Aktuální microsite

Drogerie - dodávka, čisticí prostředky, utěrky i kosmetika pro firmy všech velikostí
Společnost FROS ZPS s.r.o. provozuje velkoobchod, maloobchod i e-shop s drogerií všeho druhu. Postaráme se o pravidelnou dodávku čistících prostředků, utěrek i kosmetiky do firem všech velikostí.
Pohřební ústav - komplexní pohřební služby, včetně zajištění kremace
Pohřební ústav Fudencia, s.r.o. Vám zajistí komplexní pohřební služby, včetně kremace v Přerově a okolí. Pomůžeme vám zajistit důstojné rozločení s Vašimi blízkými.
Zemní práce buldobagrem-pronájem rypadlonakladač LB 110 New Holland
Pro zemní práce si můžete pronajmout rypadlonakladač od firmy ELINS Plus Otrokovice - práce buldobagrem LB 110 New Holland.
Školní a jídelní židle, stoly, rostoucí nábytek do tříd, jídelen-eshop
Společnost Interier Group dodává sedací nábytek pro školy - rostoucí nábytek do tříd, školní a jídelní židle, stoly, sety i skříňky. Sídlíme v okrese Uherské Hradiště.
Prodej spojovacího materiálu, šrouby, vruty, nýty, kotvy, hmoždinky, ložiska, guffera
Zajišťujeme prodej maloobchodní a velkoobchodní pro spojovací materiál jako jsou šrouby, vruty, nýty, kotvy, hmoždinky, ložiska, guffera a mnoho dalších na naší provozovně v Jičíně a a V Sobotce.
Prodej kvalitního naštípaného palivového dřeva s dovozem do 20 km
U firmy KAMI Otrokovice je možné objednat naštípané palivové dřevo. Jde o prodej skládaného a sypaného palivového dřeva i s dovozem do 20 km v regionu Zlín.
Opravy a servis svářecí techniky, autogenní techniky a elektrického ručního nářadí
Provádíme opravy, servis a služby s tím spojené pro svářecí techniku, autogenní techniku i pro elektrické ruční nářadí přímo v naší firmě Svarcentrum, s.r.o. sídlící v Hradci Králové.
Pákový zvedák RZX – novinka s moderním designem
Kombinace tradice, kvality a moderního designu – to je zcela nový pákový zvedák RZX, který vám nabízíme ve společnosti BRANOMARKET. Potřebujte lehký a zároveň spolehlivý pákový zvedák, který obstojí při práci na stavbě, ve výškách i při náročných vyprošťovacích či manipulačních činnostech? Pak je pro vás naše novinka - pákový zvedák RZX ...
Sodobary, aquabary, filtrovaná voda bez čekání - pronájem na 24 hodin denně
Pronájem sodobarů a aquabarů na 24 hodin denně zajišťuje společnost Automaty Kavamat Vending s.r.o. se sídlem v Ostravě, díky které máte zajištěnou filtrovanou vodu bez čekání.
Firemní večírek, akce, rauty s levným ubytováním
Pokud se chystáte uspořádat firemní večírek, akci či raut, tak je pro vás ideální Hotel Grand*** v Šumperku, který vám vše zajistí.
Modernizace, opravy a rekonstrukce železničních vlaků a lokomotiv Praha 5
Vlaky potřebují, stejně jako silniční vozidla, údržbu. A protože jsou vlaky mnohem dražší než silniční vozidla, určitě je výhodnější je modernizovat a renovovat.
Kvalitní bezpečnostní dveře FORNOX Šumperk - prodej a montáž
Pokud zvažujete jaké si pořídit bezpečnostní dveře, tak vám určitě poradí ve firmě Fab-service Milan Kocián, kde si vyberete z různých variant kvalitních bezpečnostních dveří Sherlock.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Zajištění smutečního obřadu, pohřbu
Chcete-li pomoci se zajištěním smutečního obřadu nebo pohřbu, pak se obraťte na pohřební službu Libor Svoboda v Konicích.
Pohřební služba Libor Svoboda
Rozvoz, dovoz, objednávka pizzy až k vám domů - čerstvé suroviny
Objednejte si kvalitní pizzu z čerstvých surovin u firmy Česká jídelna Milan Babor v Ostravě, která vám zajistí dovoz až k vám domů. Díky našemu rychlému rozvozu pizzy si můžete v pohodlí pochutnat.
Instalace domovního a průmyslového vytápění - elektomontážní práce
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou v Opavě, která provádí instalace domovního a průmyslového vytápění.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
E-shop LED svítilny a čelové svítilny, čelovky
Kvalitní svítilny a čelové svítilny LED LENSER zakoupíte na e-shopu společnosti H-FUCHS SERVIS, s.r.o. Poznejte spojení kvality, funkčnosti, výkonu a designu v jednom výrobku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Akreditovaná chemická a mikrobiologická laboratoř v Písku, analýzy a zkoušky pro firmy i občany
Akreditovaná chemická a mikrobiologická laboratoř v Písku provádí chemické a mikrobiologické zkoušky a analýzy vzorků potravin, vody, půdy, kalů, odpadů, kosmetiky a zemědělských produktů.
Stavba, montáž věžových vodojemů, zemních vodojemů, nádrží Brno
Věžové vodojemy, zemní vodojemy, nádrže, stavba, montáž všech typů vodojemů, dodávka kruhových nádrží, obdelníkových, a dalších dodává firma AKVAEL s.r.o. z Brna.
Brzdové válce - široká nabídka brzdových a náhradních autodílu
VE-ŽA TRUCK autodíly spol. s r.o.sídlící v Opavě se specializuje na prodej brzdových válců, náhradních dílů a příslušenství pro nákladní automobily.
Plechové střechy, klempířské prvky, okapy-výroba
Firma Renova střechy dodá plechové střechy v regionu Brno, Prostějov. Vyrábíme klempířské prvky, okapy, oplechování.
Beton pro stavbu silnic a chodníků Praha - různé druhy nabízeného betonu
Společnost TBG Metrostav, s.r.o. vyrábí ve svých betonárnách v Praze betony různého druhu. Významnou skupinu nabízených betonů tvoří beton pro stavbu silnic.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Obaly z nasávané kartonáže - ochranné a balící proložky pro průmysl a spotřební elektroniku
Obaly z nasávané kartonáže vyrábí firma DECAPULP ze Vsetína. Nabízíme kvalitní a recyklovatelné ochranné a balící proložky pro průmysl a spotřební elektroniku .
Prodej náhradních dílů Škoda a Opel Plzeň - díly pro osobní i nákladní automobily
Autokomplet - servis Plzeň s.r.o. nabízíme náhradní díly pro nákladní vozy a většinu osobních automobilů, u kterých se především specializujeme na značky Opel a Škoda.
Výměna olejů, plnění, dezinfekce, autoklimatizace, kompletní servis, Znojmo
Kompletní servis klimatizací, výměna olejů, plnění, dezinfekce, autoklimatizace a veškeré autoservisní služby zajistí firma OMV Znojmo Ing. Marek Kuchynka.
Kamenické práce, schody, parapety z kamene, rekonstrukce Hrotovice
Specializace na kamenické práce, kameník, schody, parapety z kamene, kamenosochařské práce, schody či parapety z kamene vyrábí Kamenictví Josef Hrubý.