Aktuální microsite

Programování řídících systémů AMiT, Siemens, Honeywell
Programování řídících systémů je jednou z našich činností. Především se specializujeme na prostředí řídících systémů AMiT, Siemens, Honeywell. Umíme, ale naprogramovat, ale i další systémy. Nejprve Vám vytvoříme program ve vývojovém prostředí zadaného řídícího systému, pak následuje implementace programu do PLC. Nakonec přichází přezkoušení při ...
Projektování, výroba a montáž ocelových konstrukcí Teplice - výrobní haly, skladové prostory
Potřebujete vyrobit, dodat, či namontovat ocelovou konstrukci do Vaší firmy? Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. se může díky svým mnohaletým zkušenostem o vše postarat.
Autorizovaný servis Honda | Roudnice nad Labem
Vaše auto Honda prohlídneme a opravíme v záruce i po ní a seřídíme všechny nutnosti pro Vaší bezpečnou jízdu. Zatímco vy si můžete v klidu odpočinout v naší čekárně u televize či na internetu, my se odborně postaráme o Váš vůz. Seřídíme světla, zkontrolujeme STK a emise a srovnáme geometrii nápravy. Užíváme originální náhradní díly pro auta ...
Vybavení dětského pokoje-postele, stoly, vestavěné skříně
Kvalitní vybavení dětského pokoje vyrábí Truhlářství a stolářství Zavadil. Dodáme vestavěné skříně, postele, stoly. Působíme v regionu Praha, Rožnov pod Radhoštěm.
Zkušený elektrikář pro renovaci vlaků, skvělé ohodnocení - volná místa
Personal Fabric - agentura práce a.s. hledá zkušeného elektrikáře v okolí Šumperka, který by se zabýval především renovací vlaků. Toto volné místo je navíc skvěle ohodnocené.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Dodávka levného plynu po celé republice
Nejste spokojeni se svým dodavatelem zemního plynu díky vysokým cenám? Spolehlivá společnost Energie2 se stane vašim oblíbeným a férovým dodavatelem levného zemního plynu. Proč si vybrat právě Energie2? - O mnoho nižší náklady - Nadstandartní zákaznický servis - Pravidelné přehledné informace o tom, za co přesně ...
Poštovní krabice a zásilkové obaly - eshop s velkým výběrem sortimentu
Společnost MODEL PACK SHOP s prodejnou v Opavě nabízí velký výběr poštovních krabic a zásilkových obalů. Vybírat můžete také na našem e-shopu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Profesionální osvětlovací systémy, osvětlení Uherské Hradiště-výroba, návrhy
Profesionální osvětlení a osvětlovací systémy pouze od spolehlivého výrobce. Firma HELIO Uherské Hradiště dodá návrhy a vyrobí svítidla do interiéru i exteriéru na zakázku.
Značení a gravírování laserem Praha - minimální tepelné narušení povrchu
Značení a gravírování laserem s minimálním tepelným narušením povrchu, bezkontaktností a nesmazatelností provádí společnost LaserCentrum Hendrich s.r.o
Nařizování a provádění soudních exekucí, právní poradenství
Služby soudního exekutora Vám zajistí Mgr. Miloš Dvořák, Exekutorský úřad Sokolov. Nařizujeme a provádíme exekuce, dražby movitých a nemovitých věcí, poskytujeme právní poradenství.
Provádění exekucí, sepisování exekutorských zápisů a poskytování právní pomoci
Exekutorskou činnost zajišťuje JUDr. Jaromír Peške, Exekutorský úřad Plzeň – sever. Exekuce včetně exekutorských zápisů, úschovy peněz, movitých věcí a právní pomoc po vydání exekučního titulu.
Vybavení pro požární sport Pardubice - certifikované hadice, nádrže, proudnice pro hasiče
Provozujete požární sport a potřebujete kompletní vybavení od českých výrobců? Navštivte internetový obchod nebo kamennou prodejnu v okresu Pardubice.
Solární panely, měniče - ušetřete náklady za vytápění a ohřev vody
Pokud chcete ušetřit náklady za vytápění a ohřev vody doma i ve firmě, pořiďte si solární panely různých výkonů, barev i tvarů, solární či fotovoltaické měniče a střídače v eshopu firmy ifTECH.
Prodej rodinných domů Velvary, pro poklidný rodinný život v krásné přírodě
Příjemný a klidný život na malém městečku v rodinném domku ve Velvarech. Domy jsou situované jedním směrem do malebné přírody a druhou chrání ozdobené protihlukové stěny proti nedaleké silnici.
Ověřování tachografů, tachografie | Roudnice nad Labem
Funkčnost analogových a digitálních tachografů kvalitně ověříme v našem autocentru. Toto zařízení umožňující záznam rychlosti vozidla v závislosti na čase je nutné nechat prověřit u specifické firmy, jako je ta naše. Ověřujeme analogové typy Kienzle, Veeder Root, Motometer EGK a ACTIA a digitální VDO SIEMENS, STONERIDGE ELECTRONICS a ...
Prodej trakčních baterií pro vysokozdvižné vozíky - s výměnou u zákazníka
Prodejem trakčních baterií pro vysokozdvižné vozíky s výměnou u zákazníka po celém Moravskoslezském kraji se zabývá firma J & R servis Jan Macháček z Havířova.
Velkoobchod a e-shop - drogerie, pracovní oděvy, malířské a domácí potřeby
Velkoobchod s drogerii, potřebami pro malíře, pracovními oděvy a kartáči Vám nabízí firma FROS ZPS s.r.o. na jejím e-shopu froseshop.cz
Dětské, lanové centrum zve na den otevřených dveří-vstup zdarma
Dětské lanové centrum Lanáček Otrokovice pořádá den otevřených dveří 28.8.2016. Vstup zdarma, zveme děti i dospělé nejen z regionu Zlín.
Průmyslové oleje pro strojírenské firmy s rozvozem
Nabízíme velký sortiment průmyslových olejů pro strojírenské nebo výrobní společnosti s možností rozvozu až přímo na firmu.
Expozice Památník Terezín - Malá pevnost, věznice pražského gestapa
Památník Terezín - Národní kulturní památka Vás zve na expozici Malé pevnosti (hlavní sídlo památníku), kde v letech 1940-1945 sloužila jako věznice pražského gestapa.
Památník Terezín
Revize, montáž a instalace zabezpečovacích systémů, alarmy, kamery,  Moravské Budějovice
Moderní zabezpečovací systémy, zajištění objektů před násilným vniknutím, podezřelými osobami, požárem, revize, montáž a instalaci kamer, alarmů, zebezpečení provádí Elektro Puchner.
Kvalitní plastová okna od českého výrobce, dodávka, montáž Brno-venkov
Výroba, dodávka a montáž kvalitních plastových oken, kvalitní plastová okna od českého výrobce, okna do rodinných i bytových domů, firem, dodává Oknium, s.r.o.
Pneuservis, servisní služby na počkání, prodej, opravy, výměna pneumatik Moravské Budějovice
Opravy, výměnu pneumatik, servisní služby na počkání, vyvážení kol, kvalitní obutí automobilu, nové pneumatiky zajišťuje firma Vlastimil Krul z Moravských Budějovic.
Specialisté na velké akce - catering Praha - pořádání akcí se vším všudy, to je SAN SERVICE.
Pořádání akcí všeho druhu je specialitou společnosti SAN SERVICE Praha. Zajistíme hladký průběh vaší akce od výzdoby, přes ozvučení až po catering.
Kataforézní lakování – ekologické a ekonomické lakování - Kolín
Kataforézní lakování je nová, moderní, ekologická a také ekonomicky výhodná metoda lakování. Je rychlá, probíhá zcela automaticky a i při nízké tloušťce zajistí vynikající antikorozní odolnost výrobků. Kataforézní lakování je proto velmi vhodné v automobilovém průmyslu, ale i při lakování kovového nábytku, radiátorů nebo stavebních ...