Aktuální microsite

Průmyslová kovovýroba, vnitřní vybavení provozů, kovovýroba na zakázku Vysočina
ocelové konstrukce, vnitřní vybavení provozů, zakázková kovovýroba, kovové regály, stoly, židle, klempířské práce, zámečnictví, zábradlí
Doprava z marketu - rozvoz a express přeprava zboží Jihlava
nákladní taxi, express doprava, přepravní služby, dovoz z marketu, rozvoz zboží, stěhovací služby, převoz materiálu, nákladní vozidla
Podzimní akce na pily HUSQVARNA, stroje a příslušenství za zvýhodněné ceny, Znojmo
Mimořádnou podzimní akci na pily značky HUSQVARNA, stroje a příšlušenství za zvýhodněné ceny nabízí firma Jan Holý AGROSERVIS Znojmo a okolí. Akce Vypilovaný podzim 2016!
Výroba dezinfekční, čistící přípravky, prostředky na čištění Zlín
V oblasti výroby a distribuce čistících a dezinfekčních prostředků určených především pro zemědělství, potravinářství, zdravotnictví a obecnou či komunální hygienu působí již od roku 1991 společnost CHEPORT, spol. s r.o. Hledáte kvalitního dodavatele prostředků pro hygienu Vaší restaurace, hotelu, školy či úřadu? Pak jste na správném místě! ...
Kontejnerové sestavy, modulární architektura, moduly, školy, školky
Společnost UNICO MODULAR a.s. Vám jako specialista na modulární architekturu představuje metodu výstavby, která probíhá za kontrolovaných podmínek ve výrobním závodu, čímž je ušetřeno množství finančních prostředků a zároveň je snížena časová náročnost celého procesu. Kvalitní, trvale udržitelná a nákladově i časově efektivní modulární ...
Masážní sandály pro sport i volný čas - výroba, zdravotní obuv
Firma Moravia Plast s.r.o. se sídlem ve Zlíně Vám jako specialista v oboru zdravotní obuvi nabízí masážní sandály na sport i volný čas, které nebudete chtít sundat.
Jazyková škola - individuální kurzy angličtiny pro firmy
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí kurzy anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé.
Ultrazvuková, kapacitní, indukční, fotoelektrická čidla-eshop
Komponenty pro detekci najdete v eshopu firmy KONEL Zlín - na prodej indukční fotoelektrická, ultrazvuková a kapacitní čidla i snímače, spínače a další prvky.
Lékárna - dermokosmetika, léky a zdravotnické potřeby, homeopatika
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě se zaměřuje na prodej speciální dermokosmetiky, léků, zdravotnických potřeb, homeopatik a jiných přípravků.
Rozvody topení, vody, plynu - prodej a realizace kotlů
Rozvod topení, vody a plynu Vám nabídne firma Centrum nářadí s.r.o., která se také zaměřuje na prodej a realizaci kotlů.
Stavimal - rekonstrukce fasád památek, opravy památkově chráněných budov, Brno
Provádíme rekonstrukce fasád památek a opravy památkově chráněných budov. V oboru máme letité zkušenosti, proto dostáváme důvěru i v opravách takto citlivých staveb.
Podlahářské práce, kompletní dodávka a pokládka podlah
Novou podlahu Vám dodá firma Petr Bartaloš z Pardubického kraje. Zajišťujeme kompletní podlahářské práce na klíč, od dodávky materiálu až po položení podlahy.
Fitmin - špičková krmiva s obsahem kvalitního masa pro domácí i hospodářská zvířata
Výživové programy Fitmin pro domácí i hospodářská zvířata vyrábí a dodává firma Dibaq a.s. Nabízíme řadu krmiv, výživových doplňků a pochoutek s prvotřídním složením pro psy, kočky, koně i prasata.
Vodorovné, svislé dopravní značení a značky - prodej, pronájem
Firma Dopravní značení - Čermák působí také v okolí Přerova a poskytne Vám vodorovné, svislé dopravní. V tomto oboru jsme nejdéle působící firmou v Olomouckém kraji.
Moderní i kamenné zahrady-projekt od zahradního architekta změní Váš sen ve skutečnost
Kvalitní projekt moderní či kamenné zahrady z pera zahradního architekta dokáže změnit Váš sen ve skutečnost. Odborníkem v oboru je Ing. Nagyová z firmy GARD&N - působí v okrese Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Lékařský software DUNA MEDIK - kompletní řešení agendy provozu lékařských ordinací
Nejvhodnější program pro kompletní řešení agendy provozu v lékařských ordinacích je lékařský software DUNA MEDIK - využít jej mohou zubní ordinace i praktický lékař.
Tepelná čerpadla NORDline - alternativní zdroj energie, pro vytápění a ohřev vody
Tepelná čerpadla NORDline nabízí nejen v Ostravě, ale i po celé ČR, naše společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. Jedná se o alternativní zdroj energie a slouží k vytápění interiérů a pro ohřev vody.
Vzduchotechnika a klimatizace, to je čistý a zdravý vzduch
Vzduchotechnika a klimatizace, to je čistý a zdravý vzduch - výroba, dodávka i montáž vzduchotechniky a klimatizace do bytu, domu nebo výrobních prostor - Pavel Kozák – HASKO
Elektrické mlýnky na maso Praha – pro rychlou velkokapacitní výrobu
Vyrábíme kvalitní elektrické mlýnky na maso pro velkokapacitní výrobu v Praze i v ČR.
Návrhy tesařských konstrukcí, krovy, tesařské práce, 3D vizualizace
Realizujeme a vytváříme návrhy tesařských konstrukcí, 3D vizualizace konstrukci přesně namodelovat a Vaše krovy, tak budou dokonalé.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Prodej náhradních dílů pro zahraniční automobily Prostějov
Náhradní díly pro zahraniční automobily všech značek zakoupíte v prodejně H&Z Auto moto v Prostějove - najdete zde nejširší výběr náhradních dílů v regionu.
H&Z AUTO MOTO
Inspekční kamery pro komíny a potrubí, kominický program
kartáče k čištění komínů, inspekční kamery pro potrubí a komíny, technické kartáče, speciální měřící technika, kartáčové lišty, spirálové válce
Pohřební ústav, pohřebnictví, rozloučení se zesnulým, pohřeb, kremace Moravské Budějovice
Všechny služby týkající se posledního rozloučení s milovanou osobou zařídí naše pohřební služba MIKO. Zajistíme kremaci a veškeré záležitosti týkající se pohřebnictví diskrétně a s úctou.
Fréza na vánoční stromky - ořezávač kmene vánočních stromků
František Valdman nabízí frézy/ořezávače kmene stromků na průměr 60mm. Pohon je elektrický nebo benzínový. Přeprava je jednoduchá, frézovací nože výměnné.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Zemní práce bagrem v těžko přístupném terénu hor, lesů, koryt řek a rybníků
Přípravné i dokončovací zemní práce v nepřístupném terénu hor, kopců, lesů i rybníků vykonají kráčející bagry firmy RH-Prozem s.r.o. z Vrchlabí na území celé ČR.