Aktuální microsite

Deratizace, zamezení výskytu hlodavců v průmyslových i bytových objektech
Deratizační práce, tedy hubení a odchyt myší, potkanů, krys, hrabošů i dalších hlodavců v průmyslových či bytových objektech zajišťuje společnost Myšáci s.r.o., Habartov.
Náhradní zdroje elektrické energie pro oběhová čerpadla ústředního vytápění
Záložní zdroje elektrické energie pro oběhová čerpadla ústředního vytápění, solární systémy i umělé líhně vyrábí Ing. Jaromír Ptáček, Vršce. Dodáváme kvalitní produkty s dlouhou životností.
Kvalitní sportovní podlahy, dřevěné, umělé i kombinované povrchy sportovišť
Sportovní povrchy do tělocvičen, sportovišť i kulturních center dodává společnost ROYAL TECH s.r.o., Pardubice. Nabízíme kvalitní dřevěné, umělé i kombinované podlahy s vysokou odolností a pružností.
Kominictví | Trutnov, čištění a frézování komínů | Krkonoše, Mladé Buky
Kominictví Trutnov Tomáš Morávek - Moris zajišťuje čištění a frézování komínů a veškeré kominické práce. Oficiální kontroly probízají dle nové vyhlášky č.91/2010 Působíme po celém Královéhradeckém kraji, Trutnovsku, Krkonoších, Trutnově, Mladých Bukách a v Peci pod Sněžkou S námi bude Váš komín v pořádku a bezpečný. Pracujeme rychle a ...
Sušení truhlářského a stavebního dřeva | Hořice
Sušíme truhlářské a stavební dřevo z oddenkové kulatiny. Poznejte vynikající přednosti dobře vysušeného dřeva.
Rehabilitace zad a končetin Praha -  zdravotní masáže, akupresura a akupunktura
Rehabilitace na naší klinice v Praze Vám pomohou od bolestí zad a končetin pomocí masáží, akupresury a akupunktury.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Prodej a výroba značkových plastových oken, balkonových a vchodových dveří
Vyrábíme, prodáváme a montujeme značková plastová okna a balkonové či vchodové plastové dveře s širokou paletou barev včetně atypických tvarů.
Kvalitní dámské noční prádlo od českého výrobce - Havlíčkův Brod
Proč si vůbec pořizovat kvalitní dámské noční prádlo od českého výrobce? Každá žena si jednoduše zaslouží mít skutečně pohodlné, kvalitní a pěkné oblečení, i když se jedná pouze o oděv na noc. A každý muž si občas zaslouží, aby jej žena potěšila nějakým pěkným novým prádlem. Díky firmě PLEAS a.s. můžete spojit svou i partnerovu potěchu. Vyberte si ...
Pronájem lešení – půjčíme vám fasádní i pojízdné lešení
Pronájem lešení je pro vás všestranně výhodný. Nemusíte investovat velké peníze, lešení vám jednoduše přivezeme a po dokončení prací si ho zase odvezeme zpět.
Prodej, opravy, revize, provozní kontroly žebříků, lešení | Náchod
Provádíme prodej, opravy, servis, provozní kontroly pro žebříky i lešení. Jste-li z Náchoda, Nového Města nad Metují, České Skalice nebo odkudkoliv jinad, zastavte se u nás. Žebříky a lešení nejen prodáváme, ale máme dlouholeté zkušenosti i v jejich opravách, revizích a kontrolách. U žebříku a lešení vyzkoušíme pevnost, průhyb, boční ...
Masivní podlahy severský smrk | Hradec Králové, Náchod, Trutnov
Nakupte dřevěné podlahy ze severského smrku i na našem eshopu a mějte tak krásnou masivní podlahu ze severského smrku. Jste-li přímo z Hradce Králové, Náchoda či Trutnova nebo odkudkoliv jinud, neváhejte se u nás zastavit v Borohrádku, kde sídlíme. Masivní podlaha, systém pero, drážka i mikrofáska po celém obvodu prkna. Tmeleno a jemně ...
Práškové barvy, mokré barvy, průmyslové laky | Jičín, Lázně Bělohrad
Práškové barvy, mokré barvy i průmyslové laky najdete nedaleko Jičína v naší provozovně sídlící u Lázní Bělohrad v Prostřední Nové Vsi. Povrchové úpravy Pecka spol. s r.o. se zabývá dovozem výrobků pro předpovrchové a povrchové úpravy a výrobou průmyslových nátěrových hmot. Můžeme nabídnout široký sortiment výrobků, díky vlastním skladu barev a ...
Uhlí Svratka – uhelné sklady Hlinsko
Uhelné sklady nabízí svým zákazníkům z okolí Hlinska akční slevy na uhlí, palivové dřevo a brikety.
Demontáž a dekontaminace technologických celků - Praha
Zákazníci z oblasti strojírenství, chemického průmyslu, ale i majitelé nebo správci obytných a užitkových komplexů mohou využít demontáže a dekontaminace technologických celků od společnosti ALFA System. Díky speciálnímu vybavení a zkušenostem v oboru jsme totiž schopni zajistit dekontaminace a demontáž technologických celků v jakémkoli prostředí ...
Odčerpání a napuštění, plnění vody do bazénů z cisterny Praha a okolí
Potřebujete načerpat či vyčerpat vodu z bazénu, zahradního jezírka, rybníku či retenční nádrže? Potřebujete naopak vodu do podobných míst dovézt?
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Školení zaměstnanců Praha - Vyškolíme Vám zaměstnance i management vaší společnosti
Školení zaměstnanců v Praze obstará a zajistí Vzdělávací středisko - T.E.P.
Fotovoltaické systémy, moduly, fotovoltaika
Celoroční provoz domu či firemního objektu lze řešit ekonomicky - fotovoltaické systémy získají energii ze slunečního záření. Fotovoltaické moduly Vám instaluje firma KVE-mont - okres Zlín.
Prodej a výroba osiv kukuřice Praha západ - nabízíme více jak 22 hybridů
Pravidlem v pěstování a využití kukuřice je mít mnoho seriózních informací a znalost potřeb zákazníků.Tyto informace získáváme od České zemědělské univerzity se kterou dlouhodobě spolupracujeme.
Izolace proti metanu pro bioplynové stanice Praha -  s použitím speciální folie GSE StudLiner do betonu
Dodáváme a montujeme speciální GSE StudLiner folie, které udrží unikající metan uvnitř fermentovací stanice a neohrožuje tak okolí.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Bambusová masáž Praha - přijďte se k nám zklidnit a uvolnit tělo i obličej a podpořit své zdraví!
Společnost COMHEALTH, s.r.o. se sídlem v Praze provádí bambusovou masáž, která je vyhledávaná především pro své mimořádné relaxační a kosmetické účinky.
Zdravotnické, speciální židle pro zdravotnictví Medico-výroba, eshop
Speciální kategorií eshopu firmy KAPA Zlín jsou Zdravotnické židle Medico, určené hlavně pro zdravotnictví, ale i do kanceláře. Firma má stálou nabídku i vyrábí židle na zakázku.
Opravy promáčklin, karosérií bez poškození laku - po krupobití, pádu sněhu i nehodě
Opravy promáčklin, karosérií a vyrovnání důlků bez poškození laku provádí Jan Mrkva v Ostravě, Opavě a celém Moravskoslezském kraji. Opravíme poškozenou karosérií po krupobití, pádu sněhu i nehodě.
Pohřební služba Helfi Benešov pro důstojné rozloučení s blízkými - Svěřte se do rukou odborníka.
Úmrtí blízkého člověka je vždycky nepříjemná záležitost. V takovou chvíli má člověk starostí nad hlavu a zařizovat do toho pohřeb, není rozhodně žádné potěšení.
HELFI s.r.o.
Zahraniční mezinárodní kamionová autodoprava, Evropa, Evropská unie
Zajišťujeme zahraniční mezinárodní kamionovou autodopravu po celé Evropské unii a Evropě vlastním vozovým parkem a školenými řidiči.
Kvalitní pracovní židle nejen pro průmysl - rychlé a snadné nastavení sedáku i opěradla
Kvalitní pracovní židle nejen pro průmysl nabízí LORIKA CZ s.r.o. působící v Olomouci a okolí. Naše pracovní židle jsou pohodlné, mají dlouhou životnost a rychlé a snadné nastavení sedáku i opěradla.