Aktuální microsite

ELEKTROTRANS – komplexní služby v oblasti vedení elektřiny 110, 220 a 400 kV
Ráno vás vzbudí budík. Svůj den začínáte přípravou kávy nebo čaje. Po ranní sprše si vyfoukáte vlasy fénem, dámy popřípadě vyžehlí žehličkou.
Projekty, projektová dokumentace, elektrická energie, Praha
Dovedete si představit svůj život bez elektřiny? My také ne. Pro to, aby vám elektřina dobře sloužila, je tu společnost ELEKTROTRANS.
Myčka kol KART WULKAN 200 pro rychlé mytí
Myčka kol KART WULKAN 200 je naprosto úsporná na provoz. S touto myčkou kol dosáhnete prvotřídních výsledků v krátkém čase. Takže Myčka kol KART WULKAN 200 je nejen úsporná, ale i velmi rychlá. Je perfektním pomocníkem do každé dílny nebo pneuservisu. Kupujte, objednávejte i z našeho e-shopu. Jednoduchý a maximálně úsporný provoz pro mytí kol ...
Průmyslová sušárna na sušení ovoce, krmiva, pro sušení dřeva, pilin
Průmyslová sušárna EST od firmy KONEL Zlín je využitelná na sušení ovoce, krmiva, nebo pro sušení dřeva, pilin. Dodáváme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Prodej, dodavatel, e-shop, vybavení gastro provozů, gastro zařízení s příslušenstvím jižní Morava
Specialista na vybavení gastro provozů, prodej gastro zařízení s příslušenstvím, e-shop. Dodavatel vybavení pro gastro a catering, to je BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Uložení kanalizačních poklopů do nových vozovek
Zabudování samonivelačních kanalizačních poklopů do nových i rekonstruovaných vozovek zajišťuje plzeňská firma POKLOPSYSTEM s.r.o.
Nový inovativní a kultivovaný Hyundai Santa Fe pro pravý požitek z jízdy
Nový inovativní a kultivovaný Hyundai Santa Fe Vám, který přináší ten pravý požitek z jízdy, najdete u AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na prodej a servis vozů značky Hyundai.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Inženýring čištění odpadních vod České Budějovice
Pod pojmem inženýring si mnozí z nás vybaví vyvíjení průmyslových strojů, které slouží k výrobě nejrůznějšího sortimentu. Díky VTA však poznáte i jiný význam tohoto slova.
Technické kurzy, školení a rekvalifikace Příbram - pro obsluhu technických strojů a zařízení
Technické kurzy a rekvalifikace pro obsluhu technických strojů a zařízení zajistí společnost Vzdělávací středisko, s.r.o. z Přibrami – odborné profesní vzdělávání
Flokulanty pro čištění vody Sokolov - vločkovací činidla pro úpravu vody
SOKOFLOK, s.r.o. je dodavatelem organických flokulantů, dále také koagulantů a jiných specifických chemikáliípro čištění a další úpravu vody.
Instalatérské služby - kompletní rekonstrukce koupelny, rozvody topení a vody
Profesionální instalatérské služby poskytuje Vokamont - sdružení instalatérů, která pro vás zrealizuje kompletní rekonstrukci koupelny i rozvody vody a topení. Působíme v okolí Opavy a Nového Jičína.
Stavby na klíč Louny - rodinné domy, průmyslové haly o obchody
Stavba domu, průmyslové haly nebo třeba obchodu či jiné veřejné budovy vyžaduje spoustu příprav i práce.
Řízení stavby a odborný stavební dozor vás zbaví starostí - Praha
Frma NV Engineering se sídlem v Praze dohlédneme a zajistíme hladký průběh Vaší stavby a to díky odbornému stavebnímu dozoru.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Dietní poradna, profesionální výživový poradce - zdravé hubnutí s efektivním výsledkem
Profesionálního výživového poradce, který vám pomůže zdravě hubnout s efektivním výsledkem, najdete v dietní poradně na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Razítka Trodat, Colop, rychlé vyhotovení, razítka do 24 hodin, Dačice
Rychlé vyhotovení razítek do 24 hodin, razítka Trodat nebo Colop, kvalitní razítka s dlouhou trvanlivostí vyrobí firma PAS-D s.r.o., sídlící v Dačicích.
Laky, lazury, oleje, vosky a impregnace na podlahy, venkovní i vnitřní nábytek, cihlové obklady či kovové topení
Laky, oleje, vosky, tmely, impregnační nátěry do interiérů i exteriérů na dřevo, kov i cihlové obklady na ekologické bázi dodává firma MIREN s.r.o, výhradní distributor německé firmy AURO.
Ochranné přilby průmyslové, sady pro elektrikáře, obličejové štíty pro maximální bezpečí
Ochranné průmyslové přilby, sady pro elektrikáře i obličejové štíty od MSA Safety Czech, s.r.o. Vám zajistí maximální bezpečí díky kvalitě a odolnosti vyzkoušené již miliony pracovníků po celém světě.
Kuchyňské linky na míru, rohové, do paneláku-3D návrhy, výroba
U firmy D&M DESIGNE z regionu Uherský Brod si můžete objednat kuchyňské linky na míru. Dodáme 3D návrhy rohové linky či klasické do paneláku. Výroba na zakázku.
Prodej sádrokartonové stropy, podhledy, stěny, desky, podlahy
V sortimentu našeho stavebního materiálu najdete nejen sádrokartonové stropy, podhledy, desky, stěny i podlahy, kvalitní sádrokartonové systémy jsou naší specializací.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Realizace, návrhy zahrad Moravské Budějovice, zahradní činnost, Brno-venkov
Návrhy zahrad, realizace, zahradní činnost, zahrada k relaxu i pro sportovní účely, 3D návrhy zahrad a další zajistí firma Návrhy zahrad Lubomír Řiháček.
Smuteční obřady, pohřební služby pro důstojné rozloučení s Vašimi zesnulými
Smuteční obřady, pohřební služby pro Vaše zesnulé, smuteční obřadní síň Bakov nad Jizerou - důstojné rozloučení s Vašimi zesnulými, soukromé pohřby
Prodej dětských kočárků - golfky, kombinované a sportovní kočárky
Dětský ráj je firma s tradicí, která se zaměřuje na prodej dětských kočárků v Okolí Olomouce. V sortimentu naleznete golfky, kombinované i sportovní kočárky.
Prodej a servis zemědělské techniky
Prodej a servis zemědělské techniky není pro nás nic složitého. Pekass – jsme jedničkou na trhu v prodeji a servisu zemědělské a komunální techniky. Prodejem se zabýváme více než 20 let a za tu dobu už umíme uspokojit požadavky svých zákazníků. Plánovaná servisní činnost zahrnuje zásadní článek v našich poskytovaných služeb. Druhy ...
TITAN plus tekutý písek – útočník na špínu
TITAN plus tekutý písek je skvělý pomocník do každé domácnosti. Mějte vždy při ruce špičkového útočníka na špínu od Spolpharmy. TITAN plus tekutý písek vyčistí i hodně zažranou špínu. Pusťte do svého domova čistotu a svěžest právě nyní v před vánočním čase. Odstranit všechny nečistoty stojí občas pěknou námahu. Zvláště té, které nevěnujeme ...
Stavební firma pro lepší bydlení - rekonstrukce bytového jádra i koupelny
Bydlíte v paneláku a toužíte po změně? Stavební firma J.V.G. LIVEX Olomouc provádí rekonstrukce bytových jader i koupelen. Pro vaše lepší bydlení zajistíme vše!