Aktuální microsite

Ubytování v soukromí, v penzionu, v apartmánu-Nízké Tatry
V lokalitě Nízké Tatry najdete útulné ubytování v apartmánu s dostatkem soukromí - v penzionu Apartmány Anička. V dosahu Bešeňová, Liptovský Mikuláš.
Velkoformátový tisk a gravírování nejen pro oblast reklamy
Gravírování, velkoformátový tisk i další služby vám nabízí Olomoucká reklamní agentura BB DESIGN s.r.o. Ať už chcete vytvořit velký billboard, vizitky nebo dárkové předměty, jsme tu pro vás.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc
Jídelní stoly a židle vhodné pro kulturní domy, hotely, restaurace i domácnost – výroba, prodej, eshop
Jídelní stoly a židle vhodné pro kulturní domy, hotely, restaurace i domácnosti zajišťuje společnost Nábytek Strakoš, která se specializuje na jejich výrobu i prodej na svém eshopu.
Robotizovaná pracoviště jsou posilou podniku Praha - zvýšení konkurenceschopnosti
Jak zajistit efektivitu a zvýšit tak konkurenceschopnost svého podniku? Pořiďte si plně robotizované pracoviště. Dopomůže vám k němu CZ.TECH Čelákovice, která se zabývá jejich výrobou a prodejem.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Mobilní boxy pro koně, ve kterých se budou cítit skvěle - Kladruby
Všechny varianty mobilních boxů pro koně jsou zastřešené a tvořené kovovou konstrukcí.
Natěračské práce, nátěr okapních systémů,  plechových střech, dřevostaveb
Zajišťujeme kompletní servis střechám a všechny natěračské práce, natřeme Vám okapní systémy, plechové střechy, dřevostavby, podhledy, římsy, okna aj.
Autoservis s pneuservisem, prodej a výměna pneumatik, kvalitní služby Znojmo
Kvalitní služby autoservisu, pneuservisu, prodej, výměnu pneumatik, výměnu oleje, chladící kapaliny, ruční mytí vozidel od firmy OMV Znojmo Ing.Marek Kuchynka, Znojmo.
Pokladní pásky TERMO, NCR do EET pokladen, terminálů a kas Praha – z termocitlivého a bezdřevého papíru
Pokladní pásky do terminálů a kas, termo pásky dodává společnost REALEX International, spol. s r. o. se sídlem v Praze.
Prodej podlahových a soklových lišt, zakončení pokládky podlahy
Prodej, dodávka kvalitních podlahových lišt, soklové lišty, zakončení pokládky podlahových krytin, podlah zakoupíte u firmy K-Produkt, s.r.o., působící ve Znojmě.
Bezbolestná liposukce bezdotykovým laserem Zerona - cílená modelace postavy
Liposukce Zerona je určena k bezbolestné a cílené modelaci postavy. Přijďte k nám do estetického centra Jovena v Ostravě, kde vám vytvarujeme vaše tělo. Konzultace jsou u nás zdarma.
Pronájem nebytových prostor, administrativní budova - s možností ostrahy i úklidu
Pronájem nebytových prostor, administrativních budov vám nabízí společnost Regos M s.r.o. se sídlem v Ostravě, která vám navíc dokáže zajistit i možnost ostrahy či úklidu.
Kvalitní tepelná izolace pro plochou rovnou střechu k vaší spokojenosti
Tepelnou izolaci pro ploché, rovné střechy provádí společnost Anti Aqua s.r.o., která dbá především na kvalitu realizovaných služeb a spokojenost zákazníků.
Léčiva, homeopatika a zdravotnické přípravky, bohatý lékárenský sortiment
Kompletní lékárenský sortiment Vám nabízí Lékárna u Panny Marie Pomocné, Suchdol nad Lužnicí. Prodáváme léky, léčiva, homeopatika, kosmetiku, zdravotnické pomůcky i kvalitní zdravotní obuv.
Zubní klinika Praha 1 -  unikátní metody moderní stomatologie
Zubní klinika Prague City Dental v centru Prahy nabízí služby z celé řady oblastí zubní péče a přijímá stále nové pacienty.
Úklidová firma, agentura pro pravidelný úklid rodinných domů, hal i kanceláří
Máte-li rádi pořádek a čistotu ať už v domácnosti nebo v kanceláři, pak kontaktujte profesionály z úklidové agentury Geisler, která zajistí kompletní servis od úklidů rodinných domů, hal i kanceláří.
Zdící materiály, betonové tvárnice, ytong-sezónní akce, rozvoz stavebnin
U firmy Matstav se Vám nákup stavebnin vyplatí - sezónní akce na zdící materiály, ytong, betonové tvárnice i další stavební materiál. Zajistíme rozvoz v regionu Zlín.
Míchání barev na míru do interiéru i exteriéru
Chcete barvu v určitém odstínu, ale nemůžete ji nikde najít? Obraťte se na firmu Beami a nechte si ji namíchat. Jsme zde pro všechny zákazníky z okolí měst Šumperk a Olomouc.
LÄGLER TRIO - vysoce výkonná profi-bruska za mimořádnou akční cenu - TRIO volá RIO!
Využijte konání olympijských her v brazilském Rio de Janeiro nejenom k fandění našim sportovcům, ale i k pořízení tříkotoučové parketové brusky LÄGLER TRIO za mimořádnou akční cenu!
Zajištění elektrocentrál a dieselagregátů - spolehlivý dodavatel záložních zdrojů
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík je spolehlivým dodavatelem záložních zdrojů - pronájem a zapůjčení nejen dieselagregátů zajistíme vždy a všude! Jsme zde pro vás ve Valašském Meziříčí i Rožnově.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Prodej kancelářských potřeb a obalových prostředků Plzeň - e-shop
Zabýváme se prodejem kancelářských potřeb a obalových materiálů. V naší nabídce naleznete stálý sortiment potřeb, ale i sezónní zboží.
Železniční projekčně-stavební práce Plzeň - dopravní stavby, opravy a údržbu kolejí
Železniční projekčně-stavební kancelář s.r.o. z Plzně je stavební společnost zabývající se dopravními stavbami. Mezi její činnost patří provádění staveb, inženýring, projekce nebo provozování vleček.
Plotové systémy, oplocení prodej Příbram - kompletní sortiment pro oplocení
Společnost Euro SITEX, s.r.o. pro Vás připravila ucelenou nabídku kompletního sortimentu pro oplocení Vašich pozemků. Dodáváme pro Vás nejrůznější druhy zahradních i průmyslových plotů a oplocení.
Servis nákladních vozidel Plzeň - výměna oleje, opravy a seřízení motorů, diagnostika
Pomůžeme Vám s opravou veškerých druhů nákladních automobilů. Pro naše zákazníky také nabízíme výměnu oleje ve Vašem autě, včetně výměny filtru.
Montážní a kompletační práce z dodávaných dílů Plzeň - ruční a balící práce
Meta Plzeň, s.r.o. z Plzně nabízí veškeré montážní, kompletační, ruční, ale i balící práce z dodávaných dílů. Společnost disponuje vlastními výrobními prostory, strojní a zámečnickou dílnou.
Výstavba veřejného osvětlení Dobřichovice - montáže i opravy, kontaktní místo ČEZ
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z Dobřichovic poskytuje služby energetickým společnostem, obcím, developerům i drobným stavebníkům.