Aktuální microsite

Kameník, kamenické práce, kámen, schody a obklady, dlažby z kamene, Námešť nad Oslavou
Kamenické práce, kameníka, schody a obklady z kamene, návrh projekt a realizace to vše můžete mít do firmy Kamenictví Josef Hrubý, z Náměšti nad Oslavou.
Prodej a servis užitkových a osobních automobilů Volkswagen Brno
autopůjčovna, autobazar, servis, prodej, Volkswagen, osobní i užitkové automobily, koupě na leasing, náhradní díly, diagnostika, akce
Papírové ručníky, dekorativní ubrousky, kapesníky výroba a prodej
papírové ubrousky, utěrky, ručníky, toaletní papír, průmyslové utěrky, hygienické potřeby, drogistické zboží, zásobníky, dávkovače tekutého mýdla
Školení na míru pro firmy a státní instituce - s profesionálními lektory
Pokud chcete kvalitně proškolit vaše zaměstnance, pak kontaktujte Vzdělávací institut v Prostějově, kde vám díky vysoce profesionálním lektorům zajistí školení na míru pro firmy i státní instituce.
Samostmívací svářecí kukly KOWAX pro ochranu vašeho zraku
Samostmívací svářecí kukly KOWAX jsou ideální ochranou pro váš zrak před ultrafialovým a infračerveným zářením. Kontaktujte firmu Svarmetal, která vám zajistí jejich dovoz pro Příbor i Nový Jičín.
Střechy na klíč - dodávka střešních materiálů
Firma Stavril vám postaví střechu na klíč včetně dodávky střešních materiálů v rámci Olomouce, Šumperka, Zábřehu i Prostějova. S našimi zkušenými klempíři budete jistě spokojeni.
Zednické práce - obklady, sadrokartony a omítky
Firma MANAZEP PAVEL KNOP se zabývá zednickými pracemi v okolí Opavy a Ostravy. Poskytne vám kvalitní omítky, obklady i sádrokartony.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Potřeby pro stolaře, truhláře i domácí kutily - prodej nábytkového příslušenství
Prodejem nábytkového příslušenství se zabývá společnost Keny Export – Import s.r.o. z Havířova. Nabízí široký sortiment potřeb pro stolaře, truhláře i domácí kutily za velmi příznivé ceny.
Prestižní kancelářské prostory, pronájem moderních kanceláří
Pokud hledáte prestižní kancelářské prostory pro podnikatelské aktivity, které jsou na atraktivním a dostupném místě, tak je pro vás tou správnou volbou renomovaná budova AB CENTRUM v Olomouci.
Komplexní řešení průmyslové automatizace strojů, strojních celků a technologií
Průmyslovou automatizaci strojů, strojních celků a technologií na klíč Vám zajistí společnost atx – automotion s.r.o. Nabízíme komplexní řešení od analýzy a návrhu až po engineering a montáž.
Podlahářské práce, pokládka všech druhů podlahových krytin
O pokládku všech druhů podlahových krytin i renovaci dřevěných podlah se postará Ing. Jiří Kelbler, Dačice. Kompletní podlahářské práce, pokládka koberců, parket, PVC i plovoucích podlah.
Autoškola rychlokourz – získání ŘP již za 3 týdny Praha  -  U nás se naučí řídit každý!
Neztrácejte čas a získejte řidičský průkaz již za 3 týdny ! Rychlokurzy ve vlastním akreditovaném školicím středisku nabízí autoškola Flegel s.r.o., se sídlem na Praze 9.
Vyšetření, test intolerance potravin – zjištění potravní nesnášenlivosti
Pokud trpíte nejasnými a chronickými obtížemi, měli byste zvážit test intolerance potravin. Zjištění potravní nesnášenlivosti provádí firma Zdraví bez limitu CZ. Vyšetření provádíme ve dvou variantách
Kompenzace účiníku, výroba kompenzačních rozvaděčů
Firma Kouřil elektrotechnik Zlín připraví návrhy, dokumentaci a následně výrobu kompenzačních rozvaděčů pro automatické řízení účiníku - kompenzace jalového výkonu.
Potřeby pro ochranu rostlin, odpuzovače hlodavců a insekticidy
Zákazníci z okresu Uherské Hradiště mohou zakoupit potřeby pro ochranu rostlin, odpuzovače hlodavců, insekticidy a další zahrádkářské potřeby v prodejně Agro-centrum Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Podvojné účetnictví i odborné daňové poradenství Praha - postaráme se také o zpracování DPH
Zabýváme se vedením jednoduchého i podvojného účetnictví, postaráme se i o zpracování DPH. Díky nám si tak ušetříte čas, nervy i náklady za účetní na plný úvazek.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Pokládka litého asfaltu Praha - opravy výtluků a komunikací a veřejných prostranství
Položíme asfalt, opravíme trhliny a provedeme další asfaltérské práce. Naši pracovníci a jejich stroje Vám jsou k ruce, pokud potřebujete položit nový litý asfalt.
Hloubkové, hluboké vrtání dlouhých otvorů dělovými vrtáky do forem a dílů
Na hloubkové, hluboké vrtání dlouhých otvorů do forem, hydraulických tyčí, pístnic a dílů topných systémů dělovými vrtáky se specializuje firma MATUŠ TRADE s.r.o. Veřovice u Nového Jičína.
Stropní systémy, konstrukce, desky Porotherm, Hurdis Zlín-velkoobchod
Velkoobchod stavebnin ve Zlíně, firma MATSTAV, nabízí kompletní sortiment pro stavbu i rekonstrukce - stropní systémy, konstrukce, desky, zdící materiály Porotherm, Hurdis.
Pracovní, jednací, kancelářské, dětské stoly z lamina-přímo od výrobce
Pracovní, jednací, kancelářské i dětské stoly z lamina můžete pořídit přímo od výrobce - v Truhlářství a stolářství Zavadil Sulimov nedaleko Kroměříže.
Galvanoformy, vývoj, výroba forem PUR, maskovací šablony pro světlomety
Činnností firmy KAPA Zlín je výroba forem pro zpracování PUR pěny, vakuové tvarování i galvanoforem pro zpracování PVC. Vyrábí i galvanoplastické a maskovací šablony pro světlomety.
Objednání a zajištění pohřbů Praha - důstojné pohřební služby pro Vaše zesnulé od Pohřebního ústavu hl.m. Prahy
Městský podnik, založený a řízený Magistrátem hlavního města Prahy, společnost Pohřební ústav hl. m. Prahy Vám pomůže při objednání a zajištění pohřbu.
Balící stroje pro potravinářský průmysl, stroje na balení Brno
Pokud pro svou prodejnu sháníte balící stroje vhodné pro potravinářský průmysl, kontaktujte společnost UNIPROX, spol. s.r.o.
Stínící technika - výroba, prodej a montáž žaluzií Břeclav
Stínící technika - výroba, prodej a montáž vertikálních a horizontálních žaluzií, sítě proti hmyzu, stínící rolety, markýzy od firmy Stínící technika s.r.o. v Břeclavi.
Bedýnky, paletky na zeleninu, potraviny a cukroví - přímý styk s potravinami
Společnost MODEL PACK SHOP se zabývá prodejem obalů, mezi které patří také bedýnky a paletky na zeleninu, potraviny a cukroví.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice