Aktuální microsite

Dětské kočárky se stabilní konstrukcí do města i do terénu - prodej, eshop
Pokud se chystáte na nákup dětského kočárku, pak navštivte Dětský ráj v Prostějově nebo eshop kocarky-babylon.cz., kde na vás čeká bohatý sortiment kočárků se stabilní konstrukcí.
Štípaný, řezaný šindel, výroba, dodávka šindelů, výrobce Dačice, Jemnice
Výroba, prodej, dodávka - štípaný, řezaný šidel, v různých délkách i tvarech. Šindel vhodný jako obklad interiérů i exteriérů dodává firma Okna Bastl, Dačice
Froté prostěradla od českého výrobce, e-shop
Nabízíme široký výběr prostěradel vysoké kvality. To vše z poctivé české výroby. Jsme společnost s více než dvacetiletým působením na trhu.
Uzenářské, masné, mlékárenské výrobky, distribuce, prodej, rozvoz
Distribuce, prodej, uzenářské a masné výrobky, potravinářské zboží se specializací na mlékárenské výrobky, uzeniny a další nabízí firma JIMA -SPOL, s.r.o.
Vepřové maso - porážka a výkup jatečních prasat, rozvoz a opracování vepřových půlek
Naše firma JATKA-KURKA z okolí Opavy je specialistou na výkup a porážku jatečních prasat a následného opracování vepřových půlek, včetně rozvoru vepřových výrobků.
Facelift, omlazení pleti - neinvazivní lifting obličeje, očí, krku - Ulthera
V našem moderním estetickém centru Jovena v Ostravě vám pomocí přístroje Ulthera, který je revoluční novinkou v omlazování pleti, provedeme neinvazivní lifting obličeje, očí, krku a dekoltu.
Stavba kompletních domácích krbů na klíč
Firma 24 mall s. r. o. z Opavy se zabývá nejen prodejem, ale také stavbou kompletních domácích krbů a kamen dle Vaších požadavků.
Výroba a prodej kabelů a vodičů Kladno - pokrýváme mezinárodní potřeby
Společnost Helukabel CZ s.r.o. je mezinárodním výrobce a prodejcem kabelů a vodičů.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Velkokuchyně na klíč Praha - montáž a servis závodních provozoven
Kuchyně v restauraci či velká závodní provozovna musí splňovat řadu nejrůznějších podmínek a norem. O to, aby i ta největší kuchyně fungovala jak má, se proto stará firma Suchý – Service z Prahy.
Průmyslová tepelná čerpadla Plzeň
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. představuje svou činnost v oblasti průmyslových tepelných čerpadel, dále pak v oblastech chlazení a klimatizačních zařízení.
Prodej autolaků Tábor
Obchod RÁJ BAREV z Tábora se zabývá maloobchodním i velkoobchodním prodejem autolaků a dalších potřebných věcí k opravě automobilů.
Třídění odpadů v domácnosti - jak na to? - poradí Vám společnost EKO-KOM, a.s.
Jak správně nakládat s odpady v domácnosti poradí společnost EKO-KOM. Recyklovatelný odpad vyhozený do směsného je znehodnocen a nemá šanci na další užití v podobě nového výrobku.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Průzkumy trhu práce vám pomohou k vysněnému zaměstnání
Vyhovět všem požadavkům trhu práce a najít dobré zaměstnání není dnes vůbec jednoduché. Firmy touží po kvalifikovaných lidech a nezaměstnaní zase po práci, která by je bavila.
Automatizační technika Kralupy nad Vltavou - kompletní služby a dodávky
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou se specializuje na komplexní služby a dodávky v oblasti automatizační techniky. Společnost je na trhu již řadu let a proto má obrovské zkušenosti.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Vodohospodářské a průmyslové stavby Ústí nad Labem - kvalitní stavební činnost
Nebudeme se chvástat, že naše stavební činnost je velice kvalitní a spolehlivá. Dokazujeme to stavbami, které jsme zrealizovali. Stejně jako naše služby jsou kvalitní a spolehlivé.
Výstavba, zateplení a rekonstrukce rodinných domů, včetně veškerých oprav
Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce a realizaci zakázek, jako je stavba rodinných domů, rekonstrukce a opravy staveb.
Obývací stěny, skříně a veškerý nábytek do obývacího pokoje z lamina
V Truhlářství Trtek vyrábí na míru nábytek do obývacího pokoje, obývací stěny, skříně, televizní stolky i police. Jde o nábytek z lamina. Působí v regionu Zlínský kraj.
Jeřáby mostové, podvěsné, portálové - montáž, servis i revize zdvihacích zařízení
Montáž, servis i revize mostových, podvěsných a portálových jeřábů zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která se mimo jiné zabývá také jejich výrobou a dodávkou po celé republice.
Papírové a polyetylenové pytle - PPH pytle a vaky na zakázku
Papírové pytle, vaky, polyetylenové pytle objednávejte u specializované firmy SACK CZ s.r.o., která vyrábí pytle na zakázku.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Dědické řízení, věcné břemeno i pozůstalost - vyřídíme vše !
Věcné břemeno, dědické řízení, nebo třeba pozůstalost jsou věci, se kterými si jen těžko poradíte sami. Právě pro tyto případy je tu soudní znalec Ing. Aleš Baštinec z města Olomouc.
Vysoce efektivní dřevěné brikety - suché palivo za nízkou cenu s rozvozem zdarma
Vysoce efektivní suché palivo, kterým jsou dřevěné brikety prodává za nízké ceny firma RevoSolar, s.r.o. a zajišťuje rozvoz zdarma v okolí Frýdku, Příboru, Jablůnkova i Karviné, Havířova, Třince aj.
S-CONTROL systém pro nízkoenergetické vytápění KORADO
S-CONTROL systém nízkoenergetických prvků vytápění, větrání a chlazení.
Likvidace blech Ústí nad Labem – desinfekce domů a firem před škůdci
Likvidujeme blechy v domech i firmách v Ústní nad Labem a okolí. Desinfikujeme každý zamořený prostor.