Aktuální microsite

Pizza, bowling, sportovní přenosy v klimatizovaném prostředí
Ve stylové restauraci 9evítka Zlín je skvělá pizza, můžete si zahrát bowling i sledovat sportovní přenosy v klimatizovaném prostředí.
Manželské, dětské postele, válendy, dvoulůžka-vybavení ložnice
Za rozumné ceny můžete pořídit u firmy TOPOS - T dětské postele, válendy i dvoulůžka, manželské postele a celé vybavení ložnice. Prodejna Staré Město u Uherského Hradiště.
Dárkový poukaz do lázní, na wellness - rekreační pobyt jako dárek pro ženu i na Vánoce
Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách pro Vás připravily dárkové poukazy do lázní a na wellness. Tyto rekreační pobyty jsou vhodné jako dárek pro ženu i na Vánoce a zajistí tu nejlepší rekreaci.
Zahradní nábytek, litinové výrobky, městký mobiliář výroba Brno
povrchová úprava, litinová schodiště, umyvadla, lavičky, lité řetězy, zvony, kašny, pítka, lavičky, stoly, odpadkové koše, stojany na kola
Tuningové lakování vozidel i motocyklů-Autolakovna pracuje s laky DuPont
Tuningové lakování vozidel kvalitními laky značky DuPont provádí Autolakovna Bilík Zlín. Lakujeme i motocykly, zajistíme i nutné karosářské práce.
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík www.autolakovna-zlin.com
Dětská pyžama od českého výrobce Pleas
Kvalitní dětská pyžama zaručují pohodlné nošení pro vaše ratolesti. Pleas - český výrobce bavlněných dětských pyžam. Nejznámější český výrobce textilu Pleas nabízí kvalitní bavlněná dětská pyžama. Volné střihy dětských pyžam dovolují komfortní nošení. Chlapecká nebo dívčí pyžama si u nás můžete zakoupit v provedení pro chladnější měsíce s ...
Školení technik BOZP, rekvalifikace, profesní kvalifikace
Pokud jste se rozhodli posunout své vzdělání na vyšší úroveň a nevíte jak toho docílit, tak je zde pro vás Vzdělávací institut v Prostějově, který se zaměřuje na rekvalifikace a profesní kvalifikace.
Odhady tržních cen u obytných i dopravních staveb
Odborný odhad tržní ceny Vaší nemovitosti Vám vypracuje Ing. Vladimír Boršek, soudní znalec z Českých Budějovic. Posouzení tržní ceny obytných i dopravních staveb.
Znalecké posudky pro výpočet daně při koupi či prodeji nemovitostí
Znalecký posudek při převodu nemovitosti Vám zajistí soudní znalec Ing. Vladimír Boršek, České Budějovice. Vypracování znaleckého posudku pro výpočet daně při koupi i prodeji bytů či domů.
Valivá ložiska, lineární vedení pro jednoúčelové obráběcí stroje Mladá Boleslav
Společnost VALID, s.r.o. z Mladé Boleslavi se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem valivých ložisek a lineárních vedení pro jednoúčelové obráběcí stroje.
Výkup a likvidace odpadů Hluboká – sběrový papír, kovový odpad, skartace, výkup papíru
Hromadí se Vám ve firmě či domácnosti nepotřebný sběrový papír, kovový odpad nebo Vám zabírají místo jiné odpady? S likvidací odpadu Vám pomůže společnost pana Nováka.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Krbové doplňky Opava - podpalovače, čističe krbů, palivo do biokrbů, opravné spreje na kouřovody
Firma 24 mall s. r. o. se zabývá komplexními službami v oblasti krbů. Nabízíme k prodeji všechny krbové doplňky jako jsou podpalovače, čističe krbů, palivo do biokrbů a opravné spreje na kouřovody.
Příprava publikací, vydání vlastní knihy na klíč - moderní grafická úprava
Pokud chcete vydat vlastní knihu, obraťte se na vydavatelství MONTANEX a.s. z Ostravy, kde Vám připraví publikaci a vydají knihu na klíč s moderní grafickou úpravou přesně podle Vašich požadavků.
Odhady cen nemovitostí, bytů, rodinných domů i průmyslových objektů
Odhady nemovitostí v Praze, Středočeském kraji i celé České republice při prodeji nebo koupi bytů, domů i průmyslových objektů zajistí renomovaný odhadce Ing. Miloš Hemer.
Soudní znalecké posudky o ceně nemovitostí pro daňové, dědické a vypořádací účely
Soudní znalecké posudky o ceně nemovitostí pro daňové, dědické či vypořádací účely v Praze, Středočeském kraji i po celé ČR zpracuje Ing. Miloš Hemer.
Odhady a ocenění nemovitostí pro nepeněžité vklady do kapitálových společností
Odhady a ocenění nemovitostí pro nepeněžité vklady do kapitálových společností zajistí soudní znalec a odhadce nemovitostí Ing. Miloš Hemer v Praze, Středočeském kraji i celé ČR.
Modernizace a rekonstrukce výtahů Opava
Modernizaci a rekonstrukce výtahů provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o., působící v regionu Opava. Nabízíme kompletní dodávky výtahů, revitalizace, rekonstrukce, cenově dostupné pro všechny.
Sadové úpravy - zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce v oklí Opavy, Krnova i Bruntálu.
Sportovní kazetové povrchy hřišť Bergo pro školy, sportovní kluby, amatérské i profesionální hráče
Sportovní kazetové povrchy Bergo pro rekonstrukci či výstavbu víceúčelových hřišť pro míčové, raketové, hokejové a jiné sportovní aktivity dodává firma PRECOL s.r.o
Podlahové hranolky, prodej, dodávka - novinka na českém trhu
Prodej, distribuce, dodávka podlahové hranolky - novinka na českém trhu. Hranolky ve dvou šířkách, baleny v sáčcích, různé dekory nabízí K-Produkt, s.r.o.
Vertikální žaluzie - český výrobce a dodavatel žaluzií, stínící techniky Břeclav
Vertikální žaluzie - český výrobce a dodavatel žaluzií, stínící technika pro interiér i exteriér od firmy Stínící technika s.r.o. v Břeclavi - kvalitní výroba žaluzií.
Pronájem školících prostor s technickým vybavením Říčany u Prahy
Hotel Pratol se sídlem v Říčanech u Prahy nabízí a poskytuje pronájem školích prostor s veškerým technickým vybavením a zajištění cateringových služeb.
Osvětlení skladovacích prostorů a průmyslových objektů Ostrava
interiérové, architektonické a pouliční osvětlení, konzultační činnost, projektování, osvětlení hal a skladovacích prostor, poradenství
Správa nemovitostí Praha - služba, která vám ušetří spoustu práce i starostí
Správa nemovitostí s sebou nese spoustu práce a mnohdy i problémů a starostí. S tím si však nemusíte lámat hlavu - v naší společnosti A.K.F.
Plastová okna a dveře za super ceny, Stavobazar Plzeň
Firma STAVOBAZAR Plzeň Vám nabízí k prodej nový i použitý stavební materiál.