Aktuální microsite

Průmyslové barvy - alkydové, akrylátové, epoxidové, včetně tónování
Naše firma ABC Barvy z Opavy Vám ve svém sortimentu nabízí průmyslové barvy. Můžete si vybrat alkydové, akrylátové či epoxidové i polyuretanové průmyslové barvy, a to včetně jejich tónování.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Balicí stroje, vakuové baličky stolní, stojanové a dvoukomorové - komfortnější práce se surovinami
Vakuové baličky jsou vhodné pro restaurace, školní jídelny, hotely, supermarkety, prodejny lahůdek k pro balení všech druhů potravin, pevných i tekutých.
Prodej, servis, vysavače, foukače listí, elektrické, aku, benzínové
Zajišťujeme prodej a servis zahradní technik, vysavačů a foukačů listí, a to elektrických, aku i benzínových, nenechte se zaskočit podzimem.
Konektory 4.3-10 pro koaxiální systémy - větší výkonová zatížitelnost a nízké intermodulační zkreslení PIM
Představujeme Vám nový standard na poli konektorů pro koaxiální systémy. V nabídce společnosti KABEL Trade Praha s.r.o. lze také nalézt další konektory.
Kvalitní pokladní systémy, registrační pokladny Quorion, Lynx-pro elektronickou evidenci tržeb
Pro elektronickou evidenci tržeb je poviností zakoupit pokladní systémy. kvalitní registrační pokladny pro EET Quorion a LYNX zakoupíte na prodejně kancelářské techniky Šopíková Kroměříž.
Stavební a ekonomické soudní znalecké posudky, odhady a expertízy z Trutnova
Posudky, odhady a expertízy v ekonomickém a stavebním oboru zajistí Znalecká kancelář DANIELIS spol. v Královéhradeckém, Pardubickém, Libereckém a Středočeském kraji.
Litinové lavičky, zahradní nábytek, vvýrobky pro dům Brno
bronzové sochy, litinové lavičky, stoly, židle, městský mobiliář, litinová schodiště, kašny, pítka, kovářské práce, modelárna, odlitky
Automatická identifikace, přístupové systémy Praha
platební automaty, přístupové systémy, parkovací systémy, automatická identifikace, hardwarový klíč pro ochranu softwaru, čtečky, snímače
Údržba zahrad výkonnými křovinořezy MAT | Havlíčkův Brod
Údržba zahrad jde s výkonnými křovinořezy naprosto jednoduše. Prodejna zahradní techniky MAT Havlíčkův Brod nabízí spolehlivé křovinořezy různých značek a provedení. Křovinořezy jsou výkonné a navíc se s nimi snadno manipuluje. Křovinořezy od firmy MAT jsou ideální pro údržbu zahrad, ale i pro vyžínání hrubé a vysoké trávy. Díky technologii ...
Spojovací materiál, který vás při práci nezklame, Kolín
Profesionální řemeslníci, ale i domácí kutilové z Kolína i okolí si u nás zkrátka přijdou na své. Spojovací materiál, který vás nezklame.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Projektová a inženýrská činnost v oblasti průmyslových a zemědělských staveb
Projektování průmyslových a zemědělských staveb zajišťuje společnost AGP – nova spol. s.r.o. z Českých Budějovic. Nabízíme komplexní zpracování projektové a předprojektové dokumentace.
Bourací práce a demolice objektů těžkou i ruční technikou
Bourací práce a demolice všech druhů objektů provádí společnost ANTISTAV s.r.o., Karlovy Vary. Zajišťujeme demolice s využitím těžké i ruční techniky.
Trubky Hradec Králové - hutní materiál Gracík s.r.o.
Trubky různých tvarů a velikostí z velkoobchodu v Hradci Králové. Hutní materiál Gracík s.r.o.- kvalitní trubky na jednom místě. Hledáte vhodného ryze českého dodavatele hutního materiálu? Neztrácejte čas běháním po obchodech a zajděte k nám do Hradce. Přehledná nabídka trubek na vás již čeká. Vybírat můžete z netradičních nabídky, kterou ...
Kvalitní kuchyně na míru vydrží dlouhá léta - Liberec
Kvalitní kuchyně a skříně na míru od Kuchyní Chábera Liberec jsou vyráběny na moderních nábytkářských a počítačem řízených strojích.
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Truhlářství, výroba dřevěných interiérových a vchodových dveří, zárubní
Naše Truhlářství pod Budínem se zabývá truhlářskou výrobou moderních dřevěných interiérových i vchodových dveří a zárubní.
Výroba brusky pro broušení terazzových podlah, betonových konstrukcí, dlažeb
Vyrábíme brusky pro broušení terazzovcýh podlah, betonových konstrukcí, dlažeb, ocelových podložek a to přímo v naší provozovně nedaleko Kolína ve Velimi.
Prodejna železářství, vruty, šrouby, čepy, skoby. lišty, zákolníky, nářadí
V našem železářství najdete sortiment od vrutů, šroubů, čepů, skob, lišt, zákolníků až po různé domácí potřeba a nářadí, sídlíme ve Vrchlabí.
Umělý kámen, přírodní kámen - renovace i výroba pomníků - Náchod
Naše kamenictví se zabývá nejen výrobou, ale také renovací předmětů, které jsou z umělého kamene nebo přírodního kamene vyrobeny.
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Dámské šátky, šály, šálky, čepice, rukavice, ponča - modní doplňky, e-shop
E-shop firmy PYRAMID, s.r.o. zajišťuje prodej různých módních doplňků od francouzských výrobců, jako jsou dámské šátky, šály, šálky, čepice, rukavice a ponča.
Prodej uhlí koks brikety Ostroměř Nová Paka Dvůr Králové Jaroměř
Zabýváme se prodejem uhlí, koksu a briket z kryté skládky a to nejen pro lidi z Ostroměře, Nové Paky, Dvora Králové nebo Jaroměře, ale pro všechny z celé ČR. V našem skladu najdete: -suché uhlí hnědé, černé, koks -brikety uhelné, dřevěné-volné i balené -palivové dřevo měkké, tvrdé, vyschlé, volné i balené, třísky na ...
Bimetalový otočný teploměr pro chemický průmysl | Nová Paka
Bimetalový teploměr s otočným a výkyvným krytem je určen především pro chemický průmysl. Pomáhá měřit agresivní látky v chemii, petrochemii a v různých zpracovatelských technologiích. Svoje uplatnění najde také ve výrobě přístrojů pro potravinářský průmysl. Protože jsou teploměry extrémně namáhány, splňují nejvyšší požadavky kvality na ...
ZPA Nová Paka,  a.s.
Ofsetový tisk Praha, digitální tisk Praha, grafické práce Trutnov
Na našich perfektních strojích tiskneme letáčky, plakáty, prezentační desky, brožury, samolepky, vizitky, etikety, příbalové letáčky, krabičky, knížky.
Tiskárna Pratr a.s. Grafické práce Trutnov
Prodej hnědého, černého uhlí a koksu | Hořice, Jičín, Hradec
Prodáváme hnědé, černé uhlí i koks z kryté skládky. Jste-li z okolí Hořic, Jičína či Hradce Králové nebo odkudkoliv jinud ozvěte se nám. Uhlí Vám dopravíme přímo na místo určení. Uklidíme ho hydraulickým pásem 3m zdarma. Mimo jiné Vám rádi dodáme brikety uhelné, dřevěné brikety, antracit i kovářské uhlí. Potřebujete si zatopit a chybí ...
Elektromontáže Trutnov - EPRO
Rádi vám poradíme, zpracujeme cenovou nabídku a provedeme kompletní elektromontáž dle vašich představ.
Mikro svářečky –  prostředky pro rychlé opravy nástrojů a forem Praha
Že jste nikdy neslyšeli o mikro svářečkách? Pokud máte technologicky zaměřenou firmu, neobejdete se bez kvalitního strojního vybavení.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha