Aktuální microsite

Velkoformátové barevné kopírování, planografický tisk Brno
kopírování, velkoformátový tisk, barevná planografie, výroba vizitek, kopírovací služby, sešívání, děrování, vazba, termovazba, rozvoz zakázek
Míchací a kolorovací centrum Beami - odborník na míchání barev
Přemýšlíte-li o nové barvě do interiéru a rádi by jste si nechali namíchat barvu přesně dle vybraného odstínu, pak se obraťte na míchací a kolorovací centrum Beami v Šumperku.
Opravy, rekonstrukce zdvihacích zařízení, výtahů
Opravy a rekonstrukce výtahů v Opavě a okolí provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o.
Zemědělské komodity Praha západ - řepka pro pěstitele, kukuřice pro krmné účely
VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy západ je dodavatelem polních plodin - řepka a kukuřice. Z odrůd řepky si pěstitel vybere tu potřebnou a v nynější době máme na výběr z více jak 30-ti odrůd kukuřice.
Prodej velkoformátové dlažby Teplice - dlažba od italských renomovaných výrobců
Velkoformátovou dlažbu dodává společnost z Teplic KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. V nabídce naleznete dlažbu ve formátu 80 x 180, 50 x 50, 40 x 80 nebo 60 x 120 cm.
Ekonomické poradenství a účetnictví profesionálně - Domažlice
Vedení účetnictví je jeden ze základních stavebních kamenů každé firmy. Pokud má v této oblasti podnik problémy, je třeba začít situaci co nejdříve řešit.
Výroba autodílů Chomutov - lisování ocelových plechových částí
Pohybujete se v oblasti výroby automobilů? Hledáte schopného výrobce dílů pro automobilový průmysl a chcete kvalitu za dostupnou cenu? Pak vsaďte na společnost HS UMFORMTECHNIK.
Dlouhé, luxusní, společenské, šaty na svatbu i šaty na ples, do tanečních
Ve svatebním studium DáMa Uherský Brod jsou k zapůjčení společenské šaty na svatbu, ples i do tanečních. Najdete u nás krátké i dlouhé modely, jednoduché i luxusní róby.
Prášková lakovna pro ekologické a dekorativní ošetření předmětů
Pátráte po možnosti kvalitní a atraktivní povrchové úpravy kovových materiálů, která je navíc šetrná pro životní prostředí? Prášková lakovna LAKOL s.r.o. vám přesně toto umožní. Nabízíme ekologické práškové lakování kovů jako je ocel, nerezová ocel, pozinkovaná ocel, hliník, zinek, mosaz, měď či litina. Prášková lakovna dodá kovovým materiálům ...
Pšenice, ječmen, žito a tritikále k osevu Kněževes - prodej semen a pesticidů
Pěstujeme, sklízíme, uchováváme a nakonec prodáváme kvalitní semena zimní i jarní pšenice v různých nových druzích, jako jsou Grizzly a RGT.
Personální agentura ManpowerGroup, spol. s r.o. - nabídky práce Praha
Hledáte už dlouho práci, ale nemůžete na žádnou narazit? Přemýšlíte, kde děláte chybu a chcete to změnit?
Modernizace vagónů - rekonstrukce a opravy železničních vagónů a lokomotiv
Modernizací lokomotiv a železničních vagónů se zabývá pražská společnost Legios Loco a.s. Modernizací nebo remotorizací železničních vozů se zlepšují jízdní vlastnosti a zvyšuje užitná hodnota.
Výroba a montáž skleněných schodišť, zábradlí a schodů Praha - kvalitní práce od našich sklenářů
Chystáte se na výstavbu nového schodiště? Výroba a montáž skleněných schodišť a zábradlí od společnosti SAŠ GLASS s.r.o. bude dobrou volbou.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Výroba a prodej teplé asfaltové směsi pro opravy vozovek a chodníků Plzeň
Společnost OBALOVNA LETKOV, spol. s.r.o. vyrábí a prodává teplé asfaltové směsi pro výstavbu a opravy pozemních komunikací.
Je snadné mít dokonale upravené přírodní nehty s Gel laky-eshop ENII-trade
Pokud chcete mít dokonale upravené přírodní nehty, pořiďte si Gel laky v eshopu firmy ENII-trade Zlín. Již nebudete potřebovat nehtařku.
Liposukce odsátí tuku tumescentní metodou-rychlé řešení tvarování postavy
Řešení pro rychlé tvarování postavy nabízí Liposukce- Klinika Plastika - estetika Zlín provádí odsátí tuku tumescentní metodou, vede k rychlému zeštíhlení postavy.
Kvalitní bytový nábytek – prodej dveře Sapeli, podlahové krytiny
Chcete-li si svůj interiér vybavit nábytkem, dveřmi nebo podlahovou krytinou, která bude skvěle vypadat a bude mít tu nejvyšší kvalitu, tak si vyberete z mnoha výrobků ve firmě PW interier Olomouc.
Prodejna - výtvarné potřeby pro školáky a studenty Praha 1 -  u nás najdete široký sortiment zboží
Kamenný obchod v centru Prahy Zlatá loď má široký výběr výtvarných potřeb pro školáky a studenty.
Ruční foukač ideální pro odklízení trávy, listí či drobného odpadu
Ruční multifunkční foukač se perfektně hodí k odklízení trávy, listí či drobného odpadu. Ruční foukač vám vždy zaručí čistou a upravenou zahradu. Výkonný foukač je ideální pro vlastníky nemovitostí. Firma MAT Havlíčkův Brod je zkušený prodejce v oblasti zahradní techniky. Přijďte si vybrat! Ruční foukač skvěle zastane úklidové práce na vaší ...
Organizace firemních akcí, oslav i velkých párty - již 25 let
Firemní večírky, soukromé oslavy i párty pro stovky lidí - zkrátka akce, na které se nezapomíná, organizuje umělecká agentura DIRAMI. Chcete zaujmout firemní partnery, nebo potěšit zaměstnance? Obraťte se na nás a nebudete litovat. Nudné firemní akce, ze kterých se každý raději rychle vypaří, u nás totiž nepřicházejí v úvahu. Umělecká agentura ...
Výroba a prodej autoklimatizace - Autoklimatizace ochladí vás i náklad
Zajistíme dodávky kvalitních chladicích zařízení, které se instalují do dodávek a nákladních vozů.
Klimatizace pro vozidla nákladní i osobní Choceň
Vývoj, projekce, výroba, montáž a servis klimatizací pro dopravní prostředky se specializací na kolejová vozidla.
Výroba a prodej železničních vagónů má u nás tradici Louny - výroba všech typů vagónů
Vývojem a výrobou nových železničních vagonů se zabývá LEGIOS LOCO již 140 let. Jsme tak specialisté na výrobu a prodej vagónů, ale i opravy a modernizace starých železničních systémů.
Střechy na klíč Náchod Hronov Červený Kostelec Broumov Česká Skalice
Provádíme tyto práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - natěračské Zabýváme se kompletní rekonstrukcí střech - projekt střechy na klíč.
Výroba a prodej sprchových krémových gelů s přírodním složkami Lilien
Vyrábíme a prodáváme tělovou kosmetiku jako jsou krémové sprchové gely značky Lilien, ve kterých se snoubí přírodní složky s moderními technologickými postupy.