatní skříňky a skříně do školky dodá firma Frajt Krmoměříž-Zlínský kraj. Vybavení od nás je vhodné i pro sportovní zařízení, wellness.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Výroba a dodávky ocelových i membránových plynojemů
Ocelové a membránové plynojemy včetně příslušenství a dalších zařízení dodává a montuje společnost KK projekční kancelář s.r.o. z Mikulovic, Pardubický kraj.
Střešní, okenní vrátky, nosné konstrukce, žebříkové výtahy-pronájem, prodej
Zvedací zařízení je na prodej i k pronájmu u firmy KAMI Otrokovice - okres Zlín. Jde o střešní, okenní vrátky, nosné konstrukce, žebříkové výtahy.
Signmaking-světelná, řezaná reklama, polepy výlohy, na auto
V oboru Signmaking působí firma IS reklama Zlín. Větší část produkce tvoří světelná, řezaná reklama, realizujeme i polepy na auto či na výlohy.
Dvoutarifní produkt elektřiny - DUO
Balík DUO pro elektřinu do domácnosti prodává akciová společnost Energie2. DUO dvoutarifní produkty se dělí na dva druhy: D25d - hodí se do míst s elektrickými akumulačními spotřebiči a nízkou spotřebou elektřiny. Pásmo nízkého tarifu je alespoň osm hodin denně. Délku vysokého a nízkého tarifu si řídí provozovatel distribuční soustavy. D26d ...
Ve fitness, posilovně Pavla Jablonického se o vás a vaše tělo skvěle postarají
Chcete-li začít se aktivně věnovat fitness či chodit do posilovny a máte blízko do Olomouce, pak určitě navštivte Profi studio Jablonický, kde se o vás a vaše tělo skvěle postarají.
Kamerové systémy zajistí bezpečnost objektu Praha - zajištění bezpečnosti
Užívat kvalitní kamerový systém k zajištění bezpečnosti je na některých místech nezbytné. Obzvláště na silnicích či na železniční trati.
Výroba kominických potřeb, kartáčů, sluníček, koulí, spirál
Měřící a inspekční technika pro kominíky, kominické potřeby. sluníčka, kartáče, koule, spirály, tyče, lana řetězy, analyzátor spalin, komínová kamera
Prodej Vaší firmy za nejvyšší cenu – BCMS Corporate ČR, s.r.o.
Základem našeho úspěchu je možnost výběru z několika nabídek potenciálních kupujících a také práce s více než 150 miliony firem v databázích, které máme k dispozici. To je první krok k úspěchu.
Autopůjčovna - osobní i užitkové vozy s povinným i havarijním pojištěním
Firma MS Steeel s.r.o. vlastní autopůjčovnu, kde si můžete bez problémů zapůjčit osobní i užitkový vůz, v jehož ceně je již zahrnuto povinné a havarijní pojištění. Působíme v okolí Havířova i Karviné.
MS steel s.r.o.
Hliníková okna a dveře výroba, montáž Praha - pro rodinné a bytové domy a další objekty
Osvědčeným výrobcem hliníkových oken a dveří pro rodinné a bytové domy a další objekty je společnost ALUCON PLUS, která sídlí v Rudné.
Pasparty, paspartování a rámování obrazů, plakátů a fotografií Praha -  pro výzdobu Vašeho interiéru
Pasparty obrazů, fotografií a plakátů z kvalitních materiálů zhotovíme dle Vašeho výběru ve firmě Jarmila Sequensová – knihařství v Praze.
Realizace a kompletní rekonstrukce bytů a interiérů v Praze a blízkém okolí
Zabýváme se realizací a rekonstrukcí staveb v Praze - veškeré stavební práce včetně dodávek materiálů.
Pracovní brašny, kapsáře , opasky a další doplňky od českého výrobce pracovních pomůcek a oděvů
Pracovní brašny, kapsáře a opasky nakoupíte u českého výrobce pracovních pomůcek a oděvů KUBLA, který oslouží všechny zákazníky z okolí Vsetína a Valašského Meziříčí.
Povrchová úprava lakování kovů práškové lakování tryskání kovů otryskávání.
Povrchové úpravy kovů, lakovna, práškové lakování kovů a plechů - povrchové úpravy kovů na zakázku, kvalitní lakování metodou Komaxit, nejlepší technologie od firmy Metafo Liberec