Aktuální microsite

Vyprošťování vozidel a užitkových vozů | Jičín
Nevíte si rady jak vyprostit Vaše vozidlo či užitkový vůz? Volejte Odtahovou Veselý - Jičín. Pokud budete znát naše číslo, už Vás nikdy nezaskočí, to že Vám dojde benzín, nenadálá porucha nebo nehoda. Vaše užitkové vozidlo vyprostíme všude po celé České Republice a Evropě NONSTOP. Disponujeme širokým vozovým parkem a poradíme si s každou ...
Sýr NIVA - výroba a prodej, sýr s plísní uvnitř | Dolní Přím
Sýr NIVA - výroba a prodej, sýr s plísní uvnitř a to vše v Dolním Přímu. Sýr Niva by neměl chybět na Vašem svátečním stole ani během zbytku roku. Nechte se unášet na vlně kvalitního delikatesního sýru, vyrobeného opravdu poctivě. Kvalitní český výrobek, s použitím přísad od prvovýrobců z ČR. Vyrábí se z syrového kravského mléka, jedlé ...
Výhodný sběr a recyklace svítidel, světelných zdrojů EPRO | Trutnov
Zajistíme rychlý sběr a nebo recyklaci svítidel i světelných zdrojů - provádíme elektroinstalace, elektromontáže Dvůr Králové, Trutnov, Hostinné - EPRO Trutnov s.r.o.
Žehlení prádla – vyžehlení košil, oděvů za super ceny
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je spolehlivá čistírna v Ostravě, která kromě praní nabízí také žehlení prádla. Vyžehlíme vaše košile a jiné oděvy za super ceny.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Ozvučení akcí Praha - kvalitní zvuk a tlumočnické služby na jednání
Ozvučíme firemní, společenské, sportovní akce kvalitním zvukem a zajistíme tlumočnické služby na jednání v Praze a přilehlém okolí.
Prášková lakovna a ochrana proti korozi - lesklé, matné, strukturní, nebo kladívkové povrchy
Prášková lakovna LAKMETAL spol. s r.o. sídlící v Kobeřicí u Opavy má zkušenosti s povrchovými úpravami a antikorozní ochranou lesklých, matných, strukturních, nebo kladívkových povrchů.
Pevné krabice na velké a vícepatrové dorty
Společnost Model Pack Shop Opava prodává obaly z lepenky, mezi které patří také kartonové krabice na velké dorty pro cukrárny i jednotlivce. Navštivte náš e-shop či prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Nabídka práce - hledáme na trvalý pracovní poměr šičku, střihačku do naší dílny
Rodinná firma R styl se sídlem ve Valašském Meziříčí se zaměřuje na textilní výrobu a do svého kolektivu hledá novou pracovní sílu na pozici šička, střihačka.
Volná pracovní pozice, zaměstnanci pro úklid, úklidové práce
Pokud hledáte zaměstnání a jste z Olomouckého kraje nebo Brna, pak kontaktujte firmu Geisler, která nabízí volné pracovní pozice - zaměstnance pro úklidové práce.
Europalety, výroba a prodej atypických palet Břeclav
Europalety, výroba, prodej a výkup palet, atypické palety na míru, palety standart, dřevěné produkty od firmy Stanislav Hovězák s.r.o. v Břeclavi -
Designové interiérové skleněné obklady Vašich snů z řady Glitters
Interiérová obkladová skla designové řady Glitters, rozjasněte si vkusně Vaši kuchyň nebo jinou část bytu luxusními skleněnými obklady TRESEBURG s.r.o. Liberec LONDON GLASS
Spolehlivé a rychlé projektování investičních celků na přání
Zabýváme se planografií, projektováním investičních celků, projektováním bytů, občanských staveb a planografickými pracemi,projektová a inženýrsko - investorská činnost
Lepidla ALTECO i další značková lepidla pro dílnu i kancelář
Kvalitní lepidla pro domácnost, dílnu i do školy na jednom místě? Přesně to vám nabízí společnost Z- TRADE. Jsme výhradním prodejcem značkových lepidel ALTECO, UHU, či BISON pro Českou i Slovenskou republiku. U nás tak máte zaručen nejen velký výběr lepidel, ale i jejich prvotřídní kvalitu. Lepidla ALTECO patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co ...
Svatební šaty | Mladá Boleslav, Čáslav, Přelouč, Chlumec nad Cidlinou
Svatební Salon Farfallino zajišťuje půjčování luxusních svatebních šatů, klasických svatebních šatu i společenských šatů. Najdete u nás velmi široký sortiment od jednoduchých střihů po složité, od jednobarevných po více barevné, od dlouhých po krátké. Na své si u nás přijdete s velikostí XS i s velikostí XXL. Udělejte svůj den jedinečným ...
Technické plastové výlisky TVAR | Pardubice
Technické plastové výlisky zpracováváme především pro kosmetický, nábytkářský nebo elektrotechnický průmysl.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Schody a schodiště na míru Všenory – neobvyklé prostory nejsou problém
Truhlářství Hubač na Praze 4 se zaměřuje na schody a schodiště na míru. Truhláři dojedou k zákazníkovi domů, vyměří si sami prostor, doporučí Vám materiál z kterého schody vyrobit.
Autodoprava - přistavení kontejnerů na odpad Praha -  přivezeme i plné odvezeme
Pomocí našich kontejnerů odvezeme z Vaší stavby komunální a tříděný i netříděný odpad.
Kvalitní dřevěný nábytek na míru pro domácnost, hotel i kancelář
Kvalitní nábytek na míru Vám vyrobí v Truhlářství Jan Vondráček, Velké Březno. Vyrábíme skříně, postele, kuchyňské linky, schodiště i dětský nábytek z masivu či lamina.
Efektivní vymáhání pohledávek a služby soudního exekutora
Služby soudního exekutora při vymáhání pohledávek Vám nabízí Mgr. Martin Horák, Tábor. Zajišťuji efektivní exekuce a rychlé zpracování případů v rámci celé České republiky.
Digitální velkoplošný, velkoformátový tisk-reklamní bannery, plachty
Společnost IS reklama Zlín se zaměřuje na digitální velkoplošný, velkoformátový tisk. Dodáme reklamní bannery, plachty, jakoukoliv řezanou reklamu.
Pasířství Praha – výroba historických kovových svítidel a doplňků z barevných kovů a mosazi
Provádíme pasířskou výrobu historických kovových svítidel a dalších doplňků do dobových interiérů. Naše dílna se nachází v Praze.
Návrh, realizace přírodní zahrady inspirované přírodou
Realizací přírodní zahrady v posledních letech přibývá, firma GARD&N dodá návrhy zahrady inspirované přírodou, cílem je zachovat přirozený vzhled. Působíme v regionu Zlín, Brno
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Výroba, prodej a servis všech typů razítek za rozumné ceny
Firma Kavka Jiří - Razítka se zabývá výrobou, prodejem a servisem všech typů razítek v Opavě. Nabízí výhodné ceny.
Kompresory Orlík - autorizovaný prodej, servis
Plánujete koupi kompresoru? Chcete mít spolehlivý kompresor s dlouhou životností? Obraťte se na AIRtech Lysák v Prostějově, který se zabývá prodejem a kompletním servisem a poradí vám s výběrem.
Dřevostavby - výroba, montáž, provětrávané fasády Vysočina
Dřevostavby - výroba a montáž provětrávaných fasád, vnější zateplení budov, tepelné a zvukové izolace od firmy Zemědělské stavby Jihlava, a.s. na Vysočině.