Aktuální microsite

Náhradní díly na vozy Porsche, VW Brouk, Transporter, Karmann Ghia, Bus, KdF
Společnost VWBrouk s.r.o. provozuje eshop, kde můžete zakoupit náhradní díly na vozy Porsche a VW - modely Brouk, Transporter, Karmann Ghia, Bus, KdF.
Autolakovna, autolakýrnické práce, lakování vozidel, automobilů Znojmo, Moravský Krumlov
Specialista na autolakýrnické práce,lakování vozidel, renovace a leštění laku na automobilech, provádí firma Autolakovna Kyjovice z okresu Znojmo.
Motory pro lodě a plavidla značky Solé a Perkins - plynové, naftové nebo dieselové motory
Společnost BEL, spol. s r.o. je distributorem značek Perkins (plynové a naftové motory) a Solé (dieselové motory). Lodní motory jsou určeny pro zatížené, ale i pro rekreační lodě.
Barvící pásky pro tiskárny čárového kódu, tiskárny čárových kódů Praha
automatická identifikace, parkovací a docházkové systémy, tiskárny čárového kódů, snímače, čtečky, náhradní díly, příslušenství, turnikety, závory
Velkoobchod toaletní papír, papírové ubrousky Jihlava
papírové kapesníky, kapesníčky, utěrky, toaletní papír, kosmetické ubrousky, zásobníky toaletního papíru, hygienické vložky, tampony
Městský mobiliář, litinové výrobky a lavičky Brno
výrobky pro město, lavičky, litinové výrobky, bronzové sochy a sošky, rekonstrukce památníků z kovů, pítka, městský mobiliář, povrchová úprava odlitků
Akce lovci - nezávislé teplovodní topení pro myslivce s ovladačem T91 za 1 Kč
Myslivci, lovci - pozor! Webasto Thermo & Comfort Czech Republic s.r.o. má pro vás výhodnou nabídku při koupi nezávislého teplovodního topení pro Váš terénní vůz.
Ukázková hodina angličtiny, kurzy pro veřejnost Brno
kurzy angličtiny pro začátečníky, mírně i středně pokročilé, děti, firmy, veřejnost, jazyková škola, anglický jazyk, ukázková hodina
Fotovoltaické panely, měniče a střídače - eshop, prodej
Zvažujete-li pořízení fotovoltaických panelů na váš dům, pak se obraťte na odborníky z firmy ifTECH s.r.o., která se zaměřuje na internetový prodej (eshop) fotovoltaických panelů, měničů a střídačů.
Biofarma, biopotraviny, ekofarma - vyhněte se chemii v potravinách
Vyhněte se chemii v potravinách a dopřejte svému tělu přírodní výrobky. Všechny bio, ekologické výrobce a majitelé ekofarem, biofarem sdružuje PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců v Šumperku (Zábřehu).
Realizace dopravního značení České Budějovice
Realizaci dopravního značení v místech úplných nebo částečných uzavírek nabízí Zdeněk Žák a jeho společnost DOZNA. Pokud potřebujete uzavřít komunikaci ať z důvodu opravy kanalizací, plynovodů, kabelových sítí a dalších úprav, zařídíme pro Vás funkční odklonění dopravy. Vaši dělníci budou v bezpečí před řidiči díky našim dopravním přenosným, ...
Zakázková kovovýroba-kovové ploty, schodiště, schody, zábradlí
V oboru zakázková kovovýroba se obracejte v regionu Zlínský kraj na firmu VK LAROZ DK Holešov. Vyrábíme kovové ploty, schodiště, schody včetně zábradlí.
Nasídlení firem - Dolní Rakousko - nový rozměr vašeho podnikání
Chcete své podnikání posunout na jinou úroveň? Pak zkuste něco nového a začněte podnikat v Dolním Rakousku.
Komponenty pro detekci eshop-indukční, fotoelektrická čidla, snímače, koncové spínače
Komponenty pro detekci zakoupíte v eshopu firmy KONEL Zlín - indukční, fotoelektrická čidla, snímače, koncové, polohové spínače a další.
Výroba a montáž automatických pokladen s bezkontaktními registracemi
Automatické pokladny s bezkontaktními registracemi pořídíte od firmy ELVIS, která sídlí ve Žďáru nad Sázavou a poskytuje výrobky v oblasti turniketu, parkovacích systému a platebních terminálů.
ELVIS
Památník Terezín - navštivte národní kulturní památku
Navštivte národní kulturní památku Památník Terezín, který vznikl jako vzpomínka na utrpení z koncentračního tábora pro desetitisíce lidí z roku 1947.
Památník Terezín
Dveře, zárubně, kování, kliky, obložky Jihlava, Vysočina
celoskleněné dveře, interiérová problematika dveří, ocelové dveře i zárubně, záruční i pozáruční servis, největší výběr produktů Sapeli
Postřižinské pivo - výroba a prodej světlých a tmavých Postřižinský piv
Postřižinský pivovar je na trhu od roku 1895. Nabízí 13 druhů kvalitních světlých a tmavých piv. V nabídce naleznete i nealkoholické pivo Střízlík.
Kataforézní lakování Dašice
Kataforézní lakování provádí společnost KATAFORESIS CZ, s.r.o. KTCz. Nejlepší ochranu proti korozi zajistíte právě kataforézní lakování.
Bytové, komerční i průmyslové podlahářské práce a renovace starších průmyslových podlah
Renovaci průmyslových podlah a pokládku všech druhů podlahových krytin, dřevěných, vinylových podlah, PVC, marmolea, sportovních povrchů, koberců a parket realizuje firma Podlahy Čábelka & Koucký.
Pronájem výrobních prostor Praha západ - výrobní a skladové prostory s kanceláří a soc. zařízením
První jílovská a.s. nabízí k pronájmu na Praze západ výrobní a skladové prostory o rozměrech 565 m2. Prostory jsou ihned volné k pronájmu a nacházejí se 10 km od dálničního pražského okruhu.
Chemicky odolný, síťovatelný polyetylenový kompaund TABOREX s paměťovým efektem
Silanem naroubovaný polyetylen Taborex, vhodný pro výrobu potrubí, trubek, telefonních drátů, kabelů, fólií a jiných produktů, nabízí firma Silon s.r.o. v Plané nad Lužnicí.
SILON s.r.o. plastové směsi
Tiché a výkonné mrazničky s dlouhou životností
NOSRETI velkoobchod s.r.o. z Ostravy je v České republice výhradním dodavatelem mrazniček značek NORDline a Vestfrost, které vyníkají svým tichým chodem, vynikajicím výkonem a dlouhou životností.
Stínící technika, textilní plisované žaluzie Brno
markýzy, rolety, sítě proti hmyzu, vertikální, horizontální, venkovní žaluzie, rolovací mříže, stínící technika, snadná manipulace
Kompletní návrh a realizace zahradních jezírek, zahrad, kvalitní práce, Znojmo
Zahradní jezírko, osazení zahradních jezírek kameny, vodními rostlinami, izolace, spuštění a další zahradní práce provádí firma Zahrady Řiháček.