Aktuální microsite

Elektronické zabezpečovací systémy, EZS - návrh, servis a realizace
Elektronické zabezpečovací systémy (EZS) v okolí Ostravy a Karviné navrhuje i realizuje společnost FMIB, s.r.o., která se navíc zabývá také jejich servisem.
Dodávka, montáže, výměna potrubí, potrubních rozvodů po celé ČR
Dodávky i montáže průmyslových potrubních rozvodů na Zlínsku i po celé ČR realizuje společnost Besta-Z Otrokovice. Provádíme i výměny stávajícího potrubí.
Vodotěsné a odolné telefony - strongphone Evolveo, novinka za super ceny
Společnost ATC MOBILE je specialista na oblast mobilních telefonů a ve svém sortimentu nabízí strongphone = vodotěsné a odolné telefony, což je novinka od Evolveo za super ceny.
ATC MOBILE Mobilní telefony Ostrava
Jeřábové drážky pro elektrické kladkostroje - rychlá dodávka a profesionální servis
Rychlou dodávku a profesionální servis jeřábových drážek vhodných pro elektrické kladkostroje zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která působí nejen ve Frýdku Místku ale i v Ostravě.
Kvalitní ložní prádlo z Čech - JK Plet prostěradla, povlečení, úplety
Ložního prádlo nad 2500 KČ poštovné a doprava zdarma!- nakupujte v E-shopu ložní prádlo podle současných trendů o 20-30% levněji - Ing. Stanislav Jakoubek JK - Plet Jičín
Stolářství - kvalitní nábytek, kuchyně a vybavení do ložnic a pokojů.
Stolařství VIPAMA s.r.o. Vám vyrobí kvalitní nábytek, kuchyně a vybavení do ložnic i dětských pokojů v Opavě a okolí.
VIPAMA s.r.o.
Sezónní práce-zimní úklid sněhu, letní údržba trávníku, zeleně
Letní sezónní práce, jako údržba trávníku a zeleně i zimní úklid sněhu a posyp silnic zajistí firma Bednář UH Uherské Hradiště v regionu Zlínský kraj.
Výroba obytných kontejnerů – nové progresivní řešení se zvýšenou tepelnou odolností
Společnost WAREX spol. s r.o. se zabývá kompletní dodávkou obytných kontejnerů od samotného projektování, přes montáž až po veškeré okolní práce jako jsou např. terénní úpravy.
Tenisové rakety, míčky, struny, tašky a doplňky Dunlop pro tenis
Společnost SEEKER, s.r.o. se zabývá prodejem a distribucí tenisových potřeb značek Dunlop. Poskytujeme Vám kvalitní tenisové rakety, míčky, struny, tašky a ostatní doplňky pro tenis.
Řídící, informační a databázové systémy Kralupy nad Vltavou - nadstavba měření a regulace
Řídícími, informačními a databázovými systémy se v Kralupech nad Vltavou věnuje společnost ELMEP s.r.o. Tato oblast činnosti je nedílnou částí kompletních služeb společnosti.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Copycentrum, kopírování a vazba absolvenstkých prací Brno
kopírování, tisk, vazba, šití, sešívání, děrování, prodej spotřebního materiálu pro tiskárny a kopírky, kopírovací středisko, laminování
Hygienické potřeby, zásobníky, dávkovače, výroba,prodej kvalitních toaletních potřeb
Výroba a prodej vysoce kvalitních hygienických potřeb, zásobníků, dávkovačů, kuchyňských utěrek, toaletních papírů, dekorativních ubrousků, drogistického zboží
Realizace osvětlení, skladovací prostory, osvětlení Praha
architektonické, interiérové, pouliční osvětlené, osvětlování skladovacích prostor a hal, speciální projekty, konzultace, kompletní realizace
Společnost DHL Express letos slaví 30 let v České republice.
Rychlost, bezpečnost, léty prověřená kvalita – posílejte nyní s DHL i Vy. Spolehlivá a osvědčená společnost s 30letou tradicí na českém trhu.
Management bezpečnosti informací - certifikace dle ISO 27001 s mezinárodní platností
Certifikace dle normy ISO 27001 dokládá, že práce s daty a informacemi je ve společnosti plně pod kontrolou, a to zvyšuje důvěryhodnost každé firmy ve vztahu ke svým partnerům.
Prodej a servis motocyklů Enduro a KTM Brno
levné náhradní díly, autorizovaný prodej a servis motocyklů, Enduro, KTM, vlastní lakovna, nové i bazarové motocykly, údržba a opravy moto
Tradiční vánoční ozdoby, ruční výroba, foukané sklo, prodej
Vánoční ozdoby, DUV - družstvo je tradičním výrobcem vánočních ozdob, ručně tvořených foukaných ozdob, kde každý kus je originál.
Individuální vývoj nových strojů, konstrukční práce, montážní, kontrolní a svařovací přípravky
Optimalizaci a vývoj nových strojů, konstrukci strojírenských přípravků, tvorbu a digitalizace technické i výkresové dokumentace realizuje firma JD Konstrukce, Bc. Jaroslav Dejmek z okresu Semily.
Kurz pro obsluhu stavebního stroje - zajištění optimálního výkonu
Kurz pro obsluhu stavebního stroje, zajištění optimálního výkonu, univerzální dokončovací stroje, stavební technika, půjčovna stavební techniky zajistí v Ostravě firma WAY MORAVA, s.r.o.
Pronájem, prodej zpomalovací retardery, bezpečné přechody
Firma Dopravní značení - Čermák zajistí v Olomouci prodej, pronájem a realizaci vodorovného i svislého dopravního značení, značek či zpomalovacích retardéru pro bezpečné přechody.
Intenzivní kurzy angličtiny na jazykové škole v Brně
firemní kurzy, anglicky snadno a rychle, cvičení komunikace v angličtině, zahájení kurzu kdykoliv během roku, individuální výuka, dětské kurzy
Vzduchotechnika, klimatizační jednotky, klimatizace pro rodinné domy
Prodej, montáž, servis vzduchotechniky jak pro rodinné domy tak i průmyslové haly, klimatizační jednotky, tepelná čerpadla, klimatizace, chlazení
Kybernetická bezpečnost a nový kybernetický zákon - ochrana v práci i osobním životě
Kybernetickou bezpečností a novým kybernetickým zákonem se zabývá společnost Free RW Soft v.o.s., díky které budete chránění jak v práci, tak v osobním životě.
Hasicí přístroje k prodeji i plnění hasicích přístrojů
Hasicí přístroje jsou základem požární ochrany v každém objektu. S tím vám pomůžeme ve společnosti MARAKOU působící v městech Prostějov a Brno. Naším oborem je prodej i plnění hasicích přístrojů.
Specializovaný systém DUNA TEPLO pro distributory energií
Specializovaný moderní systém DUNA TEPLO je skvělým pomocníkem pro distributory energií - vyzkoušejte jej i vy !