Aktuální microsite

Pneuservis pro motocykly a nákladní automobily, uskladnění pneumatik
Přezutí, výměny a opravy pneumatik pro motocykly či nákladní automobily zajišťuje pneuservis NECHMAČ-pneu, s.r.o., Karlovy Vary – Tuhnice. Nabízíme také uskladnění či prodej pneumatik.
Výroba a prodej LED osvětlení, žárovek, zářivek a reflektorů
LED zářivky, žárovky, reflektory, panely, světlomety a další LED zdroje světla vyrábí společnost C3M s.r.o., Chrudim. Nabízíme kvalitní LED osvětlení, včetně poradenství a příslušenství.
Hybridy slunečnice Kněževes - dodávka kvalitních polních plodin (osiv)
Podpořte své pěstování kukuřice kvalitním osivem v podobě hybridů. VP AGRO nabízí bohatou nabídku hybridů. Spolehněte se na více jak dvacetiletou tradici VP AGRO v oblasti výroby a prodeje osiv.
Pronájem, půjčovna elektrocentrál, dieselagregátů při odstávkách elektrické energie
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík se zaměřuje na zapůjčení dieselagregátů a elektrocentrál při odstávkách, výpadcích elektrické energie nebo na místech, kde je připojení k běžnému zdroji obtížné.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Stavba plynovodů, kanalizací a vodovodů Kolín
Stavbu plynovodů, kanalizací a vodovodů v Kolíně Vám dodává firma GASKO a. s. Kromě výstaveb plynovodů, vodovodů a kanalizací provádíme protlaky pod komunikacemi a vyhledáváme podzemní sítě.
Vzdělávací otevřené kurzy Praha - Cegos Solutions výuka managementu -  individuální přístup k kontinuální výuce
Manažery vyučujeme management pomocí kurzů Cegos Solutions. Všechna školení probíhají v našem pražském centru.
Technoart Teplice - zpracování keramických obkladů a dlažby na zakázku
KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. ve svém sortimentu nabízí ve spolupráci s partnerskou plzeňskou firmou TechnoArt následným zpracováním dlažby a keramických obkladů - mozaiky, leštění hran, pískování povrchů.
Pneuservis, pneuservisní služby pro nákladní i osobní auta a stavební stroje
Pneuservis pro nákladní i osobní auta a stavební stroje a nakladače najdete u ČSAD Havířov a.s., kde Vám poskytnou profesionální pneuservisní služby.
Vytyčení hranice pozemků Tábor pro oplocení nebo stavbu nového domu
Plánujete postavit oplocení, hledáte vhodné místo pro zahájení stavby nového domu? Přesně pro tyto účely se vám bude hodit přesné vytyčení hranic pozemků od geodetické kanceláře Ing. Pavla Dvořáčka.
Hotel, ubytovna, italská restaurace-ubytování ve Zlíně se snídaní, s parkováním
Hotel Saloon Zlín poskytuje ubytování se snídaní. Součástí objektu je italská restaurace. Nyní je Vám ve Zlíně k dispozici i naše ubytovna. Ubytování pro hosty i s parkováním.
Hotel SALOON
Střechy na klíč, na míru - stavba, montáž střešní krytiny
Stavril s.r.o. sídlící v Šumperku vám postaví střechu na míru (na klíč) dle vašich představ. Zajistíme vše od stavby, montáží a dodávky střešních krytin pro Olomouc, Šumperk, Prostějov i Zábřeh.
Regulace vytápění na míru firmám i rodinným domům
Pokud chcete ušetřit náklady na energie za vytápění, obraťte se na společnost Largo Kab v Olomouci - zajistí na míru regulace vytápění pro malé i velké firmy a rodinné domy.
Vymáhání pohledávek, provádění exekucí, dražby a exekutorské zápisy
Provádění exekucí a dražeb, sepisování exekutorských zápisů a další činnost související s exekučním řízením zajišťuje Mgr. Jan Jindra, Exekutorský úřad Semily se sídlem v Turnově.
Kovoobrábění, CNC frézování, tvarové broušení měkkých i kalených dílů
CNC frézování, soustružení, elektroerozivní obrábění a tvarové broušení měkkých i kalených kovových dílů zajišťuje společnost Kovoobrábění PK s.r.o., Horní Třešňovec.
Autoservis, opravy osobních i užitkových vozidel, příprava na STK
Kompletní servis pro vozidla všech značek poskytuje Autoservis David Machačný, Letohrad – Kunčice. Zajišťujeme diagnostiku, opravy, odtahovou službu i přípravu na STK.
Tepelná izolace-zateplování budov, plochých střech
Firma SANACE Zlín provádí tepelné izolace budov i zateplování plochých střech v regionu Zlínský kraj. Navrhneme optimální způsob zateplení.
Provázky, gumičky Plzeň – prodej gumiček, provázků a stuh v e-shopu nebo kamenné prodejně
Provázky, gumičky, stuhy a motouzy od plzeňské společnosti Obaly Greit s.r.o. nakoupíte výhodně v e-shopu nebo kamenné prodejně. V nabídce jsou také rukavice a zástěry.
Osiva i polní plodiny pro pěstitele - kvalitní osiva od spolehlivého dodavatele
Každý zemědělec si před zasetím potřebuje obstarat kvalitní osiva. Jestliže sháníte spolehlivého dodavatele osiv nejen pro polní plodiny i vy, zkuste se obrátit na společnost VP Agro z obce Kněževes.
Zpevněné plochy, pozemní komunikace, chodníky od zkušené stavební firmy
V rámci výstavby se obracejte na stavební firmu SANPROS. Zaměřujeme se na zpevněné plochy, komunikace, chodníky. Zakázky realizujeme především v okrese Uherské Hradiště, Hodonín.
Železniční vagóny - výroba, opravy, renovace, rekonstrukce, modernizace
Společnost Legios Loco je předním evropským výrobcem a exportérem železniční techniky. Legios Loco poskytuje kolejovým vozidlům všech typů a značek komplexní služby během celého jejich života.
Servis všech značek vozidel České Budějovice, Tábor
AUTA BOREK a.s. zajišťuje servis všech značek nejenom osobních automobilů. Servis je kompletní a zajistí veškeré potřebné služby, tedy mechanické opravy, karosářské i lakýrnické práce ale i počítačovou diagnostiku. Jsme specialisté na servis všech značek, mezi které patří například: - Audi - Škoda - Hyundai - ...
Okamžité vyhlazení vrásek s dlouhodobým efektem hydrogelem Remake, Haequeo
Plastika - estetika Zlín s.r.o. provádí vyhlazení vrásek hydrogelem Remake nebo transparentním gelem Haequeo. Výsledek je okamžitý, dlouhodobý estetický efekt až 2roky.
Malování bytů - zkušení malíři, kvalitní malířské práce
Firma MANAZEP PAVEL KNOP má svou hlavní činnost zaměřenou na komplexní služby v oboru malování. Nabízíme kvalitní malířské práce, které Vám provedou zkušení malíři v Opavě a okolí.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Ruční ohýbačka trubek BV20/25 KPLX
Ruční ohýbačka trubek BV20/25 KPLX slouží pro přesné a rychlé ohýbání přímo na místě. Ruční ohýbačka trubek od firmy Kovaz hravě zvládne velké rozměry s minimálním vyvinutým úsilím. Usnadněte si práci v řemeslné a průmyslové výrobě. Pořiďte si lehkou a zároveň výkonnou ruční ohýbačku trubek. Ideální nástroj pro ohýbání trubek či profilů včetně ...
Nové střechy na klíč, rekonstrukce, výměny střešní krytiny-Klempířství
V Klempířství Klempex z okresu Uherské Hradiště pracují profesionálové. Zakázky přijímáme na nové střechy na klíč i rekonstrukce s výměnou střešní krytiny.