Aktuální microsite

Malířské práce, malování interiérů Opava
Malířskými pracemi a malováním interiérů se v Opavě zabývá firma Nowický David.
Sportovní výživa a doplňky pro sportovce - pro posilování, hubnutí a fitness
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku v Opavě. Nabízíme širokou nabídku sportovní výživy a doplňků výživy pro sportovce od známých a ověřených výrobců. Výživa pro posilování, hubnutí a fitness.
Zemní a výkopové práce - výkopy základů, jímek
Chcete-li vykopat základy, jímky nebo přípojky, pak přenechejte tuto práci firmě Kontejnery Müller s.r.o. se sídlem v Olomouci, která má bohaté zkušenosti v oblasti zemních a výkopových prací.
Profesionální instalace, servis EPS, elektrická požární signalizace
Profesionální instalace, servis EPS, elektrická požární signalizace, to vše realizuje společnost FMIB, s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti. Působí v okolí Ostravy a Karviné.
Lékařský software DUNA – MEDIK, program pro ordinace
Pokud si chcete pořídit lékařský software, který vám zajistí kompletní řešení agendy provozu ordinací, pak je pro vás ideální lékařský software DUNA - MEDIK od společnosti TILL CONSULT a.s.
Eshop s drogerií a čistícími prostředky
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod, ve kterém naleznete také drogerií a čistící prostředky. Vše si můžete objednat z pohodlí domova na našem e-shopu.
Bezlepkové potraviny, výrobky - bezlepkové těstoviny, Hustopeče, Jihomoravský kraj
Bezlepkové potraviny, výrobky - bezlepkové těstoviny, bezlepková strava, speciální a zdravá výživa od firmy Natural Pack grou, s.r.o.v Hustopeče, Jihomoravský kraj- superpotraviny zdravé výživy.
Spolehlivé kamenictví - výroba nových a renovace starých pomníků
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je spolehlivé kamenictví z okolí Opavy, které se zabývá výrobou nových a renovací starých pomníků.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů
Rozhodli jste se pro rekonstrukci vašeho interiéru a hledáte vhodnou firmu, která vám pomůže s projektováním a vizualizací? PW interier Jaroslav Horák v Olomouci vám se vším pomůže.
Výroba postranních výplní autosedadel pro Vaši bezpečnou a pohodlnou jízdu
Výroba postranních výplní pro automobilový průmysl – výplně autosedadel pro Vaši bezpečnou a pohodlnou jízdu
Fehrer Bohemia s.r.o.
Zakázková výroba z nerezu pro vaše originální bydlení
Zakázkovou výroba z nerezu pro vaše originální bydlení Vám poskytne naše spolehlivá firma Roman Mička, se sídlem v Opavě.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Deratizace | Hradec Králové účinná likvidace krys, potkanů a myší
Deratizace je účinná likvidace krys, potkanů a myší a jiných hlodavců. Deratizace Ryšavý Služby DDD z Hradce Králové je v tomto oboru profesionálem. Obtěžují Vás v domě, na provozovně ve skladu, garáži či starém sklepě hlodavci? Chcete si chránit Vaše zdraví! Neváhejte se nám ozvat. Včasná deratizace Vám ušetří spoustu starostí. Deratizaci ...
Vepřové maso přímo z jatek - jateční opracování prasat, kvalita a čerstvost
Společnost JATKA-KURKA s.r.o. nabízí jateční opracování prasat a následný prodej čerstvého a kvalitního vepřového masa přímo z jatek v okolí Opavy a Ostravy.
Spolehlivý veterinář, specializovaná veterinární klinika a ordinace - kvalitní péče
Spolehlivého veterináře i specializovanou veterinární kliniku a ordinaci poskytující profesionální a kvalitní péči Vašim domácím mazlíčkům, najdete právě v Ostravě Vítkovicích.
Výstavba, rekonstrukce a údržba komunikací v regionu Kroměříž
Veškeré práce v regionu Kroměříž související s rekonstrukcí, údržbou a výstavbou komunikací zajišťuje Správa a údržba silnic Kroměřížska.
Diagnostika tělesného a duševního zdraví - léčitel, bylinářství e-shop
Léčitel Kamil Duraj provádí diagnostiku tělesného a duševního zdraví. Navštivte e-shop nebo bylinářství Bylinka v Šumperku a vyberte si z širokého sortimentu bylin, čajů a dalších přírodních produktů.
Prodej a výroba papírových obalů Teplice-Novosedlice - strojní lepenky, kartonáž
Společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s r.o. se specializuje na výrobu papírových obalů. Naše firma sídlí v Novosedlicích.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Protipožární dveře Securido do bytu, kanceláře i paneláku - montáž, prodej
Společnost JKT Okna Olomouc se specializuje na dodávky a montáže bezpečnostních a protipožárních dveří nejen pro váš bezpečný domov, ale také do restaurací či jiných zařízení.
Výroba a prodej automatické výrobní linky Čelákovice - CNC obráběcí stroje
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. se zabývá výrobou a prodejem obráběcích strojů a automatických výrobních linek.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Podzimní kurzy plavání pro děti, předškoláky, kojence - užijte si radovánky ve vodě
V Plaveckém klubu Chobotnička s.r.o. jsou již nové podzimní kurzy plavání pro děti, předškoláky i kojence v plném proudu - užijte si s námi radovánky ve vodě.
Finanční poradce Plzeň
Potředbujete finančního poradce? V Plzni se obraťte na paní Ing. Julii Kukanovou. Provede rozbor Vaší finanční situace a zároveň navrhne ideální řešení podle Vašich potřeb.
Studené asfaltové směsi IZOLSAN ASFALT
Plzeňská společnost POKLOPSYSTEM s.r.o. prodává studené asfaltové směsi IZOLSAN ASFALT, které se používají při opravách výtluků nebo výměnách uličních vpustí a poklopů.
Prodej pneu na nákladní auta Rokycany
Pneuservis pana Miroslava Koláře z Rokycan ve své nabídce zboží a služeb zajišťuje i prodej pneu na nákladní auta, dále také opravy i montáže pro nákladní i zemědělská vozidla.
Rypadla a minirypadla YANMAR, prodej a půjčovna stavebních strojů
pneumatikové válce, rypadla, minirypadla, vyprošťovací technika, pásové dumpery, dokončovací stroje, stavební stoje YANMAR, přídavná hutnící technika
Velkoobchod, prodej, distribuce potravinářského zboží-mlékárenské výrobky Znojmo
Velkoobchod, prodej potravinářského zboží, specializace na mlékárenské výrobky. Distribuce zboží do prodejen v oblasti Znojma a Břeclavi nabízí firma JIMA - SPOL, s.r.o.