Aktuální microsite

Profesionální ofsetový tisk propagačních materiálů - letáky, firemní tiskoviny, katalogy
Profesionální ofsetový tisk propagačních materiálů, jako jsou letáky, firemní tiskoviny či katalogy a různé brožury, zajišťuje reklamní studio Trendfoto ve Zlínském kraji.
Ocelové haly s lehkým opláštěním - výstavba průmyslových objektů | Hradec
Provádíme výstavbu průmyslových objektů, jako jsou ocelové haly s lehkým opláštěním. Výstavbu provádíme po celé ČR a sídlo firmy je v Hradci Králové. Zajišťujeme nejen výstavbu, ale i opravy a rekonstrukce objektů pozemního stavitelství. Provedeme cenové kalkulace včetně zpracování investičního záměru a související projekční a inženýrskou ...
Privátní, hotelové, rehabilitační, veřejné bazény z nerezu - moderní a kvalitní
Nerezové bazény privátní, hotelové, rehabilitační i veřejné realizuje společnost BERNDORF BÄDERBAU s.r.o., která dbá především na kvalitu a moderní provedení těchto produktů.
Výměna a rekonstrukce baterií, umyvadla, WC, dřezu
Výměnu baterií, umyvadel, WC i dřezu v okolí Zlína zajišťuje společnost BAHEN Zbyněk Hejný, která se specializuje také na rekonstrukce a realizace koupelen.
Agenturní zaměstnávání Praha -  agentura s více než šedesátiletým působením v oboru
V oblasti lidských zdrojů se pohybujeme jako ryba ve vodě. Proč? Jsme ManpowerGroup, agentura s více než šedesátiletým působením v oboru.
Požární hadice Pardubice - výroba, prodej, e-shop požárních hadic a příslušenství
Společnost Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. z okr. Pardubice se zabývá výrobou a prodejem požární hadic a další techniky – hydrantové systémy, požární armatury a příslušenství požárních vodovodů.
Zámecká atmosféra, speciality, dárkový poukaz do restaurace
Zámecká atmosféra na Vás dýchne v prostorách Zámecké restaurace Holešov. Připravujeme tradiční jídla i speciality. Nabízíme i dárkový poukaz na konzumaci jídla a nápojů.
Měření, kontrola geometrie kol, nápravy nákladního auta, automobilu
Pravidelná kontrola geometrie kol je u nápravy nákladního automobilu nutností. Měření i seřízení geometrie nákladního auta provádí firma CZECH STYLE Zlín.
Prodej rodinných domů Praha - bydlení pár desítek kilometrů od centra Prahy
Toužíte po vlastním rodinném domku blízko přírody, který by ležel v klidné lokalitě, ale zároveň byl blízko od centra města? Ve společnosti JUNG.CZ pro vás máme ideální řešení.
Instalatérství, topenářství Tábor - montáž, rekonstrukce, revize, poradenství
Potřebujete pomoc v oborech vodoinstalatérství nebo topenářství v Táboře a okolí? Obraťte se na firmu pana Miroslava Zachariáše, která zajišťuje montáže, rekonstrukce i poradenství.
Bublinková fólie dokonale ochrání vaše zboží při přepravě - malé i velké zásilky
Společnost Model Pack Shop se v Praze specializuje také na prodej bublinkové fólie v rolích, která výborně ochrání přepravované zboží.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Zakázková výroba-ocelové díly, prvky dopravníkových, hydraulických systémů
Ve společnosti Moravia řetězy Kroměříž tvoří část výrobního programu i zakázková výroba. Jde hlavně o ocelové díly a prvky dopravníkových, hydraulických systémů.
Pamětní, nápisní desky, rámy z kamene - kvalitní výroba s povrchovými úpravami
Kvalitní výrobou pamětních a nápisních desek i rámů z kamene se zabývá společnost Kamenictví Lindner - Valašské Meziříčí, která poskytuje služby také v okolí Vsetína a zajišťuje i povrchové úpravy.
Spolehlivý motorový olej pro dieselové motory nákladních automobilů
Maximální ochrana pro Váš dieselový motor – olej BP Vanellus Max 10W-40, spolehlivě prodlouží servisní intervaly – až o 30% čistší motor, výhodně v naší firmě OLVAN Náchod
Výjezd servisního vozidla řeší i zdánlivě neřešitelný problém
Nebojte se využít výjezd servisního vozidla – šetříme Váš čas, nervy a peníze – naše proškolená posádka je Vám plně k dispozici, pojízdné servisní služby Milan SIHELSKÝ Kolín
Legionella či jiné bakterie ve vodě? Odhalí je rozbor vody
Analýzu a rozbor vody provádí Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, kde odhalí legionella či jiné bakterie ve vodě.
Ubytování Lednice na Moravě, penziony Lednice, Penzion U Zámku
Hledáte ubytování v Lednici na Moravě? Pak využijte služeb našeho penzionu, který se nachází v těsné blízkosti zámku Lednice i zámeckého parku. Nabízíme celoroční ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech (2 pokoje, 4 osoby) Celkový počet lůžek 24, 18 přistýlek -pokoje s koupelnou a WC, TV a připojení k internetu -v penzionu ...
Střední škola - denní studium s maturitou, cestovní ruch
Pokud zvažujete jaká bude nejlepší volba střední školy pro vzdělávání vašeho dítěte, tak určitě věnujte pozornost střední odborné škole EDUCA v Novém Jičíně.
Židle Strakoš do gastronomických provozoven a penzionů - prodej, eshop
Hledáte-li firmu, která dodává designové a moderní židle do gastronomických provozoven a penzionů, obraťte se na Nábytek Strakoš v Ostravě. Prodáváme kvalitní židle Strakoš i na e-shopu.
Dětské a kojenecké autosedačky a doplňky - kompletní dětský sortiment
Kompletní dětský sortiment naleznete u firmy Dětský ráj z Prostějova, kde naleznete dětské a kojenecké autosedačky a doplňky.
Komerční práškové lakování, komaxit, prášková lakovna - kontinuální, komorová linka
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s. r. o. působící v celém Moravskoslezském kraji nabízí komerční práškové lakování (komaxit) na kontinuální i komorové lince.
Výprodej skladů - LDPE pytle na odpadky 30l, 70l, 90l, 120l - extra silné
Zlínská firma JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Vám ve výprodeji skladových zásob nabízí extra silné plastové (LDPE) pytle na odpad o objemech 30l, 70l, 90l a 120l.
Rekonstrukce objektů střech, výstavba rodinných domů Liberec.
Firma Anexi Liberec poskytuje komplexní služby ve výstavbě rodinných domů a při rekonstrukci objektů či střech. Realizujeme: -výstavba rodinných domů -dřevostavby -roubené domy Provádíme: -rekonstrukce a realizace střech -opravy a zateplení fasád domů -tesařské, klempířské a pokrývačské práce -kácení a prořezy stromů -výškové práce ...
Zásahové obleky a rukavice pro hasiče, oděvy, obuv - prodej, eshop
Pro profesionální hasiče zajišťuje společnost EuroFire, spol. s r.o. na svém eshopu prodej kvalitních zásahových obleků, rukavic a dalších oděvů i obuvi.
Pistole pro čištění hadic, trubek – Kovaz
Pistole pro čištění hadic, trubek - vrátí zpět perfektní průchodnost. Pistole pro čištění od firmy Kovaz - konec znečištěných hadic nebo trubek! Znáte to taky? Zjistili jste, že hadice nebo trubka je tak zanesená, že je potřeba ji znova zprůchodnit? Nebo se vám zanáší hadice nebo trubky dost často a potřebujete mít trvalejší řešení? ...