Aktuální microsite

Půjčovna nářadí a stavební mechanizace na vratnou zálohu
Půjčovna nářadí a stavební mechanizace – výhodné půjčení strojů pro jednorázovou nebo pravidelnou práci - PROFI-TECHNIK s.r.o. Liberec
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Autoopravna a autoservis Chrudim zařídí vašemu vozu dokonalou péči
Měli jste dopravní nehodu? Nebo pouze potřebujete připravit váš automobil před technickou kontrolou? V tom případě je velmi dobré znát kvalitní autoservis, ve kterém vám všechny potřebné věci zařídí ochotní a odborní automechanici. V České republice je autoservisů nespočet. Ne všechny však poskytují komplexní služby a některým je třeba se úplně ...
CNC obrábění pro automobilový průmysl - Náchod
Provádíme CNC obrábění pro automobilový průmysl pro brzdové systémy nebo převodovky automobilů.
Hronovský s.r.o. Kovoobrábění Náchod
Pojízdné lešení usnadní opravy budov
Pojízdné lešení se vyrábí ve dvou rozměrech – můžete si vybrat mezi šířkami 730 mm nebo 1090 mm.
Velkoobchod drogerie - od šamponů po čisticí prostředky (Lanškroun)
Šampony, laky, sprchové gely a čistící přípravky všude, kam se podíváš? To je velkoobchod s drogerií Artik v Lanškrouně. Máme zboží od stovek výrobců, ze kterého si vybere skutečně každý. Na jednom místě tak seženete dárkové kazety a balíčky, kosmetiku pro běžné denní užívání i potřeby pro domácnost. Velkoobchod drogerie Artik, to je jistota ...
Prodej živých vánočních stromků Holešov-české, živé vánoční stromky
Prodej živých vánočních stromků v Holešově zajišťuje Květinářství Kamélie. Jde o živé vánoční stromky z české produkce.
Tepelná čerpadla Plzeň - vzduch-voda, země-voda, voda-voda, průmyslová čerpadla
SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o je společnost zabývající tepelnými čerpadly: vzduch-voda, země-voda, voda-voda. Carrier nabízí tepelná čerpadla pro rodinné domy, menší průmyslové budovy.
E-shop nábytkové kování, železářské zboží za akční ceny - petlice, zámky, hřeby
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. se zaměřuje na prodej nábytkového kování značky Hobes a dalších. Zakoupit u nás můžete petlice, zámky, kování, hřeby, profily i západky.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Radonový index pozemku, měření radonu na parcelách v regionu Zlín
Měření radonu na parcelách, v průmyslových i soukromých objektech provádí v regionu Zlín firma ARCHGEO Uherské Hradiště. Změříme radonový index pozemku.
Skupinové cvičení - bosu a spinnig pod vedením zkušených instruktorů
Přijďte si zacvičit do FITNESSKOTELNY v Šumperku a buďte blíž vaší vysněné postavě. Vyberte si u nás moderní skupinové cvičení - bosu nebo spinnig pod vedením zkušených instruktorů.
Kompletní brýle, obruba a brýlové čočky, oční optika  Mikulov
Kompletní brýle, obruba a brýlové čočky, oční optika, dioptrické brýle, měření zraku od firmy Top optik Grůzová v Mikulově - dlouholeté zkušenosti v oboru.
Vybavení a modernizace prodejen na klíč - chladicí skříně a vitríny, regály a další vybavení
NOSRETI velkoobchod s.r.o. se nejen v Ostravě, ale po celé ČR zabývá modernizací prodejen na klíč. Vybavíme prodejnu podle přání potřebnými stroji, regálovými systémy, váhami, pokladnou i kávovary.
Mycí linka, myčka-čištění interiérů, mytí aut s bonusem 9+1 zdarma
Mycí linka s bonusem 9+1 zdarma u firmy Autocentrum M.L.M. Uherské Hradiště - to je myčka s ručním mytím aut. Můžete si domluvit i čištění interiérů vozidel.
Akreditovaná autoškola s dlouholetou praxí - moderní trenažery i vozy, multimediální učebny
Akreditovaná autoškola Pollak s.r.o. s dlouholetou praxí má pro vás k dispozici moderní trenažery, multimediální učebny i moderní vozy. Působí v Havířově, Karviné i Českém Těšíně.
Podlahářské práce, nabídka kvalitních podlahových krytin ve vzorkovně Tábor, montáž a servis
Kvalitní podlahové krytiny, profesionální pokládku a bezchybný servis nabízí firma VM Podlahářství v Táboře, kde najdete naši vzorkovnu s bohatým sortimentem.
Kompletní výstavba a rekonstrukce rodinných domů od podsklepení po střechu, až k finálním úpravám
Veškeré stavební, betonářské, obkladačské, vnitřní i venkovní práce, rekonstrukce a práce dokončovací odborně provádí firma VK STAVBY Kočínec.
Prodej malířských barev Tábor
RÁJ BAREV Tábor - prodej malířských barev a laků. V prodejně naleznete veškerý sortiment od většiny tuzemských dodavatelů. Otevřeno je i v sobotu 9 - 12 hod.
Stavební firma, stavební práce, stavby na klíč, pozemní stavitelství Třebíč
Stavební firma, stavby na klíč, pozemní stavitelství, rekonstrukce domů, a výstavba nových domů, průmyslových objektů od firmy Jemnická Stavba, a.s. v Třebíči - kvalitní stavební práce.
Anhydritová podlaha pro realizaci hrubých podlah v komerčních prostorech nebo v rodinných i bytových domech
Samonicelační anhydritovou podlahu pro průmyslové prostory, rodinný nebo bytový dům Vám profesionálně zrealizuje společnost MS Beton s.r.o.ve vysoké kvalitě a výborné ceně.
Prodej jízdních kol, elektrokola, cykloservis, Tábor
Cyklistická sezóna je v plném proudu, tak vyjeďte i vy! Netrapte své tělo na nevyhovujících strojích. Přijďte do BIKESPACE a pořiďte si kolo přesně na míru vám i vašim potřebám.
Stavební firma, kompletní realizace staveb Hustopeče, rekonstrukce domů a bytů.
Stavební firma, kompletní realizace staveb, rekonstrukce domů a bytů, stavební práce od Stavby Rufa s.r.o. v Hustopečích - dlouholeté zkušenosti ve stavebnictví.
Nádrže na dešťovou vodu Nautilus na míru pro zavlažování, splachování i praní
Nádrže na dešťovou vodu Nautilus na míru dodává společnost SINEKO Engineering s.r.o. specializující se na řešení odpadních vod i lehký průmysl. Působíme v okolí Ostravy i Prahy.
Automotive a manipulační technika na míru - výroba na zakázku
Komponenty pro automotive a manipulační techniku dodává společnost ISMM se sídlem v Ostravě, která je subdodavatelem významných Evropských firem.
Půjčovna dopravního značení České Budějovice
Dopravní značení si můžete vypůjčit u Zdeňka Žáka a jeho firmy DOZNA v Českých Budějovicích. Pro rychlé a přehledné označení změn na pozemních komunikacích a dalších míst, kde je nutné okamžité upozornění, Vám nabízíme všechny druhy značek dopravních, orientačních, turistických, reklamních i prosvětlovacích. Kromě venkovních máme pro Vás ...