Aktuální microsite

Přestavba, rekonstrukce a renovace koupelny s veškerým komfortem
Plánujete-li přestavbu, renovaci či rekonstrukci koupelny, pak si na to pozvěte odborníky ze společnosti Wagner instalace, která vám zajistí kompletní instalatérské a plynařské práce nejen v Šumperku.
Wagner instalace s.r.o.
Programátor a obsluha CNC obráběcího centra s praxí - volná pracovní pozice
Společnost Washina engineerging s.r.o. nyní nabízí možnost volné pracovní pozice na místo - programátor a obsluha CNC obráběcího centra s praxí ve Chvalčově u Bystřice pod Hostýnem.
Penzion pro cyklisty, restaurace, ubytování, dovolená, Třebíčsko, Mohelno
Ubytování, penzion pro cyklisty, restaurace, stravování, ubytování v apartmánu, hezká dovolená na Třebíčsku v Hrotovicích v penzionu a restauraci U Floriánů.
Prodej střešních systémů - tašky Tondach, krytina Ruukki
Pokud se chystáte rekonstruovat střechu a hledáte kvalitní střešní krytinu, která opravdu vydrží, pak se zaměřte na tašky Tondach nebo krytinu Ruukki. Vše seženete ve firmě SEFRAN v Šumperku.
SEFRAN s.r.o.
Kompletní pokrývačské, klempířské práce-střecha na klíč za pár týdnů
Pokud je Vaším partnerem pro pokrývačské, klempířské práce firma Renova střechy, Vaše střecha bude dodána na klíč již za pár týdnů. Působíme v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno.
Svářečský dozor pro zajištění kvality svařovacích procesů
Svářečský dozor při svařování a pájení Vám nabízí společnost JP Welding – Ing. Jiří Paleček z Prachatic. Zajistíme zpracování technologických postupů, školení pracovníků, řízení a koordinaci činnosti.
Pevné přírodní nehty-eshop s produkty pro zpevnění nehtů Top coat Fantasy 5v1
Zpevnění přírodních nehtů je možné díky přípravku Top coat Fantasy 5v1. V eshopu firmy ENII-trade Uherské Hradiště můžete vybrat produkty pro zdravé a pevné nehty.
Vybavení pro školky-dětských hřišť, na zahradu i do herny
Stolařství Smetana dodává v regionu Uherské Hradiště vybavení pro školky - různé prvky dětských hřišť na zahradu i interiérový nábytek a vybavení do vnitřní herny.
Stylová restaurace s centrálním krbem-bowling, denní menu ve Zlíně
Vyzkoušejte denní menu v restauraci 9evítka Zlín. Naše stylová restaurace s centrálním krbem má profi kuchaře, dopřejte si kvalitní jídlo. Rezervovat si můžete i bowling.
Privátní plastická a estetická chirurgie zlepší Váš zevnějšek
Plastika - estetika Zlín, privátní plastická a estetická chirurgie je tu s radou jak zlepšit Váš zevnějšek. Přijďte k nám na konzultace.
Ubytování v soukromí, v penzionu, v apartmánu-Nízké Tatry
V lokalitě Nízké Tatry najdete útulné ubytování v apartmánu s dostatkem soukromí - v penzionu Apartmány Anička. V dosahu Bešeňová, Liptovský Mikuláš.
Velkoformátový tisk a gravírování nejen pro oblast reklamy
Gravírování, velkoformátový tisk i další služby vám nabízí Olomoucká reklamní agentura BB DESIGN s.r.o. Ať už chcete vytvořit velký billboard, vizitky nebo dárkové předměty, jsme tu pro vás.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc
Jídelní stoly a židle vhodné pro kulturní domy, hotely, restaurace i domácnost – výroba, prodej, eshop
Jídelní stoly a židle vhodné pro kulturní domy, hotely, restaurace i domácnosti zajišťuje společnost Nábytek Strakoš, která se specializuje na jejich výrobu i prodej na svém eshopu.
Robotizovaná pracoviště jsou posilou podniku Praha - zvýšení konkurenceschopnosti
Jak zajistit efektivitu a zvýšit tak konkurenceschopnost svého podniku? Pořiďte si plně robotizované pracoviště. Dopomůže vám k němu CZ.TECH Čelákovice, která se zabývá jejich výrobou a prodejem.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Mobilní boxy pro koně, ve kterých se budou cítit skvěle - Kladruby
Všechny varianty mobilních boxů pro koně jsou zastřešené a tvořené kovovou konstrukcí.
Natěračské práce, nátěr okapních systémů,  plechových střech, dřevostaveb
Zajišťujeme kompletní servis střechám a všechny natěračské práce, natřeme Vám okapní systémy, plechové střechy, dřevostavby, podhledy, římsy, okna aj.
Autoservis s pneuservisem, prodej a výměna pneumatik, kvalitní služby Znojmo
Kvalitní služby autoservisu, pneuservisu, prodej, výměnu pneumatik, výměnu oleje, chladící kapaliny, ruční mytí vozidel od firmy OMV Znojmo Ing.Marek Kuchynka, Znojmo.
Pokladní pásky TERMO, NCR do EET pokladen, terminálů a kas Praha – z termocitlivého a bezdřevého papíru
Pokladní pásky do terminálů a kas, termo pásky dodává společnost REALEX International, spol. s r. o. se sídlem v Praze.
Prodej podlahových a soklových lišt, zakončení pokládky podlahy
Prodej, dodávka kvalitních podlahových lišt, soklové lišty, zakončení pokládky podlahových krytin, podlah zakoupíte u firmy K-Produkt, s.r.o., působící ve Znojmě.
Bezbolestná liposukce bezdotykovým laserem Zerona - cílená modelace postavy
Liposukce Zerona je určena k bezbolestné a cílené modelaci postavy. Přijďte k nám do estetického centra Jovena v Ostravě, kde vám vytvarujeme vaše tělo. Konzultace jsou u nás zdarma.
Pronájem nebytových prostor, administrativní budova - s možností ostrahy i úklidu
Pronájem nebytových prostor, administrativních budov vám nabízí společnost Regos M s.r.o. se sídlem v Ostravě, která vám navíc dokáže zajistit i možnost ostrahy či úklidu.
Kvalitní tepelná izolace pro plochou rovnou střechu k vaší spokojenosti
Tepelnou izolaci pro ploché, rovné střechy provádí společnost Anti Aqua s.r.o., která dbá především na kvalitu realizovaných služeb a spokojenost zákazníků.
Léčiva, homeopatika a zdravotnické přípravky, bohatý lékárenský sortiment
Kompletní lékárenský sortiment Vám nabízí Lékárna u Panny Marie Pomocné, Suchdol nad Lužnicí. Prodáváme léky, léčiva, homeopatika, kosmetiku, zdravotnické pomůcky i kvalitní zdravotní obuv.
Zubní klinika Praha 1 -  unikátní metody moderní stomatologie
Zubní klinika Prague City Dental v centru Prahy nabízí služby z celé řady oblastí zubní péče a přijímá stále nové pacienty.
Úklidová firma, agentura pro pravidelný úklid rodinných domů, hal i kanceláří
Máte-li rádi pořádek a čistotu ať už v domácnosti nebo v kanceláři, pak kontaktujte profesionály z úklidové agentury Geisler, která zajistí kompletní servis od úklidů rodinných domů, hal i kanceláří.