Aktuální microsite

Prodej elektrického nářadí- motorové, řetezové pily, lesní technika Vysočina
ruční a elektrické nářadí, šroubováky, řetězové, motorové a okružní pily, vrtačky, úhlové brusky, spojovací materiál, kladiva, kladiva, klíče
Dámská noční košilka od výrobce – Pleas
Dámská noční košilka s decentní krajkou z nové kolekce od výrobce. Český výrobce Pleas vám nabídne pohodlné a sexy dámské noční košilky. Mějte ze sebe dobrý pocit i večer! Český výrobce dámského textilu Pleas nabízí kvalitní noční košilky. Rafinované střihy košilek dovolují komfortní nošení. Vhodně zvolené materiály jistě ohromí každou ženu. ...
Ochrana životního prostředí - ekolog podniku - osvědčení o způsobilosti výkonu je u nás samozřejmostí
Kurz ochrany životního prostředí je tu pro zájemce o znalost předpisů OŽP a odpadového hospodářství.
Profesní oblečení, pracovní, gastro a zdravotnické oděvy - e-shop, prodej
Oblečení pro každou profesi seženete na e-shopu firmy POLYS security ČR s.r.o. odevy-polys.cz, která prodává pracovní, gastro a zdravotnické oděvy. Dodáváme kvalitní pracovní oblečení pro každého.
Topenářské práce od návrhu až po servis - Hradec Králové
Topenářské práce od návrhu až po servis Vám ráda provede firma Pavel Reichl Hradec Králové, od zaměření a zpracování projektové dokumentace, přes montáž a servis až po demontáže topných systémů.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Realizace barevných skel do kuchyně, obkladové sklo Praha
Pravidelně uvádíme na trh novinky Obkladových skel, sledujeme nejnovější trendy v oblasti designu.
Spinning - skupinové cvičení, co vás bude bavit | Hradec Králové
Spinning je ideální sport pro všechny, kteří chtějí hubnout, zlepšovat kondici, budovat svalstvo a zároveň se odreagovat a pobavit. V Hradci Králové jej můžete vyzkoušet ve fit 4 Fun Wellness Club. Nejen, že během jedné lekce spinningu spálíte 400-600kcal, posílíte svaly nohou a hýždí, ale kromě toho se také pobavíte - spinning je totiž sport, ...
Tisk, vydavatelství, fotografické služby, archivace|  Trutnov
Kvalitně tiskneme letáčky, plakáty, prezentační desky, brožury, samolepky, vizitky, etikety, příbalové letáčky, krabičky, knížky a spoustu dalších věcí.
Tiskárna Pratr a.s. Grafické práce Trutnov
Dezinsekce - hubení švábů, cvrčků, rusů, štěnic, roztočů, mravenců
Provádíme dezinsekci - takzvané hubení švábů, cvrčků, rusů, štěnic, roztočů, mravenců a dalšího škodlivého hmyzu. Obtěžuje Vás doma nepříjemný hmyz a nevíte si s ním rady? Obraťte se na nás. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a rychle a obratně Vám pomůžeme. Dezinsekci provádíme v bytech, domech, v provozovnách živočišní či rostlinné ...
Stavby z monolitického betonu Praha - monolitické betonové a železobetonové konstrukce
Monolitický beton lze používat pro všechny druhy konstrukcí. To je hlavní důvod, proč se jedná o tak klíčový a oblíbený materiál.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Průmyslové, kancelářské, zdravotnické LED osvětlení, svítidla pro sportovní areály-výroba, prodej
Firma VM elektro s.r.o. Machová-Zlín je výrobce LED osvětlení - výroba je zaměřena na LED průmyslové, kancelářské, zdravotnické osvětlení, svítidla pro sportovní areály.
Hledáme nové obchodní partnery pro konečný prodej spotřebitelům
Naše společnost Feiler s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem tkané žinylky a vysoce kvalitního froté. Hledáme nové partnery pro další prodej konečným spotřebitelům.
Strojní čištění koberců, sedaček, čalounění od profesionální firmy
Nechejte si provést strojní čištění koberců, sedaček, čalounění od profesionální úklidové firmy Korda Servis Uherské Hradiště, která odvede práci rychleji a se skvělým výsledkem.
Dopravní značení prodej | České Budějovice
Dopravní značení a další příslušenství na komunikace prodává a půjčuje firma DOZNA Zdeňka Žáka. Zakoupit u nás můžete všechny druhy dopravních značek výstražných, upravujících přednost, příkazových, zákazových i informačních. Pokud je značení jen dočasné, dodáme spolu s tím i nástavce, objímky ke značce, betonové a hliněné patky a ...
Salonek pro vánoční, firemní večírky, akce-školení i oslava konce roku
Pro firemní večírky, akce spojené s oslavou konce roku jsou ideální prostory Vinařství Dvůr pod starýma horama u Uherského Hradiště, Starého Města. K dispozici je salonek i místnost pro školení.
Ochrana při práci ve výšce, profesionální vybavení, postroje, lana
Ochranu při práci ve výšce není radno podceňovat, proto využijte profesionálního vybavení jako jsou postroje, lana a další produkty společnosti MSA Safety Czech s.r.o., která sídlí v Ostravě.
Léčebný, odpočinkový pobyt na víkend, pro dva na Slovácku
Přijeďte strávit léčebný, odpočinkový pobyt ve Vinařství - Dvůr pod starýma horama. Ideální na víkend pro dva, spojený je s wellness i degustací vína.
Vánoční trhy Olomouc - otevřené ledové kluziště, hudební vystoupení
Pokud se chcete naladit na tu správnou předvánoční atmosféru, tak určitě navštivte vánoční trhy v Olomouci, na které vás každoročně zve Informační centrum Olomouc.
Veterinární ambulance s širokým výběrem služeb pro malá a hospodářská zvířata
Veterina MVDr. Vladimíra Vavřína zajistí Vašim mazlíčkům očkování, prevenci, léčbu, operační zákroky, konzultace a mnohé jiné služby ve třech ordinacích v okrese České Budějovice.
Rekonstrukce a stavba podkroví včetně zateplení ve Vimperku v okrese Prachatice
Nové podkroví nebo jeho rekonstrukci a zateplení v zimních měsících provádí firma Střechy – Záleský Josef s.r.o. z Vimperka.
Vegetariánská nekuřácká restaurace, veganské, vegetariánské menu Znojmo
Vegetariánská restaurace, nekuřácké prostory, veganské, vegetariánské menu, bezmasá kuchyně, denní menu nabízí Restaurace Na Věčnosti sídlící ve Znojmě.
Laserové navařování forem a nástrojů Praha - nejnovější a nejdokonalejší způsoby navařování
Společnost NOVAPAX CZ s.r.o. nabízí laserové navařování forem a nástrojů, navařujeme plochy, hrany i ostré rohy dílů forem, střižné hrany lisovacích nástrojů bez poškození a propalů v okolí návaru..
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Registrační pokladny EET  - všechno pro EET v jednom od spol.REALEX International, spol. s r.o.
Sháníte to nejlepší řešení pro EET? U nás jste na správném místě! Dodáváme registrační pokladny a pokladní systémy pro EET (Elektronickou evidenci tržeb).
Kopírovací centrum, tisk a vazba diplomové práce Brno
barevná planografie, knihařská, drátěná vazba, sešívání, děrování, řezání, kopírování, vazba diplomových i bakalářských prací, laminování
Výstavba dřevostaveb, nízkoenergetických domů a bungalovů - kvalitně a rychle
Výstavbou dřevostaveb, nízkoenergetických domů a bungalovů se zabývá stavební firma Homestead, s.r.o., která realizuje výstavbu na Vysočině a celém území ČR. Váš dům postaví kvalitně a rychle.
Homestead, s.r.o.