Aktuální microsite

Průmyslové betonové podlahy i drátkobeton - Hradec Králové
Sháníte kvalitního výrobce betonových ploch v okolí Hradce Králové, nebo po celé ČR? Už nemusíte. Firma BETONGLETR s.r.o. pro vás zařídí jak drátkobeton, tak i průmyslové betonové podlahy, železobetony či všelijaké další venkovní betonové plochy. Vyrábíme lité, vsypové, bezesparé i pojezdové průmyslové betonové podlahy. Naše firma zajistí vše ...
Luxusní svatební šaty | Praha, Pardubice, Chrudim, Hradec Králové
Svatební salon Farfallino zajišťuje půjčování a prodej luxusních svatebních šatů. Jste-li z Prahy, Pardubic, Chrudimi, Hradce Králové nebo odkudkoliv z ČR, zajeďte se podívat na náš rozsáhlý výběr luxusních svatebních šatů. Půjčovna a prodej luxusních svatebních šatů - luxusní svatební šaty - svatební šaty - pánské obleky - šaty pro ...
Kontrola žebříků pro bezpečnost na pracovišti bez rizika úrazů
Žebříky jsou v mnoha situacích a při vykonávání různých prací nezbytnými pomocníky. Nedostatečná kontrola žebříků a jeho špatný stav či jen malá závada s sebou však nesou spoustu rizik. Proto je důležité mít jistotu, že žebřík, který vy nebo vaši zaměstnanci využíváte, je v perfektním stavu a bez sebemenší závady. Ve společnosti Jiří Mrkvička ...
KORASMART® - větrací jednotka s rekuperací od Korada
Navodit příjemné prostředí domova dokáže tichá větrací jednotka s rekuperací od Korada – KORASMART®
Hydroizolace, izolační systémy a geotextilie Praha - chemicky odolné vůči korozi za napětí
Stavíte rodinný dům na složitém geologickém podloží? Máte problémy s vlhkostí a izolací, zakládáte skládku, nebo budujete silnice?
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Ztracené bednění Mladá Boleslav - projektujte snadno
Stavíte a potřebujete získat kvalitní materiál, se kterým vám práce půjde jednoduše? Zvolit můžete ztracené bednění od Dobiáše spol. s.r.o.
Kalibrace měřících přístrojů Plzeň - kalibrace přístrojů
Potřebovali byste kalibrovat přístroje, které používáte ve své firmě? Výzkumný a zkušební ústav Plzeň s.r.o. zajišťuje kalibraci přístrojů rovnou ve třech laboratořích.
Nabídka náhradních dílů Renault České Budějovice, Tábor
Hledáte originální náhradní díly pro svůj vůz značky Renault? Pokud ano, můžete si vybrat v nabídce firmy AUTA BOREK a.s., který je kromě autorizovaného prodejce vozů značky Renault také prodejcem originálních, ale i neoriginálních náhradních dílů značky Motrio. V nabídce najdete veškeré díly pro vozidla, a to pro starší i novější ...
Farmaceutické obaly, aplikátory Čkyně
Výrobu a prodej farmaceutických aplikátorů vede firma Aptar Čkyně s. r. o. v Prachaticích. Nabízíme vysoce hygienickou a bezpečnou úschovu, přepravu a dávkování léků pro farmaceutický průmysl. Z našich lahviček si vyberete přesně tu, která dokonale poslouží Vašim potřebám. Vybrat si můžete z řad: Klasik – nízkotlaký sprej vhodný pro kapalné ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Prodej pneumatik pro osobní automobily-při koupi dárek
Prodej pneumatik pro osobní automobily za výhodné ceny nabízí pneuservis CZECH STYLE Praha-Východ Veleň. Při koupi u nás získáte dárek.
Přípravek pro odstranění řas, mechů, lišejníků ze střech
Trápí vás mech na vaší střeše? Společnost Sefran s.r.o. prodává speciální přípravek Mech-Stop, který je určený pro odstranění řas, mechů a lišejníků ze všech druhů střešních krytin a materiálů.
SEFRAN s.r.o.
Suché stavby-montáž sádrokartonové příčky, předstěny, stropní podhledy
Společnost Madera Teco Uherské Hradiště provádí sádrokartonářské práce - suché stavby. Stavíme sádrokartonové příčky, předstěny a montujeme stropní podhledy.
Podkovářské zboží, podkovy, hřebíky, ozuby, nářadí pro podkováře
Firma KAPA Zlín prodává zboží pro profesionální i začínající podkováře - podkovy, hřebíky, ozuby, nářadí a jiné speciální podkovářské zboží na objednávku.
Polyuretanové kaučuky, elastomery v různých barvách, pojiva-výroba
Polyuretanové kaučuky od firmy Plastor - výroba elastomerů je možná v různých barvách. Dodáváme i pojiva, pojící systémy do polyuretanových, kaučukových drtí.
Volná pracovní pozice - spolehlivý automechanik na plný úvazek
Díky volné pracovní pozici u naší společnosti Daro Car s.r.o. se nyní můžete stát naším novým spolehlivým automechanikem. Práci nabízíme přímo ve Zlíně a na plný úvazek.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Veterinární klinika, ordinace - očkování zvířat profesionální veterinářem
Veterinární klinika Vítkovice v Ostravě poskytuje komplexní péči o malá zvířata. Nejdůležitější je zdravotním problémům předcházet, proto domácím mazlíčkům zajišťují preventivní péči a očkování.
Papírové kotoučky do pokladen
Papírové kotoučky do pokladen nakoupíte odkudkoliv po celé ČR. Papírové kotoučky do pokladen přímopropisující i termocitlivé od Stepy – tradičního výrobce jen pro vás! Pro velkoobchodní nebo maloobchodní odběratele nabízíme papírové kotoučky do pokladen v klasickém balení po 10-ti kusech. Kotoučky balíme do kartónu nebo pro menší odběratele do ...
Manor House *** hotel Broumov - stylový pobyt ve vile z minulého století
Rádi byste vyrazili na prodloužený víkend a užili si dobré jídlo a příjemné ubytování? Pak je pro vás tím pravým řešením broumovský hotel Manor House ***. Nabízíme stylové ubytování a stravování na úrovni v naší restauraci. Vaříme pouze z kvalitních surovin a naší specialitou jsou pochutiny na lávových kamenech. Přijeďte si k nám odpočinout a ...
Servis nákladních aut Sihelský – Kolín
Firma Sihelský se postará o servis nákladních automobilů, vleků a přívěsů všech běžných značek na našem trhu.
Mzdový software DUNA MZDY pro malé, střední i velké firmy
Pokud hledáte moderní systém zaměřený na vedení personálních agend a pro kompletní zpracování mezd pro malé, střední i velké firmy, tak budete určitě spokojeni s mzdovým softwarem DUNA MZDY.
Generální, částečné opravy obráběcích strojů - záruční i pozáruční servis
Pokud potřebujete generální či částečnou opravu obráběcího stroje, obraťte se na BOSTEC s.r.o. Holešov z okresu Kroměříž, kde se zabýváme také záručním i pozáručním servisem kovoobráběcích strojů.
Technická keramika Sokolov - keramické součástky, elektrokeramika
Výrobky z technické keramiky pro Vás navrhují a vyrábí firma Rauschert a.s. Produkty z tohoto materiálu výborně odolávají korozi, erozi a opotřebení, jsou tepelně i elektricky izolované.
Výroba studené asfaltové směsi Plzeň
Společnost OBALOVNA LETKOV, spol. s.r.o. vyrábí studené asfaltové směsi CANADER-mix pro drobné opravy asfaltových povrchů za nepříznivých podmínek.
Plyny a směsi pro potravinářství Praha - plyny pro sycení nápojů, potravinářská plynná aditiva
Plyny z řad Foodline, Happydrink a H2O Spring jsou hygienicky akceptované aplikace pro nápojový a potravinářský průmysl.
Instalatér Hradec Králové - instalace vody, topení, plynu, rekonstrukce všech rozvodů
Instalatér Pavel Doležal poskytuje komplexní služby voda - topení - plyn. Profesionální a rychlý přístup. Neváhejte nás kontaktovat pro vyhotovení cenové kalkulace.
Pavel Doležal instalatérské práce Hradec Králové