Aktuální microsite

Komplexní informace, služby pro pozůstalé-pohřební služba Přibylák
Pohřební služba Bohumír Přibylák Zlín poskytuje komplexní služby a potřebné informace pro pozůstalé pro vyřízení pohřbu či kremace.
Krbové vložky Domažlice - prodej krbových vložek MIJAVA, 10 nebo 15 kW
Domažlická společnost ET - Euroteplo a.s. se zabývá vývojem, samotnou výrobou a prodejem teplovodních, teplovzdušných nebo teplovodních/teplovzdušných krbových vložek Mijava.
Pilařská výroba, prodej dřeva, kulatiny, stavebního řeziva, palubek, palivového dříví
Zpracování, impregnaci nebo prodej dřeva, dřevěné kulatiny, stavebního řeziva nebo topného dříví nabízí pila Progres Holding a.s. z obce Nová Pec na Šumavě.
Komponenty pro osobní, nákladní a automobilové výtahy
domácí, nákladní,osobní výtahy, autovýtahy, kabiny dle přání zákazníka, technické poradenství, teleskopické písty
Stínící technika - horizontální žaluzie, protisluneční a termoizolační clony Kostice
Stínící technika - horizontální žaluzie, protisluneční a termoizolační clony, horizontální žaluzie do plastových oken, výběr šikoré škály barev od firmy Stínící technika s.r.o. v Kosticích.
Stavební činnost Louny - od průmyslových staveb po rodinné domy
Stavební činnost provádí firma STAVUM již od roku 1991. Zabýváme stavbou průmyslových staveb i rodinných domů, inženýrských sítí nebo občanských např. zdravotní střediska či domovy důchodců.
Eshop s komplexním materiálem pro elektrotechniku - kompletní sortiment kabelů, vodičů...
Významná společnost ELSTAP - Janovský Jan provozuje eshop, ve kterém je možné zakoupit kompletní materiál pro elektrotechniku, dále elektrické spotřebiče a příslušenství.
implantologie Praha 4 - zubní implantáty pro plnohodnotný život od značky Straumann a Camlog
Na zubní klinice Dental Office H33 s.r.o. si můžete nechat profesionálně a spolehlivě aplikovat kvalitní švýcarské zubní implantáty značky Straumann a Camlog.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Geokompozitní drenážní systém zajistí dokonalou izolaci Praha
Účinné drenážní systémy nabízí společnost CHEMIA SYSTEM GEO. Našim zákazníkům poskytujeme geokomopozitní drenážní systémy,které se vyznačují vysokou mírou odolnosti vůči nepříznivým vlivům.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Loupané brambory, bramborové polotovary pro gastronomii
Zásobování pro gastronomii zajišťuje firma VODEHNAL a SYN Hulín. Pro jídelny, hotely, pensiony, restaurace, bufety i školy v regionu Zlín, Kroměříž dodáme vakuované brambory a bramborové polotovary.
Molekulární přísady a maziva do olejů - METANOVA  M1 pro průmysl, distribuce, velkoobchod!
Velkoobchod, distribuce, prodej - molekulární přísady a maziva do olejů, METANOVA M1 vhodná pro průmysl, to vše od firmy METANOVA CZ.
METANOVA
Malířské, natěračské práce, protiplísňové nátěry, realizace Znojmo
Specialista na malířské, natěračské práce. Protiplísňové nátěry, realizace klasické i moderní vymalování pokojů, kanceláří, hal, obchodů, domů od JM -stavební, s.r.o., Znojmo.
Autoservis | Slatiňany, Heřmanův, Městec, Skuteč, Přelouč, Seč, Dašice
Autoservis a autoprovana v Chrudimi nabízí tyto služby. Jste-li ze Slatiňan, Heřmanova Městce, Skutče, Přelouče, Seče, Dačic nebo odkudkoliv jinud zastavte se u nás. Perfektně se o Váš vůz postaráme. Kompletní servis, autoopravna a autoservis - opravy klimatizací (autoklimatizací) plnění, detekce, dezinfekce, výměna pylových filtrů, výměna ...
Kominické práce, čištění  a revize komínu | Trutnov
Kominické práce jako je čištění a revize komínu zajišťuje v Trutnově a okolí firma Kominictví Trutnov Tomáš Morávek - Moris. Předejděte komplikacím s nezkontrolovaným komínem. Zavolejte si odborníky, co Vám s Vaším komínem pomohou. Provádíme oficiální kontroly dle nové vyhlášky č.91/2010. Potřebujte vyčistit nebo zrevidovat komín a ve všední ...
Příprava na STK a emise, opravy závad, prověření stavu vozidla
Připravíme Vaše vozidlo na technickou kontrolu STK, zajistíme opravy závad, prověříme stav vozidla v naší Autoopravna sídlící v Chrudimi.
Audit účetních závěrek podnikatelských obchodních společností
Audit účetních závěrek podnikatelských obchodních společností je naší hlavní činností. Audit rozdělujeme do dvou časových etap. Provádíme průběžný audit, který kontroluje účetnictví v průběhu účetního období. Druhou etapou je závěrečný audit po uzavření účetnictví a zpracování účetní závěrky. Při auditu účetní závěrky nezávisle a komplexně ...
Lisování plastových dílů Kolín, sériové, dvoukomponentní technologie, tamponový tisk
Lisovna plastů Tespon s.r.o. sídlící v Kolíně zajišťuje lisování plastových dílů a to i sériově, s použitím dvoukomponentní technologie a provádí tamponový tisk.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Prodej hliníkových oken a dveří s tepelně vylepšeným systémem
Vyrábíme a prodáváme značková hliníková okna a dveře, která jsou s tepelně vylepšeným systémem a vydrží Vám navždy, najdete je na provozovně firmy Stavona, spol. s r.o.
Grafické, kresličské a písařské práce od profesionálů
Ať už potřebujete grafické práce jako návrhy, úpravy dokumentací, vektorizaci a úpravy skenovaných podkladů nebo fotodokumentaci staveb, technologických zařízení nebo strojů, rámování či kašírování na KAPA desky, neváhejte se obrátit na naše odborníky ve společnosti TUČEK. Rádi vám kromě grafických prací zajistíme také soulep map, kalibrace ...
Měření a regulace plynové kotelny Praha, Brno, Ostrava, Hradec
Provádíme měření, regulace a řízení technologických procesů po celé ČR - zajedeme za Vám do Prahy, Brna, Ostravy i Hradce Králové nebo kam si budete přát. Zaměřujeme se na regulace kotelen, výměníkových stanic Rovněž provádíme měření a regulace plynových kotelen. Změříme Vám spotřebu tepla a pomůžeme s klimatizací budov. Ať už jste ...
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce Náchod
Pokud stavíte dům, musíte počítat s určitými náklady na jeho údržbu. Nejedná se jen o sekání trávníku okolo domu, ale také o samotnou životnost střechy, okapů, či nátěrů. Protože je občas nutné některé z těchto částí domů obnovovat, přizvěte si na pokrývačské práce, klempířské, ale také nejrůznější natěračské práce odborníky. Firma Střechy na ...
Výroba ocelové brány, vrata s povrchovou úpravou, zábradlí, schodiště, stožáry
Naše strojírna V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. se zabývá výrobou ocelových bran a vrat upravovaných povrchovou výrobou, dále Vám vyrobíme i zábradlí, schodiště, stožáry a další.
Výroba a modernizace tlakové, netlakové nádoby, zásobovací tanky, nádrže
Vyrábíme, modernizujeme a rekonstruujeme tlakové i netlakové nádoby, zásobovací tanky i různé nádrže v naší firmě ACTUAL 98 s.r.o. sídlící v Opatovicích nad Labem.
Osobní, nákladní, zimní pneumatiky, motopneu v pneuservisu za výhodné ceny
V Pneuservisu Bajer Zdounky u Kroměříže máme skladem osobní, nákladní, zimní pneumatiky i motopneu. U nás pořídíte nové pneu i protektory za výhodné ceny.