Aktuální microsite

Autoservis, pneuservis, měření geometrie, České Budějovice
Prvotřídní servis vašeho vozidla provádí zkušení technici společnosti Autolinhart Borek nedaleko Českých Budějovic s maximálním nasazením. Náš servis je velmi rychlý, a přesto precizní. Velkou výhodou je možnost objednávky servisu on-line na našich webových stránkách. Tak máte jistotu, že se na vás dostane řada, a to přesně v tu hodinu a den, na ...
Komplexní zahradnické práce a realizace parků pro obce i firmy
Komplexní zahradnické práce a realizace parků pro obce i firmy Vám zajistí naše zahradní firma Sadové úpravy s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji.
Rostlinná a živočišná výroba, sklizňové práce
Hlavní činnosti společnosti ZEMĚDĚLSKÁ a.s. Opava-Kylešovice je rostlinná výroba, která je zaměřená na pěstování obilovin a sklizňové práce. Také se zaměřujeme na živočišnou výrobu.
Úklid domů, společných prostor, mytí podlah i oken s maximální výkonností
Maximální výkonnost můžete čekat od společnosti Lumír Sokol - úklid Havířov, která zajišťuje úklid domů, společných prostor, mytí podlah i oken a to navíc i v okolí Karviné.
Reflexní terapie, masáž plosky nohy, ABS masáž šíje
Dopřejte si reflexní masáž plosky nohy nebo ABS masáž šíje v Masážním studiu Ráj Kroměříž. Nabízíme masáže v pohodlí domova - klienty máme i v okrese Zlín, Přerov, Prostějov.
Stavební materiál - prodej stavebnin
Opavská štěrkovna LOSERT spol. s r.o. v Opavě-Jaktaři nabízí širokou nabídku stavebnin a stavebního materiálu.
Sedací soupravy z dovozu, obývací stěny - bazar Vysočina
rustikální holandský nábytek, sedací soupravy, obývací stěny, jídelní soupravy, bazar, výkup, prodej, stoly, židle, čalounické práce, renovace čalounění
Velkoobchod s řezivem, výroba, prodej, obalového řeziva, Moravské Budějovice
Výrobu, prodej a velkoobchod s obalovým řezivem, široký sortiment řeziva, letí, prken, fošen, hranolů zajišťuje specialista v oboru firma Fabri-Moravia s.r.o. z MOravských Budějovic.
Klimatizace, klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev
Klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev vám dodá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí montáž a servis chladicích zařízení a klimatizací.
Rozvoz jídel do domácností i firem po Opavě a okolí
Rozvoz obědů do domácností i firem na Opavsku zajišťuje firma Mikeš a spol s.r.o.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Semena cukrovky, cukrová řepa na prodej, chemické přípravky pro ochranu osiv
Pěstujeme cukrovou řepu s názvem BETASEED a našim odběratelům nabízíme již čtyři její druhy. Druh 710 vynáší z kořene a cukru. K odolnosti se přidává i imunita proti cerkosporióze.
Plyny pro svařování a řezání Praha 5 - oxid uhličitý, dusík, argon, kyslík, acetylen
Máme k prodeji připraveny plyny a jejich směsi pro svařování a řezání kovů. V tomto odvětví pracujeme více jak 80 let a v naší nabídce naleznete výběr z velké řady specializovaných plynů a směsí.
Útulné ubytování v penzionu s dětským koutkem, poblíž Uherského Hradiště
V obci Strání poblíž Uherského Hradiště je Penzion Žajgla, kde nabízí útulné ubytování, s možností parkování. Penzion je vybaven i dětským koutkem.
Příprava na STK, auto diagnostika-autoservis, motoservis
Autoservis a motoservis CZECH STYLE je k dispozici klientům z lokality Praha Východ. Zajistíme přípravu na STK, provádíme auto diagnostiku osobních i nákladních vozidel.
Moderní kuchyňské linky od českého, slovenského výrobce-v akci
Firma TOPOS - T nabízí v akci několik typů kuchyní. Vybírejte moderní kuchyňské linky od českého nebo slovenského výrobce. Prodejna Staré Město-Uherské Hradiště.
Výroba schodiště-rovné i točité schody ze dřeva
Ve Stolařství Liška Kroměříž zhotoví rovné i točité schody ze dřeva. Výroba schodiště z různých druhů dřeva. Montáže schodišť po celé ČR.
Školní lavice od českého výrobce TEROM
Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou a montáží školního nábytku do škol - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Prodej dokončovacích a stavebních strojů, dumpery YANMAR
tahačové válce, užitkové automobily, stavební stroje, mini a mikrorypadla, dokončovací stroje, servis, hutnící technika, YANMAR, AMMANN
Automobilové mostní váhy od odborníka - Svitavy
Hledáte firmu, kde vahám skutečně rozumí a vyrobí vám na míru i velké automobilové váhy? Pak už nehledejte a obraťte se na firmu VÁHA – JAS ze Svitav. Již od roku 1990 totiž vyrábíme, prodáváme a opravujeme automobilové mostní váhy všeho druhu. Automobilové mostní váhy, které vám nabízíme, využijete ve stavebnictví, průmyslu i v těch ...
Oprava, servis kovoobráběcích, obráběcích, CNC strojů, soustruhu, frézky, brusky
Firma Opravy obráběcích strojů s.r.o. provádí servis kovobráběcích strojů, CNC strojů v regionu Zlínský kraj. Opravujeme soustruhy, frézky, brusky a další stroje včetně příslušenství.
Semena řepky Kněževes, pro pěstitele i zemědělce - prodej i pesticidů na jejich ochranu
Pro zemědělce a pěstitele máme připraveno několik nových druhů řepky. Na našich webových stránkách naleznete i přehledný katalog ozimých plodin pro aktuální rok.
Prášková lakovna COLOR SET  Dašice , komerční lakování výrobků včetně metalíz
Prášková lakovna COLOR SET Dašice s kapacitou 1000 m² lakovaného povrchu denně a nepřetržitým provozem Vaše výrobky nalakuje profesionálně, včetně metalíz a zvláštních povrchů.
Projekty a inženýring ve stavebnictví-občanské, průmyslové stavby, RD
Autorizovaný inženýr Ing. Jakub Burý dodá projekty ve stavebnictví pro zděné i srubové stavby, občanské a průmyslové stavby, RD a zajistí inženýring. Působnost Zlínský, Olomoucký kraj.
Hotel Veba, ubytování, Broumovsko, svatební obřad, kongres, školení, restaurace
Hotel Veba nabízí nádherné prostory pro konání Vaší svatby, či jakéhokoliv kongresu nebo školení, nachází se v Broumově a součástí areálu je i restaurace.
Reklamní kosmetické přípravky Prachatice
Kosmetické přípravky pro podporu produktu dodává firma Aptar Čkyně s. r. o. V našem oddělení beauty+home naleznete výrobky, které Vám pomohou vytvořit skvělou propagaci Vašeho produktu. Nabízíme Vám produkty z oddělení propagace a cestovních verzí kosmetiky: - Imagin - plochý sprej k užití v magazínech či dopisech. - Easy ...
Aptar Czech Republic s.r.o.