Aktuální microsite

Kondiční jízdy Praha 9 – předcházejte stresovým situacím při jízdě
Kondiční jízdy v Praze 9 Vám nabízí Autoškola Flegel. Jízda je určena lidem s řidičským oprávněním, kteří již třeba delší dobu neřídili a v jízdě si nejsou jistí.
Komplexní zateplení stavby, budovy a izolace střechy-zelená úsporám
Společnost SANACE Zlín provádí zateplení budov a izolace střech proti vodě v regionu Zlínský kraj. Provádíme komplexní zateplení stavby s využitím programu Zelená úsporám.
Vizovické pečivo-tradiční, lidové, obřadní pečivo nejedlého typu
Halova pekárna z okresu Zlín se stále věnuje výrobě vizovického pečiva. Objednejte si unikátní lidové, obřadní pečivo nejedlého typu, u něhož jsou stále zachovány tradiční vzory a motivy.
Regionální deníky Moravskoslezský kraj
Vydavatelství VLTAVA-LABE-PRESS. a. s. (VLP) patří mezi nejsilnější vydavatelské domy v České republice. Zaměřuje se na vydávání regionálních deníků pro Moravskoslezský kraj.
Městský mobiliář, lavičky, výrobky pro město, Jihomoravský kraj
Výrobce městského mobiliáře, kašen, laviček, výrobků pro město, odpadkových košů- dekorativní slévárenské výrobky, modely pro odlitky, zinkování
Luxusní společenské šaty vhodné na ples, svatbu i večírek, které padnou každé ženě
Zazářit na plese, svatbě či večírku nyní můžete v luxusních společenských šatech firmy Svatební dům Angelika - Salon Scarlet, kterou můžete navštívit v Ostravě. Naše šaty padnou každé ženě.
Roční docházkové jazykové kurzy, jednoleté denní pomaturitní studium jazyků
Jazyková škola Lingua Zlín nabízí roční a půlroční docházkové jazykové kurzy pro veřejnost i jednoleté denní pomaturitní studium angličtiny a němčiny. Rozšiřte si své jazykové znalosti.
Balicí zařízení, stroje na stromky - ruční i strojní balení nejen vánočních stromků
Pan František Valdman nabízí k prodeji stroje/zařízení pro balení stromků. Balicí zařízení jsou ruční - laminátové k dostání v různých velikostech (průměrech) nebo strojní poháněné traktorem.
František Valdman-Vánoční stromky a balicí sítě
Garážová vrata na míru do domu od Jimi Tore-design a bezpečí v jednom
Garážová vrata do domu vyrobí na míru firma Jimi Tore Kroměříž. Naše vrata jsou spojením designu a odolnosti v jednom. Stačí si vybrat design, který osloví právě Vás.
Tisk, tiskárna, ofsetový, digitální tisk, vydavatelství, knihárna, falcování
Jsem tiskárna zajišťující rozmanité služby z oblasti tisku, můžete si u nás zařídit ofsetový, digitální tisky, jsme rovně vydavatelství, knihárna a provádíme falcování.
Tiskárna Pratr a.s. Grafické práce Trutnov
Zahradní technika a potřeby pro zahrádkáře, vše pro úpravu parků, parkovišť i komunikací v každém ročním období
Zahradní techniku, nářadí, foukače, vysavače, drtiče, štěpkovače nebo štípače dřeva, které výrazně usnadní náročnou práci, ať už venku nebo v dílně nabízí e-shop Zahrada v akci.
Bitumenové pásy - lehká hydroizolace pro ploché střechy| Semily
Nabízíme kvalitní materiály pro novou střechu, velkoobchodní a maloobchodní prodej materiálu pro střechy a izolace - MPS SEMILY
Filtrační jednotky pro filtraci prachových částic ze vzduchu a dalších plynů
Filtrační jednotky a elementy pro filtraci vzduchu a dalších plynů vyrábí a dodává společnost MAHLE Filter Systems s.r.o. Nabízíme produkty s unikátní konstrukcí a vysokým filtračním výkonem.
Filtrační elementy pro kapaliny a plyny, optimalizace filtračního procesu
Kvalitní filtrační svíčky, sáčky, vložky a další elementy vyrábí a dodává firma MAHLE Filter Systems s.r.o., Strakonice. Nabízíme produkty pro filtraci kapalin i plynů v průmyslových provozech.
Odstranění odpadu i sutí Praha - zbavte se jich jednou provždy
Výkopové zeminy, suti i různého odpadu se hravě zbavíte, pokud si zavoláte firmu, která se specializuje na odvoz odpadu včetně odvozu suti.
Realizace plechové střechy, rekonstrukce od pokrývačství Klempex
Firma Klempex - pokrývačství, kde odvedou svoji práci kvalitně. Realizace plechové střechy i rekonstrukce střech vždy dle smluveného termínu.
Pronájem zájezdových autobusů pro tuzemské i zahraniční zájezdy
Pokud si potřebujete pronajmout autobus, obraťte se na ČSAD Karviná a.s., kde Vám poskytnou pohodlný a spolehlivý zájezdový autobus pro tuzemské i zahraniční zájezdy.
Výroba a zpracování umělých hmot Čkyně
Jedním z nejpoužívanějších materiálů v dnešním průmyslu jsou umělé hmoty. Pro potravinářství a další odvětví průmyslu vyrábí Aptar Čkyně s.r.o. vysoce kvalitní produkty, konkrétně uzávěry, a to z různých typů umělých hmot. V nabídce najdete uzávěry těchto typů: - Plastové (šroubovací, narážecí, dávkovací) - ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Lišty na prezentační plakáty-hliníkové lišty na uchycení plakátů
hliníkové lišty na reklamní plakáty, grafické roletky, přenosné expozice, systémy pro prezentace, prezentační stěny, plastové a hliníkové rámy
Activity promotion s.r.o.
Ekonomické znalecké posudky a odhady v oblasti nehmotného práva, aktiv, cenných papírů a movitých věcí
Soudní znalecké posudky a odhady ceny z oboru ekonomiky se zaměřením na právo nehmotné, aktiva, cenné papíry, movité věci, oceňování podniků a průmyslových výrobků v Liberci zajistí Ing. Josef Duchan.
Pohřeb Horní Počernice - zajistíme kompletní pohřební služby nejen v Počernicích
Smuteční služby z Horních Počernic nabízejí kompletní služby v pohřebnictví. Cílem pohřební služby je spokojený klient. Není problém uspokojit i náročné zákazníky.
Servis, čištění, notebooků, počítačů, tiskáren Ostrava - nastavení SW
PWR computers s.r.o. v Ostravě patří již řadu let mezi největší dodavatele materiálu pro výpočetní techniku. Zajišťuje servis a čištění notebooků, počítačů i tiskáren a nastavení SW.
Regenerace aktivního uhlí je výhodná po všech směrech - Praha
Využijte i vy regenerace aktivního uhlí společnosti ALFA Systém a zjistěte, jak aktivní uhlí využívat skutečně efektivně a ekonomicky.
Průmyslová automatizace, automatizační projekty - kompletní služby na špičkové úrovni!
Na společnost Blumenbecker Prag se můžete obrátit v případě potřeby vypracování celého automatizačního projektu, samotné projekce či montáže rozvaděčů NN.
Profesionální barvy, laky, mořidla a další přípravky vhodné pro dřevo a jeho ochranu
Profesionální barvy, laky, mořidla a další přípravky vhodné pro dřevo a jeho ochranu prodává v té nejlepší kvalitě společnost KMB Barvy s.r.o., která působí nejen v okolí Ostravy, ale také Hlučína.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty