Aktuální microsite

Řezání betonu, železobetonu, konstrukcí, řezání panelů diamantem, kvalitní práce
Řezání panelů diamantem, řezání betonu, železobetonu, konstrukcí, jádrové vrtání betonu diamantovými nástroji to vše provádí firma BBG-BENDA s.r.o., z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Nonstop hubení švábů a štěnic v Praze a okolí deratizační firmou
Firma Deratizace Konečný působící v Praze a okolí, včetně Říčan u Prahy, nabízí pohotovostní službu nonstop v hubení štěnic a švábů za příznivé ceny. Rychlá a účinná likvidace.
Deratizace Konečný
Compoundace plastových materiálů-výroba, plastových compoundů, kompozitů na míru
Při zpracování plastových materiálů přichází s novou technologií Compoundace firma REMIVA, z regionu Kroměříž-Zlínský kraj. Jde o výrobu plastových compoundů, kompozitů na míru zákazníkovi.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Odborná a profesionální rekonstrukce plynovodů - opravy od špičkové firmy v oboru
Profesionální rekonstrukci, montáž i výstavbu plynovodů Vám zajistí společnost Glumbík s.r.o. z Ostravy, která má léta zkušeností, vysoce kvalifikovaný personál a vynikající technické vybavení.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Staňte se řidičem a získejte řidičské oprávnění skupiny B právě s námi!
S řidičským oprávněním skupiny B pomůže a kvalitně Vás připraví Autoškola MiraMar z Ostravy. Udělejte si řidičák na auto právě u nás! Máme moderní učebny s kvalitním podpůrným softwarem.
Autoškola MiraMar Ostrava
DVL Plus s.r.o. - přední realizátor stavebních a řemeslných řešení
Společnost DVL Plus s.r.o. představuje předního poskytovatele komplexních stavebních a řemeslných služeb po celé České republice.
DVL PLUS s.r.o. Stavební práce a kovovýroba Praha
Vrtné, injektážní a trhací práce pomocí elektrohydraulické vrtací soupravy HVS 030E
Veškeré vrtné, injektážní i trhací práce zajistí firma TALPA – RPF s.r.o. za pomocí elektrohydraulické vrtací soupravy HVS 030E i v těžko dostupných místech či uzavřených prostorech, nejen v Ostravě.
TALPA - RPF, s.r.o.
Vše pro stavbu kanalizace – betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy
Kompletní sortiment materiálů pro stavbu a rekonstrukci kanalizace Vám zajistí firma DILES company s.r.o. v Ostravě. Kvalitní betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy a další materiály.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Tvarové výpalky a výpalky s úkosy  - CNC zakázková, sériová výroba
CNC zpracování tvarových výpalků a výpalků s úkosy provádí firma R + W Ferra s.r.o. z Brna. Realizujeme zakázkovou a sériovou výrobu včetně zpracování podkladů pro Vysočinu a okolí.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Kloubní výživa GLO pomáhá udržet klouby i chrupavky zdravé a podporuje jejich pohyblivost
Podpořte zdraví, pohyblivost a správné prokrvení kloubů a chrupavek pomocí kloubní výživy GLO, kterou vyrábí a prodává společnost Galenická laboratoř se sídlem v Ostravě.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Oprava a servis havarovaných nákladních aut, návěsů a přívěsů - rovnání rámů
Pokud hledáte někoho, kdo Vám opraví havarované nákladní auto, jste tu správně. Společnost CN SERVIS, spol. s.r.o. se postará o opravu a servis. Provádí rovnání rámů nákladních aut, návěsů a přívěsů.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Mezinárodní nákladní doprava v rámci EU – moderní flotila se sledovacími systémy
Na mezinárodní nákladní a kamionovou dopravu v rámci Evropské unie s moderní flotilou, která je vybavena nejnovějšími sledovacími systémy, se specializuje společnost SYSEDISTYS s.r.o.
SYSEDISTYS s.r.o. Mezinárodní doprava a logistika v EU
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin od firmy AGROING BRNO s.r.o. Jsou určeny pro předčištění a čištění surovin před skladováním.
AGROING BRNO s.r.o.
Zahradní stroje a malotraktory s výměnným příslušenstvím - prodej  techniky Vari, Agzat
Špičkovou techniku Vari, Agzat prodává v okolí Přerova a Prostějova firma Řemeslo a zahrada ze Smržic. Dodáváme různé zahradní stroje a malotraktory s výměnným příslušenstvím.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Sklad, skladovací prostory, skladování zboží a materiálu
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. nabízí skladovací prostory nejen pro Frýdek-Místek, Ostravu. Pronájem na krátkodobé i dlouhodobé skladování, vhodné pro uskladnění zboží, strojů, materiálu.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Zakázková výroba plastových kufříků z vlastních forem nebo forem od zákazníků
Na návrh, zakázkovou výrobu a dodávku plastových kufrů a kufříků na míru z vlastních forem nebo forem od zákazníků s potřebnou specifikací se zaměřuje společnost RS Plast Strachoň, s.r.o.
RS Plast Strachoň, s.r.o.
Profesionální zemní práce, stavební údržba a průmyslové stavby v Litvínově - spolehlivé řešení pro vaše projekty!
Jsme odborníci v oblasti zemních prací, stavební údržby a průmyslových staveb v Litvínově. Poskytujeme profesionální služby s důrazem na kvalitu a bezpečnost.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Zakázková výroba plastových dílů, forem a součástí vstřikováním včetně kompletace
Firma Havel - plasty, s.r.o. z Poličky vyrábí kvalitní plastové výrobky pro firmy i domácnosti. Vstřikujeme různé plastové díly a formy na zakázku. Postaráme se o montáž a kompletaci součástí.
Havel - plasty, s.r.o.
Zdravé vaření s bio kořením bez soli, éček přímo od výrobce
Navštivte e-shop SanusVia a objevte rozmanitost koření, která promění vaření v radost Objednejte si kvalitní bio koření bez soli přímo od výrobce a vychutnejte si každé sousto plné přírodních chutí.
SanusVia s.r.o. Bio koření Olomouc
Spolehlivá půjčovna – pronájem stropního i stěnového bednění či fasádního a modulového lešení
Pronájem různých typů lešení a bednění zajistí spolehlivá společnost Scaserv s.r.o. v Českých Budějovicích a v okolí Českého Krumlova. Zajistíme bezpečnost na akcích i na stavbách za příznivé ceny.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Ostření pilových řetězů – brousící vodítka pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů
Na ostření pilových řetězů pomocí brousících vodítek, které se dodávají samostatně nebo v sadách pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden. Dodávky VN rozvodny na klíč
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden se zaměřením na vyšší výkon a technické parametry. Dodávky VN rozvodny na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Pro milovníky cykloturistiky je zde útulný penzion s úschovnou kol a s venkovním posezením
Ubytování pro vášnivé cyklisty, kteří chtějí strávit aktivní dovolenou, je připraveno v Penzionu Rendez vous ve Valticích, kde je možnost využít úschovnu kol. Součástí je i vinný sklípek s posezením.
Penzion Rendez vous
Jediná a nejdelší korytová bobová dráha na Moravě - adrenalinový zážitek
Chcete zažít ten pravý adrenalinový zážitek? Pak navštivte Ski areál Hlubočky u Olomouce, kde mají jedinou a nejdelší korytovou bobovou dráhu na Moravě a zažijte kilometr adrenalinu.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Monitoring, revize a kamerové zkoušky kanalizací včetně záznamu
Jsme společnost S-KONTROL s.r.o. z Hradce nad Moravicí a pomůžeme vám vyřešit potíže s kanalizací v Opavě i Bruntále. Provádíme monitoring, revize a kamerové zkoušky kanalizací včetně záznamu.
S-KONTROL s.r.o. Čištění, monitoring kanalizací Opava