Aktuální microsite

Klimatizace pro budovy, hotely, rodinné domy – Jičín, Mladá Boleslav
Mějte i vy dobrý pocit s klimatizacemi od firmy Hasko. Jsme dostupni nejen z okolí Jičína a Mladé Boleslavi.
Spolehlivě doručíme kusové zásilky po ČR – zboží dostanete včas!
Vnitrostátní spedice kusových zásilek – zásilky rozvážíme auty Pick-up - rychle a spolehlivě dovezeme vše na místo určení - přeprava SPEDITION ZAVŘEL s.r.o. Pardubice
Železniční vagóny, lokomotivy - kompletní služby od projektu až k poprodejnímu servisu
Legios Loco a.s. pro své klienty poskytuje veškeré služby týkající se výroby, železničních vagónů od samotné realizace přes design, vývoj, výrobu, testování až po samotné dodání.
Metalografie Plzeň, zkušebna makrostruktury a mikrostruktury materiálu
V naší metalografické zkušebně v Plzni studujeme vlastnosti kovů a vytváříme expertízy a rozbory.
Ponorná čerpadla Gardena pro čerpání vody - vodo topo elektro prodejna
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna voda - elektro - topení, v našem nabízeném sortimentu jsou také ponorná čerpadla Gardena nejen pro rychlé čerpání vody ze studny.
GAVENDA s.r.o. Prodejna Vodo-Topo-Elektro Opava
Bezpečnostní kamery, kamerové systémy CCTV - dodávka, montáž
Bezpečnostní kamery a kamerové systémy CCTV, jejich montáž i dodávku zajišťuje společnost FMIB, s.r.o., která je specialistou na realizaci široké škály projektů v oblasti slaboproudých systémů.
Řemeny a řemenice OPTIBELT Mladá Boleslav – pro stroje i automobily
Všechny druhy řemenů a řemenic značky OPTIBELT pro stroje i automobily seženete v naší prodejně v Mladé Boleslavi. Nabízíme kompletní program řemenů a řemenic. Na skladě máme řemeny klínové i variátorové, neoprénové ozubené, ploché hladké i žebrové a polyuretanové metrické nebo palcové. Také dodáme řemeny na zakázku. Do řemenů je potřeba ...
Lešení, pronájem, půjčování trubkového, rámového a HAKI lešení za skvělou cenu Brno!
Pronájem, půjčovna trubkového, rámového lešení a HAKI lešení. Firma AKVAEL s.r.o., z Brna pronajímá také hliníkovou věž.
Domy na klíč - dokonalé bydlení i zemědělské, průmyslové, občanské stavby
Společnost TIMO profistavby s.r.o. pro Vás staví stavby občanské vybavenosti, průmyslové a zemědělské stavby i bytové a rodinné domy. Stavíme také domy na klíč a plníme tak sny o dokonalém bydlení.
Bezpečnostní služby pro ochranu firem i veřejných objektů
Bezpečnostní služby pro ochranu firem i veřejných objektů po celé ČR poskytuje společnost AREKA služby s.r.o. Zajistíme ostrahu objektů s využitím cvičených psů, skrytou ochranu i hlídání parkovišť.
Tepelná čerpadla NIBE, IVT - prodej, servis, úsporné vytápění pro domy, haly i školy
Komplexní realizaci, odborný servis a prodej úsporného vytápění pro rodinné, bytové domy, sportovní haly či školy zajišťuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.
Plastová a hliníková okna, okenní systémy, prodejce, dodavatel Moravské Budějovice
Specializace na dodávku a montáž kvalitních plastových oken z profilu značky ALUPLAST, plastová a hliníková okna zakoupíte od AZ Vojtíšek Jiří Vojtíšek, z Moravských Budějovic.
Právní poradenství - právník, advokát, zastupování ve všech druzích řízení
Právní poradenství v Ostravě zajišťuje advokátní kancelář Mgr. Tomáše Veselského, který svým klientům nabízí profesionální služby právníka a advokáta při zastupování ve všech druzích řízení.
Zásilkové obaly - papírové poštovní krabice, tubusy, kartonové obálky
MODEL PACK SHOP se zabývá internetovým prodejem nejrůznějších obalů a krabic. V širokém sortimentu zásilkových obalů u nás naleznete také papírové poštovní krabice, tubusy a kartonové obálky.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Profi linky na výrobu pelet, zařízení na výrobu pelet-peletizační lis, lisování pelet
Profi linky na výrobu pelet, zařízení na výrobu pelet, peletizační lis, stroje na výrobu a lisování pelet a granulí od firmy Kovo Novák Jan Novák.
Profesionální ofsetový tisk propagačních materiálů - letáky, firemní tiskoviny, katalogy
Profesionální ofsetový tisk propagačních materiálů, jako jsou letáky, firemní tiskoviny či katalogy a různé brožury, zajišťuje reklamní studio Trendfoto ve Zlínském kraji.
Ocelové haly s lehkým opláštěním - výstavba průmyslových objektů | Hradec
Provádíme výstavbu průmyslových objektů, jako jsou ocelové haly s lehkým opláštěním. Výstavbu provádíme po celé ČR a sídlo firmy je v Hradci Králové. Zajišťujeme nejen výstavbu, ale i opravy a rekonstrukce objektů pozemního stavitelství. Provedeme cenové kalkulace včetně zpracování investičního záměru a související projekční a inženýrskou ...
Privátní, hotelové, rehabilitační, veřejné bazény z nerezu - moderní a kvalitní
Nerezové bazény privátní, hotelové, rehabilitační i veřejné realizuje společnost BERNDORF BÄDERBAU s.r.o., která dbá především na kvalitu a moderní provedení těchto produktů.
Výměna a rekonstrukce baterií, umyvadla, WC, dřezu
Výměnu baterií, umyvadel, WC i dřezu v okolí Zlína zajišťuje společnost BAHEN Zbyněk Hejný, která se specializuje také na rekonstrukce a realizace koupelen.
Agenturní zaměstnávání Praha -  agentura s více než šedesátiletým působením v oboru
V oblasti lidských zdrojů se pohybujeme jako ryba ve vodě. Proč? Jsme ManpowerGroup, agentura s více než šedesátiletým působením v oboru.
Požární hadice Pardubice - výroba, prodej, e-shop požárních hadic a příslušenství
Společnost Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. z okr. Pardubice se zabývá výrobou a prodejem požární hadic a další techniky – hydrantové systémy, požární armatury a příslušenství požárních vodovodů.
Zámecká atmosféra, speciality, dárkový poukaz do restaurace
Zámecká atmosféra na Vás dýchne v prostorách Zámecké restaurace Holešov. Připravujeme tradiční jídla i speciality. Nabízíme i dárkový poukaz na konzumaci jídla a nápojů.
Měření, kontrola geometrie kol, nápravy nákladního auta, automobilu
Pravidelná kontrola geometrie kol je u nápravy nákladního automobilu nutností. Měření i seřízení geometrie nákladního auta provádí firma CZECH STYLE Zlín.
Prodej rodinných domů Praha - bydlení pár desítek kilometrů od centra Prahy
Toužíte po vlastním rodinném domku blízko přírody, který by ležel v klidné lokalitě, ale zároveň byl blízko od centra města? Ve společnosti JUNG.CZ pro vás máme ideální řešení.
Instalatérství, topenářství Tábor - montáž, rekonstrukce, revize, poradenství
Potřebujete pomoc v oborech vodoinstalatérství nebo topenářství v Táboře a okolí? Obraťte se na firmu pana Miroslava Zachariáše, která zajišťuje montáže, rekonstrukce i poradenství.