Aktuální microsite

Autorizovaný prodej a servis stavební strojů Yanmar, Sigma, Ammann
příkopové válce, vyprošťovací technika, užitkové automobily, stavební stroje, vibrační desky, Yanmar Sigma, Ammann, tandemové a kombinované válce
Průmyslové plošiny, schodiště, zábradlí a ocelové konstrukce-výroba
Firma VK LAROZ DK Holešov vyrobí na zakázku průmyslové plošiny, ocelové konstrukce, schodiště či zábradlí. Působíme v regionu Zlín, Kroměříž.
Šaty do tanečních, na kolonu, maturitní ples-krátké, dlouhé
Krátké i dlouhé modely šatů do tanečních, na kolonu i maturitní ples můžete zapůjčit ve Studiu DáMa Uherský Brod. Zveme zájemce z Uherského Hradiště i Zlína.
Pneuservis zajistí nejen přezutí kol - Žamberk
O každé auto je třeba se starat, pneumatiky nejsou výjimkou. Nejenže musíme přizpůsobit přezutí dle sezóny, ale měli bychom také kontrolovat jejich stav. Pokud si s tím nevíme rady, posouzení je lepší přenechat odborníkům z pneuservisu a vyhnout se případným problémům na silnici či při středu s policií. Jestliže bydlíte v okolí Žamberku, máme ...
Střešní okna kyvná, výklopně-výkyvná, atypická, prodej, montáž Dačice, Jemnice
Prodej, montáž střešní okna, atypická, výklopně-výkyvná okna, maximálně kvalitní okna se zvýšenou osou otáčení, střešní výlezy od firmy Okna Bastl z Dačic.
ERP řešení na míru, systémy pro plánování výroby - proALPHA
Společnost SPC solutions, spol. s r.o. se specializuje na kvalifikované řešení v oblasti informační technologie a nabízí vám ERP řešení na míru, systémy pro plánování výroby - proALPHA.
Autoservis vozů Renault a Dacia Praha - rychle, kvalitně a na jednom místě
Servis vozů Dacia a Renault je specialitou společnosti AUTOAVANT DRUŽSTVO. Náš autoservis je navíc vybaven kvalitními náhradními díly, veškeré opravy provádíme rychle a bez zbytečného čekání.
Ofsetový tisk Praha – možnost tisku přímými barvami
Ofsetový tisk Vám zajistí v Praze společnost Tomos. Jsou vlastníky tiskařského stroje KBA pro čtyřbarevný ofsetový tisk. V oboru jsou již několik let a mají velké zkušenosti s tiskem.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Výroba přesných strojních součástí podle dodané dokumentace nebo vzorků
Pokud potřebujete vyrobit přesné strojní součásti, pak postačí jen dodat dokumentaci nebo vzorky součástí firmě ZV - Nástroje s.r.o. a o vše ostatní se vám už postarají.
Hasící přístroje, hydranty, protipožární zařízení
HASEO, v.o.s. se sídlem v Bělotíně nedaleko Hranic a Přerova prodává, opravuje a provádí revize protipožárního zařízení.
Fyzioterapie a rehabilitace při akutních i chronických problémech Praha
Poruchy pohybového systému organismu nejsou příjemnou záležitostí. Jejich projevy se však dají diagnostikovat a na základě toho i léčit.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Deratizace potkanů, krys a myší Ústí nad Labem - za své služby ručíme s 100% úspěšností
Hledáte DDD firmu v okolí Ústí Nad Labem, Teplic, Děčína, Lovosic a Litoměřic? Kontaktujte nás!
Bižuterie, bižuterní komponenty Jablonec nad Nisou - vše, co k výrobě šperků potřebujete
Už naši pravěcí předci se chtěli navzájem líbit. Ozdobovali se proto různými šperky z dřeva, hlíny nebo kamene. S postupem doby se začal ke zkrášlování jedinců využívat i kov.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Workshop věnovaný řízení rozvoje zaměstnanců podle Toyoty spojený s křtem nové knihy
Rozvoji talentů ve firmách se věnuje kniha Toyota Talent od Davida Meiera, jejíž první české vydání právě vychází. Navštivte workshop na toto téma a potkejte se s autorem osobně!
Chrániče sluchu - pasivní, elektronické, ochranné brýle od předního výrobce
Společnost MSA Safety Czech, s.r.o. je předním výrobcem a dodavatelem pasivních a elektronických chráničů sluchu a ochranných brýlí - zajišťuje Vám tak kompletní ochranu zraku i sluchu.
Originální servis Volvo - péče o váš vůz - plánování údržby a oprav Vašeho vozidla
Společnost VOLVO Group Czech Republic, s.r.o. se zabývá dovozem, distribucí a servisem nákladních automobilů Volvo.
Kvalitní, odolná průmyslová vrata do těžkých provozů, s bezpečnostním rizikem
Odolná průmyslová vrata do těžkých provozů i s vyšším bezpečnostním rizikem vyrobí firma Jimi Tore Kroměříž-Zlínský kraj. Kvalitní vrata od nás odolají i nadměrné zátěži.
Ubytování v penzionu, cykloturistika, ubytování pro cyklisty, Dalešická přehrada, Vysočina
Ubytování v penzionu pro turisty, cykloturisty, cyklisty, restaurace, stravování. To vše můžete mít, když se ubytujete v Penzionu a restauraci u Floriánů.
Předokenní rolety do oken, venkovní i vnitřní provedení Břeclav
Předokenní rolety do oken, venkovní i vnitřní provedení, stínící technika do interiéru i do exteriéru od firmy Stínící technika s.r.o. v Kosticích u Břeclavi.
Hygienická laboratoř - rozbory pitné vody a měření hluku
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě a pobočkou v Jihlavě, nabízí zdravotní služby. Hygienické laboratoře zajišťují analýzu vody, zemin, odpadů, potravin a ovzduší, měření hluku, osvětlení a vibrací.
Čištění odpadní vod Sokolov - organické flokulanty a koagulanty pro úpravu vody
Sokolovská společnost SOKOFLOK, s.r.o. dodává organické koagulanty a flokulanty pro čištění vod. Nabízené koagulanty a flokulanty využijete i v čištění odpadních vod.
Vybavíme váš servis - prvotřídní navíjecí bubny MECLUBE
Vybavíme váš servis prvotřídními navíjecími bubny MECLUBE. Prvotřídní navíjecí bubny MECLUBE v mžiku rozvinou a po sléze navinou hadici do požadované délky. Navíjecí bubny jsou italské kvality což zaručuje spolehlivý a bezpečný provoz. Navíjecí buben MECLUBE hadici rychle rozvine a pak stejně rychle navine zpátky. Hadice je přes buben ...
Výkup a porážka prasat Opava - čerstvé vepřové výrobky přímo z jatek
Jakékoliv vepřové výrobky přímo z jatek nakoupíte u firmy JATKA-KURKA s.r.o. v Oticích u Opavy, která se zabývá výkupem a porážkou prasat.
Horizontální izolace, tlakové utěsňování, lokální utěsnění průsaků, těsnění trhlin
Firma SANACE Zlín provádí speciální sanační práce v regionu Zlínský kraj - horizontální izolace, lokální tlakové utěsňování průsaků vody, utěsnění trhlin.
Elektrické rozvaděče pro automatizaci,-zakázková výroba
Pro automatizaci, průmysl a různé technologie jsou třeba atypické elektrické rozvaděče. Zakázkovou výrobou rozvaděčů se zabývá firma Kouřil elektrotechnik Zlín.