Aktuální microsite

Údržba a servis měřícího zařízení v lehkém i těžkém průmyslu Kralupy nad Vltavou
Potřebujete pravidelný servis zařízení měření a regulace automatizační techniky? Společnost Elmep Vám tyto služby nabízí.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Krém nebo ošetření od exkluzivní francouzské značky PAYOT – jedinečný dárek k Vánocům pro každou ženu
Přijďte navštívit kosmetický a masážní salón Jana Cíchová ve Zlíně, kde Vám nabízím ošetření či krém exkluzivní značky PAYOT, která se používá v luxusních kosmetických a SPA salonech po celém světě.
Krmivo splňující bezpečnostní předpisy pro výrobu krmné směsi, léků, premixů
Společnost Genetrix se sídlem v Bohumíně jako dodavatel chemických surovin, dodává také široký sortiment krmiv, které splňuje bezpečnostní předpisy, pro výrobu krmných směsí, léků i premixů.
Prodej elektroměrových rozvaděčů a přípojkových, rozpojovacích skříní Rokycany
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. se zabývá výrobou a prodejem elektroměrových rozvaděčů a přípojkových, rozpojovacích skříní. Společnost sídlí v Rokycanech, ale provozuje internetový obchod.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Spolehlivé pokladní a hotelové systémy – software, hardware
LORIKA CZ Vám zjednoduší a zrychlí pracovní procesy ve Vaší provozovně díky pokladním a hotelovým systémům. V okolí Olomouce nabízíme spolehlivé a výkonné pokladní systémy, hardware i software.
Ekonomický software DUNA - program pro firmy a organizace
Ekonomický software DUNA spolehlivě podpoří vaše podnikání. Pokud tedy hledáte skutečně efektivní ekonomický software nebo program pro firmy a organizace, pak se obraťte na společnost TILL CONSULT.
Mezinárodní a tuzemská kamiónová doprava Příbram
Společnost DORYS CZ, s.r.o. nabízí nonstop mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravu, přepravu kontejnery, přepravu kusových zásilek.
Barevné kopírování Plzeň
Jestliže potřebujete okopírovat důležité materiály, navštivte obchod paní Marie Šimáňové (Plzeň), která nabízí barevné kopírování a veškeré reprogafické služby.
Prodej fasádních barev Tábor
Táborský obchod RÁJ BAREV, který se zabývá prodejem kvalitních barev a laků nabízí i prodej i míchání fasádních barev. RÁJ BAREV je maloobchodním i velkoobchodním prodejcem barev a laků.
Servis elektrospotřebičů Plzeň
Internetový obchod a kamennou prodejnou s elektrospotřebiči v Plzni poskytuje záruční a pozáruční servis známých a oblíbených značek ROWENTA, BRAUN, MOULINEX a dalších.
Virologická, bakteriologická veterinární a laboratorní vyšetření
Chemická kontrola a analýza potravin, veterinární a laboratorní vyšetření, mikrobiologické analýzy, detekce a kvantifikace mykotoxinů
Prodej pneu 4x4 Rokycany
Vlastníte automobil s pohonem všech čtyř kol? Obraťte se na pneuservis pana Miroslava Koláře v Rokycanech, který se zabývá prodejem pneu pro auta s pohonem 4x4.
Prodej barev, autolaků, vybavení lakoven - kvalitní produkty pro snadnou práci
Prodej barev, autolaků a dalšího vybavení do lakoven zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. Naše společnost nabízí kvalitní produkty, které Vám usnadní práci!
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Půjčovna, pronájem mikrobusů, minibusů, dodávek, příslušenství, Brno
Půjčovnu, pronájem mikrobusů, minibusů, dodávek včetně příslušenství poskytuje firma Ing. Milan Macků, sídlící v Brně. Kvalitní služby za dostupné ceny!
Absorpční chladící věže Praha východ - prodej klimatizačních jednotek
Absorpční chladící klimatizační jednotky a věže nabízí k prodeji společnost Sokra klimatizace Praha SOKRA, s.r.o.
Veřejné osvětlení komunikací, parků a historických budov Praha
Zajišťujeme veřejné osvětlení komunikací, parků a historických budov. Na českém trhu fungujeme od roku 1991.
Veterinární klinika Plzeň - 24 hodinový nonstop provoz, sanitární veterinární služba
Plzeňská veterinární klinika má 24 hodinový nonstop provoz, disponuje sanitní službou pro zvířecí mazlíčky. Klinika mám tři vyšetřovny a dva operační sály. K dispozici má i vlastní laboratoř.
Oceňování, motorových, osobních, nákladních a speciálních vozidel Brno
Ocenění, oceňování motorových vozidel, automobilů - osobních, nákladních i speciálních, ale i motocyklů, strojů a zařízení provádí firma Ing. Milan Macků, sídlící v Brně.
Půjčovna vysokozdvižných vozíků Litoměřice - krátkodobý i dlouhodobý pronájem
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se sídlem v Litoměřicích nabízí vysokozdvižné vozíky s nosností od 1800 do 5000 kg, a to na jediný den, dva týdny nebo i několik měsíců.
Správa nemovitostí, jejich prodej a pronájem Praha - každý klient je pro nás ten nejdůležitější
Sháníte specialistu z oblasti správa nemovitostí, prodej nemovitostí nebo „jen“ pro pronájem nemovitostí?
Rostlinná výroba, pěstování plodin, ječmen, pšenice, slunečnice Valtice
Rostlinná výroba, pěstování plodin - ječmen, sladovnický ječmen, pšenice, slunečnice, řepka, kukuřice a vinná réva od firmy Ing. Zdeněk Kupský ve Valticích
Pokládka kamenného koberce do interiéru i exteriéru, e-shop, specialista Brno!
Kvalitní kamenný koberec, nové trendy kamenných koberců do exteriéru a interiéru, přírodní kamínky, pryskyřice a tvrdidla jedině od firmy IP TRADE BRNO s.r.o., z Brna.
PRESSTONE
Zateplování fasád, oprava fasád, okrasné omítky Brno
protipožární nátěry, sádrokartonové konstrukce, zateplování fasád, okrasné omítky, malířské a natěračské práce, izolace plochých střech
Dodávka, montáž sekční garážová vrata Trido - pro všechny typy garáží
Dodávku a montáž garážových sekčních vrat Trido pro všechny typy garáží zajistí v oblasti Humpolce SEGA JIHLAVA s.r.o. Ať je již Váš projekt jakýkoli, s námi naleznete řešení.
Krytina střešní, plechová, pálená, plastová-eshop, prodej
Plechová střešní krytina CLARA od firmy Klempos-střechy z okresu Uherské Hradiště má vysokou kvalitu. V eshopu firmy je na prodej i pálená a plastová střešní krytina.