Aktuální microsite

Přechodové vlnovcové měchy pro autobusy a trolejbusy BAVO | Poříčí
Výroba spojovacích přechodových měchů pro autobusy a trolejbusy - výroba nových měchů podle dodané výkresové dokumentace od zákazníka - vše zajišťuje naše firma BAVO Poříčí
Přechodové měchy pro autobusy, trolejbusy
Přechodové měchy zajistí dopravním prostředkům pohyblivost všemi směry. V současné době jsme schopni vyrábět pro autobusy a trolejbusy spojovací měchy vlnovcové nebo rybinové.
Prodej osiv, kukuřice, obilniny Praha-západ - dodavatel kvalitních polních osiv
Když osiva, tak od VP AGRO. Už od roku 1993 jsme největším dodavatelem osiv kukuřice na českém trhu. Za dobu našeho působení se sortiment rozrostl o prodej osiv a dalších zemědělských plodin.
Dia obuv, zdravotní boty pro diabetiky - proti otlakům a drobným poraněním
Pro Vaše zdraví a pohodlí vyrábí firma MORAVIA PLAST, spol. s r.o. zdravotní boty pro diabetiky, která zamezí vytváření otlaků a drobných poranění a představují tak ideální ochranu.
Luxusní celoskleněné dveře do interiéru Praha - elegatní řešení pro Vás
Pokud do interiéru ( popř. kanceláře )potřebuje světlo, vzdušnost a volnost prostoru, celoskleněné dveře jsou tou správnou volbou.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Prodej, koupě a pronájem nemovitostí, komplexní realitní servis
S koupí, prodejem i pronájmem bytů, rodinných domů či nebytových prostor Vám pomůže realitní kancelář MOBILE FORCE s.r.o., Ústí nad Labem. Nabízíme pomoc s financováním i právní poradenství.
Zakázková truhlářská výroba, dřevěný nábytek, schodiště, okna i dveře
Dřevěný nábytek, okna, dveře, obklady i schodiště ze dřeva Vám na míru vyrobí truhlářství SODY, okres Chrudim. Kvalitní truhlářská výroba z masivu i deskových materiálů, včetně poradenství a montáže.
Střechy Praha a okolí - rekonstrukce střech i klempířské práce
Střechy jsou u domů pověstnou třešničkou na dortu. Ať už tak stavíte nebo rekonstruujete rodinný dům, chatu nebo chalupu, výběr střechy není radno podceňovat.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Houpačky, prolézačky, skluzavky i další vybavení dětských hřišť - tradiční i speciální barevné kombinace
Dětská hřiště s houpačkami, prolézačkami a skluzavkami nabízí těm nejmenším místo na hru, zábavu, odpočinek i navazování nových kontaktů.
Elegantní a praktické kuchyně na míru Louny - 3D vizualizace a první návrh zdarma
Kuchyně na Míru pro Louny, ale i široké okolí vám přináší VAPTOS. Kuchyně je důležitým bodem každého domu i bytu, a mnohdy spolu s ložnicí také místem, kde trávíme nejvíce času.
Frézování a oprava vozovek, živičných a betonových povrchů Praha - včetně dozoru odborných pracovníků
Opravy silnic, frézování živičných a betonových povrchu zajišťuje firma Šlehofer a.s., v Praze.
Vysoušení zdiva a dřeva pomocí mikrovlnné technologie Praha
Nová metoda, kterou začala firma využívat, je mikrovlnná technologie. Jedná se o elektromagnetické vlnění, které vysouší povrchy jak na povrchu, tak hlavně i uvnitř.
Mytí, čištění interiéru vozidel, úschovna pneu, rychloservis
Mytí i čištění interiéru vozidel provádí u firmy CZECH STYLE - provozovna Praha Veleň. Autoopravna funguje jako rychloservis. Klienti často využívají službu-úschovna pneu.
Odborná montáž a servis klimatizací – vedra můžete hodit za hlavu
Kvalitní servisní a montážní služby v oblasti klimatizací Vám poskytne odborná firma All Klima Servis s.r.o. Nový Bydžov – proč mít v létě klimatizaci pocítíte hned!
Kompletní výstavba moderních dřevostaveb - rychlé a levné bydlení
Ve firmě Stavril s.r.o. si poradí nejen se stavbou střechy na klíč, ale také vám zajistí kompletní výstavbu moderních dřevostaveb v Šumperku i Olomouci.
Ubytování u štěrkových jezer s možností koupání a rybaření
V Penzionu Na mlýně máte možnost ubytování přímo u štěrkových jezer nedaleko Uherského Hradiště. Výhodou je možnost koupání a rybaření, rybolovu pro ubytované hosty.
Půjčovna Uherský Brod-svatební šaty a obleky, obstaráme účesy i líčení
Svatební šaty a obleky pro pány zapůjčí Půjčovna a Svatební studio DáMa Uherský Brod a postaráme se Vám i o líčení a krásný účes.
Lisování plastových dílů Kolín - z vlastně vyrobených forem
Zajistíme vstřikování dílů za použití dvoukomponentní technologie což jsou dvoubarevné díly nebo díly ze dvou různých materiálů.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Vonné, čajové svíčky, Yankee Candle, aroma sortiment, aromalampy, vonné tyčinky
Vonné svíčky, čajové svíčky, Yankee Candele, aroma sortiment, aromalampy, vonné tyčinky, pohlcovače pachu a jiné kvalitní a voňavé zboží najdete v našem e-shopu - | Z - TRADE s. r. o..
Městské lázně Zlín, finská sauna, parní kabiny, krytý bazén-celoroční provoz
V budově Městské lázně Zlín je nejen krytý bazén a dětský bazén, ale také finská sauna a prohřívací parní kabiny. Máme celoroční provoz.
Kamenictví, kameník, kamenné pomníky, renovace,  kvalitní kamenické práce Náměšť nad Oslavou
Kamenictví, kameník, kvalitní kamenické práce, realizace, renovace kamenných pomníků, čištění pomníků. Výrobu kvalitních pomníků zajišťuje firma Kamenictví Josef Hrubý.
Oplechování střechy, okapové systémy-specializované klempířství
Firma Renova je specializované klempířství na architektonické detaily. Provádí tedy nejen okapové systémy a oplechování střechy, ale i opravy střechy kostela nebo kapličky.
Střešní materiál, latě, desky i klempířské prvky - vše na jednom místě
Plánujete-li stavbu nové nebo rekonstrukci staré střechy, pak u společnosti Sefran najdete vše potřebné. Klempířské prvky, střešní latě, desky a vše ostatní, co se střech týká máme na jednom místě.
SEFRAN s.r.o.
Výstavba, opravy, rekonstrukce, revize výtahy, výtahové plošiny Opava
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi, opravami a servisem výtahů v Opavě a okolí.
Sáčky a pytle na odpad Plzeň - papírové, mikrotenové, polyethylenové pytle
Společnost OBALY GREIT s.r.o. z Plzně se zabývá prodejem sáčků a pytlů na odpad - sáčky do odpadkových kosů, mikrotenové pytle a také pytle papírové a polyethylenové.