Aktuální microsite

Kvalitní bistro, jídelna - chutná teplá jídla, denní menu, obědy
Společnost Dunaj - Ostrava CZ s.r.o. provozuje bistro v Moravské Ostravě, kde naleznete kvalitní a chutná jídla. V naší jídelně připravujeme obědy a denní menu, na kterém si vždy pochutnáte.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Silážní konzervanty pro rychlou fermentaci a stabilitu siláže
Firma MIKROP ČEBÍN a.s. je výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku inovativních biologických silážních konzervantů MAGNIVA. Naleznete u nás také chemické konzervanty řady NEUBASIL.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Šperky a dárky s exotickým nádechem  - Různé dárky.cz - zajímavé nápady na dárky pro ženy i muže
Chcete své blízké překvapit něčím originálním? Na Ruzne-darky.cz nabízíme šperky z různých koutů světa, které jsou skvělým dárkem pro každou příležitost.
Světelná reklama Praha
Romantická dovolená či víkendový pobyt  - ubytování nejen pro mladé páry a rodiny
Ubytování v apartmánu nejen pro zamilované mladé páry a rodiny v centru Mikulova poskytuje společnost Kníže Ferdinand Apartments, která zajistí romantickou dovolenou či víkendový pobyt.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Protipožární ucpávky, nástřiky, nátěry, obklady - řešení v rámci dodávky požárně bezpečnostních zařízení a revize PBZ
Společnost TISKO z regionu Zlínský kraj - protipožární řešení na klíč po celé ČR. Protipožární ucpávky, nátěry, nástřiky a obklady pro ochranu konstrukcí a instalací. Revize PBZ podle norem.
Zakázková strojírenská výroba na míru
Zakázkovou strojírenskou výrobou se zabývá společnost BISO-Keibel spol.s r.o. Veškeré díly a komponenty, které vyrábíme pro nejrůznější odvětví jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.
BISO-Keibel spol.s r.o. zakázková strojírenská výroba
Jak poznat štěnice? Rady a likvidace štěnic od profesionálů
Máte-li doma štěnice, rychle volejte deratizační firmu Moirat servis ze Znojma. Pro jejich likvidaci použijí speciální metody nebo fumigaci. Obraťte se na profesionály, rychle a bezpečně.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Profesionální stolní LED lampy s bohatými možnostmi nastavení režimů a seřízení, nízká spotřeba
Nábytek Amadeus nabízí na svém eshopu osvětlení. Profesionální stolní LED lampy mají několik benefitů. Jsou vybaveny režimy a bohatými možnostmi seřízení. Mají malou spotřebu a dlouhou životnost.
Nábytek Amadeus
Rekonstrukce, modernizace výtahů všech typů - nová kabina, šachetní dveře, moderní řízení, ovládání výtahu
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY ze Zlínského kraje provádí rekonstrukce a modernizace výtahů všech typů po celé ČR. Jsme výrobci dveří a kabin pro výtahy, což umožňuje přizpůsobit výtah dané budově.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Penzion Gulliver nabízí skvělou dovolenou pro rodiny s dětmi - dětské hřiště, bazén
Penzion Gulliver nabízí v Mikulově ubytování v apartmánech. Hosté mohou využít dětské hřiště, pískoviště, houpačky a bazén. K ochlazení letních veder poslouží vodní dílo s vodopádem a brouzdaliště.
Apartmány Gulliver Penzion Mikulov
Obložené mísy Opava - salámové i sýrové mísy, pečená kolena, nakrájené šunky a šunkové koleno
Buďte připraveni na různé večírky i oslavy a naservírujte hostům obložené mísy vyráběné řeznictvím Lukáš Gebauer z Otic u Opavy. Připravíme šunkové, sýrové mísy, šťavnaté pečené kolena a další.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Přírodní olejové lazury Remmers pro nátěry a ochranu dřeva v exteriéru
Ošetřete dřevo v exteriéru kvalitními přípravky Remmers, které dodává firma Král-barvy, s.r.o., působící v okolí Přerova a Hranic. Vsaďte na přírodní olejové lazury 3v1 pro ploty i pergoly.
Král - barvy, s.r.o.
Výzkum, vývoj nových zařízení na míru a technologických metod či postupů do praktického provozu
Firma PROSPECT spol. s.r.o. klade důraz na vývoj a výzkum. Zabývají se novými přístupy a zefektivnění stávajících technologických postupů, dále na vývoj nových zařízení na míru.
PROSPECT spol. s r.o.
Manipulace a převoz stavebních kontejnerů a buněk zajistíme ve všech větších městech
Společnost Rychlá ruka z Brna zajistí manipulaci a převoz stavebních kontejnerů a buněk. Nákladní auto s hydraulickou rukou přepraví veškerá těžká břemena v okolí měst Brno, Ostrava, Olomouc, Praha.
Prodej hutního materiálu včetně jeho dělení a řezání na míru - ocelové trubky, barevní kovy
GAVENDA s.r.o. je specialistou na prodej hutního materiálu z konstrukčních ocelí s působností v Krnově, Oticích i Ostravě. Také Vám zajistíme spolehlivé dělení a řezání hutního materiálu na míru.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Prodej drenážní technika, potrubí, kanalizace, odpady
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem drenážní techniky, potrubím, odpady a dalším materiálem pro opravu a výstavbu kanalizace, vodovodů i plynovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Sezónní ovoce a zelenina k uskladnění – jablka a bílé, žluté i červené cibule;
Na prodej sezónního ovoce a zeleniny k uskladnění včetně chutných jablek a bílých, žlutých i červených cibulí se nejen v okolí Olomouce a Přerova zaměřuje společnost Drago spol.s r.o.
Drago, spol. s.r.o.
Český výrobce hliníkových plotů, branek a brán, komplexní servis, montáž, kalkulace zdarma
Společnost Luxline, s.r.o. je přední český výrobce bezúdržbových hliníkových plotů, bran a branek. Firma zajišťuje komplexní servis včetně montáže a poradenství.
Luxline, s.r.o. hliníkové ploty
Potrubní příslušenství Praha - kolena, redukce, T-kusy, dýnka, kroužky, objímky a příruby.
My, v Italinox Praha, jsme prodejcem nerezového sortimentu pro průmyslové společnosti. Zaměřujeme se zejména na komponenty potřebné a dodávané do potrubí.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Vzorkovna obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb – stylová koupelna
Představu o stylové koupelně prostřednictvím vzorkovny obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb umožňuje společnost Zednictví Jeneš, s. r. o. z Brna.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Zahradní, koupací jezírka-přírodní koupání na zahradě
Využijte možnost mít přírodní koupání u domu. Firma GARD&N dodá projekt i zrealizuje zahradní, koupací jezírko přímo u Vás na zahradě. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Pogumování válců mikroporézní gumou
Firma Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. se specializuje na výrobu konfekčních membrán a technické pryže a provádí pogumování válců mikroporézní gumou.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Spolehlivá firma na hydroizolace - zaměření, rozpočet zdarma
Využijte zkušenosti firmy IZOLACE M s.r.o. v oboru hydroizolace. Jsme spolehlivá firma s působností v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Zaměření a zpracování rozpočtu provedeme zdarma.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Pohřební ústav Kroměříž zajistí pohřeb v kostele v okolních obcích, městech
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. Kroměříž pomůže připravit pohřeb dle přání zesnulého. Zajistíme obřad v kostele v okolních městech, obcích - Hulín, Chropyně, Zdounky, Zborovice, Břest i dalších.
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. pohřební ústav
Betonové bloky pro výstavbu opěrných zdí - vhodné na zahrady, terasy k rodinným domům
Objednejte si betonové bloky pro výstavbu opěrných zdí u firmy Andrla CZ s.r.o. z Branky u Opavy a nebudete litovat. Z přesných kvádrů jednoduše vytvoříte stavbu na zahradu i terasu k rodinnému domu.
Betonové bloky Andrla CZ s.r.o.