Aktuální microsite

Výkup, prodej, zpracování a odvoz všech druhů ocelových odpadů Chomutov
Výkup, prodej a zpracování všech druhů ocelových odpadů, barevných i drahých kovů, palet a elektromotorů provádí spol. Kovošrot Štohanzl. Chomutov
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Eshop s fotodárky-fotopotisk na polštáře, hrnky, puzzle
Firma Fotopixel z okresu Zlín vyrábí fotodárky z vlastních fotek. V eshopu s fotodárky můžete objednat polštáře, hrnky, puzzle, trička s fotopotiskem. Dodáváme po celé ČR.
Exteriérové zastínění prodej, montáž Ústí nad Labem - stínění na míru
Exteriérové zastínění to jsou venkovní žaluzie, rolety, markýzy a venkovní clony.
Blefaroplastika, face-lift, happy-lift, lipofilling, rejuvenace
Speciální estetické výkony v obličeji provádí Plastika - estetika Zlín. Blefaroplastika, happy-lift, face-lift, lipofilling, rejuvenace vyřeší kosmetické vady.
Truhlářské práce, výroba nábytku, doplňků, schodišť i kuchyňských linek
Zakázkovou výrobu dřevěného nábytku, interiérových doplňků, kuchyní i schodišť Vám nabízí Truhlářství Josef Vondruška z okresu Tábor. Zabýváme se truhlářskou výrobou i renovací oken.
Papírové obaly od výrobce
Papírové obaly od výrobce na zakázku pro uložení ve skladu nebo pro přepravu. Bytelné a odolné papírové obaly pro vás přímo od výrobce. Už nemusíte mít o své zboží obavy. V našich funkčních a voděodolných obalech budou vaše výrobky dobře chráněny. Hledáte dodavatele exportních pevných obalů co se zabývá kompletními službami na jednom místě? My ...
Hotel VEBA – místo s jedinečnou atmosférou - Broumov
Také se někdy chcete vrátit v čase do dob, kdy se dámy procházely po parcích u honosných vil, a pánové popíjeli na terase a kochali se výhledem? Hotel VEBA Broumov vám to umožní. Nabízíme vám dokonalé spojení tradice a klasické architektury s nezbytnými vymoženostmi dnešní doby. Pokud si tak chcete užít jedinečnou dovolenou v malebném okolí města ...
Seřízení geometrie kol, přední a zadní nápravy osobního auta
CZECH STYLE Zlín vyřeší špatnou sbíhavost kol. Uděláme kompletní seřízení geometrie kol, přední a zadní nápravy u osobního auta a vibrace i stáčení vozu na stranu zmizí.
Levná doprava Praha - Kodaň, přímé autobusy Brno - Praha - Kodaň - předprodej autobusových jízdenek - on-line
Bohemian Lines provozuje autobusovou linku na trase Brno - Praha - Kodaň. Jedná se o přímé autobusové spojení z Brna a z Prahy do Kodaně.
Prodej a servis strojů Wisconsin Litoměřice - všestranné stroje pro použití celý rok
Zahradnické služby Knotek & Veselka z Litoměřic je autorizovaným prodejcem univerzálních strojů Wisconsin Engineering. Zajišťujeme i servis. Stroje jsou k použití v letních i zimních měsících.
Prodej firmy za její maximální cenu, hodnotu - Metoda BCMS – Pěti etapový proces
Jak prodat firmu za maximální cenu? Společnost BCMS Corporate Ltd. během let vyvinula účinný postup shánění a vybírání správných kupců pro své klienty, kteří hodlají svou firmu odprodat.
Diagnostika viru Zika Ostrava - laboratoř pro arboviry
Diagnostika viru Zika v laboratoří pro arboviry Vám zajistí Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, který nabízí zdravotní služby.
Autoskla, profesionální výměna autoskel z pojištění, opravy prasklin
Profesionální výměnu autoskel z pojištění a opravy prasklin zajišťuje firma MS steel s.r.o., která se specializuje právě na autoskla a jejich servis v okolí Karviné, Havířova i Frýdku Místku.
MS steel s.r.o.
Dřevěné jídelní židle Strakoš - pro zátěžové používání s mimořádnou odolností
Pokud hledáte dřevěné jídelní židle s mimořádnou odolností vhodné pro zátěžové používání, nakupujte židle Strakoš v Ostravě. Nábytek Strakoš nabízí široký sortiment výrobků do zátěžových prostor.
Dlaždičské práce pro pěší zóny, pokládka asfaltového povrchu Praha a okolí
Nabízíme našim zákazníkům v oboru dlaždičských a asfaltérských prací nejvyšší kvalitu, pro náš tým pracuje v současné době cca 100 pracovníků.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Zkoušky bezpečnosti elektrických zařízení Praha -  pro bezpečnost všech uživatelů
Elektrická zařízení, která jsou uváděna na trh v celé Evropské unii i České republice, musí být schopné bezpečného používání, jak uvádí směrnice 2006/95/ES.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Výroba a montáž kvalitních plastových oken z německých profilů Schüco Ivančice
Výrobu, prodej a montáž kvalitních plastových oken z německých profilů Schüco, širokou škálu nejrůznějších okenních profilů, skel a kování, zajistí firma Oknium, s.r.o.
Kámen pro dlažbu, kamenná dlažba, přírodní kámen prodej - Travertin špachtlovaný
Zabýváme se prodejem kamene pro dlažbu, kamenných dlažeb a přírodního kamene. Aktuálně máme akci na Travertin špachtlovaný. Travertin špachtlovaný má broušený povrch. Použití je vhodné na obklady i jako dlažba v interiéru. Nabízíme široký sortiment kamenných dlažeb pravidelných nebo-li formátovaných a rovněž nepravidelných nebo-li ...
Mezinárodní kamionová doprava do evropských zemí, od Itálie až po Nizozemí
Naše služby jsou jak pro společnosti, které do Evropy dovážejí své zboží pravidelně, tak i pro jednotlivce, kteří chtějí něco dopravit pouze jednorázově.
Výroba přírub na zakázku Hradec Králové
Vyrábíme příruby pro spojení či zaslepení potrubí. Příruby od sebe oddělují potrubní díly či zařízení.
Zakázkové truhlářství Praha západ Všenory – interiérový a exteriérový nábytek
Truhlářství Hubač na Praze 4 již několik let se zabývá výrobou nábytku na zakázku. Jejich pobočku naleznete na adrese Na Benátkách 307, Praha Všenory.
Sendvičové dřevostavby, dřevěné rodinné domy
Firma Madera Teco Uherské Hradiště montuje sendvičové dřevostavby, tyto dřevěné rodinné domy jsme schopni předat k užívání již za 4 měsíce. Působíme po celé ČR.
Podlahové, obkladové palubky, stavební dřevo, OSB desky - výrobky ze dřeva
Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě Vám již od roku 1992 dodává stavební dřevo a stavebně truhlářské výrobky. Specializujeme se na nákup a prodej palubek, stavebního dřeva a dalších výrobků ze dřeva.
Výroba elektroměrových rozvaděčů Příbram - přímé a nepřímé měření
Elektroměrové rozvaděče využijete pro měření spotřeby elektřiny v rodinných domech, stavbách, rekreačních objektech, dílnách nebo provozovnách. Vhodné pro distribuční společnosti E-ON, ČEZ i PREdi.
Zdravotní matrace prodej Žatec - zajistí Vám kvalitní spánek i úlevu od bolesti zad
Zdravotní matrace pro Žatec a okolí zajistí firma Petr Slováček. Kvalitní, dostatečný a ničím nerušený spánek má na náš život mnohem větší vliv, než si mnohdy dokážeme uvědomit.