Aktuální microsite

Velkoobchodní prodej zásobníky, dávkovače, hygienické potřeby
Toaletní papír, zásobníky na hygienické potřeby, ubrousky, kuchyňské utěrky, papírenské zboží, kapesníčky, průmyslové utěrky, dávkovače
Realizace a servis distribučních, kioskových i průmyslových trafostanic
Trafostanice kioskové, sloupové, uživatelské, distribuční, průmyslové, trafostanice 22/0, 4 KV, kabelové nadzemní sítě, připojení do sítí, výkopové práce
Renovace povrchu elastických podlah, ochranné nátěry pro sport
Kvalitní produkty určené pro renovace povrchu elastických podlah i ochranné nátěry pro sport dodává a zajišťuje specialista v oboru, firma DEMA DEKOR CZ s.r.o.
Pohřební služba, zajištění pohřebních obřadů, převoz zesnulých, Jaroměřice nad Rokytnou, Jemnice
Důstojné poslední rozloučení dle vašich představ,vyřízení všech důležitých formalit, převoz zesnulých, zajištění pohřebního obřadu zařídí Pohřební služba MIKO - Anna Kratochvílová.
Hutní materiál, ocel, profil, plechy, Třebíč, Vysočina
Hutní prodejna s hutním materiálem v Třebíči s širokým sortimentem: oceli, profily, plechy, trubky, tyčová ocel atd. Dopravu materiálu zajistíme vlastní autodopravou.
Autobusové poznávací zájezdy, aktivní dovolená - Vídeň, Polsko, Budapešť
Pestrou nabídku autobusových zájezdů a aktivní dovolené po Evropě zajišťuje Cestovní kancelář 3ČSAD. Navštivte s námi Vídeň, Polsko, Budapešť a jiné města a památky.
Technologické celky, vybavení, technologická zařízení-montáže, demontáže
Montáže technologického zařízení do průmyslových hal a budov zajistí firma Besta-Z z okresu Zlín. Stávající technologické celky a vybavení i demontujeme.
Projektování a realizace zahrad na míru, stavby jezírek
Zahradnictví Šimková, s.r.o. se zabývá projektováním a realizací zahrad na míru. Také Vám poskytne podrobný projekt a zrealizuje stavbu jezírka. Působíme nejen v okolí Frýdku Místku a Nošovic.
Přístroj pro tepelná zařízení, solární panely - instalace, údržba - REMS Solar-Push
Moderní přístroj určený pro plnění, proplachování a odvzdušňování uzavřených systémů a to během jednoho pracovního kroku nabízí firma REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Prodej autolaků, vybavení autolakoven - kvalitní příslušenství pro autolakýrníky
Kvalitní příslušenství pro autolakýrníky vám dodá do vaší autolakovny firma Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova, která prodává autolaky a vybavení autolakoven.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Instalatérské práce - vodo topo plyn, rychle a levně
Naše firma BAHEN Zbyněk Hejný provádí veškeré instalatérské práce v oboru vodo topo plyn jako je vodoinstalace, topenářství a plynoinstalace, to vše rychle a levně ve Zlíně a okolí.
Malířské a natěračské práce  - malování bytů i nanášení dekoračních technik
Firma Ekonstrukt působí v oboru malířství a natěračství v Olomouci a okolí. Poskytneme Vám vymalování bytů i nanášení dekoračních technik.
Automatické hydraulické filtry pro efektivní filtraci v obráběcích centrech
Automatické hydraulické filtry pro obráběcí centra a další průmyslové využití vyrábí a dodává firma MAHLE Filter Systems s.r.o., Strakonice. Nabízíme filtry pro účinnou nepřetržitou filtraci kapalin.
Výroba filtračních roun pro efektivní filtraci kapalin při obrábění a soustružení
Kvalitní filtrační rouna pro pásové filtry vyrábí a dodává společnost MAHLE Filter Systems s.r.o., Strakonice. Dodáváme filtry pro efektivní filtraci kapalin při obrábění, soustružení i honování.
ATC club - bonusy v eshopu s autodoplňky, mobily a tablety
Společnost ATC MOBILE z Ostravy nabízí členství v ATC clubu. Staňte se naším členem a získejte bonusy v eshopu s autodoplňky, mobily a tablety.
ATC MOBILE Mobilní telefony Ostrava
Výroba, prodej bytového a jídelního nábytku - židle, stoly Strakoš Ostrava
Výrobou a prodejem kvalitního bytového a jídelního nábytku se zabývá Nábytek Strakoš v Ostravě. Vyrábíme nábytek do exteriéru a interiéru. Oblíbené jsou naše stoly a zátěžové židle Strakoš.
Povlakování nástrojů a precizních komponentů - vysoká tvrdost, otěruvzdornost, odolnost vůči oxidaci
Povlakování slouží k zvýšení užitných vlastností výrobku, tuto službu nabízí LISS, akciová společnost, která se zabývá povlakování nástrojů, nástrojových materiálu a precizních komponentů.
Prodej užitkové, nákladní vozy Tatra, servis vozů a náhradní díly Tatra
Autorizovaný prodejce vozů Tatra ve Zlíně je firma ZLINER s.r.o. Poskytujeme servis pro užitkové, nákladní vozy Tatra a prodej náhradních dílů.
Sídlo firmy v Praze pro Vás již od 499,-Kč měsíčně! - prestižní a důvěryhodná adresa pro  Vaše podnikání
Sídlo firmy si v Praze zajistíte již od 499,- Kč za měsíc a získáte tak prestižní a důvěryhodnou adresu pro své podnikání.
Postavební, generální úklid před auditem - výrobních hal, skladů potravin
Postavební, generální úklid před auditem vám zajistí firma Geisler, která má v této oblasti bohaté zkušenosti. Potřebujete úklid výrobních hal či skladů potravin? Jsme zde pro vás v Brně i Olomouci.
Dřevěné dílenské pracovní stoly, hoblice a ponky pro truhlářské dílny, školy i firmy
Dřevěné truhlářské hoblice, pracovní stoly a ponky pro domácí dílnu i velkovýrobu, pro střední školy i učňovská střediska vyrábí tradiční česká rodinná společnost RAMIA.
Hoblované desky, fošny a střešní latě čisté i s impregnací
Prodejem hoblovaných desek, fošen a střešních latí čistých i impregnovaných v okolí Ostravy a Frýdku se zabývá společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza, která je dodavatelem kvalitního stavebního dřeva.
Zemní práce smykovým nakladačem Locust, bobcat, UNC 752
Společnost ELINS PLUS zajišťuje zemní práce smykovým nakladačem Locust UNC 752 v regionu Zlín. Stroj známý jako Bobcat má široké využití díky bohatému příslušenství.
Komerční práškové lakování - tryskání, komaxit, povrchová úprava kovů
Firma LAKMETAL spol. s r.o. nabízí komerční práškové lakování a povrchová úprava kovů. Mezi služby se řadí také tryskání a komaxitování.
Spojovací materiál, kotevní materiál, prodej nářadí Žďár nad Sázavou
ochranné pomůcky, kotevní technika, nestandardní spojovací materiál, zakázková výroba, maloobchod, velkoobchod, náhradní díly, svařovací technika