Aktuální microsite

Řemeny a řemenice OPTIBELT Mladá Boleslav – pro stroje i automobily
Všechny druhy řemenů a řemenic značky OPTIBELT pro stroje i automobily seženete v naší prodejně v Mladé Boleslavi. Nabízíme kompletní program řemenů a řemenic. Na skladě máme řemeny klínové i variátorové, neoprénové ozubené, ploché hladké i žebrové a polyuretanové metrické nebo palcové. Také dodáme řemeny na zakázku. Do řemenů je potřeba ...
Lešení, pronájem, půjčování trubkového, rámového a HAKI lešení za skvělou cenu Brno!
Pronájem, půjčovna trubkového, rámového lešení a HAKI lešení. Firma AKVAEL s.r.o., z Brna pronajímá také hliníkovou věž.
Domy na klíč - dokonalé bydlení i zemědělské, průmyslové, občanské stavby
Společnost TIMO profistavby s.r.o. pro Vás staví stavby občanské vybavenosti, průmyslové a zemědělské stavby i bytové a rodinné domy. Stavíme také domy na klíč a plníme tak sny o dokonalém bydlení.
Bezpečnostní služby pro ochranu firem i veřejných objektů
Bezpečnostní služby pro ochranu firem i veřejných objektů po celé ČR poskytuje společnost AREKA služby s.r.o. Zajistíme ostrahu objektů s využitím cvičených psů, skrytou ochranu i hlídání parkovišť.
Tepelná čerpadla NIBE, IVT - prodej, servis, úsporné vytápění pro domy, haly i školy
Komplexní realizaci, odborný servis a prodej úsporného vytápění pro rodinné, bytové domy, sportovní haly či školy zajišťuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.
Plastová a hliníková okna, okenní systémy, prodejce, dodavatel Moravské Budějovice
Specializace na dodávku a montáž kvalitních plastových oken z profilu značky ALUPLAST, plastová a hliníková okna zakoupíte od AZ Vojtíšek Jiří Vojtíšek, z Moravských Budějovic.
Právní poradenství - právník, advokát, zastupování ve všech druzích řízení
Právní poradenství v Ostravě zajišťuje advokátní kancelář Mgr. Tomáše Veselského, který svým klientům nabízí profesionální služby právníka a advokáta při zastupování ve všech druzích řízení.
Zásilkové obaly - papírové poštovní krabice, tubusy, kartonové obálky
MODEL PACK SHOP se zabývá internetovým prodejem nejrůznějších obalů a krabic. V širokém sortimentu zásilkových obalů u nás naleznete také papírové poštovní krabice, tubusy a kartonové obálky.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Profi linky na výrobu pelet, zařízení na výrobu pelet-peletizační lis, lisování pelet
Profi linky na výrobu pelet, zařízení na výrobu pelet, peletizační lis, stroje na výrobu a lisování pelet a granulí od firmy Kovo Novák Jan Novák.
Profesionální ofsetový tisk propagačních materiálů - letáky, firemní tiskoviny, katalogy
Profesionální ofsetový tisk propagačních materiálů, jako jsou letáky, firemní tiskoviny či katalogy a různé brožury, zajišťuje reklamní studio Trendfoto ve Zlínském kraji.
Ocelové haly s lehkým opláštěním - výstavba průmyslových objektů | Hradec
Provádíme výstavbu průmyslových objektů, jako jsou ocelové haly s lehkým opláštěním. Výstavbu provádíme po celé ČR a sídlo firmy je v Hradci Králové. Zajišťujeme nejen výstavbu, ale i opravy a rekonstrukce objektů pozemního stavitelství. Provedeme cenové kalkulace včetně zpracování investičního záměru a související projekční a inženýrskou ...
Privátní, hotelové, rehabilitační, veřejné bazény z nerezu - moderní a kvalitní
Nerezové bazény privátní, hotelové, rehabilitační i veřejné realizuje společnost BERNDORF BÄDERBAU s.r.o., která dbá především na kvalitu a moderní provedení těchto produktů.
Výměna a rekonstrukce baterií, umyvadla, WC, dřezu
Výměnu baterií, umyvadel, WC i dřezu v okolí Zlína zajišťuje společnost BAHEN Zbyněk Hejný, která se specializuje také na rekonstrukce a realizace koupelen.
Agenturní zaměstnávání Praha -  agentura s více než šedesátiletým působením v oboru
V oblasti lidských zdrojů se pohybujeme jako ryba ve vodě. Proč? Jsme ManpowerGroup, agentura s více než šedesátiletým působením v oboru.
Požární hadice Pardubice - výroba, prodej, e-shop požárních hadic a příslušenství
Společnost Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. z okr. Pardubice se zabývá výrobou a prodejem požární hadic a další techniky – hydrantové systémy, požární armatury a příslušenství požárních vodovodů.
Zámecká atmosféra, speciality, dárkový poukaz do restaurace
Zámecká atmosféra na Vás dýchne v prostorách Zámecké restaurace Holešov. Připravujeme tradiční jídla i speciality. Nabízíme i dárkový poukaz na konzumaci jídla a nápojů.
Měření, kontrola geometrie kol, nápravy nákladního auta, automobilu
Pravidelná kontrola geometrie kol je u nápravy nákladního automobilu nutností. Měření i seřízení geometrie nákladního auta provádí firma CZECH STYLE Zlín.
Prodej rodinných domů Praha - bydlení pár desítek kilometrů od centra Prahy
Toužíte po vlastním rodinném domku blízko přírody, který by ležel v klidné lokalitě, ale zároveň byl blízko od centra města? Ve společnosti JUNG.CZ pro vás máme ideální řešení.
Instalatérství, topenářství Tábor - montáž, rekonstrukce, revize, poradenství
Potřebujete pomoc v oborech vodoinstalatérství nebo topenářství v Táboře a okolí? Obraťte se na firmu pana Miroslava Zachariáše, která zajišťuje montáže, rekonstrukce i poradenství.
Bublinková fólie dokonale ochrání vaše zboží při přepravě - malé i velké zásilky
Společnost Model Pack Shop se v Praze specializuje také na prodej bublinkové fólie v rolích, která výborně ochrání přepravované zboží.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Zakázková výroba-ocelové díly, prvky dopravníkových, hydraulických systémů
Ve společnosti Moravia řetězy Kroměříž tvoří část výrobního programu i zakázková výroba. Jde hlavně o ocelové díly a prvky dopravníkových, hydraulických systémů.
Pamětní, nápisní desky, rámy z kamene - kvalitní výroba s povrchovými úpravami
Kvalitní výrobou pamětních a nápisních desek i rámů z kamene se zabývá společnost Kamenictví Lindner - Valašské Meziříčí, která poskytuje služby také v okolí Vsetína a zajišťuje i povrchové úpravy.
Spolehlivý motorový olej pro dieselové motory nákladních automobilů
Maximální ochrana pro Váš dieselový motor – olej BP Vanellus Max 10W-40, spolehlivě prodlouží servisní intervaly – až o 30% čistší motor, výhodně v naší firmě OLVAN Náchod
Výjezd servisního vozidla řeší i zdánlivě neřešitelný problém
Nebojte se využít výjezd servisního vozidla – šetříme Váš čas, nervy a peníze – naše proškolená posádka je Vám plně k dispozici, pojízdné servisní služby Milan SIHELSKÝ Kolín
Legionella či jiné bakterie ve vodě? Odhalí je rozbor vody
Analýzu a rozbor vody provádí Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, kde odhalí legionella či jiné bakterie ve vodě.