Aktuální microsite

Frekvenční měniče pro průmyslovou automatizaci-eshop
Eshop firmy KONEL Zlín je specializovaný na frekvenční měniče pro průmyslovou automatizaci, pro pracovní, jednoúčelové stroje, jeřáby, čerpadla, 3fázové motory a další.
Oceňování motorových i nemotorových a kolejových vozidel, vyhotovení znaleckých posudků
Oceňování motorových i nemotorových a kolejových vozidel a profesionální vyhotovení znaleckých posudků v rámci Karlovarského a Plzeňského kraje Vám zajistí soudní znalec Jan Šmucler.
Demoliční činnost, sanace vlhkého zdiva, odvlhčování
Firma SANPROS Buchlovice se zaměřuje na demoliční činnost a sanace zdiva v regionu Uherské Hradiště, Jihomoravský a Zlínský kraj.
Kvalitní, stylové kabelky, dámské doplňky Paul´s Boutique - prodej, velkoobchod
Kupte si originální kabelku! Velkoobchod PM-styl z Rožnova pod Radhoštěm prodává kvalitní a stylové kabelky a spoustu nádherných dámských doplňků značky Paul´s Boutique inspirované Londýnem.
Odtokové betonové žlaby Praha – pro odvádění povrchové srážkové vody
Odtokové betonové žlaby slouží k odvádění povrchové srážkové vody. Ty nejkvalitnější druhy najdete u našeho družstva v Praze.
CNC řízení obráběcích strojů - programovací stanice pro řízení HEIDENHAIN
Produktové a aplikační spektrum HEIDENHAIN přehled výrobního programu HEIDENHAIN.
Celozrnné a kvalitní tyčinky Graham a Grissini - výroba podle tradiční receptury a prodej
Společnost PEKÁRNA KRÁL s.r.o. je výrobce trvanlivých tyčinek. Nabízíme Vám kvalitní tyčinky Graham a Grissini, které mají výbornou chuť a tradiční recepturu.
Montáže, pokládka podlahových krytin, vinylové, dřevěné, podlahy, lino, marmoleum
Zabýváme se prodejem, montážemi a pokládkou různých podlahových krytin, jako jsou například marmoleum, linoleum, vinylové, dřevěné podlahy, koberce a další.
Prodej živých kaprů, pstruhů, amurů a línů na vánoce i celý zbytek roku
Živé kapry, pstruhy, líny a amury na Vás vánoční stůl dodá Rybářství Lipnice a.s., v oblastech Telčska, Dačicka, Moravských Budějovic a na Znojemsku.
Obaly pro zásilky - poštovní krabice, lepenkové obálky, obaly na knihy a kalendáře
Společnost VENKART se v Opavě a okolí zabývá výrobou a prodejem obalů pro zásilky. V tomto sortimentu naleznete vše od poštovních krabic, přes lepenkové obálky, až po obaly na knihy a kalendáře.
Stavebnicový systém dřevostaveb-dřevěné stavebnice rodinného domu
Společnost Madera Teco využívá při výstavbě dřevostaveb stavebnicový systém. U dřevěné stavebnice rodinného domu je úspora peněz v řádu statisíců. Působnost-Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Stavba rodinného domu, bungalovu, rekreační chaty-realizace na klíč
Firma SANACE Zlín dodá stavby na klíč v regionu Zlínský kraj. Každá stavba je originál. Realizace rodinného domu, bungalovu či rekreační chaty je zajištěna od projektu až po kolaudaci.
Vestavěné, šatní skříně, účelové šatny na míru z Truhlářství Trtek
V truhlářství Trtek Suchá Loz Vám vyrobíme účelové šatny na míru i vestavěné, šatní skříně z laminotřískových desek. Klientelu máme z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Profesionální renovace světlometů všech typů vozidel
Pokud máte zašlé a poškrábané světlomety a rádi by jste je měli opět jako nové, pak navštivte autoopravnu MI-DO v Olomouci, kde se zaměřují na profesionální renovace světlometů všech typů vozidel.
Generální opravy, servis, revize, čištění vodojemů, nádrží, kontrolní prohlídky
Stavba, generální opravy, servis a revize a kontrolní prohlíky nádrží, vodojemů Hydroglobus, Aknaglobus, HG, AKNA, AK, AKV, VV a ZV, provádí AKVAEL s.r.o.
Meteorologická stanice, domácí meteostanice pro inteligentní domácnost
Ovládejte svůj dům pomocí meteorologické stanice. Chytré domácí meteostanice pro inteligentní domácnost dodává společnost WANET s.r.o. z Valašského Meziříčí.
Norské svetry s membránou, treková obuv, batohy - prodej outdoorového vybavení
Prodejem outdoorového vybavení se zabývá TrekObchod. Najdete u nás trekovou obuv, batohy i hřejivé norské svetry s membránou a další potřeby pro turisty. Navštivte naši prodejnu v Novém Jičíně.
Klimatizace nákladních aut Plzeň
V letních horkých obobích si zpříjemněte den a nastupujte do vychlazeného auta. Plzeňský Autoservis Vladimír Janota nabízí montáže i opravy nezávislých klimatizací značek Webasto a Eberspächer.
Bezpečnostní dveře Securido vaši domácnost ochrání
Chcete-li ochránit vaši domácnost a pořídit si kvalitní bezpečnostní dveře, pak toho docílíte jedině s dveřmi Securido od společnosti JKT Okna Olomouc.
Dlouhé i krátké šaty na půlkolonu a kolonu do tanečních - půjčovna s širokým sortimentem
Dlouhé i krátké šaty na půlkolonu a kolonu do tanečních si můžete zapůjčit v půjčovně Svatebního domu Angelika - Salon Scarlet v Ostravě, která nabízí široký sortiment, kde si vyberete šaty pro vás!
Náhradní díly pro trolejové vedení pro bezpečnou MHD - Praha
O to, aby jízda městskou dopravou byla vždy bezpečná, se postará společnost ESKO. Vyrábíme a prodáváme náhradní díly pro dopravní městské podniky, železnice a montážní firmy.
Turbo jako nové, renovace, čištění, servis turbodmychadel
Specialista na vyvažování, servis, čištění, renovace, oprava, montáž, demontáž, diagnostika, výměna ložisek u turbodmychadel
Litinové bočnice k lavičkám, surové bočnice, parkové lavičky
Povrchová úprava odlitků, městský mobiliář, litinové lavičky a výrobky, zahradní nábytek, kovářské práce, pítka, lampy, bronzové sochy
Svíčky dekorativní, vánoční, hřbitovní, prodej
kosmetické potřeby, svíčky vánoční, vonné, dekorativní, hřbitovní svíčky, toaletní potřeby, kosmetické ubrousky, odličovací tampony
Pronájem lešení včetně montáže pro zateplení fasád a další Olomouc
montáž, pronájem lešení, izolace střech, zateplení fasád, montáž probarvených omítek, protipožární nátěry, tesařské konstrukce a krovy